Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar,ben geldim.tekrar burada olmak ve diyete kararlı olmak gerçekten çok mutlu ediyor beni.Bugün diyet adına çok önemli sınavlardan geçtim diyebilirim.Malum dün öğretmenler günüydü ,eee ben de öğretmenim,bugün öğrenciler sağolsun 1 tepsi baklava,1 tepsi su böreği yollamışlar öğretmenler odasına ama ben 1 tane bile yemedim:53::46::16:sonra kantincimiz çikolata ikram etti onu da yemedim ve diyet menüme tam olarak uydum:))).

tebrik ederim canım gerçekten zor bi sınavmış senin için
öğretmenler günün kutlu olsun canım

Bence öğlen için evden hazırladığın bişeyleri işyerine götürsen daha iyi olur.ben ara öğün için küçük kilitli poşetlere 1-2 kuru meyve,1-2 ceviz ve bademden oluşan paketler hazırlardım işe giderken 1 paket çantama atardım sen de öyle yapabilirsin,akşama çok acıkmamış olursun,Ayağın için geçmiş olsun çok zorlama bence de .

evet bunlara özen göstermeliyim
çok teşekkür ederim

BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH
-2 dilim t.b.ekmeği
-2 zeytin
-1 kk peynir
-1 haşlanmış yumurta
-şekersiz çay

ARA
yok(aklıma gelmedi)

ÖĞLEN
-4 yemek kaşığı kuru fasulye
-4 yemek kaşığı pilav
-10-12 tane üzüm

ARA
yok

AKŞAM
öğlenin aynısı(başka yemek yapmaya vaktim olmadı) + 1 adet tavuk pirzola

ARA
1 adet elma ve mandalina

SPOR:yok ama nöbetçiydim merdivenleri bolca inip çıktım.
kaçamaksız güzel menü
ama akşam pilavı yemesek daha iyi özellikle pirinç pilavı malum şeker yüklü

kadis 75.5 hedef kilo 65 isim kadriye
tugba_serdar
hasekizombi 78,7 hedef kilo 60
ayulduzz 77,2 hedef kilo 59
rainandthesun 85.9 hedef kilo 70

var mı başka üye

bugun kü menüm
sabah yarım puaça

öğle bi dilim ekmek kıyma tava 4 kaşık
ara nescafe
akşam 4 kaşık makarna
4 kaşık aşure :47::47::47::47::47:
ara türk kahvesi

su 3 litre

tugba_serdar

var mı başka üye

Selam arkadaslar Melek ben 72 kiloyum hedef 60 bırıncı dogumumdan ıkı yıl sonra hedefımı yakalamıstım ama yıne hamıle kaldım sımdı 14 aylık bebegım var emzırıyorum ve kılo vermek ıstıyorum en fazla bır hafta sonra dıyetımı bozuyorum ne olacak halım

Selam arkadaslar Melek ben 72 kiloyum hedef 60 bırıncı dogumumdan ıkı yıl sonra hedefımı yakalamıstım ama yıne hamıle kaldım sımdı 14 aylık bebegım var emzırıyorum ve kılo vermek ıstıyorum en fazla bır hafta sonra dıyetımı bozuyorum ne olacak halım

Yarın tartılıp sonucu yazarım insaallah bu sefer bırakmayacagım

aramıza hoşgeldin canım
benimde 20 aylık bebeğim var emziriyorum bende hamile kaldığım kiloya döndüm ama ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum
Yarın tartılıp sonucu yazarım insaallah bu sefer bırakmayacagım
inşallah canım:38::38::38:

tugba_serdar
mday 72 hedef kilo 60 isim melek
var mı başka üye

bugun kü menüm
sabah yarım puaça

öğle bi dilim ekmek kıyma tava 4 kaşık
ara nescafe
akşam 4 kaşık makarna
4 kaşık aşure :47::47::47::47::47:
ara türk kahvesi

su 3 litre
Kaptan iyi gorunuyor menu kalorili seyler varmiktar olarak az

Melekcigim hosgeldin canim aramizda birbirimize destegimizlede tikir tikir gidecek kilolar

[QUOTEvinandthesun;32814516]Merhaba arkadaşlar,ben geldim.tekrar burada olmak ve diyete kararlı olmak gerçekten çok mutlu ediyor beni.Bugün diyet adına çok önemli sınavlardan geçtim diyebilirim.Malum dün öğretmenler günüydü ,eee ben de öğretmenim,bugün öğrenciler sağolsun 1 tepsi baklava,1 tepsi su böreği yollamışlar öğretmenler odasına ama ben 1 tane bile yemedim:53::46::16:sonra kantincimiz çikolata ikram etti onu da yemedim ve diyet menüme tam olarak uydum:))).[/QUOTE]
Alkisliyorum seni
BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH
-2 dilim t.b.ekmeği
-2 zeytin
-1 kk peynir
-1 haşlanmış yumurta
-şekersiz çay

ARA
yok(aklıma gelmedi)

ÖĞLEN
-4 yemek kaşığı kuru fasulye
-4 yemek kaşığı pilav
-10-12 tane üzüm

ARA
yok

AKŞAM
öğlenin aynısı(başka yemek yapmaya vaktim olmadı) + 1 adet tavuk pirzola

ARA
1 adet elma ve mandalina

SPOR:yok ama nöbetçiydim merdivenleri bolca inip çıktım.
Pilav var ama ekmek yok iyi bence menu
denemek lazım

benim öğle menümde genelde bu
Ogle yemegi bu sekilde gecirmeyi seviyorum

tebrikler canım
hedefe böyle adım adım ilerleyeceğiz inşallah

İnsaalah
menün sporun suyun harika
yarın tartı snaırım yine gülecek sana

Hepimize gulsun insaallah

Sindilik diyete basliyali uc kilo vermeme ragmen guven geldi valla aksam ne zamandir dar gelen panrolanimi giydim tam oldu esimde kilo verdigin beli oluyor dedi:)

Gunaydin guzel bayanlar buralar yagmurlu sabah yuruyusu yapamadimi ama oglen dusunuyorum

Kizlar zayifliyinca ne yapmak istiyorsuniz .ben soyle dar paca kot ustune bembeyaz bir badi belimi ortaya cikaran ucusan bir elbise istiyirummmm

günaydınlar bayanlar
kapalı havalara alışmamız lazım sanırım artık bu hafta hep yağmurlu
tartılmayı unuttum tartılmak bana motive veriyor artık yarına gerçi pek umutlu değilim verdiğime de işte:32::32::32::32:

Sindilik diyete basliyali uc kilo vermeme ragmen guven geldi valla aksam ne zamandir dar gelen panrolanimi giydim tam oldu esimde kilo verdigin beli oluyor dedi:)

3 kilo az mı canım
ben 3 kiloyu bi versem üstüne 10 kilo daha verecek şevki bulurum kendimdeeee

ne güzel değil mi kilo verdin denmesi

ben kilo vermişsin çok güzel olmuşsun demelerine bayılıyorum
verdikçe veresim geliyo
başkalrından güzel söz duymak güzelllll

Kizlar zayifliyinca ne yapmak istiyorsuniz .ben soyle dar paca kot ustune bembeyaz bir badi belimi ortaya cikaran ucusan bir elbise istiyirummmm

o kadar çok şey yapmak istiyorum
gardolabımı tamamen değiştirmek bununla beraber stilimi değiştirmek
pahalı çanta ayakkabı almak offfffffff
offfff
daha neler neler
ama yaza inşallah bunu gerçekleştireceğim
korkum olmadan denize gireceğim hoş gene korkum olmuyo haşema ile giriyorum ama
daha güzel bi haşema alacağım kendime

günaydınlar bayanlar
kapalı havalara alışmamız lazım sanırım artık bu hafta hep yağmurlu
tartılmayı unuttum tartılmak bana motive veriyor artık yarına gerçi pek umutlu değilim verdiğime de işte:32::32::32::32:

Gunaydin kaptan bende hergun tartilmayi seviyorum gr veremedigim zaman ogunu. Daha siki geciriyoeum

3 kilo az mı canım
ben 3 kiloyu bi versem üstüne 10 kilo daha verecek şevki bulurum kendimdeeee

ne güzel değil mi kilo verdin denmesi

ben kilo vermişsin çok güzel olmuşsun demelerine bayılıyorum
verdikçe veresim geliyo
başkalrından güzel söz duymak güzelllll

Harika csnim bu duygu helede esimden

merhaba arkadaşlar .aranıza yeni katıldım.Doğum sonrası kilolarımı veremiyorum bana bir yol gösterin nereden başlamalıyım bilmiyorum. Diyet listelerine bakıyorum herşeyi herzaman bulamıyorum normal olarak. siz nasıl kilo veriyorsunuz.

selam 5. takımın yeni ve güzel hatunları ben takım kapanmadan önce oğlumun hastane işleri sebebiyle izne ayrılmıştım kendimi henüz hazır hissetmiyorum diyet moduna girmeye maalesef 9 gün hastanede kalmak beni tamamen diyet modundan çıkardı ama burası olmadan da kilo vermek çok zor bu cuma değilde haftaya cuma sanırım bende listelere gireceğim fırsat buldukça da ara ara uğrarım

Back
X