Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar bugün çok yoğunum gece de sabahlayacağız iş yerinde yarın yükleme var ( tekstille uğraşanlar ya da tanıdıkları olanlar bilir ) bu yüzden bugünlük izin istiyorum sizlerden

menümü ve kilomu paylaşmayı unutmayacağım yarın sabah :)

baş dönmesi olması kötü ama ilk günler normal bence

ya bunların bi çoğu bende de var sanırım kendime baktırmalıyım
geçmiş olsun canım sana

karatayın kitabını almayı düşünüyorum evde olduğum süreçte hep izledim hocayı çok güzel şeyler söyledi

• Kaptanım bir iki gün baş dönmesi oldu artık yok bencede alışma süresi için normal:)o kadar yedim de ne oldu başım dönmedi ama insülüin direnci başladı şeker hastası olmaya aday oldum,diyet sadece görüntü için değil sağlımız için şart.
  • evet mutlaka baktırın,doktorlar çok dikkat etmiyor ama siz mutlaka isteyin bu tahlili
  • Ben aldım birtanesini,gerçekten çok faydalı bilgiler var içinde .

ayyyy öğretmenim sizden öğreneceğim çok şey varrrr
Estağfurullah efenim,biz de bu bilgileri buralardan öğrendik:)) bu yarışmanın en güzel yanı da bu işte,senin aklına gelmeyen başkasınınkine geliyor,örnek alıyorsun,yaşadığın sıkıntaları yaşayan başka insanlarla yazışıp birbirne sanal da olsa destek veriyorsun,fikir alış verişi yapıyorsun ve bu gerçekten hedefe varma konusunda işe yarıyor .

kabul ettim gitti hehe bende bir bütünün parçasıyım artık :34::nazar:
Hoşgeldin canım ,yağlarımız su gibi akııp gitsin inşallah.

ben kahvaltı yapmaktan nefret ediyorum o yüzden kahvaltı olmadan diyete başlıyorum bugun hayırlısı olsun bakalım:nazar: :)
Hayır işte bunu yapma bence, kahvaltı metabolizmanın hızlanması için en önemli öğün sakın atlama derim.

Ginaydin bugunde zor bir gun olacak gelinimize cocuk gormeye gelecekler orda olucam simdi pogaca kek yapiyorum az yemeye calisicam
Amaaaaan geldimi de üstüste gelir hep,sen diyete başlarsın eve misafir akını olur,ne diyeyim kolay gelsin:6::6:.

Haanimlar aksam gelince gorusuruz pogacayi yapmamlazim
yap ama yeme sakııın:20:

merhaba bayanlar
nasılsınız
umarım güzel bi gün olur
yarın tartı günü
herkezden ricam öğlene kadar tartılıp kilo bildirimini yapmanız
tamam kaptanım,yarın sabah büyük bi heyecanla tartılıp yazarım inşaallah.

kolay gelsin tatlım
az yağlı yap lütfen

oh oh gitti toksinler
kötü düşünceler hem beyin hem vücut rahatladı değil mi
açık hava da mı yürüyosun

hakkaten ya
dün mevlüt
bugun kabul günü
işin zor canım
işte olunca yiyecek bişe bulamıyosun
bak ben ne yiyeceğim diye dertteyim
evden bişe getirmedim
süt var sadece
ondan içeyim bariii
öğlende az yeyince akşama çok yersin bence yanında bişeyler getirmeyi acilen başlatmalısın.

aynı durum bende tatlı düşkünlüğü
tarçın falan d akesmiyo
naneli sakız çiğnemek benim artık dayanağım
sanırım ben diyetisyene gitmeliyim
bu anca böyle olacak
yani diyete sıkı sarılmam için değişik bişeyler lazım :26::26::26::26:

Aslında bütün takım arkadaşları olarak insülin direnci,şeker,tiroit tahlillerini yaptırmamız lazım ki anlayalım kilomuz sadece yememizin mi yoksa herhangi bir sağlık probleminin mi sonucu,mesela ben de az da olsa insülin direnci varmış.

Arkadaşlar bugün çok yoğunum gece de sabahlayacağız iş yerinde yarın yükleme var ( tekstille uğraşanlar ya da tanıdıkları olanlar bilir ) bu yüzden bugünlük izin istiyorum sizlerden

menümü ve kilomu paylaşmayı unutmayacağım yarın sabah :)

Kolay gelsin arkadaşım

Bugün 8.sınıfların merkezi sistem yazılı sınavları vardı,ben de sabah orada görevliydim,ama öğleden sonram ve yarınım boş:16:bugün spora başlamak için güzel bi fırsat bence inşaallah aksilik olmaz da akşama yazarım sporumu.

hoş geldin aramıza
kendini tanıtırmısın
ben kadriye 2 çocuk annesiyim çalışıyorum 2008 den beri buralardayım
2. doğumumu yapalı 20 ay oldu
hamile kaldığım kiloma döndüm ama
ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum
ve bu kış bu işi bitirmwyi hedefledim
aylık 2 kilo verme hedefim var

ismim özlem Ben evlilik hazırlıgıyla ugraşıyorum agustosta düğünüm var ama benim hala10 kilo fazlam var 70 kiloyum şuan boyum 1,68 veremiyorumda
bi bunalımdan bi bunalıma geçiyorum :D
9 aylık bir süre içinde 10 kilo vermeyi hedefliyorum aslında biraz
kassam kendimi veredebiliyorum ama bu ara düğün stresimi bilmiyorum yemeden duramıyrorum:(
hmm bide sürekli oturmak zorunda oldugum bir işim var muhasebeciyim durum vahim yani olabildiğince bitki çayı içmeye özen gösteriyorum bol bol su içiyorum.

bide en önemlisi ben kendimi yemek yerken durduramıyorum aç olmasamda yiyorum ne önerirsiniz bunun hepten umutsuz vaka olmak istemiyorum ya ceresi olan varsa banada diyiversin :) :(

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım ,yağlarımız su gibi akııp gitsin inşallah.

Hayır işte bunu yapma bence, kahvaltı metabolizmanın hızlanması için en önemli öğün sakın atlama derim.

inşallah su gibi akıp gitsin canım tek istegim bu :)

atlamam lazım aslında ama bogazımda düğümleniyo lokmalar midem sabahtan fena oluyo yani bilmiyorum ne yapacagım

bügünkü menümü yazıyorum sabah yarım bardak çay o kadar malasef canım istemedi:(
işe gelince 4 küçük galeta
saat 10 da yeşil çay
12 de 1 kase mercimek corbası
az miktarda kavrulmuş ciger
ve 3 kaşık rus salatası
saat 3 te yeşil çay eşliğinde 4 veya 5 adet galeta
akşam da sadece yogurt yemeği düşünüyorum.
ayrıca 1,5 litre su içtim yarım litrem kaldı içiçem onuda :)

yine fazla yemişim dimi ya kaptan :(

:17::18:

Merhaba kizlar araniza yeni katıldım kusura bakmayin biraz
Gec geldim menu mü paylasiyim
Menu
Sabah kahvaltidan once( bir bardak ilik su 2 tane kuru kayisi
Ve kuru incir
Kahvalti biraZ peynir 1 fincan yeşil cay 6 adet zeytin birazda maydanoz
Ara( yok cunku kahvaltiyi gec yaptım o yuzden)
Aksam salata bir kase 4 kasik bulgur pilavi ve 6 kasik kuru fasulye
Spor 100 tane mekik 10 dakika egzersiz hareketi 20 dakika da halehup cevirme
Su 3 litre:21:

iyi akşamlar hanımlar yenı gırdım eve hem pc nın basıa gectım hafıf zararla atlatmaya calıstım aksam yemek yemeyı dusunmuyorum sporda yaptım inşaallah yrın tartıya yansımaz:50:

Merhaba kizlar araniza yeni katıldım kusura bakmayin biraz
Gec geldim menu mü paylasiyim
Menu
Sabah kahvaltidan once( bir bardak ilik su 2 tane kuru kayisi
Ve kuru incir
Kahvalti biraZ peynir 1 fincan yeşil cay 6 adet zeytin birazda maydanoz
Ara( yok cunku kahvaltiyi gec yaptım o yuzden)
Aksam salata bir kase 4 kasik bulgur pilavi ve 6 kasik kuru fasulye
Spor 100 tane mekik 10 dakika egzersiz hareketi 20 dakika da halehup cevirme
Su 3 litre:21:

canım hosgeldın menun az 1000 kalorının altında bence ılerde vucud az yemege alısırsa kılo vermekte zorlanırsın koruma donemınde sıkıntılı gecer ogle yemegı ve aralar ekle

bügünkü menümü yazıyorum sabah yarım bardak çay o kadar malasef canım istemedi:(
işe gelince 4 küçük galeta
saat 10 da yeşil çay
12 de 1 kase mercimek corbası
az miktarda kavrulmuş ciger
ve 3 kaşık rus salatası
saat 3 te yeşil çay eşliğinde 4 veya 5 adet galeta
akşam da sadece yogurt yemeği düşünüyorum.
ayrıca 1,5 litre su içtim yarım litrem kaldı içiçem onuda :)

yine fazla yemişim dimi ya kaptan :(

:17::18:

dogru duzgun yemek yememıssın bıle az bence

ismim özlem Ben evlilik hazırlıgıyla ugraşıyorum agustosta düğünüm var ama benim hala10 kilo fazlam var 70 kiloyum şuan boyum 1,68 veremiyorumda
kassam kendimi veredebiliyorum ama bu ara düğün stresimi bilmiyorum yemeden duramıyrorum:(
hmm bide sürekli oturmak zorunda oldugum bir işim var muhasebeciyim durum vahim yani olabildiğince bitki çayı içmeye özen gösteriyorum bol bol su içiyorum.

bide en önemlisi ben kendimi yemek yerken durduramıyorum aç olmasamda yiyorum ne önerirsiniz bunun hepten umutsuz vaka olmak istemiyorum ya ceresi olan varsa banada diyiversin :) :(

hosgeldın ozlemcıgım çokta fazla kılon yok bence 62 63 dussen bıle fıstık gıbı olursun 9ayda ıyı bı sure ayda 1kılo versen rahlıklada verbılırsın o duygusal aclık uzuntude streste yemek malesef hepımızın alıskanlıgı bu alıskanlıgı degıstırmekten baska care yok benım kılolarıma karsı en buyuk sılahım sporum spor yapınca hem ıstahımı kontrol edebılıyorum hemde emegıme yazı dıyorum ya ısten gelınce yada gıderken bısekılde spor yapmaya calıs

menumu yazıyım sonra gene gelmeye calısırım
sabah 2cevız
kahvltı 1 d.t.t ekmek 50 gr lor 2 zeytın maydonoz salatalık 1çay kasıgı tahınpekmez 1 c.k. cokokrem:(

ogle 1 kucuk pogacı ıkı kucuk dılım ıspanaklı borek 1 kucuk kase makarna salatası 1 dılım kek ama kurabıyelerı yemedım:)
aksam 1 mandalına ve neskafeyle gecırecem
2lt su 1 saat yuruyus

12 kilo fazlam fazlam var can sıkıntısından ye ye oldu aranıza beni de alırmısınız bende varım sızınle bu yolculuga arkadaşlar

hoşgeldin tatlım
1. sayfada 1. mesajda kurallarımız var kabul ediyosun yarın tartılıp öğlne kadar bildirmeni rica edeceğim
bi de kendini tanıtır mısın

özlemcim son aya geldiğinde hiç bişe yapmasanda bi bakmışsın kilolar gitmiş takıl bize zayıfla canım
telaşında kolaylıklar dilerim

Back
X