Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunki menu. Kaşar peyniri bir dilim ekmek azcıkta sosis öğlen kahve ve bir dilim kek akşam tavuk.günlük kalori miktarımı 700 cıvarı tutuyorum ev işlerinden spora vakit kalmıyor ama sabah marketemyürüdüm 30 dk havada buz gibi kardan adam oldum:)

canım ben de şimdi onu araştırıyorum. Sana yazınca ben de yapayım bari dedim daha önce hiç yapmadım. Ben de aynı durumdayım fazla uğraştırmayacak birşeyler olmalı. Bulursam yazarım ;) sen de bulursan değişik birşey yazarsan seviniri

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/506848-limonata-diyeti-listesi-7.html

denesek mi?? gerçi çok ağır amma 3 gün yapar bırakırız. hafta sonu listeyi tamamlayıp p.tesi yapalım yanıma yoldaş arıyorummmmm :):)

zaten içinde pek bişiy yok bir şurup limon ve tuzlu su 3 gün ölür sonra süpperr diriliriz :):)

Bira mayası kapsulu yani hap seklinde mi?gercekten ise yarar mı canım?dun bi program indirdim telefonuma.almam gereken kaloriyi hesapladım 1200 kalori almalıymısım gunluk.dun de 1200 oldu zaten.
Sabah karnıbaharlı yumurta 2 zeytin biraz yagsız tuzsuz peynir yarım dilim ekmek 1 bardak sekersiz cay
Ara bilim kek ve anne cayı
Oglen 2 sigara boregi corba ayran
Ara anne cayı
Aksam karnıbahar haslaması ayran
Yuruyus 1 bucuk saat
Asansor kullanmadım gunde belki 100 defa inip cıkıyorum o merdlvenleri
Su miktarı 2 bucuk litre

Canımın lstedigini yicem ama kalori hesaplamasıyla .baska turlu bas edemiyorum bu sefer kacamaklarım oluyor.onun yerine bir cijolata mı yedim diger ogunler daha az yiyip daha fazla yuruyus yapıcam.sizce nasıl fikir? Geri almaj istemiyorum verdigim 3 kiloyu

Walla canim cok isterdim ama esimle anlastik ve bugun sigarayi biraktik anlayacagin bana her zamankinden daha agir gelir .

bende söyledim sonra söylediğime pişman oldum zaten salı akşamı yılbaşı kendimizi hayatta tutamayız ama salıdan sonra yapılabilir gibi geliyor bana.. eğer başlarsam haber veririm...

bu arada bugün spor yapamadım ve öğlen felaket yedim 900 kalori aldım şimdiden daha akşama var biri beni durdursun :(:(

kesin cumaya kadar veremicem kesin :(:( off offf

Bira mayası kapsulu yani hap seklinde mi?gercekten ise yarar mı canım?dun bi program indirdim telefonuma.almam gereken kaloriyi hesapladım 1200 kalori almalıymısım gunluk.dun de 1200 oldu zaten.
Sabah karnıbaharlı yumurta 2 zeytin biraz yagsız tuzsuz peynir yarım dilim ekmek 1 bardak sekersiz cay
Ara bilim kek ve anne cayı
Oglen 2 sigara boregi corba ayran
Ara anne cayı
Aksam karnıbahar haslaması ayran
Yuruyus 1 bucuk saat
Asansor kullanmadım gunde belki 100 defa inip cıkıyorum o merdlvenleri
Su miktarı 2 bucuk litre
Doktorum önerdi işe yarıyor şekerim yemesende sütün güzel

Durumda tebrikler tatlım bebis olmasa ben de yapıcam detoks inan.ama bugun cok yedlglm lcln yarın icln ben de mi yapsam acaba bi gunluk ?

iyi geceler
ben kilo alıyrum ya
göbeğim şişti davul gibi oldu
kendime gelmem lazım hadi öneriler motivasyon arttırıcı bi hedefi olmalı insanın o bende yok şte

canım ben de şimdi onu araştırıyorum. Sana yazınca ben de yapayım bari dedim daha önce hiç yapmadım. Ben de aynı durumdayım fazla uğraştırmayacak birşeyler olmalı. Bulursam yazarım ;) sen de bulursan değişik birşey yazarsan seviniri

kalori takibi yapmak elbette güzel
ama bana uymaz gündüz bişey yemiyorum zaten ama akşam eve geldiğimde yemek yaparken hazırlarke elime ne gelirse hüpletiyorum fena bi alışkanlık:54::54::54:

iyi geceler
ben kilo alıyrum ya
göbeğim şişti davul gibi oldu
kendime gelmem lazım hadi öneriler motivasyon arttırıcı bi hedefi olmalı insanın o bende yok şte

Ya ben de aliyorum bugun agzim neredeyse hic bos durmadi en kotu ihtimal sakiz vardi ;)

Uyku tutmadi yorgunluktan :(

Bari menumu paylasayim
Sabah 09:00
1 simit
2 kk peynir
6 zeytin

Ogle 12:00
6 yk sebze yemegi
3 yk yogurt

Ara 16:00
1/2 paket misir ve pirinc patlagi

Aksam 19:00
Yarim kase tarhana corbasi
2 yk sebze yemegi
1 yk yogurt
2 dilim ekmek

Ara 20:00
1 ince dilim kek

Ara 21:00
1 adt cennet hurmasi

Misir ve pirinc patlaginin 1/2 sini de gun icerisinde aralarda gidip gelip 1 tane alarak yedim.

Bugun hic oturmadim hep ayakta kosusturmacayla gecti.

Suyum 1,5lt oldu gun icerisinde yarim lt ictim fazla tuvaletim gelmesin diye 1 lt yi aksam ictim

Back
X