• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel yazmışsın öyle :):)

hımm m o zaman sa şöyle yapayım ekmek arası domates peynir falan yapayım işe getireyım onu yiyeyim.. kahvaltımı ekmek arası yaparsam olur dimi???

öğlen zaten problem yok tutabiliyorum kendimi..

akşam içinde yemek yesem az yesem kendime söz versem oda tamam...

ama bu çukulata işi nasıl olcak?? canım çikolata istediğinde napıcam ben yaaaaaaaaaaa :(:(
nasıl kandırmalıyım beynimi
???

Canım sabahları dediğini yapabilirsin ama hani bu tost ekmeği büyüklüğünde 2 adet kepekli yada çavdar olacak öyle büyük bir ekmek yok. 2 dilim ekmek olduğundan yumurta yada peynirden fedakarlık etmelisin sen bilirsin.
Tatlı krizleri içinde ara öğün koyacaksın yani bir elma yiyeceksin 3 yada 4 tane ara öğün yapacaksın.
Meyve yersen doğal şeker alırsın onlara gerek kalmaz. 20 gün yemezsen o yediklerin artık güzel gelmiyor. Yapabileceğine inanmalısın. Az ama sık yemelisin ve en önemlisi bu tatlı krizi açlık krizi için her menünde mutlaka protein olmalı. Sabah peynir yumurta öğle akşam ayran veya yoğurt veya ayran / yoğurt yerine tavuk-balık - kırmızı et. haftada 2,3 kere en azından et yenmelisin.
eğer ana menülerde yiyemediysen ara menüde 1 tane activia yiyebilirsin yada 1 bardak light süt içebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya hoş diyon güzel diyon da şimdi gidecem kız döktürmüş allah ne verdiyse.. bide biz masa başı yapıyoruz ser servis... yemiyem mi?? ,:(:(
taaaa bi ay sonra gün var.. ona kadar bi daha yemem :(:(

hepsinden bi parça söz veriyorum.. hatta haftaya spor yapıp onuda telafi ederim :(:(

Asla yemiyorsun!!
Bunun ötelemesi. Sen vazgeçmezsen biz hiç bir şey veremeyiz sana.
Olay sende bitiyor.
Yememelisin....

Ohooo bize böyle bahaneler sökmez.
Günün varsa var yap misafirine yanıan sağlıklı salatalardan da yap. Sen yemeyi ver. Evdekilerle birlikte diyorsun ama evdekilere uyacaksan olmaz. Diyet özel bir dönem. Sen evdekilere değil evdekiler sana uyacak.
Ve yaptığın en büyük hata KAHVALTI YAPMAMAK.
öyle bir büyük bir hata ki...
Kahvaltıda yumurta+ peynir + zeytin+ dilediğince domates-salata yeşillik+1 bir dilim ekmek yemeye başlamalısın. Kahvaltı sağlam olursa günün daha kolay geçer
Eski alışkanlıkları bırakmak zorundasn.

Malesef gün bende değil :(:( ama dediğim gibi haftaya bunun cezasını spor olarak yapacağım...

kahvaltı içinde zaten dedim yapacağım artık :):)

ya hoş diyon güzel diyon da şimdi gidecem kız döktürmüş allah ne verdiyse.. bide biz masa başı yapıyoruz ser servis... yemiyem mi?? ,:(:(

hepsinden bi parça söz veriyorum.. hatta haftaya spor yapıp onuda telafi ederim :(:(

Bir daha yok zaten bu hafta madem listeniz batti cok kaçırmadan az birsey ye az ama . Bi daki gunde zaten kendin yemek istemiyceksin badta kendi iradenize guvenin vicdaniniz on plana ciksin

Takım kuralı için bir öneri ortaya atıyorum kızlar.
Herkesin kilo çizelgesi olması ve her bildirimden sonra güncellenmesi gerekli olsun.

Ne dersiniz? Birbirimizi daha kolay takip etmez miyim sizce de?

malesef iş yerinde bu çalışmıyor ve evde internet yok ben size online bildiririm artık :):)

Canım sabahları dediğini yapabilirsin ama hani bu tost ekmeği büyüklüğünde 2 adet kepekli yada çavdar olacak öyle büyük bir ekmek yok. 2 dilim ekmek olduğundan yumurta yada peynirden fedakarlık etmelisin sen bilirsin.
Tatlı krizleri içinde ara öğün koyacaksın yani bir elma yiyeceksin 3 yada 4 tane ara öğün yapacaksın.
Meyve yersen doğal şeker alırsın onlara gerek kalmaz. 20 gün yemezsen o yediklerin artık güzel gelmiyor. Yapabileceğine inanmalısın. Az ama sık yemelisin ve en önemlisi bu tatlı krizi açlık krizi için her menünde mutlaka protein olmalı. Sabah peynir yumurta öğle akşam ayran veya yoğurt veya ayran / yoğurt yerine tavuk-balık - kırmızı et. haftada 2,3 kere en azından et yenmelisin.
eğer ana menülerde yiyemediysen ara menüde 1 tane activia yiyebilirsin yada 1 bardak light süt içebilirsin.

evde var zaten çavdar.. sütaşın süme peyniri var onu koyarım bir marul birde dilim domates iki üçte yeşil zeytin yanınada bitki çayı tamamdır :):)

Asla yemiyorsun!!
Bunun ötelemesi. Sen vazgeçmezsen biz hiç bir şey veremeyiz sana.
Olay sende bitiyor.
Yememelisin....

ühüüüü :(:(

Bir daha yok zaten bu hafta madem listeniz batti cok kaçırmadan az birsey ye az ama . Bi daki gunde zaten kendin yemek istemiyceksin badta kendi iradenize guvenin vicdaniniz on plana ciksin

normalde coşar yerdim irademe sahip çıkıp hepsinden azar yiyeceğim.. sonuçta buda bir irade dimi:):)

iyi akşamlar kızlar,ben 8.takım kaptanı moni.
kadisciğim yoğun olduğundan cuma günleri takımla ben ilgileniyordum,görüyorumki 3.takım desteğe gelmiş hoşgelmişler:16:

bir iki şeye değinmek isterim canlarım,öncelikle kadis gerçekten çok iyi bir kaptandır.malesefki çok yoğun olduğu bir dönemde 5.takımı sırtlamak istedi ama, iş yoğunluğu,üzerine hastalıklar takımla istediği gibi ilgilenemedi.takım kurallarınız 1.sayfada olan eski kurallarınızdır.kadiscim bir mesajında yoğunluktan ilgilenemediğini belirtip bir yardımcı istemişti ama takımdan kimseden ses çıkmamıştı.bu demek oluyorki toplight arkadaşımız resmi kaptan yardımcısı olabilir.hatta kadisim geldiğinde kaptanlığı bile devredebilir çünkü hakkaten yoğun yetişemiyor.özetle canlarım sizler, eski,yeni istediğinizi takıma davet edebilir ve listeye alabilirsiniz.kadis için hiç bir sakıncası olmayacaktır aksine memnun olacaktır:34:

merhabalar funda bende bu takımdaydım ben izindeyken takım kapandı yeni kaptan geldi ben eskiden kaptan yardımcısı idim eriğim ile bayaa bi efor sarfetmiştik bu takımda yeni kaptan maalesef ben fazla paylaşım yaptığını göremedim okuduğum sayfalarda o yüzden neler düşünüyor şartları nedir hala eski kaptan juju nun kuralları mı geçerli bilmiyorum bende geri dönmeye karar verdim ama nasıl olacak?
kaptan eski üyeleri alacak mı yoksa kendisi mi seçecek açıkcası olmadığı için bişey diyemiyorum hatta paylaşım alanına gidip püsküüt e sormayı düşünüyorum
tatlım hoşgeldin,tüm sorularına üstte cevap verdim.kaptan yardımcısı olarak takımı istediğin gibi şekillendirebilirsin kadisim bundan memnun olacaktır.takımınıza başarılar diliyorum:16::54:

***5.TAKIM 342. ETAP***ÜÇÜNCÜ

kadis ( 75,2/ 76,4/ -1,2/ %- 1,60)
gejicash (64,9/ 0/0 /%0) izinli
purmelal(77,0/ 76,0/1 /%1,30)
nserin(76,0/0 / 0/%0 )kilo bildirmedi
durumda(67,0/ 66,1/ 0,9/% 1,34)

5. TAKIM ORTALAMASI:%0,20

kızlar bu geçen haftaki listeniz,buna göre bu haftaki listenizi şekillendirirsiniz:34:

iyi akşamlar kızlar,ben 8.takım kaptanı moni.
kadisciğim yoğun olduğundan cuma günleri takımla ben ilgileniyordum,görüyorumki 3.takım desteğe gelmiş hoşgelmişler:16:

bir iki şeye değinmek isterim canlarım,öncelikle kadis gerçekten çok iyi bir kaptandır.malesefki çok yoğun olduğu bir dönemde 5.takımı sırtlamak istedi ama, iş yoğunluğu,üzerine hastalıklar takımla istediği gibi ilgilenemedi.takım kurallarınız 1.sayfada olan eski kurallarınızdır.kadiscim bir mesajında yoğunluktan ilgilenemediğini belirtip bir yardımcı istemişti ama takımdan kimseden ses çıkmamıştı.bu demek oluyorki toplight arkadaşımız resmi kaptan yardımcısı olabilir.hatta kadisim geldiğinde kaptanlığı bile devredebilir çünkü hakkaten yoğun yetişemiyor.özetle canlarım sizler, eski,yeni istediğinizi takıma davet edebilir ve listeye alabilirsiniz.kadis için hiç bir sakıncası olmayacaktır aksine memnun olacaktır:34:

tatlım hoşgeldin,tüm sorularına üstte cevap verdim.kaptan yardımcısı olarak takımı istediğin gibi şekillendirebilirsin kadisim bundan memnun olacaktır.takımınıza başarılar diliyorum:16::54:

eline sağlık listeyi de hazırlayıp koymuşsun arada takip ettiğim kadarıyla sen kadis e saolasın destek veriyordun ben de açıkcası kendi kendime götüreyim takımda eskiden kimse kalmamış dedim ama nerdeyse verdiğim kiloların hepsini geri aldım bu süreçte ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

Dısarıda olanlar icin cozumleriniz neler ve emziren anneler icin kilo verdiren sut yapan iksiri gibi bi bilgiye cok ihtiyacım var.eczacım corek otu yagını tavsiye etti.kapsul seklinde satılıyor.ac karnına icersen kilo verdiriyor tok karnına icersen kilo aldırıyor .vucut salgılarını arttırdıgı icin de anne sutunu arttırıyormus.slz ne dersiniz kullanmalı mıyım?fiyatı 69 tl dedi.

canım az sonra küçük oğlumu uyutacağım ben sana uygun zamanda tüm bu tüyoları veririm ben ilk doğumumda 6 ayda 25 kg vermiştim hemde emzirerek işyerinde daha müsait oluyorum

1500 kcal civarı, standart 3+3 (ya da 4) düzeni...
Bir de şu aralar gribim, onu da bir atlatabilirsem iki günde bir 30-40 dakika spor...
funda cım ben daha düzene giremedim normalde bende öyle beleniyordum ama şu aralar abarmış durumdayım kendimi toparlamam lazım

288. etapta 72 kilo ile kendi isteğimle 5. takımdan ayrıldım.

Yarınki liste için beyanımdır. :P
listeye ekliyorum

canım hepsinden bi ğarça değil müsait olanlardan yiyebilirsin aslında ama biraz geç kaldım sanırım

bende geldimmmm selam kızlarrr:16::16:

sahgull hoşgeldin aramıza tanıtırmısın kendini biraz?
yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım kamuda mühendis olarak çalışıyorum 42 yaşındayım bir i 9 biri 2,5 yaşında 2 oğlum var bi de kilo problemim var
şimdilik bu kadar yrın görüşmek üzere bir de arkadaşlar yarın mümkünse 12 ye kadar yaparsanız kilo bildirimlerinizi sevinirim yarın öğleden sonra oğlumun dr kontrolü var tahlil sonuçları için hastaneye gideceğim

***5.TAKIM 343. ETAP***ÜÇÜNCÜ

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ )
nserin(76,0/ )
durumda(66,1/ )
toplight (71,8/ ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (72/ ) 288.etapta izne ayrıldı kilosu ... a bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI:%

kızlar listemiz bu hafta bu şekilde hepinize iyi akşamlar

***5.TAKIM 343. ETAP***ÜÇÜNCÜ

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ )
nserin(76,0/ )
durumda(66,1/ )
toplight (71,8/ ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (72/ ) 288.etapta izne ayrıldı kilosu ... a bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI:%

kızlar listemiz bu hafta bu şekilde hepinize iyi akşamlar

Canim funda gideli bir yil olmus yeni uye kabul edilmeyecek mi :26:

Selaaam canlarr bıcır bıcır cıtır hatunlarr nasılsınz bakalım

Evvetttt günaydın canlar,

dünkü konuşmalar valla bende işe yaradı :):) sabah ev yapımı bütki çayı getidim birde yanında kepek ekmeği ama şöyle tarif edeyim normal formdaki kepek ekmeğinin 1/4 kadar oranında ekmek.. içine 2 dilim salatalık 4 yeşil zeytin bir sap maydonoz bir marul ve kibrik kutusunun yarısı kadar süzme peynir... nasıl kızlar sabah için olmuş mu???

birde bu akşam günüm varya onuda kurtarırsam tamamdır beni işim :):)

haaaa kilo bildirimi de yapayım :):)

ilk kilo: 76
şu an: 75,5 :(
%: nasıl hesaplanır bilemedim.. siteden bakayım dedim sayfaları açamadım çok yavaş :(
haftaya daha çok gidecek inşallaaahhhhh :):)

Back
X