- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #101.421
beni de alın aranıza
ne zaman başlıyo bu haftakini kaçırdıysam bidahakine katılsam olmuyomu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz kafada bitiyor olay. Eskiden hep "Tatlı sevmeyen biri olsam ne güzel olurdu." derdim, bunu öyle bir kafama soktum ki artık gerçekten de tatlı sevmez oldum. Ne çikolata, ne gofret, ne başka bir şey... Herhangi bir meyve çikolatadan daha lezzetli geliyor bana şu an. Kendini koşullaman lazım. :)
Ben o günü komple kapatınca yazarım menümü, yani 21-22 gibi falan...
Günaydın şekerler kalktım erkenden beyaz lahandan çorbamı pişirdim bugun çorba ve meyve günü.iki hafta sürecek
günaydım durumdacım, sana kolaylıklar dilerim... lahana çorba diyetini 2 hafta mı sürdüreceksin? faydası oluyor mu bari?
Deneyim anlarım üç günde cuma günü kilo vermişsem faydalı aynıysam tadı güzel değil değmez.nasılsın. Nasıl başladın güne
günaydım durumdacım, sana kolaylıklar dilerim... lahana çorba diyetini 2 hafta mı sürdüreceksin? faydası oluyor mu bari?
iyiyim durumdacım, kahvaltı vs derken gün başladı... sen nasılsın asıl? bebiş yoruyor galiba seni çok, ah Allah kolaylık versin. ben de biraz kilo vereyim biz de düşünüyoruz kısmet olursa bu sene bi bebiş :)
günaydınlaaaarrrr :)
kızlaaaar bu arada sizinle paylaşmak isterim (normalde çevremdekiler sorsa asla paylaşmamsabahları elma sirkeli karışımdan bahsetmiştim ya sizlere, bugün 4. günüm. ben sabah akşam içiyorum yalnız aç önce farkettim ki saçlarım, cildim pırıl pırıl.. gözlerime inanamadım! bi daha bi daha ayna karşısına geçip seyrettim kendimi. inanılmaz! bi araştırın sizlerde derim :)
Gunaydin kizlar nasil gidiyor
aa ekleyelim ben nagihan serin olarak gözüküyorum ekleyin kızlar beni :):)
bende bugün yemiyeceğim dedim.. hatta rakdaş istedi ona aldım bir yudum dahi tatmadım.. burası motive3 için süper oluyor.. sizde kızmasanız ne yaparım ben :):)
ben bugünkini yazayım..
sabah kepek ekmek arası yarım marul, 2 dilim salata, 1kk süzme penir, 3 siyah zeytin
ara yarım paket çubuk kraker (yanıma bişiy almamışım çok acıktım)
öğlen barbunya plaki 5 yk, yarım kase cacık, mısır ve havuçlu salata yarım kase, 1 dilim kepek ekmek
işim vardı ara yapamadım birazdan da yemek yiyeceğim için yapmayacağım sadece şekersiz çay içtim
akşam kıymalı karnıbahar salata ve 1 dilim kepek eklemeyi düşünüyorum...
ve şimdilik 2lt su :):):):)
gördüğünüz üzere gayet sağlıklı bir menü oldu hanii alkışlarımmmm :):):)):
(umuyorum ki sabah şunu da kaçırdım yedim demem)... hepiniz kalın sağlıcakla yarın sabah görüşürüz kızlarrrrr :):)
bugünkü menüm:
sabah:
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1/2 yağsız süt %0 + 1/2 elma rendesi
ara öğün:
1 salatalık + 1/2 elma
öğle:
1 kase karnıbahar yemeği + 3 kaşık yoğurt
elma sirkeli sıcak su karışımı
akşam:
2 çok ufak mandalina+ 1 salatalık
az sonra yeşil çay içeceğim, kaçamak yok benim için mutfak kapandı bugün... bugün suyu arttırdım 3,5 litre su içtim :) herkese kolaylıklar dilerim, kaçamak yapmayın arkadaşlar, bütün gün çektiklerimizi düşünün ve uzak durun tehlikeli atıştırmalıklardan... öptüm hepinizi...
valla eriğim artık yapacam bişeyler bakalımYanlis yonlendirmek istemem ama kvnin memlekette o kadar isi varken yaotirdi vok memnun bu durum ekin yanlis kullanimi sonucu ksinirlerin sikismasindan oluyormus ufak bi oparasyin kesecek ve sinirlerin cevresini genisletecek 15 dk suruyormus yinede ayrintili konus dr ile
ok tatlım şimdi bakıyorum senin menüne deBiraz kafada bitiyor olay. Eskiden hep "Tatlı sevmeyen biri olsam ne güzel olurdu." derdim, bunu öyle bir kafama soktum ki artık gerçekten de tatlı sevmez oldum. Ne çikolata, ne gofret, ne başka bir şey... Herhangi bir meyve çikolatadan daha lezzetli geliyor bana şu an. Kendini koşullaman lazım. :)
Ben o günü komple kapatınca yazarım menümü, yani 21-22 gibi falan...
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Ara
1/2 elma
1 dilim ekmek
Öğlen
1 tabak baklagil yemeği
1/2 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Akşam
1 tabak makarna
Karbonhidrat ağırlıklı bir gün oldu. :26:
tatlım su miktarı gayet güzel yediklerine bişey demeyeceğim çok az çünkü ama sen şu ara şoklama yapıyorsun
Duymuştum daha önce sirkenin güzelleştirdiğini ama nasıl içiyorsun ya
Gunaydin kizlar nasil gidiyor
beni de alın aranızane zaman başlıyo bu haftakini kaçırdıysam bidahakine katılsam olmuyomu.
![]()
Yormakmı çok zor ya hiç oturamıyorum anne olmaya hazır olmakbdiye bişiy varmış.hamile olöarkadaşımda kesinn diyetisyene git:) bilseydim böyle olacağını son üç ayda 38 kilo alacağımı :) şimdi uğraşıp duruyorum
tatlım düzenli katılımın olursa tabiiki seni de alırız aramıza ama önce 1. sayfadaki kuralları okumanız lazım gelelim benim menüme
sabah 2 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1/2 ayva
öğle
salata
3 tane kuru patlıcan dolması
200 gr yoğurt
ara
1/2 ayva
1 avuç yerfıstığı
akşam