• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haftasonu benim misafirlerim olacağından ben bişey yapamam da ptesi sabah itibari ile sıkı bir şeyler yapmam lazım bu hafta bu kadar güzel kilo verip takım olarak 1. olduktan sonra haftaya da dereceye girmemiz lazım
tabii ki de :kkk: bu güzel başarıdan sonra yenilgiye gelemeyiz değil mi?:1:

evvet kızlar, bugün için benim mutfak kapanmıştır, menümü paylaşıyorum:

sabah:
uyanır uyanmaz sirkeli karışımım
1 saat sonra:
1 adet haşlanmış yumurta
1 galeta
1 salatalık
1 kk süzme peynir

öğle:
2 kaşık yulaf ezmesi
1/2 bardak %0 yağ süt
1/2 elma rendesi

akşam üstü:
150 gr naneli yoğurt içine 1 adet salatalık (cacık gibi yaptım)

günlük 3,5 litre su
yeşil çay

akşam 19:00 da tiyatroya gideceğim için 22:30 dan sonra döneceğim belki dönüşte çok kötü hissedersem 1 salatalık yerim, ama an itibarıyle tokum...
güzelmiş ya ben de dünkü menümü paylaşmadım yazayım diyordum sen bugunu paylaşmışsın maşallah:nazar: bu arada dün akşam çorba-yoğurt yaptım sonra açlıktan midem çok fena kazındı:18:

aaaa bu oldukça kolaymış sabah kahvaltı tam yapılıyor bi de 2 günlük bak bunu çarşamba perşembe uygulayabilirim

süppersin lily bunu yapalım, lakin hafta sonu benim için zor hem lahana detoksundan yeni çıktım vücut bi detoksa daha hazır değil, hem de pazar kahvaltısında eşime eşlik etmek zorundayım.. malzemeleri alayım, pazartesi günü başlayayım ben bu detoksa çook teşekkürler...

ben de daha dün denk geldim hemen günlükte paylaştım hatta size de denedikten sonra yazmayı planlıyordum hepiniz lahana yapıyorsunuz diye... ben iş yerine uygulayamam diye haftasonu dedim bakalım yapabilecek miyim:44: baklagiller hep var zaten nohut- fasulye annem haşlayıp atmıştı buzluğa yeşil mercmeği de çok severim zaten bulgur da var ohhh - hem hafta sonu ne kaçamak yapsam ya da hangi tatlıya vakit ayırsam diye boşluğa da düşmem 2 saatte bir zaten yiyoruz boş kalmıyor ağzımız:1:

kızlar benim misafirlerim gelmiş ben işten erken çıkıyorum kendinize dikkat edin iyi haftasonları görüşmek üzereeeeeee

Kızlar dünkü menümü yazacaktım ama bugün malum Cuma ve İstiklal marşı töreni var o yüzden işi biraz erken bırakıyoruz
Pazartesi yazarım artık tüm raporlarımı:34:
Hepinize sağlıklı - dikkatli ve eğlenceli bir hafta sonu diliyorum:16:
Hoşçakalınnn:3:

çıkanlara iyi hafta sonlarıııı kendinize ve yediklerinize dikkat edin :) ben hafta sonu da buralarda olacağım gelen olursa görüşürüz

ben de daha dün denk geldim hemen günlükte paylaştım hatta size de denedikten sonra yazmayı planlıyordum hepiniz lahana yapıyorsunuz diye... ben iş yerine uygulayamam diye haftasonu dedim bakalım yapabilecek miyim:44: baklagiller hep var zaten nohut- fasulye annem haşlayıp atmıştı buzluğa yeşil mercmeği de çok severim zaten bulgur da var ohhh - hem hafta sonu ne kaçamak yapsam ya da hangi tatlıya vakit ayırsam diye boşluğa da düşmem 2 saatte bir zaten yiyoruz boş kalmıyor ağzımız:1:

canım haftasonu bi dene bakalım sen, internetten araştırdım da 2 günde 2 kilo verdiriyor diyor, umarım etkisini görürsün, ben de senin geri bildiriminle pazartesi başlarım

Bugunki menüm artık akşam geç saatte yemeyi kesiyorum
Sabah kahvaltıda lahana çorbası
Öğlen 2 yemek kaşığı makarna
2 adet çikolata
Akşamda çorba ve. 2 tane küçük tavuk butu haşlama

Valla süperiz yaaa çok sevindimmmmm:29:

canım ben geçen gün facebookta takip ettiğim bir sayfada görmüştüm ayran detoksu diye gayet de güzel diyet günlüğüme kopyalamıştım birazdan ekleyeyim buraya da... yapabilirsem onu yapmak istiyorum hafta sonu...çok dengeli...

olur kaptan anlaştık:34:

Herkes kilo vermiş ne mutlu bize

takım olmak demek budur zaten:29:

evet uzun zamandır ben de bu kadar keyifle diyet yaptığımı hatırlamıyorum - son birkaç aydır vereceğim vereceğim diyorum ama tam manasıyla başarı kaydedememiştim:27:

ben hafta sonunu da güzel atlatırsam zaten tam olacak:18:
ya ben birşey soracağım hafta sonu giremeyeceğim işten giriyorum malum günde 5 mesaj zorunluluğu var ama ben bunu yapamayacağım :50::50::50:
Çok güzel bir takım olduk hepimizde takım ruhu varmış

Kızlar bugunku menum ( biraz serbest bıraktım bugun.cok hastayım grip olmusum feciii )

sabah yarım poca 2 bardak sekersiz cay
Oglen corba mantar salatalık donates
Aksam azıcık tost corba ayran salata
Oglene dogru bi bitter yedlm :(
Su miktarı 3 litre
Spor 1 saat yuruyus
Yatmadan once 20 mekik cekmeyi dusunuyorum

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / 75,50/0,50 / %0,66 )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (65,30/64,50 /0,80 /%1,23 ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/81,40/1,60 /%1,93 ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/79,50 /1,90 /%2,33 ) yeni üye hedef 70

5. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlaer bi gamze kaldı nerde kaldı acaba çok gecikmez umarım

canım burdaki listede unutmuşum ama kendi pc mdeki excel tablosunda düzeltmiştim tebrik ederim seni de bu arada annene geçmiş olsun tatlım

Canım çok özür dilerim ama sanırım iletişim kopuklu yaşadık, birde ufak bir yanlış anlaşılma var gibi..Ben ilk gireceğim zaman zannettim ki sadece kilomu kaydediceksin ve haftaya listede olucam, çünkü zaten takıma çarşamba gibiydi yanılmıyorsam dahil olmam..2 gün için tekrar bildirim yapmak saçma olabilir diye tartıya bile çıkmadım ben..üstelik önceleri böyle oluyordu yaa, kilomuzu bildirdiğimiz cuma değil de sonraki cuma listede oluyorduk..Gerçekten özür dilerim, okulda çok yoğunuz bu günler de malum karne hazırlıkları, ana okulu olunca da karneler normal çıktı alınıp olmuyor, tavşanlı, incikli boncuklu böcüklü :27: gelir gelmez de spora gittim, akşam yemeğe misafirim vardı ve ardında türkü evine gittik..az önce eve geldim. ama bildirim yapmam gerektiğini bilseydim, 2 elim kanda olsa yapardım..

kızlar gamzeyi bekliyoruz aslında gamze eski üye en geç 14 e kadar yapılacağını biliyordu bildirimin saat 15 e kadar bekleyeceğim eğer gelmezse listeye haftaya ekleriz bu hafta listeye girmez gamze ne dersiniz biliyorsunuz takım kuralları gereği kilo bildirimlerini herkes 14 e kadar yapmak zorunda

kızlar gamze son mesajında yarın bildirim yapacakmıyım diye sormuş ben de cevap vermemişim o yüzden bu haftalık onu listeden çıkarıyorum ve listemizi paylaşıma ekliyorum:26::26::26:

Canım benim, tekrardan senden ve bütün arkadaşlarımdan özür dilerim..Ayrıca kilo veren herkesi bu başarıdan dolayı canı gönülden kutlarım :46::46:

Bu arada hemen menümü yazayım :56::56:

Sabah
1 kk peynir
çeyrek dilim ekmek
hibiskus çayı (yağ yakma özelliği varmış, yeni duydum ama sevdim)

Ara: 1 çubuk kraker (form)

Öğle
1,5 porsiyon yeşil mercimek
hibiskus çayı

Ara: 1 lokma ekmeğe 1 tatlı kaşığı kadar acıka aldım ve yedim :27:

Akşam
1 porsiyon fırında balık
1 adet soğan halkası
1 minik dilim k.ekmeği
hibiskus çayı

Ara: 1 elma, hibiskus çayı

Spor: 1,5 saat spor (salonda)
50 dk hızlı tempo yürüyüş
Türkü evinde 30 dk. tepinme :27::27:

Su: 3 litre

Gamze cim uzulme sen de haftaya blrlncilige tasırsın bizi :)
bu arada menun guzel.bu hibiskus cayını emziren anneler de icebiliyor mu acaba?
Gunde ne kadar icilebiliyor?sen bolca icmissin bi zararı yoktur insallah

Anne olmak ne zor sey ya.bi de gripliyim ya hepten perisan oluyorum.grip oldugum icin vitamine ihtiyacım var.ilac kullanamıyorum bebisten dolayı.sute gecer diye.sıcak sut ıhlamur adacayı ile atlatmaya calısıyorum ama lahanama ara verdim vitamin ve sıcak sut icmem gerek dlye..ama dikkat ediyorum yine de

kızlar günaydınlarrr, yeni günde yine birlikteyiz.. umarım bugün buralarda olan birilerini bulabilirim :/ açlığa artık inanılmaz alıştım, beni rahatsız etmiyor aç yaşamak... nasılsınız, neler yapıyorsunuz? nasıl gidiyor diyetler?

kimsecikler yok ortalıkta... ben kendi kendime yazışayım da geldiğinizde size de yazacak bir şeyler olsun bari :) kızlar ben bu hafta wc zorluğundan ötürü müshil kullanmaya başladım. sennalax diye bir ilaç aldım eczaneden, ama hiiç faydasını göremedim :( 11. günüm bugün ve wc ye 11 gündür gidemiyorm :(((( çok az gıda aldığım için mi olmuyor bilemedim. bundan 2-3 sene önce yine böyle bir sıkıntıda bekunis kullanmıştım o çok işe yarıyor fakat mahvetmişti beni öncesindeki karın ağrısı ve korkup 2. kez içememiştim resmen ölüyordum... şimdi ben ne yapacağım? denenmiş bir ilaç ya da formulünüz var mıdır?

Back
X