• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunde 5 mesaj konusunda, sanirim bir de mesajin basina numarasini yazin, hesabi kolaylastirin gibi bir not okudum. nasil yapacagiz? bu 1. mesajim, bu 2. mesajim gibi not mu dusecegiz mesajin bir kosesine?

canım başlık kısmı var ya oraya her mesajında 1-2 diye numara koyacaksın 5 mesaja kadar, sonrasında gerek yok

haydi kızlarrr, yazılsın kilolarrrr :)

*** 5. TAKIM 345. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 / / / )
luci221177 (83,5 /82,5 /1,0 / %1,19)
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,5 / / / )
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64

5. TAKIM ORTALAMASI :%

Son düzenleyen: Moderatör:
haydi kızlarrr, yazılsın kilolarrrr :)

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 / / / )
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,5 / / / )

Merhabaaa

Dün yazarak 5. takıma dahil olmuştum ancak ismim bulunmuyor. Farklı grupta olacak mı yoksa farklı bir neden mi var öğrenebilir miyim ?

Merhabaaa

Dün yazarak 5. takıma dahil olmuştum ancak ismim bulunmuyor. Farklı grupta olacak mı yoksa farklı bir neden mi var öğrenebilir miyim ?

merhaba, hoşgeldiniz aramıza...geçen cuma kilonuz takıma girmediği için yeni katılan her üye 1 hafta sonra listeye alınıyor, 1 hafta birlikte deneme süreci geçirmiş oluyoruz, siz bugünkü kilonuzu ve hedef kilonuzu yazıyorsunuz, önümüzdeki hafta listeye dahil oluyorsunuz. sizin gibi 3-4 arkadaşımız daha var, takım kaptanımız toplight bu hafta notlarınızı alıp diğer haftaya listeye ekliyor, sistem işleyişi bu şekildedir.

merhaba, hoşgeldiniz aramıza...geçen cuma kilonuz takıma girmediği için yeni katılan her üye 1 hafta sonra listeye alınıyor, 1 hafta birlikte deneme süreci geçirmiş oluyoruz, siz bugünkü kilonuzu ve hedef kilonuzu yazıyorsunuz, önümüzdeki hafta listeye dahil oluyorsunuz. sizin gibi 3-4 arkadaşımız daha var, takım kaptanımız toplight bu hafta notlarınızı alıp diğer haftaya listeye ekliyor, sistem işleyişi bu şekildedir.[/QUOTE

aa süpermiş harika o halde bugün itibari ile denemeye başlıyoruz.

hayır yani öyle bir motive ile geldim ki aa bir baktım ismim yok =)))

Herkese başarılı haftalar o haldee

1. mesajj

Deneme sürecinde olan benden 5. takıma Günaydınnnnnn

Kilom . 64.5
Hedef kilom ise : 55

İş yerindeyim,sabah menümmde kahvaltı hazırlayamadığım için ve poğaca acma simit gibi o yağlı yiyecekleride tüketmek istemediğim için special k sütle yiyorum

Size benden bir sır : Sabahları aç karnına 9lu çay içiyorum sekersiz. Ve inanın suan kahvaltımı etmek istemiyorum çünkü bildiğiniz tokum, kahvaltı yapmış gibiyim . Ama kahvaltı benim için oldukça önemli olduğundan kahvaltısız bir güne asla başlamam.

Hepimize iradeli toklu geçireceğimiz günlerr =)

aa süpermiş harika o halde bugün itibari ile denemeye başlıyoruz.
hayır yani öyle bir motive ile geldim ki aa bir baktım ismim yok =))) Herkese başarılı haftalar o haldee

teşekkürler size de, 1, sayfadaki kuralları okudunuz umarım, her gün en az 5 mesaj yazarak gruba katkı sağlama zorunluluğumuz var, 5 mesaja kadar mesaj başlık kısmına mesajlarınızı numaralandırıyorsunuz. her gün sonunda o gün yediklerimizi, içtiğimiz suyu, yaptığımız sporu yazma zorunluluğumuz var, karşılıklı birbirimizin menülerini değerlendirerek yönlendirip fikir veriyoruz birbirimize...

teşekkürler size de, 1, sayfadaki kuralları okudunuz umarım, her gün en az 5 mesaj yazarak gruba katkı sağlama zorunluluğumuz var, 5 mesaja kadar mesaj başlık kısmına mesajlarınızı numaralandırıyorsunuz. her gün sonunda o gün yediklerimizi, içtiğimiz suyu, yaptığımız sporu yazma zorunluluğumuz var, karşılıklı birbirimizin menülerini değerlendirerek yönlendirip fikir veriyoruz birbirimize...

evvet okudum zaten oturark çalışıyorum iş yerinde olmasamda telden yazabilirim. Mesaj sıkıntı değil mutlu olalım yeterli =))

Tekrar bilgilendirme yaptıgın için teşekkürler ben yazmaya başladım bile

günaydınlarrrr

Sabah kahve
Öğlen misafirlikteydim kısır ve bir dilim börek ( ayıp olmasın diye)
Akşam kociş yoktu bır dilim ekmek biraz peynir azcıkta sucuğu haşadım( hiç fena değilmiş)
3 lt su bir kola zero.600 kalori
Bugunde iş görüşmesine gittim koşulları güzeldi inşallah olur ya bol bolda temizlik yaptım ;
durumda cım canım inşallah hakkında hayırlısı olur güzelim içine sindirdiyse işi inş. olur çok az yaa bu yediklerin zero hiç olmamış bu yediklerinin yanında bu arada

gunde 5 mesaj konusunda, sanirim bir de mesajin basina numarasini yazin, hesabi kolaylastirin gibi bir not okudum. nasil yapacagiz? bu 1. mesajim, bu 2. mesajim gibi not mu dusecegiz mesajin bir kosesine?
tatlım başlık kısmına yazarsan daha kolay olur benim mesaja bak ben sizin için öyle yazacağım
Merhaba 5. Takım :)
Ben de 24 Ocak Cuma itibarıyla sizlere katılmaktan dolayı mutluyum.
23 yaşındayım boyum 174 ve 71 kiloyum. İki sene önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama sonrasında hem dikkatli beslenmedim hem sporu azalttım ve üniversite bitince de evde sınavlara hazırlık sürecinde sürekli oturdum. Oturarak çalışmak ve abur cuburu kaçırmam yüzünden şimdi 71 kiloyum. Hedefimse 60 kiloya inmek. Zayıflama konusunda çok sabredebilen biri değilim yani vermem gereken tüm kiloyu 3 ayda veya 4 ayda vermek istiyorum. Çünkü devamlı sonuca odaklanan biriyimdir. Eğer kilo verdiğimi görürsem vermeye devam etmek isterim ama veremezsem motivasyonumu çabuk kaybediyorum. Neyse demek istediğim ayda 4 kilo verebilirsem çok sevindici olur.
Daha önce hiç bir zayıflama grubuna katılmamıştım. Forumda diyet günlüğüm var arada yazıyorum ama yarışma beni gaza getirecek bundan eminim. Yarın yediklerimi ve yapmışsam sporumu yazdığımda görüşmek üzere. Herkese diyetlerinde bol azim ve az kalori dilerim , iyi geceler :)
hnd hoşgeldin aramıza 1. sayfadaki kurallar uyarsa aramızdasın

herkese günaydın kıslarrrr, cumamız mübarek olsun... keyifli neşeli bir gün olsun inşallah hepimiz için... bu hafta biraz hayal kırıklığı içindeyim koskoca bir hafta her şeye diren, yeme, bol su iç, balon gibi gez- spor yapacam diye canın çıksın tartıda sadece 1 kilocuk gitiğini gör... evet bu hafta bedenim, metabolizmam bana aşırı direndi, sebebini bilmiyorum ama durdu kilolar...şu an kilom 82,5... benim kilom ve bünyemdeki bir insanın rahat 1 haftada 3-4 kilo vermesi gerekiyordu... bu sebeple üzgünüm lakin totale baktığımda diyetimin 17.günü bugün, toplamda 7,5 kilo vermiş olmak da mutluluk verici... beden olarak ufaldım, çok iyi hissediyorum... bakalım metabolizmamın direnci ne zaman kırılacak... azimliyim haftaya görecem o 7 li kiloları inşalllahhhhh :) hadi bildirimlerinizi bekliyorum, öptüm hepinizi....
tatlım daha ne olsun yaaa bak kızacağım sana 17 günde 7,5 kg ne demenk yaaa gayet güzel bu kilo bildirimin

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 / / / )
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,5 / / / )
dagyolu (

28 günde diyetisyenin tartısına göre 70.3 den 65 e düştüm

benim tartıma göre 71 küsürden 66 a düştüm
canım senin burda bildirdiğin son kilon sanırım evdeki tartıdandı dimi o yüzden evdeki tartıyı baz alalım bence

Merhabaaa

merhaba, hoşgeldiniz aramıza...geçen cuma kilonuz takıma girmediği için yeni katılan her üye 1 hafta sonra listeye alınıyor, 1 hafta birlikte deneme süreci geçirmiş oluyoruz, siz bugünkü kilonuzu ve hedef kilonuzu yazıyorsunuz, önümüzdeki hafta listeye dahil oluyorsunuz. sizin gibi 3-4 arkadaşımız daha var, takım kaptanımız toplight bu hafta notlarınızı alıp diğer haftaya listeye ekliyor, sistem işleyişi bu şekildedir.

zeynep cim kaptan yardımcım sana açıklamış ben kilolarınızı ve hedeflerinizi kendi listeme not aldım dün itibari ile takıma 5 arkadaş davet ettik bu arkadaşlar 1 hafta deneme sürecinde olacaklar azimleri kararlılıkları ve paylaşımlarına göre takımlara girecekler

bu arada kızlar dün davet ettiğim arkadaşlarla birlikte takım listemiz listelerin en kalabalığı 15 kişi sınırında normalde takımlar 12 kişiden oluşur diğer kaptanların onay vermesi ile 15 kişiye izin çıkar o yüzden deneme sürecinde olan arkadaşlar gerçekten takımda yeralmak istiyorlarsa azimli olmak ve kurallara uymak zorundalar

Son düzenleme:
günaydınlarrrr

durumda cım canım inşallah hakkında hayırlısı olur güzelim içine sindirdiyse işi inş. olur çok az yaa bu yediklerin zero hiç olmamış bu yediklerinin yanında bu arada

tatlım başlık kısmına yazarsan daha kolay olur benim mesaja bak ben sizin için öyle yazacağım

hnd hoşgeldin aramıza 1. sayfadaki kurallar uyarsa aramızdasın

canım senin burda bildirdiğin son kilon sanırım evdeki tartıdandı dimi o yüzden evdeki tartıyı baz alalım bence

zeynep cim kaptan yardımcım sana açıklamış ben kilolarınızı ve hedeflerinizi kendi listeme not aldım dün itibari ile takıma 5 arkadaş davet ettik bu arkadaşlar 1 hafta deneme sürecinde olacaklar azimleri kararlılıkları ve paylaşımlarına göre takımlara girecekler

bu arada kızlar dün davet ettiğim arkadaşlarla birlikte takım listemiz listelerin en kalabalığı 15 kişi sınırında normalde takımlar 12 kişiden oluşur diğer kaptanların onay vermesi ile 15 kişiye izin çıkar o yüzden deneme sürecinde olan arkadaşlar gerçekten takımda yeralmak istiyorlarsa azimli olmak ve kurallara uymak zorundalar

bu 2. mesaja giriyor mu bilmiyorum başlığıma yazdım ben =))

İlginiz için teşekkür ederim luci de sağolsun anlattı 1 haftalık deneme sürecindeyiz umarım haftaya başlıyor olacağımm =)

günaydın herkese. yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz.. (gerçi bende yeni sayılırım :1: )

bu hafta listede olmayacağımı biliyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayım ( kurallar :):) )
bu sabah tartıldığımda 92,300 kiloydum..

bu 2. mesaja giriyor mu bilmiyorum başlığıma yazdım ben =))

İlginiz için teşekkür ederim luci de sağolsun anlattı 1 haftalık deneme sürecindeyiz umarım haftaya başlıyor olacağımm =)

evet canım olmuş
luci cim senden bişey isteyeceğim işyerinde kk da sorun var dağyolu 334. etapta mı ayrılmış ona bir bakabilirmisin ben orayı açamıyorum cuma yarışmöaları sonuç listeleri var orada 332. etap ve ya 334. etap da dağyolunun izinli yazdığı etap numarası ve son bildirim kilosu var onu bilmem lazım listeye ekleyebilmek için

evet canım olmuş
luci cim senden bişey isteyeceğim işyerinde kk da sorun var dağyolu 334. etapta mı ayrılmış ona bir bakabilirmisin ben orayı açamıyorum cuma yarışmöaları sonuç listeleri var orada 332. etap ve ya 334. etap da dağyolunun izinli yazdığı etap numarası ve son bildirim kilosu var onu bilmem lazım listeye ekleyebilmek için

tamam canım bakıp bildiriyorum hemen... canım 333. etap dagyolu izinli 65.30

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın herkese. yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz.. (gerçi bende yeni sayılırım :1: )

bu hafta listede olmayacağımı biliyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayım ( kurallar :):) )

ebru cum canım sende zeynep gibi mesajlarını numaralandırırsan iyi olur örneklere bakarsan tatlım

bu arada gelelim benim kiloma maalesef ayranlı detoks bi işe yaramadı sadece 600 gr gitti ve gecen haftaki kilomdayım

hemen dünkü yediklerimide yazayım..

sabah: peynirli omlet ve 1 bardak light süt
öğlen : tavuk şiş ve yoğurt
ara : sade türk kahvesi
akşam : köri soslu tavuk ve yoğurt (bugün tavuk günü oldu gibi)

purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,90/ / / )
toplight (73,90 /73,90 /0,00 /%0,00 ) kilosu sabit
esmer59 (64,50/ / / )
Lily86 (79,5 / / / )
dagyolu (

Günaydınnnnnn canım

ebru cum canım sende zeynep gibi mesajlarını numaralandırırsan iyi olur örneklere bakarsan tatlım

bu arada gelelim benim kiloma maalesef ayranlı detoks bi işe yaramadı sadece 600 gr gitti ve gecen haftaki kilomdayım

sağlık olsun, almamışsın ya... bu arada ümitliydim ayranlı detokstan demek ki şu an en iyi sonuç aldığımız lahana halen... bu arada bir üstte yazdım, gördün umarım:

canım 333. etap dagyolu izinli 65.30

anladım canım. numaralandırırım tabi ki..

600 gr. da az bir kilo değil canım. tebrik ederim. sonuçta eksi görmüşsün tartıda .

Back
X