• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her yazdığım mesajın başlığını numara koymayı unutuyorum . Ama mesaj sayım 11 den az değil her neyse =)

Sabahtan bu yana 3 bardak su ve 1fincan 9lu çayı bitirmiş bulunuyorum. Ve halaaa sabah yediğimleyim. Normaldede zaten bu saatlerde acıkmam. Önemli olan akşam, akşam yemeği en önemlisi yavvvv

Dagyolu ismini Forum takipte gorunce dikkatimi cekti.ismi juhu doneminde yarisirkende hosuma gittiginden aklinda kalmis.ama o donem izine ayrilnayip takimi birakip gitti diye hatirliyorum.hatta takim kapanma durumuna gelmisti.benmi yanlis hatirluyorum

Kizlar tebrik eden butun arkadaşlara cok tesekkur ederim gunluk liste mi yaziyorum harfiyen uygulayip az ve sik yiyorum su 2.5 litre iciyorum

Kizlar tebrik eden butun arkadaşlara cok tesekkur ederim gunluk liste mi yaziyorum harfiyen uygulayip az ve sik yiyorum su 2.5 litre iciyorum

uygun bir zamanda profilini ve paylaştıklarını inceliyor olacağım =)))

En kısa ve uygun bir zamanda profilini ve paylaştıklarını inceliyor olacağımm =)))

Dagyolu ismini Forum takipte gorunce dikkatimi cekti.ismi juhu doneminde yarisirkende hosuma gittiginden aklinda kalmis.ama o donem izine ayrilnayip takimi birakip gitti diye hatirliyorum.hatta takim kapanma durumuna gelmisti.benmi yanlis hatirluyorum[/QUOTE
ben o zaman cok yeniydim rahatsızlığımdan dolayi ruh dünyam cok farkliydi bunu dile getirdim juju beni anladi diye düşünüyorum ama benden sonra neye neden sebeb olmusum onu bilmiyorum jujuye sormak lazim

kızlar bir yandan öğle yemeğimi yiyorum bi yandan da size yazayım dedim bugun 1 saat tempolu yürüyüş yapmış oldum pestilim çıktı resmen bi de şimdi mesai başladı of offff Cuma işler de yoğun :37:

kızlar bir yandan öğle yemeğimi yiyorum bi yandan da size yazayım dedim bugun 1 saat tempolu yürüyüş yapmış oldum pestilim çıktı resmen bi de şimdi mesai başladı of offff Cuma işler de yoğun :37:

Ben de aynı şekilde canım :27: regl olduğumdanmıdır nedir iştahım azaldı birazcık, yada şahnurun yazdığını yanlış anlayıp takımdan çıkarılma korkusundan da olabilir :27::27: yusuflarla yaşadım bir süre:27::27:

Arkadaşlar az sonra 2-3 saatliğine okula gidip gelicem ve ardındann ver elini 15 gün tatil :27::27: bol bol sohbetler eder, kilolarımızı veririz inşallah :54:

Hoşgeldin ve paylaşım için teşekkürler:16: ben de akşamları aç yatamıyorum kaldı ki diyetisyenden öğrndiğim yatmadan 3 saat önce bir ara yapmak yönünde... ben 10-11 gibi yattığım için gece ara öğünü yapmıyorum ama yazın son ara öğünümü 10da yaptığımı bilirim ki 1den önce yatılmıyor zaten:34: bu yürürken koşma işine de bildiğim kadarıyla sprint deniyor formsantede okumuştum

sen de hoşgeldin:3: akşam 9 geç ama eğer ki günlük düzenin buysa gece 12 gibi de yatıyorsan sorun yok:34:

canım bu ne yaaaa??? azıcık yemişsin sen doydun mu bunlarla???:44: bu arada inşallah en kısa zamanda çalışma hayatına başlarsın - benim de sana hukuki bir sorum olacak özelden yazacağım canım:34:

anladım canım tabii insan yalnız hissediyor kendini bazen... bu arada ben de yetişemiyorum çok lak lak etmişler bi de işteyim Cumaları da yoğun oluyoruz valla beynim döndü bi de yeni arkadaşlar gelmişler kim kimdi takip edemedim:44:

Hoşgeldin aramıza hnd - günlüğünü görmüştüm :34:
boyuna göre kilon çok değil aslında ideal sınırlarda yani en ideali 65 kg olman 60 az değil mi?:44:

Gece aç yatmak yanlış diye diyetisyenimde söylemişti ve saat 9.30 a probiyotik yoğurt eklemişti

Ben de aynı şekilde canım :27: regl olduğumdanmıdır nedir iştahım azaldı birazcık, yada şahnurun yazdığını yanlış anlayıp takımdan çıkarılma korkusundan da olabilir :27::27: yusuflarla yaşadım bir süre:27::27:

Arkadaşlar az sonra 2-3 saatliğine okula gidip gelicem ve ardındann ver elini 15 gün tatil :27::27: bol bol sohbetler eder, kilolarımızı veririz inşallah :54:

regl demişken o dönemde metobolizmanın 2 kat hızlandığını biliyorsunuzdur bence:))ben en hızlı regl dönemimde kilo veririm boğazımı tutabilirsem bu krizi fırsata dönüştürmenin en iyi yolu:)

bugünkü öğünlerim:

sabah:domates,peynir,3zeytin,2 dilim kepekli ekmek
Öğlen:çorba, tavukdöner, cacık

akşam da uslu duracağım söz ama buraya yazamayacağım malesef. su konusunda zaten sıkıntı yok.

hepinize iyi haftasonları

sevgili takım kaptan yardımcısı arkadaşım lily 2 gibi çıkmak zorunda olduğum için purmelal ve nserinden bildirim gelmediği takdirde listemizi toplightın dediği gibi paylaşacağım ya da 2.30 gibi sen paylaşır mısın

Sürekli tartıya çıkma alışkanlığımdan kurtulmuş bulunmaktayım hergün 5 kere tartılınca moralimde bozuluyordu cumadan cumaya ne güzell şimdi.bu hafta beyaz lahana kaynatıp içeceğim ben kahvaltı yapmıyorum çünkü kahvaltı yapınca iştahım açılıyor sürekli yiyorum.eşlik edecek arkadaş bulursam isveç diyeti istiyorummmmm m.

toplight gelmiş hoşgelmiş... yaşasın!!! kaptan hoşgeldin stres oldum vallahi gelen giden yok

toplightcım bi de nerede hata yapıyorum acaba toplamı alıp 9 a böldüğümde neden %0,39 buluyorum, ???
Cepten ilk defa yazıtım ben excel de yapmıştım toplamı
Dagyolu ismini Forum takipte gorunce dikkatimi cekti.ismi juhu doneminde yarisirkende hosuma gittiginden aklinda kalmis.ama o donem izine ayrilnayip takimi birakip gitti diye hatirliyorum.hatta takim kapanma durumuna gelmisti.benmi yanlis hatirluyorum

Dağyolu daha sonra listeye girmişti sorun yok 332 etapta izne ayrılmıştı. Luci canım sen sadece 3, takıma onaya götür benim işim 4 gibi bitecek gelince ben ana paylaşıma eklerim

Cepten ilk defa yazıtım ben excel de yapmıştım toplamı

Dağyolu daha sonra listeye girmişti sorun yok 332 etapta izne ayrılmıştı. Luci canım sen sadece 3, takıma onaya götür benim işim 4 gibi bitecek gelince ben ana paylaşıma eklerim

tamam canım şimdi 3. takım ile paylaşıyorum artık ne cevap verdiklerini bilemeyeceğim çıkacağım çünkü... purmelal ve nserincimler de gelince mazeretlerini bildirirler umarım... öptüm seni

toplightcım 3. takımda paylaştım canım... bakarsın sen fırsat bulursan... kızlarrr öptüm hepinizi görüşmek üzere :) kaçtım bennn

Back
X