- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #102.481
Her yazdığım mesajın başlığını numara koymayı unutuyorum . Ama mesaj sayım 11 den az değil her neyse =)
Sabahtan bu yana 3 bardak su ve 1fincan 9lu çayı bitirmiş bulunuyorum. Ve halaaa sabah yediğimleyim. Normaldede zaten bu saatlerde acıkmam. Önemli olan akşam, akşam yemeği en önemlisi yavvvv

Sabahtan bu yana 3 bardak su ve 1fincan 9lu çayı bitirmiş bulunuyorum. Ve halaaa sabah yediğimleyim. Normaldede zaten bu saatlerde acıkmam. Önemli olan akşam, akşam yemeği en önemlisi yavvvv

regl olduğumdanmıdır nedir iştahım azaldı birazcık, yada şahnurun yazdığını yanlış anlayıp takımdan çıkarılma korkusundan da olabilir
 regl olduğumdanmıdır nedir iştahım azaldı birazcık, yada şahnurun yazdığını yanlış anlayıp takımdan çıkarılma korkusundan da olabilir 
 ben de akşamları aç yatamıyorum kaldı ki diyetisyenden öğrndiğim yatmadan 3 saat önce bir ara yapmak yönünde... ben 10-11 gibi yattığım için gece ara öğünü yapmıyorum ama yazın son ara öğünümü 10da yaptığımı bilirim ki 1den önce yatılmıyor zaten
 ben de akşamları aç yatamıyorum kaldı ki diyetisyenden öğrndiğim yatmadan 3 saat önce bir ara yapmak yönünde... ben 10-11 gibi yattığım için gece ara öğünü yapmıyorum ama yazın son ara öğünümü 10da yaptığımı bilirim ki 1den önce yatılmıyor zaten bu yürürken koşma işine de bildiğim kadarıyla sprint deniyor formsantede okumuştum
 bu yürürken koşma işine de bildiğim kadarıyla sprint deniyor formsantede okumuştum akşam 9 geç ama eğer ki günlük düzenin buysa gece 12 gibi de yatıyorsan sorun yok
 akşam 9 geç ama eğer ki günlük düzenin buysa gece 12 gibi de yatıyorsan sorun yok