• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikleee canımmm, bu fırsatı değerlendireceğim :27:

Vay anasını liliyyy ne güzzel yazmışsın, okurken bile motivasyonum tavan yaptı, ellerine yüreğine sağlık olsun..bol bol motivasyonlama mesajlarını bekliyorum :27::27:

Evvettt okul tatil ve bende artık hergün gözümü açar açmaz buradayım :16::16::16:
Valla bugun de benim motivasyona ihtiyacım var ama yine de kötü değilim sadece dün akşamı titreyerek geçirdim şu birkaç gün içinde hasta olmazsam hiç olmam zira benim bağışıklık sistemim offf durumda - ama bünye olarak sağlam ve dayanıklıyımdır çok şükür. Böyle dengesizlikler içinde denge kuruyorum kendimce...

Eveettt geldim kaptanım, eti senin kemiği benim olsun bu kiloların..Bismillah dedim ve şu andan itibaren başlıyorum..Kuralları ve olucak herşeyi çok iyi biliyorum..Haftaya listede olmak isterim..Eski 5. takımlı olarak yine burada olmaktan mutluyum...

Biraz kendimden bahsedeyim..Evliyim 2 çocuk annesiyim ve 77.200 kiloyum.. hedef kilom 70 (şimdilik) boyum 1.65- spor yapıyorum sürekli ve spor yaptığım için kilomu duyanlar çok inanmıyor ama ben yinede zayıflamak istiyorum..:16:

Yarından itibaren menümü, suyumu, sporumu sizlerle paylaşacağım..Hepimize iyi diyetler :27:
Hoşgeldin canım:29: bizimle birlikte yol alacak olmana sevindim:16:

ben de varim yeni gelenler arasinda :D ama kurallari okudum, anladim.
pardon seni atlamışım:26: o kadar kişi gelince afalladım tabii, bir de hem topik hem işler olunca kafa kalmamış :37:

Merhaba :) Bitkinliğinin tek sebebi diyet olmayabilir. Bence doktora görünmeli kan değerlerine baktırmalısın. Ben geçtiğimiz hafta test yaptırmıştım. Doktor B12 ve demir eksikliği ilaçları verdi. İlaçları kullanmaya başladığımdan beri daha iyi hissediyorum, psikolojik de olabilir tabi. Diyet yaparken sağlığımız bozulmamalı.
bende de dikkat eksikliği var demir ilacı kullanıyorum ama çok fazla yoğunlukta yine dikkatim gidiyor - mesela dün sınavda birden resetlendim gibi oldu dikkat falan kalmadı - hemen kalemi bırakıp 1 yudum su içtim biraz bekleyp devam ettim- bu sorunu ünide de çok yaşadım hele blok dersler kabus oluyordu benim için:50:

Selam arkadaşlar...

---------------------------
SAYIN TOPİK YÖNETİCİLERİM :) 2GÜNLÜK MAZERETLİ İZNİMİ KULLANMAK İSTİYORUM :) CUMARTESİ VE PAZAR AÖF SINAVLARIM VAR. SABAH 9DA AYRI ÖĞLEN 2DE AYRI TOPLAMDA 6DERSTEN SINAVA GİRECEĞİM. YALNIZ BEN İLÇEDE OTURUYORUM,BİLENİNİZ VARDIR BELKİ AÖF SINAVLARI İLLERDE YAPILIYOR. BENİM İLİMDEN İLÇEME DÖNMEM AKŞAM 5İ BULUYOR HER SEFERİNDE (SINAV DÖNEMLERİNDE) AKŞAM 5TEN SONRADA PAZAR GÜNKÜ SINAVLARIMA ÇALIŞACAĞIM YARIN. O YÜZDEN 2 GÜN BURALARDA OLAMAYABİLİRİM.YİNEDE İMKANIM OLURSA GİRMEYE ÇALIŞIRIM AMA EMİN OLABİLİRSİNİZ DİYETİME İHANET ETMİYCEM :) İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE GÖRÜŞMEK ÜZERE:16:
valla ilçeden daha zor ben şehrin öbür ucuna gidip bir de buz gibi soğukta tepelere çıktım:18: diyet miyet hak getire valla ne yalan diyim:36:

yeni gelen arkadaşlar menünüzü parça ğarça lütfen paylaşmayınız gün bitiminde veya ertesi gün toptan bildirim yapınız
bu konuya açıklık getirelim
bugün takımdaki 2 arkadaşımız mazeretsiz bildirimde bulunmadı bu hafta bekleyişte olacağız duruma göre takımdan bazı arkadaşları diskalifiye edip bazılarına yer açacağız şimdilik bu kadar hepinize iyi haftasonları unutmayın sabah ilk mesajınızda bir önceki gün kaç kere mesaj paylaşımı yapılmış onu sayıp mesaja ekleyeceksiniz menünüzü yazıp yazmadığınızı mesajda belirteceksiniz takım sayısı eskiden 7-8 kişi idi bu durumu 1 kişi kontrol edebilirdi ama şu anda takımımız oldukça kalabalık o yüzden herkes kendi kontrolünü kendisi yapacak otokontrol olacak anlayacağınız oyüzden özellikle yeni başlayan arkadaşların bu konuya dikkat etmeleri gerekiyor takıma girip girmeyeceğiniz kurallara uymanıza göre karar verilecek

haaa bu arada neden bu kadar sıkı dediğinizi duyar gibiyim ama arkadaşlar bu takım nerdeyse kapanmak üzereydi yeni yeni canlandırıyoruz o yüzden gerçekten takım ruhu ile birlikte olacak arkadaşlarla yola devam etmek istiyoruz hepinize abartmadığınız bol sulu ve sporlu haftasonları diliyorum
bence yerinde olur kaptanım zira çok kalabalığız artık ve takip etmek zorlaşıyor - 2 günde ne çok lak lak etmişler:1: yetişemiyorum valla

Kızlar vu gece netten. Araştırıyorum yarın yeni bişiylerle başlıyorum
sayın avukat hanım nerelerdesiniz bakalım:16:

zencefil üst solunum yollarına bire birdir. aslında hasta olmadan da günlük bir bardak içmek gerekiyor. ben hergün olmazsa bile hafta 3-4 fincan içiyorum. aktardan zencefil alıp kaynatıyorum. çocuklara da içirmeye çalışıyorum ama tadı biraz acı geliyor onlara. ama bazen kandırarak 2-3 yudumda onlara içiriyorum.
ya zencefil çok acı oluyor ama ben de bir detoks çayı tarifi için almıştım biraz- daha hiç denemedim buzdolabında duruyor:17:

16 ocaktan beri yapıyorum. çok değil yani. ama güzel gidiyor. açlık falan olmuyor. ama şeker hiç almadığım için bazen baş dönmesi oluyor. o da zamanla geçecek diye düşünüyorum.
dukanı sağlıklı bulmasam da tercih senin - dene gör bakalım:34:

canıım dikkat et kendine, geçmiş olsun... geçen bi yazı okudum, soğuk algınlığı ve grip gibi durumlarla mücadele edebilmek için metabolizma çok mücadele ediyormuş ve kilo verdiriyormuş... hatta şaşkının biri de yazmış kilo vermem ne zaman dursa duş alır karşılıklı kapıları açar önüne otururum, üşüteyim de kilo vereyim diye.... :P çok şaşırdım bu muhabbete ve çoook güldüm... kilo vermek için yapmayacakları şey yok :)
yok artık:53: gülsem mi ağlasam mı bilemedim:44:

Hanımlar ben şimdi diğer yemekhaneye gideceğim yolun karşısındaki kurumla anlaştık onların yemekhanesinde yiyoruz bugün birşey getirmedim ya en azından çorba falan içerim:56:
bu arada geçmişi okuyup alıntılıyorum ama menüleri alıntılama yapmıyorum çünkü o zaman bitmek bilmez:50: bundan sonrakileri yorumlarım artık:34:
şimdilik hoşçakalın:3:

Valla bugun de benim motivasyona ihtiyacım var ama yine de kötü değilim sadece dün akşamı titreyerek geçirdim şu birkaç gün içinde hasta olmazsam hiç olmam zira benim bağışıklık sistemim offf durumda - ama bünye olarak sağlam ve dayanıklıyımdır çok şükür. Böyle dengesizlikler içinde denge kuruyorum kendimce...

Hoşgeldin canım:29: bizimle birlikte yol alacak olmana sevindim:16:

pardon seni atlamışım:26: o kadar kişi gelince afalladım tabii, bir de hem topik hem işler olunca kafa kalmamış :37:

bende de dikkat eksikliği var demir ilacı kullanıyorum ama çok fazla yoğunlukta yine dikkatim gidiyor - mesela dün sınavda birden resetlendim gibi oldu dikkat falan kalmadı - hemen kalemi bırakıp 1 yudum su içtim biraz bekleyp devam ettim- bu sorunu ünide de çok yaşadım hele blok dersler kabus oluyordu benim için:50:

valla ilçeden daha zor ben şehrin öbür ucuna gidip bir de buz gibi soğukta tepelere çıktım:18: diyet miyet hak getire valla ne yalan diyim:36:

bence yerinde olur kaptanım zira çok kalabalığız artık ve takip etmek zorlaşıyor - 2 günde ne çok lak lak etmişler:1: yetişemiyorum valla

sayın avukat hanım nerelerdesiniz bakalım:16:

ya zencefil çok acı oluyor ama ben de bir detoks çayı tarifi için almıştım biraz- daha hiç denemedim buzdolabında duruyor:17:

dukanı sağlıklı bulmasam da tercih senin - dene gör bakalım:34:

yok artık:53: gülsem mi ağlasam mı bilemedim:44:

Burdayım kızlar ama ev toparlayıp kızı kontrole getircem

bir menü var mı kafamıza göre mi? bana kuralları yazsana ya da menü varsa versene yarın başlayayım... güle güle kullan tatlım ayakkabılarını, çok sevindim ;) inşallah iş haberin de olumlu gelir
A
Canım kurallar çok basit 3 ana öğün 3 besi n grubu doymadan kalkacaksın kardeşim 20 kilo verdi yazın böyle

Merhaba Kızlar :) iyi bir hafta dilerim hepimize. Motivasyon doku bir hafta olsun.
Ben kahvaltıda (11.00da) yarım simitle şekersiz çay içtim. Bolca su içiyorum dışarda olduğumdan elimde su şişesi.

A
Canım kurallar çok basit 3 ana öğün 3 besi n grubu doymadan kalkacaksın kardeşim 20 kilo verdi yazın böyle

durumdacım dün senden bilgi alamayınca karataya başladım ben bugün, onda da 3 ana öğün sadece ve yemekler arası 4-5 saat olacak.. protein olduğu için sadece çok hoşuma gitti, protein bağımlısı olan bana göre tam :) açıkcası zaten 20 gündür yaptıklarımı vermiş o da, hiç zorlanmıyorum yani...sen de menünü paylaştıkça fikir edinirim senden... kolay gelsin canım sana

Son düzenleyen: Moderatör:
karatay diyeti ile ilgili kk da topik açmışlar çok faydasını gören olmuş, bizde uygulayan var mı geçmişte karatay diyeti kızlar???

durumdacım dün senden bilgi alamayınca karataya başladım ben bugün, onda da 3 ana öğün sadece ve yemekler arası 4-5 saat olacak.. protein olduğu için sadece çok hoşuma gitti, protein bağımlısı olan bana göre tam :) açıkcası zaten 20 gündür yaptıklarımı vermiş o da, hiç zorlanmıyorum yani...sen de menünü paylaştıkça fikir edinirim senden... kolay gelsin canım sana

Canım yaaa, mesela nedir menünde yiyeceklerin :44: ben hiç böyle bir diyet yapmadım ama kafama yatarsa size katılmak isterim..birazcık bahsedermisin?

Canım yaaa, mesela nedir menünde yiyeceklerin :44: ben hiç böyle bir diyet yapmadım ama kafama yatarsa size katılmak isterim..birazcık bahsedermisin?

gamzecim tabi canım, ben karatay hocanın kitabını almadım ama topiklerde ve internette o kadar çok açıklayıcı bilgi var ki ona göre yapıyorum. 1 numaralı kural asla ekmek, pilav,makarna, patates yani karbonhidrat yok(zaten 20 gündür hayatımdan çıkarmıştım) 2.kural, şeker asla yok... ara öğün yok 3 ana öğün olacak ama zaten hiç acıkmadım açıkcası ve ara öğün bende kilo verimini durduruyordu... öğünler arası 4-5 saat olacak... protein ağırlıklı beslenilecek. sabahları 2 yumurta(rafadan) 1 dilim peynir, domates, salatalık yeşillik vs.. 1 çay bardağı ceviz ya da fındık ya da badem işlenmemiş çiğ olacaklar... öğle: 1 tabak sebze yemeği, yoğurt, salata, tavuk eti vs... akşamda benzeri sadece protein... meyve yok çok istersen günde 1 tane... bu benim kendime uyarladığım biraz da... karatay hocanın kendi sitesinde yemek tarifleri bile var oradan araştırabilirsin.. bahsettiğim gibi kk de topik de var çok güzel açıklayıcı yazmış kızlar onu okuyorum ben de sabahtan beri

(dediğim gibi ben zaten 20 gündür hemen hemen bahsettiği gibi besleniyorum ve biliyorsun 17 günde falan 7,5 kilo gitmişti benden... beni zorlamayacak yani)

Son düzenleyen: Moderatör:
inşalllahhh... bu hafta şu metoları hızlandırmalı ama ne yapmalı da hızlandırmalı... ayran çorbasını toplightcım beğenmedi... lahana çorbasını 4 gün yedim içim dışım lahana oldu, üstelik bu hafta işe yaramadı sanırım gerçi sarmalardan dolayı çok da lahana ile haşır neşir olamadım bu hafta... ne yapsak yahu? fikri olan var mıdır?

hem 19 gün diyorsun hem de metabolizmayı nasıl hızlandırabilirim diye soruyorsun:53: yıllar içinde alınan kilolar birkaç günde gitmez canım :20: tamam kilon biraz bize göre fazla ama bu uzun süreli şok diyetler yapman anlamına gelmiyor - bence artık normal bir beslenme tarzı benmsemen lazım - farklı diyetler yerine 3 ana 2-3 ara öğünlü sağlıklı bir beslenme menünü senin için uzun vadede en güzeli:34: ayda 1-2 gün şoklama da yaparsan sen kısa sürede hedefe ulaşırsın emin ol:34:

Ayranı ben bir kere denedim canım, hakikaten çok sağlıksızz.. yedikçe üşüdüm, acıktım, titredim resmen..Tatsız tuzsuz bişi..tuz atılsa o kadar kötü olmayacak aslındaa :26:

Şahnurcuğum sana canı gönülden kolaylıklar diliyorum..Rabbim yardımcın olsun.. eeee nerde hareket orda bereket.. bu metolar hızlanıcak :40:
tuzsuzsa tam benlik:1:

hanimlar bisi sorcam, bazi menulerde goruyorum, sekersiz turk kahvesi ara ogun olarak sayiliyor mu? cunku benim bildigim cay ve kahvenin sekersiz, sutsuz, kremasiz oldugunda kalorisi yok denecek kadar az.
Benim menümde sıkça yer alıyor :) ben şekersiz sütlü Türk kahvesi içiyorum şu hazır paketli olanlardan - shazili marka - onun 1 fincanlık kalori değeri 91... O yüzden özellikle belirtiyorum zira hem besin değeri var hem de tok tutuyor:34: normalde kahve hiç içmem ama sütlü versiyonu güzel:56:

canim senin menun bana biraz az gorundu. yaklasik olarak gunluk kalorinin 1200'un altinda kalacagini tahmin ediyorum. bu sekilde evet kilo verirsin, hizli da verirsin ama bir sure sonra kilo vermen durur ve almaya baslarsin. ayrica metabolizman da aldigin kalori olcusunde yavaslar. ara ogunlerle menunu desteklemen gerek diye dusunuyorum.
yazdıklarına katılıyorum - az yedikçe tartıda eksilme oluyor ama zamanla duraklamaya giriyor insan

kızlar bebeğim hasta o yüzden giremiyorum ve bir süre de giremeyeceğim sanırım
göz kapakları iltihaplanmış kuzum 3 gün gözleri şiş kızarmış ve sarı sarı akıntısı vardı açamıyordu gözlerini.şimdi ilaç kullanıyoruz damla ve antibiyotik ve ağrı kesici kullnıyoruz.günlerdir ilk defa dün gece uyudu yavrum.eşim de ben de uykusuzuz günlerdir perişan olduk.bir de dişi hala patlamamış o patlamak üzzere dedi doktorumuz.ta gözü daha iyi en azından gözünü açıp bzi görebiliyor derken dün de ateşi çıktı dişinden dolayı.
bir de salak ev sahibimiz kış günü evden çıkarıyor bizi.neymiş oğluyla geliniyle beraber yaşıyormuş bizdeki ev daha büyük diye oraya geçeceklermiş.
özetle bir de ev arıyoruz en kısa zamanda ev taşıyacağız.

beni 2-3 hafta izinli yazarmısınız?gruptan ve sizden ayrılmak istemiyorum :( atmayın beni olur mu?
Canım bebişine çok çok geçmiş olsunnnn kıyamammmm:emir_bebek:
Evden çıkartılacak olmanıza sinir oldum:47: kira sözleşmeniz yok mu? öyle her önüne gelen istediği zaman kiracıyı çıkartamaz :20: araştıralım bakalım - sakın çıkacağım diye kendinizi zorlamayın yaaa - beklesinler ne demek canım sen onların keyfine göre mi taşınacaksın? madem gelini oturacaktı ona göre kira almak için başkalarına söz vermeyecekti o zaman:47:
Durumda arkadaşım - sence bu mümkün mü?

kızlarr merhabaaa :16: berbat bir haftasonu geçirdimm :26::26::26: gün boyu cozuttum, midem bulanıyor :26::26: offf diyetime dönmek istiyorum..Bakalım Cumaya tartı ne göstericek, çok merak ediyorum..eğer uğraşırsam ve cozutmazsam yine de - görebilirim tartıda :44:
ben de bil mukabele aynısını diyorum - inşallah Cuma günü eksileri görürüm:44:

Bu sabah : 2 dilim etimek
domates
salatalık
k.peyniri

öĞLE : Köfteli papates
2 yemek kaşığı makarna

AKŞAM : 1 Kase yayla çorbası ( Dünden hazır )
salata

Kışında su içilmiyor yaww sabahtan beri 5 bardak anca

gamzecim tabi canım, ben karatay hocanın kitabını almadım ama topiklerde ve internette o kadar çok açıklayıcı bilgi var ki ona göre yapıyorum. 1 numaralı kural asla ekmek, pilav,makarna, patates yani karbonhidrat yok(zaten 20 gündür hayatımdan çıkarmıştım) 2.kural, şeker asla yok... ara öğün yok 3 ana öğün olacak ama zaten hiç acıkmadım açıkcası ve ara öğün bende kilo verimini durduruyordu... öğünler arası 4-5 saat olacak... protein ağırlıklı beslenilecek. sabahları 2 yumurta(rafadan) 1 dilim peynir, domates, salatalık yeşillik vs.. 1 çay bardağı ceviz ya da fındık ya da badem işlenmemiş çiğ olacaklar... öğle: 1 tabak sebze yemeği, yoğurt, salata, tavuk eti vs... akşamda benzeri sadece protein... meyve yok çok istersen günde 1 tane... bu benim kendime uyarladığım biraz da... karatay hocanın kendi sitesinde yemek tarifleri bile var oradan araştırabilirsin.. bahsettiğim gibi kk de topik de var çok güzel açıklayıcı yazmış kızlar onu okuyorum ben de sabahtan beri

(dediğim gibi ben zaten 20 gündür hemen hemen bahsettiği gibi besleniyorum ve biliyorsun 17 günde falan 7,5 kilo gitmişti benden... beni zorlamayacak yani)

eeee çok iyiymiş tatlımmm..ben bu gün ara öğünümde 2 kayısı yedim, yarın başlayayım olmadı, şeker zaten yok hayatımda..söylediklerin kulağa hoş geliyor..ben topiklerde vb. yerlerdse bulamam da buradan seninle paslaşalım olmaz mı canım..bak mesela bu günkü menüm kafamda şekillendi bile..

Üstelik geçen gün anne çocuk beslenmesi diye bir dersimiz var onda hocamız şöyle demişti karbonhidrat vucuda ne kadar gerekliyse vucut onu alır ve fazlasınıda asla bırakmaz depo eder, proteinse vucuda gerektiği kadar alır vucut gerisini hiç bekletmeden atar vucuttan demişti..

Bu arada ara öğün banada pek + getirmez, zannediyorum ki beni batıran da hep ara öğünler :27: az diye başladımı tutamıyorum kendimi :27:

hem 19 gün diyorsun hem de metabolizmayı nasıl hızlandırabilirim diye soruyorsun:53: yıllar içinde alınan kilolar birkaç günde gitmez canım :20: tamam kilon biraz bize göre fazla ama bu uzun süreli şok diyetler yapman anlamına gelmiyor - bence artık normal bir beslenme tarzı benmsemen lazım - farklı diyetler yerine 3 ana 2-3 ara öğünlü sağlıklı bir beslenme menünü senin için uzun vadede en güzeli:34: ayda 1-2 gün şoklama da yaparsan sen kısa sürede hedefe ulaşırsın emin ol:34:

tuzsuzsa tam benlik:1:

Benim menümde sıkça yer alıyor :) ben şekersiz sütlü Türk kahvesi içiyorum şu hazır paketli olanlardan - shazili marka - onun 1 fincanlık kalori değeri 91... O yüzden özellikle belirtiyorum zira hem besin değeri var hem de tok tutuyor:34: normalde kahve hiç içmem ama sütlü versiyonu güzel:56:

yazdıklarına katılıyorum - az yedikçe tartıda eksilme oluyor ama zamanla duraklamaya giriyor insan

Canım bebişine çok çok geçmiş olsunnnn kıyamammmm:emir_bebek:
Evden çıkartılacak olmanıza sinir oldum:47: kira sözleşmeniz yok mu? öyle her önüne gelen istediği zaman kiracıyı çıkartamaz :20: araştıralım bakalım - sakın çıkacağım diye kendinizi zorlamayın yaaa - beklesinler ne demek canım sen onların keyfine göre mi taşınacaksın? madem gelini oturacaktı ona göre kira almak için başkalarına söz vermeyecekti o zaman:47:
Durumda arkadaşım - sence bu mümkün mü?

ben de bil mukabele aynısını diyorum - inşallah Cuma günü eksileri görürüm:44:

Aminn canım inşaallahh :27::16:

Bu sabah : 2 dilim etimek
domates
salatalık
k.peyniri

öĞLE : Köfteli papates
2 yemek kaşığı makarna

AKŞAM : 1 Kase yayla çorbası ( Dünden hazır )
salata

Kışında su içilmiyor yaww sabahtan beri 5 bardak anca

ohoooo 5 bardaksa süper tatlımm :46::46::46:

canım ama son 1 haftada 1 kilo verebildim bu da sinirime dokunmakta durdu kilolar...:43: uzun vadede zaten bu irade ile veririm Allahın izni ile ama benim amacım başta biraz hızlı gidip sonradan toparlamak :27:

canim aksam tatli ve cerezi kacirma sebebin bence gun icinde cok az sey yemis olman. ogle en azindan corbanin yaninda protein alabilecegin bir sey olsaydi aksam iraden daha guclu olabilirdi. bir de ogleden sonra ara ogununde kuru kayisi sayisini yariya indirip yaninda bir bardak sut icersen hem kan sekerin dengede kalir hem de tok tutar.

fakat simdi kendini suclama, yarin guzel beslenir, bir saat fazla spor yapar telafi edersin. :34:
kız sen diyetisyen falan mısın???:1: dediklerine harfiyen katılıyorum gerçi hafta sonu yazılanlar uzun olduğundan menü yorumlamaları es geçtim - hepinizin affına sığınıyorum:42: çünkü bir de onlara bakarsam hiç yetiştiremem - iş yerindeyim daha yapacak çok işim var fırsatım varken yazıyorum size:34:

of bu akrabalar, arkadaslar yok mu? bence soz verelim takim olarak bu tur israrlara taviz vermeyelim. sorarlarsa "takim arkadaslarim cok kizar" diyebilirsiniz. hatta o yuzden :47: :34:
valla ben çok denedim yıllardır - taviz vermesen bile zorla yediriyorlar bugünden bi rşey olmaz - sen çok abartıyorsun nolcak sanki - şimdi ye sonra devam et... vs... buna benzer çok şey duydum bir zaman sonra inanın artık bıkıyor insan bir de gücenenler var onu hiç sormayın:44: en güzeli çok çok az yemek eğer ki mecbur bırakılıyorsak - ya da tokum biraz önce yemek yedik, bu tarz şeyler yemiyorum dokunuyor, midem tepki veriyor vs demek. Diyetteyim-rejimdeyim-dikkat ediyorum vs sözleri ters tepiyor bunlar cıssss sözcükler:1:

kızlarrrr bi sürü şey yazmıştım sayfa kapanıp açıldı şimdi özet gecemem purmelal sen sıkma canını izinli yazarız bebiş toparlansın bi öncelikle

gamze ve sevda sizi birbirinize emanet ediyom ona göre ikinizde nefislerinize hakim olacaksınız biribirinizi aşka getşirmek yok sadece sporda aşka getirebilirsiniz

diğer arkadaşlar düzenli paylaşımlara devam edin lütfen
ben bu hafta izin aldım işyerindeki kadar aktif size katılamayacağım malum sömestr haftası bakıcıya da izin verdim 1 hafta çocukları gezdireceğim fırsat buldukça girerim endinize iyi bakın tozutmayın hepinizi kocaman öpüyorummm
tamam kaptan:34:

:27::27::27::27::27::52::52::52::52:

gamzecim tamam yarın çok pis başlıyoruz ....sabah öğle akşam beraberiz...sıkıyosa benden habersiz bişeyler yede göreyim...:27::27::27:

tamamdır kaptanım gamze bana emanet bende ona. şahnurum çocuklarla iyi vakit geçir iyi tatiller tatlım. sende sakın cozutma heee...:16::16::16::16:

.
siz miydiniz komşu olan? ben hep esmerle komşusunuz gibi kalmış:1:

Bugün 3 litre falan su tükettim sanırım annem en sonunda kızdı yeter tuvaletten çıkmıyosun diye :D Akşam 10 gibi limonlu yeşil çay içtim. Diyetim için güzel bir gün oldu sanırım :51:
şu an 3 lt zor benm için yazın tamam da... şimdi bile 2 lt ile wc sık gidiyorum 3 lt içsem iş yapamam:19:

:72: günaydın kızlarrrr, herkese iyi haftalar dilerim :54: :54: :54:

geçmişi okuyunca hafta sonu cozutan arkadaşlar gördüüüm :20: çook ayıp vallahi, bu günden itibaren sizi diyete davet ediyorum gamzecim ve diğer arkadaşlar... cozutmak yok haaa :34:

hadi bakalım hepimize kolay gelsinnn :16: :16: :16:
Cumaya kadar söz sayın ortağım:kkk:

eeee çok iyiymiş tatlımmm..ben bu gün ara öğünümde 2 kayısı yedim, yarın başlayayım olmadı, şeker zaten yok hayatımda..söylediklerin kulağa hoş geliyor..ben topiklerde vb. yerlerdse bulamam da buradan seninle paslaşalım olmaz mı canım..bak mesela bu günkü menüm kafamda şekillendi bile..

Üstelik geçen gün anne çocuk beslenmesi diye bir dersimiz var onda hocamız şöyle demişti karbonhidrat vucuda ne kadar gerekliyse vucut onu alır ve fazlasınıda asla bırakmaz depo eder, proteinse vucuda gerektiği kadar alır vucut gerisini hiç bekletmeden atar vucuttan demişti..

Bu arada ara öğün banada pek + getirmez, zannediyorum ki beni batıran da hep ara öğünler :27: az diye başladımı tutamıyorum kendimi :27:

kuru kayısı, kuru erik falan da veriyor ama ben tarzım olmadığı için yazmamıştım.. kahvaltıda 1-2 yenebiliyor sanırım ben sitesinden 1 tane örnek menü paylaşayım sana ve merak eden arkadaşlara... ben inanıyorum karataya çünkü benim uyguladığım ve bana mantıklı gelen şeyleri söylüyor..

PAZARTESİ
Kahvaltı (08.00-09.00)
İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytinBir avuç içi kadar beyaz peynir,4-5 adet gün kurusu kayısıŞekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayıBir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Öğle yemeği (13.00-14.00)
Bir avuç içi kadar dana söğüş(tavuk ızgara-ızgara köfte-ızgara et-balık vs...), bol salata ve zeytinyağlı fasulye, Salata olarak dilimlenmiş ya da rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile hazırlanabilir.Bir su bardağı tuzsuz ayran Arzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su

Ara öğün (şart değil) (15.00)
Yarım su bardağı kadar ceviz Şekersiz olarak sevdiğiniz herhangi bir çay ya da taze limonlu su

Akşam yemeği (18.00-19.00)
Balık-ızgara köfte-tavuk-ızgara et olabilir, yeşil soğan, roka ve turp (Salata bol miktarda hazırlanıp, içine, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte tane keten tohumu ilave edilerek hazırlanabilir)

canım ama son 1 haftada 1 kilo verebildim bu da sinirime dokunmakta durdu kilolar...:43: uzun vadede zaten bu irade ile veririm Allahın izni ile ama benim amacım başta biraz hızlı gidip sonradan toparlamak :27:

Sana katılıyorum, başta hızlı gitmeli ki motivasyon düşmemeli..eğer yavaş yavaş giderse ilk etapta gücümüz tükenebilir :26:

Back
X