• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yani gün içinde bu kadar yemek bana fazla bile gelir gayet iyi.

Hani sen diyorsun ya 2 haşlama yumurta var ben 1 yiyorum diye bende baslasam o sekilde yaparım öyle fazla gelır

evet ben de 1 yiyorum ama üstüne basa basa 2 yazıyorlar, en önemli öğün sabah diyorlar.. bakalım ben tek yemeye devam edeceğim ama... ekmek, şeker,pilav, makarna 1 kaşık dahi yok, yok canım istedi yok 2 kaşık kaçamak yaptım olmayacak yalnız... bu konuda çok katı...

evet ben de 1 yiyorum ama üstüne basa basa 2 yazıyorlar, en önemli öğün sabah diyorlar.. bakalım ben tek yemeye devam edeceğim ama... ekmek, şeker,pilav, makarna 1 kaşık dahi yok, yok canım istedi yok 2 kaşık kaçamak yaptım olmayacak yalnız... bu konuda çok katı...

1 ay boyunca buradayım bu sekilde ekiple birlikte bakalım nasıl olacak eğer o da olmazssa napalım karataya bir göz atarım.

Bi ara dukana merak sardım bayaa arastırdım kitabını aldım ama başlamadım hiç

Son düzenleme:
selam kızlar ...ooo bakıyorum da sohbeti iyice koyulaştırmışsınız.sizin hızınıza nasıl yetişirim bilmem.sabahtan çarşıya gitmem gerekti malum sömestır tatili olunca çocuklarda evde, geç kalkılıyor ve saat 11 gibi çarşıya çıktım ancak işlerimi halledip geldim şimdi gamzedeyim. kahve içmeye geldim arkadaşıma :16::16::16::16:

kız sen diyetisyen falan mısın???:1: dediklerine harfiyen katılıyorum gerçi hafta sonu yazılanlar uzun olduğundan menü yorumlamaları es geçtim - hepinizin affına sığınıyorum:42: çünkü bir de onlara bakarsam hiç yetiştiremem - iş yerindeyim daha yapacak çok işim var fırsatım varken yazıyorum size:34:

valla ben çok denedim yıllardır - taviz vermesen bile zorla yediriyorlar bugünden bi rşey olmaz - sen çok abartıyorsun nolcak sanki - şimdi ye sonra devam et... vs... buna benzer çok şey duydum bir zaman sonra inanın artık bıkıyor insan bir de gücenenler var onu hiç sormayın:44: en güzeli çok çok az yemek eğer ki mecbur bırakılıyorsak - ya da tokum biraz önce yemek yedik, bu tarz şeyler yemiyorum dokunuyor, midem tepki veriyor vs demek. Diyetteyim-rejimdeyim-dikkat ediyorum vs sözleri ters tepiyor bunlar cıssss sözcükler:1:

tamam kaptan:34:

siz miydiniz komşu olan? ben hep esmerle komşusunuz gibi kalmış:1:

şu an 3 lt zor benm için yazın tamam da... şimdi bile 2 lt ile wc sık gidiyorum 3 lt içsem iş yapamam:19:

Cumaya kadar söz sayın ortağım:kkk:

gamzeyle nerdeyse 9 yıllık komşuyuz ....

aynen değil mi balımmm, diyetler ve beslenme hakkında herşeyi araştırıp öğrenmek istiyoruz ama birde işimize gelen tarafı olmalı, heeehh işte bu benim ilk defa işime gelen bir diyet oldu :27::27::27:

Kızlar ben fırsat buldukça zaten buradayım ve sohbetinizi hem seviyor hemde katılmak istiyorum ve bunu yapıyorum da, dolayısıyla da sohbetimiz uzadıkça mesaj sayımız da anlamadan artıyor, bu nedenle ben zaten 5 mesajı geçtiğim için mesaj sayısı yazmıyorum..

Birde herkesin kilo çizelgesi olsa daha hoş olmaz mı? kilo çizelgemiz ilerledikçe daha bir mutlu oluruz :16::16::16:

kızımmmmmmm senin hızına yetişmek ne mümkün...:1::1::1::1:

bak şimdi şevke geldim hadi ben de sporunda eşlik edeyim sana lesli yapayım 1 mil 20 dakika

ben bugün spor yapamıcam sanırım çarşıda son hız 3 saat yürüyüş yapmışımdır ....

.

1 ay boyunca buradayım bu sekilde ekiple birlikte bakalım nasıl olacak eğer o da olmazssa napalım karataya bir göz atarım.

neden 1 ay ?daha sonra nerdesin? yoksa 1 ayda hedefine ulaşacakmısın ? nedennnnnnn 1 ayyyyyyyy :52::52::52::52::52::52:

.

neden 1 ay ?daha sonra nerdesin? yoksa 1 ayda hedefine ulaşacakmısın ? nedennnnnnn 1 ayyyyyyyy :52::52::52::52::52::52:

.

:1::1::1::1::1: ayy çok güldüm :1::1::1::1::1:

yok kız her yolu deniyorum ya 1 ay sonra duruma göre ara vericem . Ama karataya da başlasam burada yazaıyor olacağım. :1::1:

gamzecim hay Allah senden razı olsun bak beni gaza getirdin, sayende 20 dk leslie yaptım, bu leslie teyze bi harika, onun yürü dediği yerde koştum acayip ter attım, süppper olduuu :46: :46: :46:

hahahahaha bende sana dua ediyorum, tam 45 dk. eliptik bisiklette resmen koştum 50 de mekikl çektim :27::27::27: offfffffffff çok çalışkanız çokk :33:

yalnız çok enteresan normalde yediğimden daha az yememe rağmen hala acıkmadım nasıl bir diyet bu ve 5 de yemem gerek bakalım acıkacak mıyım 5 e kadar (mesela öğlen 2 ızgara köfte 1 tabak ekşili yağsız salata ve 1/2 kase cacık yedim hiiç acıkmadım.. geçen hafta daha fazla yediğim halde arada meyve falan çok acıkırdım... çok garip)

Ne güzel valla benim öyle uzun soluklu komşularım oldu diyemem çünkü bir evde 5 yıldan fazla durmamışızdır:50: Yer değişikliği yapınca da ister istemez eskisi gibi olmuyor bazı şeyler...

Selam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)

hahahahaha bende sana dua ediyorum, tam 45 dk. eliptik bisiklette resmen koştum 50 de mekikl çektim :27::27::27: offfffffffff çok çalışkanız çokk :33:

ben bu tarz aletleri son zamanlarda hiç kullanamıyorum yaaa, heves gelmiyor...(eskiden çok faydalanmıştım bi ara halbuki :( evde 2 tane koşu bandı var eşimle birlikte yaparız diye 3-5 çıktık beraber yok gerisi gelmedi... biri yatakodasının köşesinde diğeri balkonda ikisi de çamaşır askısı olarak kullanılmakta :((( :20:

Selam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)

canım hoşgeldin, yoktun kaç gündür... biz ne yapalım aynen devam, diyet,menü spor :37:

50 mekik mi dedin :53: süpersin valla tebrik ediyorum seni canım :46: ben popomu kaldırıp mekik çekene kadar ohoooo.anca 30 yapabiliyorum. eskiden bunun 2katı yapabiliyodum şimdi çok zorlanıyorum ne yalan söliyim çok zor valla.

süppersin tebrikler canımm :) akşama da 1 saat yürürüm, olur biterrr :)

ohhh süper olur :1::1::1::1:

canım hoşgeldin, meraktan öldürdün yaa sen benii :27::27::27: nedir son durum, bebiş geliyor mu? ne var ne çok :27::27:

ben bu tarz aletleri son zamanlarda hiç kullanamıyorum yaaa, heves gelmiyor...(eskiden çok faydalanmıştım bi ara halbuki :( evde 2 tane koşu bandı var eşimle birlikte yaparız diye 3-5 çıktık beraber yok gerisi gelmedi... biri yatakodasının köşesinde diğeri balkonda ikisi de çamaşır askısı olarak kullanılmakta :((( :20:

ayyyyyy vala eliptik çok iyii geliyor banaaa :46::46::46:

50 mekik mi dedin :53: süpersin valla tebrik ediyorum seni canım :46: ben popomu kaldırıp mekik çekene kadar ohoooo.anca 30 yapabiliyorum. eskiden bunun 2katı yapabiliyodum şimdi çok zorlanıyorum ne yalan söliyim çok zor valla.

50 mekik nedir kiii :33: dişimin koğunu doldurmaz :1::1::1::1::1::1:

ohhh süper olur :1::1::1::1:

canım hoşgeldin, meraktan öldürdün yaa sen benii :27::27::27: nedir son durum, bebiş geliyor mu? ne var ne çok :27::27:

ayyyyyy vala eliptik çok iyii geliyor banaaa :46::46::46:

yok canım yaaa ben maymun iştahlıyım alırım kalır o da köşede :((( beceriksizim bu konularda... ancak sokakta yürüyeyim ben

3

hoşbldum canım.daha belli değil ayın 1i regl günüm ama her ay gecikiyorum zaten. bu ayda ayın 5inden sonra filan test yaparım anca :) dua edin benim için.

canım hoşgeldin, yoktun kaç gündür... biz ne yapalım aynen devam, diyet,menü spor :37:

Cumarsi pazar sınavım vardı canım. ayrıca hem cumartesi akşam hem dün akşam misafirim vardı öldüm yorgunluktan.bgünde zor kalktım halsizim biraz.

50 mekik nedir kiii :33: dişimin koğunu doldurmaz :1::1::1::1::1::1:
süpersin canım tebrikler:46:

Son düzenleme:
Back
X