- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #102.901
canım çok tatlısın 36 kalori kalori mi ayol zaten 1/2 kaşık kadar koyuyorumdur kendi bahçemizin narından eşim elleri ile yapıyor en büyük zevkim benim o :)
ooo süper o zamannn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok tatlısın 36 kalori kalori mi ayol zaten 1/2 kaşık kadar koyuyorumdur kendi bahçemizin narından eşim elleri ile yapıyor en büyük zevkim benim o :)
boşveeeer temizliği falan bunca işin içinde, dert mi arıyorsun kendine.. bebişinle ilgilen :)
ya kızlar ben regl olucam bu haftasonu ve kendimi feci şiş hissediyorum, tartıya çıkmaya korkuyorum resmen fazla cıkacak diye offf offf napsam da motivasyonu yükseltsem bilemedim
canım 21 gün önce 90 ile başladım ilk hedefim 75... bakalım bu sabah 82 idim... cumaya kadar tartılmayacağım artık. geçen hafta sadece 1 kilo verebilmiştim bu haftadan ümitliyim biranda düşecek sanki kilolar...
valla nedir bizim çektiklerimiz bende bilmiyorum .ama cumaya daha var .perşembe günü yarım demet maydonozu 2.5 bardak suyla kaynatıp sabah 1 bardak akşam 1 bardak iç şişliğini alacaktır .çok pis ödem attırıyor bence dene.
.
selamlar öncelikle dünkü menümü yazmakla başlayayım
sabah: 1 dilim ekmek kurutulmuş,1 k.k peynir, 3 tane zeytin,1 çay kaşığı kadar çokokrem,şekersiz çay
öğle:dışarda olduğum için pek düzenli olmadı.yarım paket mısır patladığı,1 tane kurabiye,eve gelincede 1 kase yoğurt.
akşam: 1 kase işkembe çorbası,havuç tarator,yarım dilim ekmek,birazda yeşil salata.
spor: 3 saat koşuşturmaca çarşıda,su 1 litreden biraz fazladır.
hımm anladım canım..
haklısın tatlım .iş sebebiyle demi.
gayet güzel bir menü .tebrik ederm.
sakın kimsenin sözünü dinleme tatlım.bize en doğru söyleyen aynalardır bence, aynaya baktığın zaman kendini iyi hissediyorsan tamamdır..başkalarının söyledikleri fasafiso...
ayyy ben birde neye kızıyorum biliyormusun? kendisi diyet yapar belli etmez ,sana da geldimi ısrarcı olur ,öyle insanları hiç sevmem bende
harikasın...
.
Umarım60 olursun:) hedefini azalt bence kilon takılırs şok diyet yap ben 72 de takılmıştım
yok canım 68 benim en son hedefim 68 de süpper oluyorum umarım 68 i görürüm birkaç aya kadar...
bu iradeyle kesin olursun, birde bizim diyette kola yasak mı canım? tabiki şekersiz zero kola![]()
yasak canım her türlü işlenmiş yiyecek ve içecek, gazlı içecekler yassakkk ... yeşil çay iç bebeem, ne yapacan kolayı, zararlı
tamam aşkommmmmyada ayran
![]()
ayran serbesttt, tuzsuz iç ama, hatta akşam 8 den sonra ayran ya da süt içebilirsin ama ara öğün yapma yediklerin arasında en az 4 saat olacak gönderdiğim videoyu izlersen çok daha iyi anlayacaksın canım bu arada ne oldu bizim spor?
canım 21 gün önce 90 ile başladım ilk hedefim 75... bakalım bu sabah 82 idim... cumaya kadar tartılmayacağım artık. geçen hafta sadece 1 kilo verebilmiştim bu haftadan ümitliyim biranda düşecek sanki kilolar...
Çiğden yapmıştım ben maydonoz limon:) zayıflatıyor
kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...
bu arada aksam ustu alisverise gittim, lor peyniri aldim. kalorisi normal peynirin nerdeyse yarisi, protein orani cok yuksek, yag orani cok dusuk. bir de next flakes diye bisi aldim, k-bar gibi biraz, 110 kalorilik tatli bir ara ogunluk olur diye dusundum. bazen cok fena tatli bisiler yemek istegi geliyor. aslinda olabildigince islenmis gidadan uzak durmak lazim ama diyeti bozmaktan iyidir diye dusundum.
iyi akşamlar az hasarla bir günü atlattık darısı yarına bakalım
tatlım haftasonuna göre gayet güzel bir menü
her çalışan annenin maalesef kabusudur hele küçük bebeği bırakıp işe gitmek zamanla alışırsın canım senin menümnde güzell
ben gecen hafta çok okudum bana da cazip geldi ama işe başlayınca başlamaya karar verdim çünkü bu hafta sürekli gezmeler vs mümkün olduğu kadar az hasarla atlatmaya çalışacağım
canım menün güzel suyu da ılık sıcağa yakın içebilirsin içine biraz limon sıkarak hem de bağışıklık sistemini güçlendirir
şu lesli ye bi ben başlayamadım yaa nerden yapıyonuz bi link atsanız bana özelden
sınavın nasıl geçti canım sen ve lily sınavzede oldunuz bu hafta
hadi bakalım haftasonunun acısı çıkıyor gibi
öğlen yemeğini beğenmedim hem az olmuş hem karbonhşidrat yüklü o acıktırır seni daha doyurucu bişeyler yemeye çalışabiliyormusun? işyerinde mümkün müdür?
gYET güzel canım zaten diyetisyen de kontrol ediyor seni
cnım kullanıcı kontrol paneline gir orda profili düzenleye gir orada çizelge yazıyor aşağıya doğru inince
kişisel bilgilerimn olduğu yerde http ile başlayıp en sonda png olacak oraya kadar kopyalıyorsun
buraya benimkini kopyalıyorum onun gibi yapacaksın
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5fd7r8/weight.png
bunu çizelgeye yapıştırırsan değişiklikleri kaydet e de basarsan halledersin tatlım
geçmiş olsun eşine canım
canım yukarıya açıklama yazdım inşallah anlaşılır olmuştur
bana gelince
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
ara yok
öğle
1/2 kepçe çorba
2-3 kaşık patatesli tavuk yemeği
1 lokma ekmek (sıcak ekmekti dayanamayıp tadına baktım)
1 kaşık pilav
bol salata
ara
eti puf büyüklüğünde köstebek pasta
ara
2 sarma
1 dilim börek
ara
1/2 elma
akşamı kapattım spor maalesef yok su da 1,5 lt kadar oldu yatana kadar 2 yi geçer
bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz
Bu günkü menümü sizlerle paylaşıp çıkıcam arkadaşlar...
SABAH
1kk peynir
1poğaça
5zeytin
açık şekersiz çay
ARA
1elma
1mandalina
ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates ve salatalık
1dilim kepek ekmeği
ARA
1portakal
AKŞAM
1kepçe bezelye yemeği
3yemk kaşığı pilav
bol yeşillikli yağsız salata
1kase yoğurt
Bitki çayımı içiyorum , birazdan 1 elma yeyip kapanışı yapıcam :)
SPOR 1saat yürüyüş
SU 2,5 litre
Herkese iyi akşamlar , yarın görüşmek üzere öptüm![]()
Kaçamaklarımı azaltmak için elimden geleni yapacağım. Aslında zayıflama gurubuna katılmak ve buraya yazmak hayli katkı sağlıyor. Diyetimin aslında protein ağırlıklı olmasını isterdim ama kırmızı eti çok sevemiyorum. Beyaz etle yumurtaya diyetimde yer vermeye çalışıyorum ama aslında ben tatlı yemeyi sevdiğim için zorlanıyorum.Çikolata yememeliydim belki de hak veriyorum.Dikkat edeceğim
Yarın spor da yapacağım :) Çok güzel olacak. Diyete alışmaya diyeti sevmeye başladım.
luci canim uc haftada 8 kg, 90'dan baslamis bile olsan cok fazla. sagligina dikkat et canim, su ve kastan kaybetme.
tatlım onu izledim zaten bayıldım söylediklerinehele ayılarla kıyas süperdi
ben yeni yedim yemeğimi biraz hazmolsun sonra yapalım olurmu hayatım..:44: azıcık çene çalalım da![]()
yok canım benim bünyem bu şekilde çok cabuk alıp veriyorum hatta az gitti diye üzülüyorum.. bol vitamin ve proteinle besleniyorum zaten, çok şükür sorun yok yani... sağlıklı beslenerek ve sporla tam 1 ayda kaç kilo veririm derdindeyim bunu kanıtlayacağım kendime... üniversitedeyken sanırım günde 3 saat sporla 15 günde 14 kilo vermiştim bünyem hızlı çok şükür ama yaş ilerledikçe yavaşlıyormuş görmüş oldum...
yok canım benim bünyem bu şekilde çok cabuk alıp veriyorum hatta az gitti diye üzülüyorum.. bol vitamin ve proteinle besleniyorum zaten, çok şükür sorun yok yani... sağlıklı beslenerek ve sporla tam 1 ayda kaç kilo veririm derdindeyim bunu kanıtlayacağım kendime... üniversitedeyken sanırım günde 3 saat sporla 15 günde 14 kilo vermiştim bünyem hızlı çok şükür ama yaş ilerledikçe yavaşlıyormuş görmüş oldum...
peki o 14 kiloyu verdikten sonraki donem nasildi? kilonu koruyabilmis miydin?
ben yapayım o halde tatlım yemek saatim yaklaşıyor çünkü saatlerimi şaşmayayım olur mu?