• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sizleri okuyorum fakat bilinçsiz ve istemsiz bir can sıkıntım var bu gün :26::26: sebebini çözemiyorum ama sabaha göre daha iyiyim.. Luci gibi bende dün dengesiz beslenmemin cezası olarak bu gün cacık vb. gıdalarla geçireceğim, yarın az daha normalleşeceğim..Sanırım en az zararla bu haftasonunu atlatacağım, şimdi kısmetse biraz spor yapıcağım..Acayip üşüyorum bu gün, evin içi 24 derece olmasına rağmen donuyorum, anlamadım gitii :26:

İnşaallah yarın bir tartılırım bakalım durum nedir, ne değildir :27:

canım 24 derecede üşüyorsan kesin hasta olursun o yüzden sakın cacık vs yapma bugün hastalığı ilerletme sıcak sıcak ıhlamur falan yap bu arada hayırdır neden bu can sıkıntısı kuzum yaaa

canım 24 derecede üşüyorsan kesin hasta olursun o yüzden sakın cacık vs yapma bugün hastalığı ilerletme sıcak sıcak ıhlamur falan yap bu arada hayırdır neden bu can sıkıntısı kuzum yaaa

Şahnurum yaaa,hasta gibi bir halimde yok çok şükür amaa sanırım soğuk gıdalar aldığım için üşüyorum :26: sağol canım benim, ilgilenmen yeter :54:

eveet bu arkadasiniz napti :1: dayanamadi jillian ablanin level 1 8. gününü de yapti ama nasil yapti bi sorun :1:
yemek programi izleyerek :1: hic bu kadar eglenmemistim spor yaparken yaa :27:

tencerenin dibini bile kaplamayacak kadar az yag ile pisirdim, bir de suyu biraz fazla olmus, tanesi azdi. cok sayilmaz yani.

Ben 1 yk yağ ile yapmıştım geçen hafta ay resmen psikopata bağladım yağı yemeği kaşıkla ölçüyorum:27:

Kızlat nasılsınız ?
Haftasonu herkes cozutmuş ama yeni bir hafta artık.
Bu arada benimle yarışacak bir arkadaş arıyorum var mıdır ?
hoşgeldin sana da iyi haftalar...

lily cim canım maşallah tek tek bütün menüleri yorumladın seni menülerden sorumlu kaptan yarduımcısı ilan ettim haberin olsun tatlım:27::27::27::27:
kızlar lahana çorbası içtim 2 kase 1 tane de armut yedim şimdilik iyi gibi ama bakalım devamı nasıl gelecek 1 hafta işte olmayınca işler birikmiş onları toparlıyorum
hadi yaaa - sorumluluk arttı desene:1: geçen hafta yetişemediğimden menüleri es geçmiştim bugun fırsatım olunca hepsini alıntıladım:1: bugun ben de güzel bir menü çıkartırsam inşallah yaptığım yorumlara değecek:34:

sarelle canim markasi :) bu bildigimiz sarelle var ya onun dondurma versiyonu. internete yazarsan heemn görürsün zaten :) benim yediklerim kücük versiyonu 100 gr lik :1: biraz daha büyükleri de var tabi. ama ben hepsini yerim kesin diye miniklerinden aldim hep :1:
bakıyım hemen:1:bitter nerede ben orada...:17:

sagol canim ama bugun degil yolculuk ya :1: carsamba aksami, bugun arkadasa gitmiyorum akrabadayim bu arada kizlar. o yüzden simdi jillian ablami da yapayim da keyfiye ara vermis olamayayim dimi :1: :34:
aksama lahana sarmasi var ya, kac tane yemek ideal sizce? ortalama bir sayi söyleyebilir misiniz bana? yaninda az bisey de yogurt yerim.
yanında yoğurtla yiyeceksen max 8-10 tane ye bence normalde yaprak sarmadan 5-6 tanesi 1dl ekmek yerine geçiyor ama lahana biraz daha büyük oluyor ya o yüzden:34:

Kızlar sizleri okuyorum fakat bilinçsiz ve istemsiz bir can sıkıntım var bu gün :26::26: sebebini çözemiyorum ama sabaha göre daha iyiyim.. Luci gibi bende dün dengesiz beslenmemin cezası olarak bu gün cacık vb. gıdalarla geçireceğim, yarın az daha normalleşeceğim..Sanırım en az zararla bu haftasonunu atlatacağım, şimdi kısmetse biraz spor yapıcağım..Acayip üşüyorum bu gün, evin içi 24 derece olmasına rağmen donuyorum, anlamadım gitii :26:

İnşaallah yarın bir tartılırım bakalım durum nedir, ne değildir :27:
hayırdır canım? neden sıkılıyor acaba canın, Allah hayırlara çıkarsın.
Üşümeye gelince ben de bugun üşüdüm hava çok soğuk dünden beri üşüyorum şimdi güneş çıktı sırtım ısındı ama ayakların buz gibi:18:

eveet bu arkadasiniz napti :1: dayanamadi jillian ablanin level 1 8. gününü de yapti ama nasil yapti bi sorun :1:
yemek programi izleyerek :1: hic bu kadar eglenmemistim spor yaparken yaa :27:
ben yükleyemiyorum kendi pc.me yaaa... anca internetten izleyebiliyorum ama bazen yayından kalkıyr o zaman kalıyorum sap gibi:26: mesela zumba yapıodum ispanyolca k flakes ile ama yayından kaldırılmış çok üzüldüm:50:

ben yükleyemiyorum kendi pc.me yaaa... anca internetten izleyebiliyorum ama bazen yayından kalkıyr o zaman kalıyorum sap gibi:26: mesela zumba yapıodum ispanyolca k flakes ile ama yayından kaldırılmış çok üzüldüm:50:

aaa niye yükleyemiyorsun? :26: program mi yok canim? yoksa baska bir neden mi? ben youtubeden indirdim direk

durur canım hiç panik yapma hepimiz yaşıyoruz o durma süreçlerini ben suyu arttırarak biraz da olsa çözdüğümü düşünüyorum...
evet doğru söylüyorsun panik yapmayalım vazifemizi elimizden geldiği kadar yapalım sonucada razı olalım bende suyumu arttırmaya çalışıyorum
benim dunku menu:

sabah: elma sirkeli, balli ilik su, bir next flakes, 2 kare bitter cikolata

ogle: 3 kepce kuru fasulye, 1 dilim ekmek, coban salata.

ara: 1 portakal

ara: 1 next flakes

aksam: 3 kasik turlu, piyaz salata

ara: 6 kare bitter cikolata (150 kaloriden az)

su: 2 litreden fazla

spor: yok.
3 kepçe banada çok geldi ben de bir defasında birşeyi fazla kaçırmıştım yapıcı eleştiriler çok gelince yediğime pişman oldum

ben kalori sepetine birkaç yıl oldu üye olalı ama geçenlerde baktım formatı değişmiş yaaa beğenmedim:50: diyet arkadaşım sitesine üye oldum ardından bu gruba gelince fittingoya üye oldum ama hepsi kalori bazında - bu fat secret sitesine biraz önce üye oldum bu da güzelmiş artık bundan ve fittingodan takip ederim ikisini çok beğendim
diyetkolik ücretli ama 1 günlük deneme maksatlı üyelik aldım 1600 kcal liste verdi - bir de besinler.net var işte 2 yıl önce keşfettim orada da besin değerlerini gösteriyor k.hidrat protein şeklinde ama böyle günlük tarzında değil etiket gibi... mesela bu fat secret sitesinde kuru yemişleri adet olarak giremedim yani 1 tane ceviz yazılmıyor illa gram vermek lazım ben de 1 cevizin ortalama 25 kcal olduğunu bildiğimden ona göre gram yazıyorum artık:23:
yazdığin siteleri buldum birazdan inceleyeceğim sağol

Bana kahvaltın çok gibi geliyor ama ara yapmıyorsun sanırım bir de okuyorsun artı sporun da var o yüzden artık olumsuz yorum yapmayacağım:34:

bu menüyü beğendim:46:

listene tam uymuyorsun ama hani akşam sütün?:1: şaka bir yana gayet güzel bir menü canım - ama naçizane tavsiye, meyve öğünlerinde değişiklik yapsan daha iyi olur yani birinde hurma birinde mesela kuru kayısı olabilir elma - portakal falan:34: ben de iş yerinde hurma ya da kuru kayısı yapıyorum bazen elma da getiriyorum gerçi ama bugün kuşluk arası yapmadım yine de buzdolabında ananas var belki öğleden sonra yerim sen de arada değişiklik yaparsan belki metabolizman şaşırır hem vitamin mineral açısından da iyi olur:34:

evet sütümü içmedim haklısın yorumun için öncelikle teşekür ediyorum

ben diyet yapalı bir ayı geçti çok az kaçamağim olmuştur şimdi bu süreçte taviz vermemek istediğimden hurmada tatlı ihtiyacımı tam karşiladığindan vazgeçemiyorum bugun 3 kayısı yerim diye ara öğünü planlamıştım ama biraz önce hurmayla değiştirdim yanlış mı düşünüyorum başka tatlıya mesela sütlü tatlı mesela baklava mesela yaşpasta mesela künefe hemde buz dolabimda var mesela kurabiye kek bunlara kaymaktan sa hurmayla devam etmek daha mantıklı değilmi

evet doğru söylüyorsun panik yapmayalım vazifemizi elimizden geldiği kadar yapalım sonucada razı olalım bende suyumu arttırmaya çalışıyorum
3 kepçe banada çok geldi ben de bir defasında birşeyi fazla kaçırmıştım yapıcı eleştiriler çok gelince yediğime pişman oldum

evet sütümü içmedim haklısın yorumun için öncelikle teşekür ediyorum

ben diyet yapalı bir ayı geçti çok az kaçamağim olmuştur şimdi bu süreçte taviz vermemek istediğimden hurmada tatlı ihtiyacımı tam karşiladığindan vazgeçemiyorum bugun 3 kayısı yerim diye ara öğünü planlamıştım ama biraz önce hurmayla değiştirdim yanlış mı düşünüyorum başka tatlıya mesela sütlü tatlı mesela baklava mesela yaşpasta mesela künefe hemde buz dolabimda var mesela kurabiye kek bunlara kaymaktan sa hurmayla devam etmek daha mantıklı değilmi

elestiri icin tesekkurler arkadasim.

Ben 1 yk yağ ile yapmıştım geçen hafta ay resmen psikopata bağladım yağı yemeği kaşıkla ölçüyorum:27:

hoşgeldin sana da iyi haftalar...

hadi yaaa - sorumluluk arttı desene:1: geçen hafta yetişemediğimden menüleri es geçmiştim bugun fırsatım olunca hepsini alıntıladım:1: bugun ben de güzel bir menü çıkartırsam inşallah yaptığım yorumlara değecek:34:

bakıyım hemen:1:bitter nerede ben orada...:17:

yanında yoğurtla yiyeceksen max 8-10 tane ye bence normalde yaprak sarmadan 5-6 tanesi 1dl ekmek yerine geçiyor ama lahana biraz daha büyük oluyor ya o yüzden:34:

hayırdır canım? neden sıkılıyor acaba canın, Allah hayırlara çıkarsın.
Üşümeye gelince ben de bugun üşüdüm hava çok soğuk dünden beri üşüyorum şimdi güneş çıktı sırtım ısındı ama ayakların buz gibi:18:

Canım sağol, şimdi daha iyiym.. 55 dk eliptik yaptım, duşa girerim ve daha iyi olur :27::27:

benim de gamze gibi pek nesem yok bugun. diyetime bir gun ara vericem. bir seyler yemek icin degil, tam tersi, bugun pek istahim yok. normalden az yemek icin ara vericem yani.

benim de gamze gibi pek nesem yok bugun. diyetime bir gun ara vericem. bir seyler yemek icin degil, tam tersi, bugun pek istahim yok. normalden az yemek icin ara vericem yani.

canım senin zaten gecen haftadan beri pek keyfin yok yanlış mıyım?:26::26:

bende 1 hafta izin sopnrtası hala adapte olamadım uykum varr akşama konyadan misafirim gelecek eşimde şehir dışından gelecek az önce eşim aradı akşama balık yap diyee ee dedim ben lahana rejimindeyim bana dedi ki ben yarın kenyaya gidecem orda ne yiyeceğim belli değil diye vicdasn yaptı o balık yiyip ben çorba içersem kıyameti koparır bende onlar için akşama barbunya çorba ve pilav yapmıştım canım sıkıldı bir taraftanda 23 şubatta isg yükseltme sınavım var ona çalışıyorum ama ara ara sizi takip ediyorum haberiniz olsun

valla kızlar bugün başladım 1 düdüklü yaptım luci cim senin tavsiyelerin önerilerin benim için önemli bakalım şimdiye kadar sorun olmadı yarını da atlatırsam sorun yok diyosun yani öyle mi 1 hafta yapabileceğimi sanmıyorum ama en azından 3 gün yapayım bari diyorum

teşekkür ederim kaptancım mutlu ettin beni... :) ben 2 gün yapıp bıraktım malum protein canavarı olduğum için 3. gün yumurta,yoğurt çekti canım ve çorbaya artık yeter demiştim...sen dayanabilirsen 3.günü de yap istersen ama fazla da yüklenme bünyeye, çünkü o yoklukta bu sefer her şeyi canın çekmeye başlıyor, nefsini körüklemiş oluyorsun :(

Şahnurum yaaa,hasta gibi bir halimde yok çok şükür amaa sanırım soğuk gıdalar aldığım için üşüyorum :26: sağol canım benim, ilgilenmen yeter :54:

canım hayırdır neyin var? hafta sonu gezmeye gittin ya belki de ondan rahatsızlanmış olabilirsin ev değişikliği, düzen değişikliği... için neden sıkılıyor acaba, hayra yor, güzel düşün güzel olsun karamsarlığa kapılma hiç bir şey için...sevda dönmedi herhalde yokluğunda bunaldın mı kuzum sen, içemediniz kahveleri tabi :) hadi çıkın bana kahveye gelin neşelendireyim sizi:) ben de bugün ofisteyim amaaan zaman geçmek bilmedi gelen gidene rağmen, sizlere de laf atamadım gönlümce :(

kizlar yaa cok soru soruyorum ama yarin cok sevdigim birinin dogum günü, e dogum günü demek pasta demek. ve aksam bu dogum günü. yemezsem ayip olacak, hadi ben yarin aksam pasta yiyicem de, o zamana kadar yani sabahtan itibaren nasil besleneyim o gün? dengelemek acisindan yani..

Veee luci'nin mutfağı 17:00 itibariyle kapanmış bulunmaktadır. Bugün cacık detoksu yaptım(resmen suçlarımdan arınmış gibi hafifledim):21:

sabah: 08:00
elma sirkeli karışım
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber

öğle: 12:30
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber(ve bolca da maydanoz koydum) yemek yerken insanların yanında olmuyorum artık, yediklerime anlam veremiyorlar :):53:

akşam: 17:00
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber

öğleden sonra kiraz saplı çay
3,5 litre su

akşama 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...

Kızlar arkadaşın yeğenine ders çalıştırdım biraz - şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah hoşçakalın:3:

canım hayırdır neyin var? hafta sonu gezmeye gittin ya belki de ondan rahatsızlanmış olabilirsin ev değişikliği, düzen değişikliği... için neden sıkılıyor acaba, hayra yor, güzel düşün güzel olsun karamsarlığa kapılma hiç bir şey için...sevda dönmedi herhalde yokluğunda bunaldın mı kuzum sen, içemediniz kahveleri tabi :) hadi çıkın bana kahveye gelin neşelendireyim sizi:) ben de bugün ofisteyim amaaan zaman geçmek bilmedi gelen gidene rağmen, sizlere de laf atamadım gönlümce :(

Canımsın sen yaaaa, tabii sende hiç ilgilenmedin ki benimle :17: :33: geçti tatlım, içimin sıkıntısını gideren rabbime şükürler olsun :16:

Evet sevda olsa böyle olmazdı sanırım :26: :27:

Neyse ki diyetim var ve ben onunla çok mutluyum :23::23:

Veee luci'nin mutfağı 17:00 itibariyle kapanmış bulunmaktadır. Bugün cacık detoksu yaptım(resmen suçlarımdan arınmış gibi hafifledim):21:

sabah: 08:00
elma sirkeli karışım

öğle: 12:30
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber(ve bolca da maydanoz koydum) yemek yerken insanların yanında olmuyorum artık, yediklerime anlam veremiyorlar :):53:

akşam: 17:00

öğleden sonra kiraz saplı çay
3,5 litre su

akşama 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...

senden kopya çaldım bu gün ve sana yakın beslendim :27::27:

Back
X