• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm :56:

Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık

Ara: 2 kuru kayısı

Öğle
1 kase cacık (salatalık ve yoğurtla yapılmış)
Yarım kk peynir

Akşam
1 porsiyon haşlanmış lahana
1 kase cacık

Spor: 55 dk. eliptik
Su: içiyorum ve devam

Mutfak kapanmıştır :27:

.

Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık

Öğle
Yarım kk peynir

Akşam
1 kase cacık

süppersin canım benim vallahi hafifledim ben bugün cacık ile :) ne zaman gelecek sevdacığın bakiim? hiç ilgilenemedim seninle de tatlım yaaa, yarın söz buradayım ve sen yazdıkça cevaplayacağım :) sevindim sıkıntının geçmesine Allah sıkıntı vermesin inşallah hiçbirimize....:38:

süppersin canım benim vallahi hafifledim ben bugün cacık ile :) ne zaman gelecek sevdacığın bakiim? hiç ilgilenemedim seninle de tatlım yaaa, yarın söz buradayım ve sen yazdıkça cevaplayacağım :) sevindim sıkıntının geçmesine Allah sıkıntı vermesin inşallah hiçbirimize....:38:

İnan bende hafifledim canım, sen idolümsün benim..:16: bu akşam gelir artık :16: ayy ağırlaşınca ne kötü oluyor insan..aman yarabbim..bu hafta seni 7 li rakamlarda görmeyi de çok isterim ben yaa :16:

İnan bende hafifledim canım, sen idolümsün benim..:16: bu akşam gelir artık :16: ayy ağırlaşınca ne kötü oluyor insan..aman yarabbim..bu hafta seni 7 li rakamlarda görmeyi de çok isterim ben yaa :16:

canımsın :17: utandırma beni... inşallah 7li rakamları göreyim artık yahuuuu, içim şişti şu 8 lerden :( sen de inşallah şöyle 1-2 kilo vermiş olursun ama az güzelim sizin kilolar gram gram gider artık...

canımsın :17: utandırma beni... inşallah 7li rakamları göreyim artık yahuuuu, içim şişti şu 8 lerden :( sen de inşallah şöyle 1-2 kilo vermiş olursun ama az güzelim sizin kilolar gram gram gider artık...

Yaaa tatlım bence azda olsa doğru diyet yapınca 1 kilo rahat gider, en azından 15 günde 1,5 gitsin razıyım, geçen hafta mesela ben o kadar cozutmuştum ki, abartısız söylüyorum Pazartesi 70.4ü gördüm :26: utandım söylemeye ama iyicene asıldım 68.9 a gelmeyi başardım..artık gram gram da gitse giser gibi gülüm yaaa, yaşasın KARATAY :kkk::16:

.

Gamze vazgeçmekyok yarın daha iyi bir gün olur umarım.

eveet bu arkadasiniz napti :1: dayanamadi jillian ablanin level 1 8. gününü de yapti ama nasil yapti bi sorun :1:
yemek programi izleyerek :1: hic bu kadar eglenmemistim spor yaparken yaa :27:

Çok yaratıcı gerçekten :1:
kizlar yaa cok soru soruyorum ama yarin cok sevdigim birinin dogum günü, e dogum günü demek pasta demek. ve aksam bu dogum günü. yemezsem ayip olacak, hadi ben yarin aksam pasta yiyicem de, o zamana kadar yani sabahtan itibaren nasil besleneyim o gün? dengelemek acisindan yani..

Bence bütün gün protein ağırlıklı beslen.

Veee luci'nin mutfağı 17:00 itibariyle kapanmış bulunmaktadır. Bugün cacık detoksu yaptım(resmen suçlarımdan arınmış gibi hafifledim):21:

sabah: 08:00:6:
elma sirkeli karışım
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber

öğle: 12:30
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber(ve bolca da maydanoz koydum) yemek yerken insanların yanında olmuyorum artık, yediklerime anlam veremiyorlar :):53:

akşam: 17:00
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber

öğleden sonra kiraz saplı çay
3,5 litre su

akşama 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...

Güzel detoks olmuş.

Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık

Öğle
Yarım kk peynir

Akşam
1 kase cacık

.

Tebrik ederim haftasonunu takımcs arkada bıraktık.
Hoş sen hafta sonu da cozutmadın ama.

Yaaa tatlım bence azda olsa doğru diyet yapınca 1 kilo rahat gider, en azından 15 günde 1,5 gitsin razıyım, geçen hafta mesela ben o kadar cozutmuştum ki, abartısız söylüyorum Pazartesi 70.4ü gördüm :26: utandım söylemeye ama iyicene asıldım 68.9 a gelmeyi başardım..artık gram gram da gitse giser gibi gülüm yaaa, yaşasın KARATAY :kkk::16:

.

seni gidi seni, hiç bahsetmemiştin bu durumdan ... :) gamzecim ne yapalım dersin yarın karataya dönelim mi 1 gün daha detoksumuzu sürdürelim mi canım ne dersin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamze vazgeçmekyok yarın daha iyi bir gün olur umarım.

Çok yaratıcı gerçekten :1:

Bence bütün gün protein ağırlıklı beslen.

Güzel detoks olmuş.

Tebrik ederim haftasonunu takımcs arkada bıraktık.
Hoş sen hafta sonu da cozutmadın ama.

Canımsınn :16::16:

gamzecim ne yapalım dersin yarın karataya dönelim mi 1 gün daha detoksumuzu sürdürelim mi canım ne dersin?

Ben diyorum ki canımmm, 1-2 gün yavaş yavaş karataya geçiş yapalım..Yani cuma tartıdan sonra en son artık karataya uygun yapalım diyetimizi..Mesela yarın cacık+1 çeşit yiyelim :27:

Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık

Öğle
Yarım kk peynir

Akşam
1 kase cacık

.

Çok güzel :46: toplam kalori 1000 bile değildir sanırım.

Ben diyorum ki canımmm, 1-2 gün yavaş yavaş karataya geçiş yapalım..Yani cuma tartıdan sonra en son artık karataya uygun yapalım diyetimizi..Mesela yarın cacık+1 çeşit yiyelim :27:

cacık + sebze o halde ben meyve yemiyorum karataydan vazgeçmek istemiyorum... salata+ cacık mesela öğlen akşam?

cacık + sebze o halde ben meyve yemiyorum karataydan vazgeçmek istemiyorum... salata+ cacık mesela öğlen akşam?

Mesela sabah peynir ve salatalık, öğlen cacık ve haşlama sebze yada tavuk (az miktarda) akşam yine cacık ve çorba olabilir gibi :44::44:

Veee luci'nin mutfağı 17:00 itibariyle kapanmış bulunmaktadır. Bugün cacık detoksu yaptım(resmen suçlarımdan arınmış gibi hafifledim):21:

sabah: 08:00
elma sirkeli karışım

öğle: 12:30
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber(ve bolca da maydanoz koydum) yemek yerken insanların yanında olmuyorum artık, yediklerime anlam veremiyorlar :):53:

akşam: 17:00

öğleden sonra kiraz saplı çay
3,5 litre su

akşama 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...

Cacık detoksunu görmemiştim daha önce.Tebrik ederim hem suyun hem sporun hem detoksunu :) Detoks mideni bağırsaklarını rahatlatır sanırım. Kaç gün yapacaksın cacık detoksunu canım?

Back
X