günaydınlarrr dün hiç giremedim nete o yüzden sizde bayaa sohbet etmişsiniz sabahleyin ilk olarak neler yazdıklarınızı okuyayım dedim menülere genel yorumu lily yapacağından menülere girmedim
durumda cım belki biraz sert oldu ama inan çok üzdün beni bu seni 3. uyarışım olduğu için biraz sert oldu çünkü daha önce 2 defa daha uyarmıştım ama sen onları okumadığın için bu sefer başlık atarak ve topğarlamamız gerektiği için öyle yazmak zorunda kaldım
hm22 de aşağıdaki mesajında benim neden böyle bir uyarıda bulunduğumu anlatmış inanın arkadaşlar ben kaptan olmak istemedim gerçekten kaptanlık çok özveri isteyen herkesle tek tek ilgilenmesi gereken birisi bana göre ben çünkü eski kaptanım jujudan böyle gördüm ben onun yaptığı nın yarısını bile yapamıyorum bir taraftan işler bir taraftan çocuklar bi de şu aralar sınav stresi o yüzden sizlerden ricam lütfen takım kurallarına göre hareket etmeniz
kolay gelsin canım katılıyorum sana
umarım anlaşmışsızdır tatlım ama anlaşılan işe yaramış bak ne güzel haftasonu sohbetlerinde seni görmek beni inan çok mutlu etti
tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara biraz geç olsa da kocaman öpüyorum seni
canım şiyi yolculuklar kendine iyi bak
hayırdır canım hastaneye eşin için mi kendin için mi gideceksiniz?
teşekkür ederim dağyolu canım
gelelim benim menülerime dün akşam hariç iyi idi ama dün akşam maalesef cozuttum sadece 2 öğün yedim yavaş yavaş karatay a dönmeye başladım ama akşam 1 kurabiye 2 küçük kare çikolata (1 pakette 16 kare mi oluyor?) 7-8 adet badem le
ama onu telafi edeceğim onun harici menülerim haftasonu karatay a uygundu
ctesi 30 dk parkurda koşu yürüyüş karışık ve 20 dk aletleri kullandım dünde 2 saat çarşı pazar alışverişi dolandım durdum akşam bozmayaydım iyi idi bu hafta çarşamba gün istanbula gideceğim cuma gece döneceğim o yüzden bu haftaki bildirimi kendiniz yapacaksınız arkadaşlar haberiniz olsun