Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar günaydin, kac kere yazdim internet gitti durdu ya :17:
2 günlük yeme ataklarim cok sükür bugun son buldu, harika bir baslangic yaptim güne:16: kaldigim yerden devam ediyorum yani. 2 gündür jillian a ara vermistim ama bugun yeniden kaldigim yerden basladim :8::8: plank squat ve mekik de hic birakmamistim zateen. kan grubuma göre beslenmeye basladim, insallah bi süre böyle devam edebilirim, 2 günün ardindan bugun kesin artidayim o yüzden tartilmadim ama cuma mutlaka 59 un altinda cikicam söz veriyoruuum.:32:

yaww canım içme suyumuz çok şükür var hatta wc lere damacanaları götürüyoruz. Ancak wc lerin temizliği malesef ... Herkes sen ben gibi düşünmediğinden temiz olmuyor bugünü bir atlatayımda Allahın izni ile
ee şimdi nasıl durumlar? hayırlısıyla atlattın sanırım

BöLüşelim o zaman. :1:Teşekkür ederiz bizi listene aldığın için :17:Çok yemeden gel tamam mı
çok yemedim az yedim ama doğru da beslendiğimi düşünmüyorum:50:

Bugünkü menümü yazayım.
Cuma hatırına görmezden gelirseniz sevinirim:17:

Sabah :

- Elma sirkeli su

- 1 bardak süt
- 4 fındık

Öğle :

- 1 bardak süt

Ara :

- Sade Nescafe

Akşam :

- 3 tane patatesli köfte ( kadınbudu boyutunda yarışma için hazırladığım köfte )
- 3 kaşık yoğurt
- 3 kaşık pilav
- Salata

Bugün besin değerlerimi hesaplamadım köfteyi nasıl yapacağımı bilmediğim için.
ben menünü çok abartılı bulmadım patatesi 1dl+pilavı da 1 dl sayarsak 2 dl ekmek+köfte+salata+yoğurt bnce dengeli bir menü olmuş

Eki Görüntüle 967349
kahvalti(09:30)
yulaf unundan krep (1 fincan süt ve 2 kasik undan yaptim 4 minik krep cikti ama toplasak 1 krep anca yapar)
1 kivi,
yarim muz,
1 armut,
ceyrek ayva,
1 kk beyaz peynir,
1 domates,
2 ceviz
2 yk tahin pekmez

saat(14:30)
yarim ayva

Eki Görüntüle 967351
aksam(18:40)
1 koca tabak dolusu portakalli kereviz (resimdeki miktarin 2 kati)(cok hafif bi yemek mutlaka deneyin)
200 gr yogurt

sporlarim,
140 tane mekik cektim ve 15. günü tamamladim,
140 tane squat cektim ve 15. günü tamamladim,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 15. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 2 nin 2. günü tamam (toplamda 12. gün)

bugun 1 litre su ictim simdiye kadar onu yatmadan 1.5 a tamamlarim
ayyy patliyorum tokluktaan, kerevize bayiliyorummm :16::16::16::16::16:
klasik bir bayanbaloncuk menüsü:1: afiyet olsun canım ben de kerevizi çok severim zaten zeytinyağlı yaptığımdan bazen portakal suyu da eklediğim oluyor
sabah menünde herşey var kh,meyve, yağ, protein:34: sanırım diğer öğünlerde az yeme sebebin sabah yeterince doyman diye düşünüyorum

İyi akşamlaar :) Hemen bugün yediklerimi paylaşıyorum.:56:

Kahvaltı Kepekli ekmekten yaptığım kaşarlı tost yarım domates şekersiz çay

Öğlen 1 dilim havuçlu portakallı kek 1 bardak süt

Ara 12 badem

Akşam 3yk pilav 1 parça tavuk but 1kase ev yoğurdu
Dışardan geldiğimden akşam yemeği biraz geç oldu. 19:30da yedik.
Su 2 lt Spor açık havada yarım saat yürüyüş
menünü güzel buldum kek yemişsin ama yanında süt içmen kekin şekerini dengeleme ve daha uzun süreli tok tutma açısından iyi olmuş:34:

kaptanin yorumlarina ek olarak, domates dedigin 100 grami 18 kalori gayet guzel bir sebzedir. orta boy domates de 100 gram civarindadir. yarisini degil tamamini iciniz rahat olarak yiyebilirsiniz, domatesten zarar gelmez. (ha mevsimi degil, sera urunu diye yemek istemiyorsaniz anlarim. zaten benim de annem duysa bu mevsimde domates yedigimi cok kizar.)

ayrica yeterince sebze meyve tuketilmediginde, alinan lif miktari az oldugundan bagirsak hareketleri yavaslar, kabizlik gibi sorunlar baslar. lif miktari kalp sagligi icin de onemli.
ben de arada domates alıyorum peynir+domates benim için ayrılmaz ikili aslında kış olduğundan almamak lazım sera ürünü ama işte insan sevince yemek istiyor:1: bu arada domates 14kcal diye biliyordum bir sitede 35kcal yazınca şaşırmıştım gerçi ha 20 ha 30 sorun değil de...
sebzelerin kalorisi sayılmıyor aslında... yani zaten 100 gramı max. 50kcal bişey

cuma menumu yazayim. (bu saatlerde, dun mu desem bugun mu desem pek karar veremiyorum)

sabah: bir muz, bir portakal (menu duzensiz olcak demistim hatirlarsaniz :( )
ogle: 6 mantarli, 2 yumurtali, cok azicik yagli omlet, kekikli, limonlu bi domates
aksam: bir bardak sut, yarim elma, 10 gr badem (57 kalori ediyordu)
ara: 1 kare bitter cikolata (ulker'in %80 liginden aldim,kalorisi yazmiyor ama eti'nin %70'ligine gore hesaplayinca, 35 kalori falan oluyor bir kare... cunku 16 kareye degil 12 dikdortgene bolmusler cikolatayi.

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: 105 dakika acik havada tempolu yuruyus.

daha fazla spor yapacaktim ama yuruyusten sonra bir arkadasa ugradim, laf lafi acinca 4.5 saat akmis gitmis. spor da yarina kaldi.

bu arada dunku menude gece 2 tane de salatalik yemistim, onu hatirladim. sanirim usenmeyip menuyu yazsam iyi olacak, boyle unutuyorum.
menü çok saçma veya garip değil hatta çok beğendim her şey var - sabah 2 meyve yemişsin öğlen omlet akşam da her besin grubundan var eee akşam aranı da yoğun kakaolu bitterle taçlandırmışsın :1:

Üye adı Başlangıç kilosu Hangi etapta yarışmaya başladı Şu anki kilosu Bu hafta vermesi gereken kilo Hedef Kilo
durumda 68 341 63,9 200 gr 50
Toplight 343 72,8 300 gr 65
luci221177 87 344 80 300 gr 75
Gamze_M 69,8 345 67,4 300 gr 64
Lily86 79,9 345 78,6 300 gr 70
Dagyolu 66 345 65,5 200 gr 60
ebru_kzl 92,3 346 89,8 300 gr 65
elis23 75 346 73 300 gr 65
vazgecmekyok 100,6 346 96,9 300 gr 55
Zynpkc 64,5 346 63,2 200 gr 55
Hnd 71 346 68,7 300 gr 60
sevda_M 75,6 346 74,7 300 gr 70
hm22 85,7 347 84,2 300 gr
bayanbaloncuk 61 347 59 100 gr

kızlar liste yapmaya çalıştım bilmiyyorum oldu mu
toplight cim bu liste yarisma listesi mi yoksa grup ici liste mi?? benim adim da varda ondan soruyorum

klasik bir bayanbaloncuk menüsü:1: afiyet olsun canım ben de kerevizi çok severim zaten zeytinyağlı yaptığımdan bazen portakal suyu da eklediğim oluyor
sabah menünde herşey var kh,meyve, yağ, protein:34: sanırım diğer öğünlerde az yeme sebebin sabah yeterince doyman diye düşünüyorum

tesekkür ederim canim :16: evet iyi bir kahvalti benim vazgecilmezim. artik daha sade ve hafif menülerle karsinizda olucam ama :15: cumartesi pazar yedim de yedim bi toparlanayim :1:

ee şimdi nasıl durumlar? hayırlısıyla atlattın sanırım

çok yemedim az yedim ama doğru da beslendiğimi düşünmüyorum:50:

ben menünü çok abartılı bulmadım patatesi 1dl+pilavı da 1 dl sayarsak 2 dl ekmek+köfte+salata+yoğurt bnce dengeli bir menü olmuş

menünü güzel buldum kek yemişsin ama yanında süt içmen kekin şekerini dengeleme ve daha uzun süreli tok tutma açısından iyi olmuş:34:

ben de arada domates alıyorum peynir+domates benim için ayrılmaz ikili aslında kış olduğundan almamak lazım sera ürünü ama işte insan sevince yemek istiyor:1: bu arada domates 14kcal diye biliyordum bir sitede 35kcal yazınca şaşırmıştım gerçi ha 20 ha 30 sorun değil de...
sebzelerin kalorisi sayılmıyor aslında... yani zaten 100 gramı max. 50kcal bişey

menü çok saçma veya garip değil hatta çok beğendim her şey var - sabah 2 meyve yemişsin öğlen omlet akşam da her besin grubundan var eee akşam aranı da yoğun kakaolu bitterle taçlandırmışsın :1:

besinlerin kalorisini gramina gore hesapliyorlar canim. her site de sanirim ortalama domates icin farkli bir agirligi baz aliyor. mesela elma 60 kalori diye bir oturmus kani var ama cogu elma o 60 kalorilik elmadan daha buyuk. ben 2010'daki diyetimde birkac ay her seyi tartip kalorisini, besin degerlerini hesaplayip diyet yapmistim. o yuzden kalorilere bayagi bir asina olmustum. kalorisini ve besin degerlerini hesaplayamadigim yiyecekler oldugundan cok sinir oluyordum, o yuzden biraktim.

Günaydın kızlarrrrrr :54::54: eve geldimmmm :27::27::27:

DÜNKÜ MENÜM :56::56:

.
Bu menüye diyecek bişey bulamadım :46:

Dünkü menüm Sabah 60 gr beyaz peynir ve 1 dilim ekmek

Öğlen 3 kaşık ıspanak
Akşam tavuk şiş 3 dilim ekmek(özlemişim.)
İki fincan kahve ve bol su kaçamak yok.bugunde güZel geçicek umarım
bunlarla doydun mu?:44: az geldi gözüme de...

Minik kuşlar tam45 dknspor yaptm heryerim titriyor akşam dışarda olacağız o yüzden menümümyazayımnsabah bir dilim ekmek 60 gr peynir
Öğlen bisküvü ve bir kahve şekersiz
Akşam salata ve çorba( dışarda)
Bu arada dün iş görüşmesinde işe alındım ama kadından hoşlanmadığım için kabul etmedim.haftaya bir yerle daha görüşeceğim
menü hafta sonuna göre iyi bence ... ben olsam bisküviyle doymazdım:17:
bu arada iş görüşmende işe alınmana sevindim ama içine sinmediyse yapacak birşey yok insan seveceğine inandığı yerde çalışmalı...

Kızlar nasılsınız ?
Ben düne göre 500 gram fazla çıktım. Neden oldu anlamadım ..
Sevda bir yazı paylaşmış onda da yazıyor süt grubuyla ilgili ki süt şişkinlik yapar ondan da tartıda fazla çıkmış olabilirsin bence günlük iniş çıkışları çok dikkate almamak lazım haftalık bildirimler daha önemli... ben tartıya bildirim harici pek çıkmıyorum artık... işte bugun giyinirken merak edip çıktım hafta sonunun sonucunu görmek için ama bence her gun tartılmak motivasyonu düşürüyor

Emzirdiğim için bol su hergün.hatta gece.çok özlemişim ekmeği bugun yemeyip dengeliycem haha bende spor yaptım sonunda dizlerimi kıramıyorum:)
bir anda yüklenince öyle oluyor ya insan uzun süre spor yapmayınca hamlaşıyor

Kaptan bak dün yediğim yemek dün sormuştun ya ..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690452
vay beee hatun topik açmış bi de bunun için:1::1::1: öyle bi göz attım iyice okumadım fırsat bulunca topiğini de ziyaret edeceğim:34:

Menüm :56::56:

SABAH
1 salatalık
1 kk peynir

ÖĞLE: (13:30 gibi)
1 tavuk incik (ızgara)
Yarım köfte (ızgara)
1 yeşil biber
1 domates
5-6 çatal yeşil salata
3 dilim (orta boy) köy ekmeği

Ara ve akşam yok

19:00 gibi küçük bir kase yoğurt yemeği düşünüyorum..

SPOR: 1 saat eliptik + 1 saat yürüyüş (hızlı tempo)
SU: 3,5 litre

DİP NOT: Arkadaşlar menümde o ekmekler çıban gibi nasıl da göze batıyor..Bunun çok farkındayım ama inanın bu gibi durumlar 40 yılın başı olur, yani bir daha böyle bir ortamda ne zaman olurum malum..Öğle yemeği olması sebebiyle ve bu haftaki ödülüm olsun diyerek tükettiğim ekmekleri yok etmesini de biliriz elbet :27:

Şu an çok tokum ve sporun dibine vuruyorum, ayrıca 150 mekik çekmeyi de planlıyorum :10:

.
bence hiç de göze batmıyor sabah az yemişsin akşam da aynı şekilde eee öğle yemeğin de o kadar olsun aç mı kalacaktın?

Tamam su içtiysen diyeceğim yok :) Sporu bir süre yapmayınca veya dozunu artırınca öyle oluyor :) Bende geçen hafta Leslieden ağır bi video denedim hala üst bacağımda ağrı var ama değer bence :118:
bende de oluyor hatta bir zamanlar 5 mil leslie yapan biri olarak 1 mili yapmakta bile zorlanınca kendimden utandım:17:

Ben de menümü paylaşayım.

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar peynir 5 zeytin şekersiz çay

Öğlen 1 muz 1 bardak yarım yağlı süt 2 ceviz 2 top hindistan cevizli brownie (Bunu arkadaşım yapıp getirmişti kıramadım 1 tanesi ceviz büyüklüğündeydi.)

Akşam 19.30 1 dilim tam buğday ekmeği 1 tam alabalık ve bolca yeşil salata :56:
Sudan yana sorun yok zaten seve seve 2.5 lt . Sporum da 3 mile Leslie :)
bu menüyü beğendim:16: browniyi meyve ve sütle zenginleştirmen iyi olmuş hem aç kalmamışsındır hem de kimse kırılmamıştır:34:

Bugünkü menüm

Sabah :

- 1 kase lor peynir
- Yarım domates
- 1 bardak süt
- 1 portakal

Öğle :

- 2 minik kurabiye
- 1 sade Nescafe

Akşam :

- 1 köfte
- 1 kase yoğurt

Ara :

- 1 bardak süt
- 1 portakal

Gün içinde 1 Yeşilçay 1 biberiye içtim.
Suyu 2 yapmaya çalışıyorum.
hiç ekmek göremedim-sabah kahvaltısında 1-2 dl ekmek yiyebilirmişsin sanki:44: onun haricinde vazgeçmekyok arkadaşıma da katılıyorum proteinli menü olmuş o gerekeni söylemiş zaten

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar ;)

güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle inş cumaya kadar hedeflediğiniz kiloları verirsiniz :))

işe geç geldim yazamadım hemen malup haftasonu gelen maıllerı temızlemek biraz süre aldı.

Bu hafta kahvaltılarımı meyveyle geçiştirmek istiyorum siz nerdesiniz.

Haftasonu misafirlikte olduğumuzdan ötürü pek sağlıklı beslenemedim.

kizlaar ben geldim, misafirler yeni gitti, ayyy neler yedim neler yaa. resmen 14 günlük dikkat etme olayinin acisini cikardim sanki. pisman miyim? hayir. annemin yaptigi börekleri kurabiyeleri sarmalari öyle özlemisim ki. bi daha ne zaman yiycem dedim ve baya bi yedim hepsinden. menü paylasmiyorum ama bilin yani cok yedigimi. bugun jillian yapamadim hem cok yogundum hemde midem bulaniyordu sabahtan. ama az önce 120 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim. mekik ve suqat in mola günüydü zaten bugun. yarindan itibaren son gaz devam ediyorum. bir de her gören cok zayiflamissin dedi yaa cok mutlu oldum. ama bu kadar abartili yeme olayim ilk ve sondu emin olun yani. özlem giderdim ondan böyle oldu.
oh afiyet olsun:56: her zmaan olmaz böyle zaten biliyoruz:34: anne sofrası bambaşka tabii onlar ne yapsa yenir - telafisini fazlasıyla yapacağından eminim o yüzden pişman olmamakla en iyisini yapıyorsun

ben de bugunku menumu yazayim. dun 3'te yattigim icin uykumu alamadim ve bugun pek enerjimi toplayamadim, o yuzden erken yatip erken kalkacagim yarin insallah.

sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi ve 2 dilim avokado, kekikli limonlu 1 domates

ogle: bir porsiyon pirasa. (pirincsiz)

ara: bir buyuk greyfurt

aksam: 1 bardak yagsiz sut, bir muz

ara: yarim elma.

su: 2 litreyi gecmistir

ogleden sonra 2 saat uyumak zorunda kaldim, kendime gelmek icin, ama cok da gelemedim. o yuzden cok acikmadim ve menu boyle oldu.

spor: 55 dk acik havada tempolu yuruyus (5 km.)

ozetle: diyet ve spor yaparken yeterli uykuyu almak da cok onemli. yoksa isler aksiyor.
bu son cümlene kesinlikle katılıyorum benim için de uyku önemlidir 2 gun uykusuz kalınca 3. gun hastalanıyorum o derece etkili yani... menüne gelirsek sanki ana öğünlerin yani öğle- akşam az olmuş gibi onun hariicnde on numara beş yıldız:kkk:

bugünkü menümü yazarak görevimi yerine getireyim:

sabah:
sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış biberli lor peynirli omlet
1 domates+1 salatalık

öğle:
5 yk lahana kapuska-tavuklu
1 kase yeşil salata
1 kase light yoğurt

akşam:
salçalı soslu-yoğurtlu et döner (aslında planımız alkol almak ve balık restoranına gitmekti ama henüz o mezelere ve alkole hazır olmadığımı düşünerek o programı erteledim ve döner yiyerek atlatmak istedim bu akşamı da...)

su:3 litre
spor: 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...

iyi gecelerrr....
valla lucicim azmine ve iradene hayranım maşallah:nazar: iyi atlatmışsın:34: bu arada ben de kapuska yapacağım ama tavuklu ya da kıymalı mı yapsam sadece sebze yemeği olarak mı yapsam emin olamadım çünkü beni 1 hafta götürür bozulur mu endişem de var:44: fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...

Teşekkür ederim nasıldı akşamın kaçamaksız atlatabildin mi ?
Bu arada leslie kilo vermeyi ciddi etkiliyor ama sıkılaştırmıyor diye düşünüyorum. .

Fatburn diye bir video var takımdan hnd önerdi ben 1 kere yaptım beğendim. Ağır gelmezse deneyebilirsin.
leslie normal tempolu bir yürüyüş gibi aslında. kilo verdiriyor - sıkılaşma konusunda birşey diyemeyeceğim ama ben kilo verdiğimde inceliyorum da - zaten yağ yaktıran şey de sadece sıkılaşma hareketleri değil önemli olan ter atma leslie fazlasıyla ter attırıyordu bana.

Leslie çok zorlamayan bir cardio egzersizi gece gündüz fark etmez evde güzel güzel yaparsın.Etkisi daha çok bacakta gibi görünebilir ama eğer hakkını vererek yaparsan pek çok kası çalıştırıyor. Netten videosunu bulabilirsin 2-3-5 mile istediğini seçer yaparsın :34: Ben genelde 3 mile yapıyorum. Bence dene bi :34:
evet birçok kas çalışıyor ben bu postür duruşu sayesinde daha dik durmayı öğrendim lesliden

durumdacım alınganlık yapma ve kendini üzme canım, kaptanımız çok tatlı biri-sen de biliyorsun- o da asla seni kırmak istemez ama kaptan olarak ve sorumluluğu gereği belki de biraz katı olması gerekir... ayrıca çok üzüldü senin girip de bir şey yazmadan çıkmana... hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama her şeyimizi anlatıyoruz birbirimize, kardeş gibi olduk neredeyse... o kadar hukukumuz var bence birbirimize kızıp sitem edebiliriz... kendinizi ve birbirimizi üzmeden mutlu bir şekilde devam edelim bence paylaşımlarımıza :) öpüyorum seni canım:54::54::54:

bu arada herkese günaydınlaaar, musmutlu pazarlar :):16::16::16:
canım bu mevzuya artık yazıp uzatmak istemedim ama yazını görünce es geçemedim
hepimiz farklıyız kimimiz çok duygusal kimimiz daha ciddi ama biz bir grupta olduğumuzdan birliktelik önemli ben de ağır eleştirilerden rahatsız olurdum tabii ama kaptanımızın uyarısını çok sert yaptığını süşünmüyorum evet biraz sertti ama bence olması gerekenden daha sert değildi - ben bu gruplara girerken şunu düşünmüştüm eleştiriler sert olabilir ama bunlar birbirimize çekidüzen vermek birbirimizi motive etmek içindir - bu grupta herşeyin tatlı dille çözüldüğünü gördüm ve daha da motive oldum hepimiz birbirimize destek için varız ben hepinizi çok seviyorum ilk girdiğim ve bazen tek yazdığım topik burası artık ev ve işten sonra 3. evim gibi oldu:1:

bende bazen gün içerisinde leslie yapıyorum evden yapması en kolay spor bence..işe yarıyordur sanırım evde olduğun yerde yürüyorsun hatta ben bazı yerlerde yürümek yerine koşuyorum ve oldukça ter attırıyor, en azından metabolizmamı harekete geçiriyor, mutlaka oluyordur yanılmıyorsam lily daha önce uygulayıp faydasını gördüğünü yazmıştı
evet canım uyguladığım zaman ayda 5kg vermiştim şimdi çalıştığımdan eve gidince yatmak dinlenmek istiyorum aslında lesliye de başlamam ve devamlı yapmam lazım çünkü diyet tek başına yeterli değil sporla desteklenmesi lazım

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr :16: işe son 1 gün kala fena uyudum :27:

Dün doğum günümdü, sevda arkadaşım dışında kimse kutlamadı, eşimde hatırlamadı :27::27: gece tam son saatlerde söyledim artık ayyy :27: ne üzüldü ne üzüldü, yada üzülmüş numarası yaptı :27::27::27:

Amannn fena da olmadı aslında, pastadan yırttık :27: canım arkadaşım kutladı yaa o bana yeter :27:

.
Gamzeciğim doğum günün kutlu olsun :16: ben yazmıştım bir ara bugun kimin doğum günü diye kimseden ses çıkmadı tabii günü şaşırmış olabilirim ama bugunlerde birinin doğum günü olduğunu biliyordum demek ki yanlış hatırlamamışım:1:
Rabbm sevdiklerinle sağlık, huzur ve mutluluk içinde güzel bir ömür versin inşallah nice mutlu yıllara:71::71::71:

evet canim ya haftasonu kimse olmuyor. benim yarin okulum aciliyor. bir aydir tatili de firsat bilip hic calismadim. bugun biraz calismaya baslayayim ki yarin bir anda sok etkisi yapmasin :P

bi de okulla birlikte diyeti ve sporu nasil devam ettirecegim bilmiyorum. genelde iki seyi ayni anda goturemiyorum. hayirlisi bakalim. tarti da iki gundur guzel guzel seyler gosteriyor (tutu masallah) ama inanmak ve sonra hayal kirikligina ugramak istemiyorum.
ben de evdeyken diyet ve sporu götürüyordum malum evdeydim ama şimdi herşeyi bir arada yapmakta zorlanıyorum bakalım spora da bir zaman ayıracağım hepsini sıraya koymam lazım

ah ah basladi benim yine yeme ataklarim ya bugun de boyuna yiyorum, benim oluyor bu hallerim arada bi. yarin net basliyorum ama hepinizden cok özür dilerim ya :26: jillian da yapmiyorum dün ve bugun ama yarin tekrar aranizdayim. disaridayim sürekli ondan simdi gecmisi de okuyamiyorum, yarin jillian a ve düzenime kaldigim yerden devam adicem kizlar söz. bu durumlarda ben kendimi rahat birakmaz ve yeme ataklarima engel olursam o hafta boyunca sürekli bu sekilde oluyorum, en azindan rahat birakayim 2 günde gecsin umudundayim, yarin arti cikicam o kesin o yüzden tartilmiyorum ama cumaya mutlaka 59 dan daha az cikicam söz size ve kendime, offf nefret ediyorum bu durumdaaan
canım nefret etme geçmiş olduğu yerde kalsın eminim bugunden itibaren düzene koyarsın sen:34: arada öyle atakları hepimiz yaşıyoruz

kaptancım ben yarın sabah izmire gideceğim ve tüm gün görüşmelerim olacağı için giremeyeceğim bilgisayarım yanımda olacak otobüste girebilirsem akşam dönüşte girmeye çalışacağım... bugünkü menümü yazarak ayrılıyorum, öptüm hepinizi kendinize ve diyetlere çook dikkat edin

pazar
sabah: 08:00

2 fincan sade ve şekersiz nescafe

öğle: 12:00
1/2 sokak simidi
1 kk peynir
1 yumurta
1/2 domates+ biber

akşam:
henüz acıkmadım 17-18:00 gibi cacık yemeyi planlıyorum

su:3 litre olacak yatana kadar
spor: 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş
kız sabah aç acına nasıl durdun? menün de az geldi gözüme

canımm evet bugün yemek istemiyor canım sanırım simit ve kahveler tok tuttu, bir de sabah 5 de kalkacağım mesafe kısa ama özellikle otobüs yolculuğu beni rahatsız ediyor midem boş olsun istiyorum, yarın tüm gün de koşturacağım için wc vs problemi de yaşamak istemiyorum o sebeple yiyeceklerimi hafif tutayım istiyorum
şimdi anlaşıldı :) ama kahve şekersiz ve sütsüz de sanırım acıktırmıştır diye düşünmüştüm

Çok güzel bir irade örneği, ben de önceden bunu yapardım ama artık yapamıyorum, kendimi sıkmaya gelemiyorum hiç, ufak ufak gitsin ama huzurlu olayım diyorum, sadece diyet için değil son zamanlarda neyi çok sıkı yapmaya kalksam çok gergin ve agresif olup çıkıyorum.

aynen ben de... artık bıkkınlık oluşmuş herhalde... ben de az olsun kalıcı olsun mantığı güdüyorum ayda 2 kg da versem yeter ki vereyim diyorum kasmıyorum o yüzden çünkü artık iradem zayıfladı zamanla...

canim zaten uzmanlar diyet sirasinda yoksunluk hissi yasamamak icin sevdigimiz seylerden az ve olculu tuketmeye devam etmemizi soyluyorlar. luci mesela iradesi cok guclu bir insan, fakat herkes oyle degil. o yuzden diyet sirasinda iradeyi cok zorlamamak gerektigini dusunuyorum ben. planli olarak (anahtar kelime planli) sevdigin normalde kacamak sayilacak seylerden yiyebilirsin. mesela ben kepekli pogaca yedim bu sabah kahvaltida, planliydi, gunluk toplam kalorimi asmayacak sekilde diger ogunleri ayarladim. bunun gibi mesela bir gun ucu bir arada findikli kahve de icebilirim, gunluk menumu o 80 kaloriyi telafi edecek sekilde ayarlamam gerekir.
evet canım doğru söylüyorsun bir de gün içinde yediklerimiz o kaçamak sayılabilecek şeyi tolere ediyorsa kaçamaktan sayılmıyor zaten

canim sana bisi demiyorum zaten, senin hem iraden guclu hem de karar vermissin, azmetmissin. senin icin sorun olmaz. ama hepimiz oyle degiliz. bi de cogumuzun bilmemkacinci diyet girisimi bu, bir bikkinlik, yorgunluk var. o yuzden diyetteymisiz gibi hissetmeden diyet yapmamiz gerekiyor.

sen zaten bu hizla 75'i birkac haftaya gorursun.
dediğin gibi benim 14 yıldır kaçıncı diyetim kimbilir:37: bence de luci kesinlikle görür 75leri

kızlar ben sırasıyla menülerimi yazayım önce

cuma

sabah:1.5 haşlanmış yumurta,1. k.k peynir,3 zeytin,1 tane yeşil biber

ara:3 fındık ,2 kayısı

öğle:4 y.k kadar keşkek,1 bardak ayran

ara:2 küçük parça kabak tatlısı

akşam:çeyrek ayva,1 elma,yarım portakal ,3 y.k yoğurt

spor:60 dk eliptik,100 mekik

su:2 litreye yakın

cumartesi

sabah: 2 y.k yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt

öğle:1 k,k su böreği,1 bardak ayran

ara: çeyrek ayva

akşam fırında 1 baget ,1 incik

spor:yarım saat yürüyüş,50 mekik

su:1 litreden fazladır ama bilmiyorum ne kadar oldu

pazar

sabah:1 sosis büyüklüğünde sucuk,1 dilim buğday ekmeği yarısına krem peynir yarısına da kikolata sürüp yedim,1 tane kadar domates,4 zeytin

ara :4 tane kuş lokumu (hani minikler varya ondan )

öğle saat 15:30 gibi evde yoktuk yemek yapmadım kahvaltı tarzı
2 dilim ekmek,1 domates,krem peynir ve çokkrem 1 y. k kadardır ikiside

az önce de 1 kahve ve 2 kare bitter çikolata

spor:henüz yapmadım
su :şu ana kadar 1 litre kadar.

3 günün blonçosu:1::1::1: bu gün fazla oldu ama yarın telafi günü artık
yorumlarınızı bekliyorum.isteyen yerden yere vurabilir.:1::1::1::1:
her yoruma açığım canlar.

.
Sevdacığım ben abartılı birşey görmedim açıkçası - herşeyden yemişsin ama ölçüyü kaçırmadan ve dengeli - o yüzden okurken bile gözüme batmadı - afiyet olsun :56: tartıya olumsuz bir yansıma yok değil mi?

Benim de son zamanlardaki favorim ..

[video=youtube;Pk92rbyHUiQ]http://www.youtube.com/watch?v=Pk92rbyHUiQ[/video]
bu şarkıyı hiç duymamıştım işaret dilindeki videosunu izlemiştm format aynıydı demek ki klibi de benzetmişler sen paylaşınca gördüm orijinalini:1:

Hayırdır bugünlerde problem falan mı var ?
Açıkçası benim ruh halim çok dengesiz :27:
Bir an yerimde duramazken bir an sonra nedensiz içim sıkılmaya başlayabiliyor, hatta sonra bir de oturup ağlarsam tam oluyor. O yüzden kolay kolay depresif şarkılar dinlemiyorum, yoksa hemen moda girebiliyorum.
ben de depresif şarkılar dinlemeyi sevmem zaten gün boyu yoruluyoruz bir de psikolojimi kendi elimde bozuyormuşum gibi geliyor öyle şarkılarla... insanız bir anımız bir anımıza uymayabiliyor bu dengesizlik değil aslında - evli misin? yalnız mı yaşıyorsun ya anımsayamadım o yüzden soruyorum mesela ben yalnız yaşıyorum arada böyle ağlama ihtiyacı hissediyorum nedensiz - sonra kendimi sorguluyorum bu neydi ne hissediyorsun diye kendimle yüzleşmeye çalışıyorum - insanlar hep yüzü güleç lily'i görüyor

aslında genelde herşey ruh haline göre değşiyor demi .müzikler,yemek ,içmek .bazen kıpır kıpır oluyorsun bazen hüzünlü .ama şu bir gerçek ben hüzünlüyken daha çok yemek yiyorum.:1::1::1::1::1:

.
aynen ben de...sanırım bu bir savunma mekanizması... içten içe yalnızlık psikolojisine giriyoruz ve o yalnızlık hissini bastırmak için yeme atakları yaşıyoruz

Evet haklısın ruh halimiz tüm manzarayı değiştiriyor. Mutsuzsak her şey çirkin görünebiliyor. Keşke duygusal olmasak bu kadar.
Ben de stresliysem çok yiyorum.Bir şeyi başaramazsam aradığım bir şeyi bulamazsam hemen buzdolabına koşuyorum yani koşuyordum :45: Şimdi kendimi tutuyorum.
ben de eskiye nazaran daha dikkatliyim ama en kötü ihtimalle çikolataya sarıyorumdur o kadar...

bu arada iş görüşmende işe alınmana sevindim ama içine sinmediyse yapacak birşey yok insan seveceğine inandığı yerde çalışmalı...

Sevda bir yazı paylaşmış onda da yazıyor süt grubuyla ilgili ki süt şişkinlik yapar ondan da tartıda fazla çıkmış olabilirsin bence günlük iniş çıkışları çok dikkate almamak lazım haftalık bildirimler daha önemli... ben tartıya bildirim harici pek çıkmıyorum artık... işte bugun giyinirken merak edip çıktım hafta sonunun sonucunu görmek için ama bence her gun tartılmak motivasyonu düşürüyor

vay beee hatun topik açmış bi de bunun için:1::1::1: öyle bi göz attım iyice okumadım fırsat bulunca topiğini de ziyaret edeceğim:34:

bence hiç de göze batmıyor sabah az yemişsin akşam da aynı şekilde eee öğle yemeğin de o kadar olsun aç mı kalacaktın?

bende de oluyor hatta bir zamanlar 5 mil leslie yapan biri olarak 1 mili yapmakta bile zorlanınca kendimden utandım:17:

bu menüyü beğendim:16: browniyi meyve ve sütle zenginleştirmen iyi olmuş hem aç kalmamışsındır hem de kimse kırılmamıştır:34:

hiç ekmek göremedim-sabah kahvaltısında 1-2 dl ekmek yiyebilirmişsin sanki:44: onun haricinde vazgeçmekyok arkadaşıma da katılıyorum proteinli menü olmuş o gerekeni söylemiş zaten

İş görüşmesindeyim ara verdik kaçtım hemen galiba olacak:) pazarlıkta anlaşabilirsek.hiç bişiy yemedim hala heycandan.bu arada çok komik yürüyorum dizlerimi bükemiyorum ağrıdan ay birde topuklu ayakkabı.kaç gün dahansürere bu kas ağrıları acep

günaydınlarrr dün hiç giremedim nete o yüzden sizde bayaa sohbet etmişsiniz sabahleyin ilk olarak neler yazdıklarınızı okuyayım dedim menülere genel yorumu lily yapacağından menülere girmedim

durumda cım belki biraz sert oldu ama inan çok üzdün beni bu seni 3. uyarışım olduğu için biraz sert oldu çünkü daha önce 2 defa daha uyarmıştım ama sen onları okumadığın için bu sefer başlık atarak ve topğarlamamız gerektiği için öyle yazmak zorunda kaldım
hm22 de aşağıdaki mesajında benim neden böyle bir uyarıda bulunduğumu anlatmış inanın arkadaşlar ben kaptan olmak istemedim gerçekten kaptanlık çok özveri isteyen herkesle tek tek ilgilenmesi gereken birisi bana göre ben çünkü eski kaptanım jujudan böyle gördüm ben onun yaptığı nın yarısını bile yapamıyorum bir taraftan işler bir taraftan çocuklar bi de şu aralar sınav stresi o yüzden sizlerden ricam lütfen takım kurallarına göre hareket etmeniz

kolay gelsin canım katılıyorum sana

umarım anlaşmışsızdır tatlım ama anlaşılan işe yaramış bak ne güzel haftasonu sohbetlerinde seni görmek beni inan çok mutlu etti

tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara biraz geç olsa da kocaman öpüyorum seni

canım şiyi yolculuklar kendine iyi bak

hayırdır canım hastaneye eşin için mi kendin için mi gideceksiniz?

teşekkür ederim dağyolu canım
gelelim benim menülerime dün akşam hariç iyi idi ama dün akşam maalesef cozuttum sadece 2 öğün yedim yavaş yavaş karatay a dönmeye başladım ama akşam 1 kurabiye 2 küçük kare çikolata (1 pakette 16 kare mi oluyor?) 7-8 adet badem le
ama onu telafi edeceğim onun harici menülerim haftasonu karatay a uygundu
ctesi 30 dk parkurda koşu yürüyüş karışık ve 20 dk aletleri kullandım dünde 2 saat çarşı pazar alışverişi dolandım durdum akşam bozmayaydım iyi idi bu hafta çarşamba gün istanbula gideceğim cuma gece döneceğim o yüzden bu haftaki bildirimi kendiniz yapacaksınız arkadaşlar haberiniz olsun:27::27::27:

Şahnurcuğum burdan seni öpüyor sevgiyle kucaklıyorum barıştık:) haftasonu girebildim çünküme evdeydim.bende girmek istiyorum zaten burda vakit geçirmek çok güzel tabiki hr fırsatta

Son halini hiç görmedim ama bana çok zayıf geliyor.Beyaz tene her renk gider durumda ama kaşların çok koyuysa ve fikkat çekiyorsa direk sarıya boyatmak yerine röfle düşünebilirsin.

Kızlar herkesçyakışan kiloya göremi hedefini belirledi.her zayıfta güzel olmuyor bazı insanlara balık eti daha yakışıyor.röfle Bencede.ya ben çok genç gösteriyorumn zaten gencim çocuk sanıyolar şişman bir çocuk:) aslı karahana benziyorum o sanıyolar beni :) ama kadın gibi görünmek istiyorum ben liseli gibiyim:(

bende bazen gün içerisinde leslie yapıyorum evden yapması en kolay spor bence..işe yarıyordur sanırım evde olduğun yerde yürüyorsun hatta ben bazı yerlerde yürümek yerine koşuyorum ve oldukça ter attırıyor, en azından metabolizmamı harekete geçiriyor, mutlaka oluyordur yanılmıyorsam lily daha önce uygulayıp faydasını gördüğünü yazmıştı

Bugunde lesiden yapayım adı bilem güzel.çok hamladımmçünkü eğilemiyorum

İş görüşmesindeyim ara verdik kaçtım hemen galiba olacak:) pazarlıkta anlaşabilirsek.hiç bişiy yemedim hala heycandan.bu arada çok komik yürüyorum dizlerimi bükemiyorum ağrıdan ay birde topuklu ayakkabı.kaç gün dahansürere bu kas ağrıları acep
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi bir iş olur peki sen işe başlayınca bebeğe kim bakacak bakıcı ayarladın mı aileden birileri mi bakacak?

bu arada biz zaten küşmemiştik ki ben biraz kızmıştım hallettik:27::27::27::27: sorunu bak iyi ki de kızmışım seni buralarda görünce diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben mutlu ıoluyorum

İşte karar aşamasındayım saçlarımda dökülüyor durmasını bekliyorum,inan evin her yerinde saç

ben artık sabunu bıraktım saçlarımı bıttım sabunla yıkıyorum çok da iyi oluyor saçlarımın hem dökülmesi durdu hemde boyanın yıpratmasını geçirdi
haa bu arada haftasonu kuaföre gitmeyeyim saçlarımı kendim boyayayım dedim buzlu kahve diye bi renk aldım resmen siyah oldu saçlarım yaa eski hali kumraldı inşallah bi an önce düzelir gerçi herkes çok beğeni ama benim hiç bu kadar koyu renk olmamıştı

Dümdüz Karnın 4 Düşmanı
Jillian, dümdüz bir karna kavuşmak için uzak durman gerekenleri açıklıyor. Bu düşmanların hayallerini yıkmasına izin verme.
Stres: “Hayatta kalman için savaşan hormon olan kortizol seviyen yükseldiğinde, vücudun yağ depolama moduna geçer. Bu yüzden stres senin için bir numaralı tehlikedir; yalnızca genel sağlığın için değil, metabolizman için de.”
Çok fazla süt ürünü: “Lif oranı yüksek olan yiyecekler ye; bunlar vücudunu aktif tutar. Süt ürünleri ise çok fazla tüketildiğinde sindirim sistemini alt üst eder ve şişkinliğe sebep olur.”
Kötü karın ekipmanları: “Spor salonundaki karın aletini kullanıyor ve 50 kiloyla mekik çekiyorsan, bunu yapma. Sırtını incitebilirsin. Ve herhalde kalın bir vücudun olsun istemezsin.”
Alkol: “Sana su kaybettirir, sonra da şişkin hissettirir.” Jillian, mutlaka içeceksen bir kadeh şarap ya da içine misket limonu sıkılmış tekila içmeni öneriyor.

benim bunlardan uzak durmam gerek demekki.

.
Bende de çoğu var arkadaş ...

Günaydın 5. takımdaki sevgili arkadaşlarım:3:
İlk girdiğim yer nedense hep burası :)
Şimdi size hafta sonu bilançomu açıklıyorum................
Tartı - 78,7 gösterdi yani çok şükür ki 2 günlük dengesizliğin sonucu sadece 100g olmuş Cumaya kadar en az yarım kg hedefliyorum gönlümden geçen 77,9u görmek...
Gelelim ne yedik ne içtik:18:

Cumartesi:
Kahvaltı - 12:00
- 2-3 yk lor+yarım kk light peynir (tabakta kalan)
- 2,5 dl tam buğday ekmeği
- salçalı kahvaltılık sos (kendim yaptım)
- çay

Öğle yok akşama da pratik olsun istedim buzluktan çıkardım daha önce yiyemeyip kaldırdığım bir plastik kaptı

Akşam - 18:30
- 1 tabak kıymalı salçalı makarna (kaşıkla ölçmedim )

Ara - 20:00 :17:
- 1 kase kakaolu puding

Su 1-1,5lt
Spor yok - temizlik yaptım :21:

Pazar
Saat - 12:00 - kahvaltı tam yapamadım geç kalktım sadece 2-3 tatlı kaşığı lor yedim misafirliğe gidecektk geç kalktım aç kalmak da istemedim

Saat - 15:00-16:00 gibi
- 1 kase makarna salatası
- 2 parmak kalınlığında elmalı un kurabiyesi gibi bişey :)
- 1 dilim bisküvili pudingli pasta
- çay

Akşam - 19:00
- 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği

Su - 1lt anca oldu suyum bitti:50:
Spor - misafirlikten dönünce yarım kalan temizliğe devam ettim:8:

Cumartesi canım puding istenişti ama makarnayla birlikte yoğun kh oldu:17: dün de geç kalktım aslında akşam yemeğini hafif salata yoğurtla geçirmeyi planlıyordum komşum sağolsun yemeği yeni kapatmış sıcacık getirdi ben de ekmeksiz yedim suyunu yemedim dün de yer sil süpür yaptım cumartesi balkonları yıkadım çamaşır yıka as - baya evi talan ettim:37:

Bu hafta lahana haftası olacak kızlar - dün pazardan küçük bir lahana aldım hafta sonuna kadar epey idare eder beni - bir lahana detoksu da ben yapmış olurum hem:1: gerçi sizin gibi çorba falan olmaz da kapuska yapacağım bir haftada zor biter:9:

Aslında menün biraz fazla olmuş ama 100 gram etkilediği için önemli değil :1:

günaydınlarrr dün hiç giremedim nete o yüzden sizde bayaa sohbet etmişsiniz sabahleyin ilk olarak neler yazdıklarınızı okuyayım dedim menülere genel yorumu lily yapacağından menülere girmedim

durumda cım belki biraz sert oldu ama inan çok üzdün beni bu seni 3. uyarışım olduğu için biraz sert oldu çünkü daha önce 2 defa daha uyarmıştım ama sen onları okumadığın için bu sefer başlık atarak ve topğarlamamız gerektiği için öyle yazmak zorunda kaldım
hm22 de aşağıdaki mesajında benim neden böyle bir uyarıda bulunduğumu anlatmış inanın arkadaşlar ben kaptan olmak istemedim gerçekten kaptanlık çok özveri isteyen herkesle tek tek ilgilenmesi gereken birisi bana göre ben çünkü eski kaptanım jujudan böyle gördüm ben onun yaptığı nın yarısını bile yapamıyorum bir taraftan işler bir taraftan çocuklar bi de şu aralar sınav stresi o yüzden sizlerden ricam lütfen takım kurallarına göre hareket etmeniz

kolay gelsin canım katılıyorum sana

umarım anlaşmışsızdır tatlım ama anlaşılan işe yaramış bak ne güzel haftasonu sohbetlerinde seni görmek beni inan çok mutlu etti

tatlım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara biraz geç olsa da kocaman öpüyorum seni

canım şiyi yolculuklar kendine iyi bak

hayırdır canım hastaneye eşin için mi kendin için mi gideceksiniz?

teşekkür ederim dağyolu canım
gelelim benim menülerime dün akşam hariç iyi idi ama dün akşam maalesef cozuttum sadece 2 öğün yedim yavaş yavaş karatay a dönmeye başladım ama akşam 1 kurabiye 2 küçük kare çikolata (1 pakette 16 kare mi oluyor?) 7-8 adet badem le
ama onu telafi edeceğim onun harici menülerim haftasonu karatay a uygundu
ctesi 30 dk parkurda koşu yürüyüş karışık ve 20 dk aletleri kullandım dünde 2 saat çarşı pazar alışverişi dolandım durdum akşam bozmayaydım iyi idi bu hafta çarşamba gün istanbula gideceğim cuma gece döneceğim o yüzden bu haftaki bildirimi kendiniz yapacaksınız arkadaşlar haberiniz olsun:27::27::27:

Eşim için gideceğiz kaptan.
Vücudu şişiyor solunum yolu falan kapanıyor ama nedeni de bilinmiyor.

Herkeslere selammm

Bugun ise gitmedim cunku bi is gorusmem var guzel bir kahvalri yaptimm

Guzel bir gun ve hafta gecirmemizi diliyorummm

Umarım güzel geçer iş görüşmen.

Üye adı Başlangıç kilosu Hangi etapta yarışmaya başladı Şu anki kilosu Bu hafta vermesi gereken kilo Hedef Kilo
durumda 68 341 63,9 200 gr 50
Toplight 343 72,8 300 gr 65
luci221177 87 344 80 300 gr 75
Gamze_M 69,8 345 67,4 300 gr 64
Lily86 79,9 345 78,6 300 gr 70
Dagyolu 66 345 65,5 200 gr 60
ebru_kzl 92,3 346 89,8 300 gr 65
elis23 75 346 73 300 gr 65
vazgecmekyok 100,6 346 96,9 300 gr 55
Zynpkc 64,5 346 63,2 200 gr 55
Hnd 71 346 68,7 300 gr 60
sevda_M 75,6 346 74,7 300 gr 70
hm22 85,7 347 84,2 300 gr
bayanbaloncuk 61 347 59 100 gr

kızlar liste yapmaya çalıştım bilmiyyorum oldu mu

Elimden geleni yapıyorum ama veremiyorum kaptan :5:

kizlar günaydin, kac kere yazdim internet gitti durdu ya :17:
2 günlük yeme ataklarim cok sükür bugun son buldu, harika bir baslangic yaptim güne:16: kaldigim yerden devam ediyorum yani. 2 gündür jillian a ara vermistim ama bugun yeniden kaldigim yerden basladim :8::8: plank squat ve mekik de hic birakmamistim zateen. kan grubuma göre beslenmeye basladim, insallah bi süre böyle devam edebilirim, 2 günün ardindan bugun kesin artidayim o yüzden tartilmadim ama cuma mutlaka 59 un altinda cikicam söz veriyoruuum.:32:

Hoşgeldin tekrar bayanbaloncuk ..

Yarışmaya katıldığım için başlık açtım tek tarif var :1::1:

Protein daha çok kilo verdirir diye biliyordum ama takıldım kaldım ..

Ben de bugün 18:15 te yemeyi bıraktığımdan mutluyum :21:

Sabah yarım simit 1 domates 2 kk kaşar peyniri
Öğlen 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kepekli ekmek 3 köfte
Ara 1 elma
Akşam 7 yk kaşık nohut yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt. Spor 30 dk yürüyüş :)

biraz kh'lı menü olmuş gibi... spor+su için:46:

Bugunki menüm sabah yarın dilim ekmek ligt peynir 5 zeytin
Akşam iki kaşık pilav 4 kaşık patates yemeği ve 2 kepçe tarhana çorbası 3 lt su 50 dk spor 2 fincan kahve
Ay sspor her yerimi aağrıtı ebru şallı çıldırmış:)
bu menüde de kh fazla olmuş sanki akşam... bu arada spora yeni başladıysan bir anda yükleme ağır gelmiş olabilir kademeli olarak arttırsan?

Ben de menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 dilim kızarmış kepekli ekmek. Biri ballı diğeri Salçalı

Öğle :

- 1 sade türk kahvesi
- 2 kare çikolata
- 2 kakaolu bisküvi

Akşam :

- Ton balıklı salata

Ara :

- 1 bardak süt

- 2 fincan biberiye içtim.
-Suyu 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum.

Eki Görüntüle 969875
çikolata bisküviyi öğle olarak sayman seni aç bırakmadı mı? bence onu ara öğün sayıp hafif bir ana öğün yapsan sanırım daha tok kalırdın gibime geldi

ben de yazayim menumu.

sabah: 1 kepekli peynirli pogaca, 1 kekikli limonlu domates

ara: 10 gr badem

ogle: 1 tavuk sinitzel (sanirim 200 kalori filan ediyor) bol yesillikli salata (hatta sadece yesillik, marul, maydonoz, roka, biraz avokado, biraz brokoli)

ara: 1 buyuk greyfurt

aksam: 1 dikdortgen bitter cikolata, 1 buyuk bardak yagsiz sut (400 ml ye yakin sanirim bardak) bir muz

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: toplam 145 dk acik havada yuruyus (14.4 km etmis) sabah ikindi aksam seklinde uc parca halindeydi yuruyusler. tutu masallah bana
oh oh harika ne güzel uzunca yürüyüş yapılmış:8: menü de on numara:46::46::46:

kizlar herkese iyi aksamlar

biliyorum gec oldu ama bu hafta cok yogunduuu.

Menulerimi yazayim

Dünkü menüm

Sabah
1 yumurta ile yapilmis omlet
2 yk patates
1gozleminin 4/1
1dilim peynirin ceyregi
1yk kahvalti sosu

Oglen yemegim yok kahvaltim cok saglamdi

Ara ogun
2 galeta

Aksam
2 kofte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

su ; 1.5 lt
spor; 2 saat yuruyus

Bugunnnn

Sabah
dunle aynisii ek olarak 1 dilim ekmege surulmus nutella

Ara Ogun
turk kahvesi
3parca bitter

Oglen haliyle acikmadimm

aksam
3yk brokoli
4 yk manti

su ; 1 lt +1 yesilcay
spor:3.5 saat ev isi

kizlar kahvaltim meshurdur bu haftasonu sadece kahvaltim icin gelen misafirlerim vardi. ekstra bisey yapmadim cunku hafta sonu kahvaltim hep zengindir Allahima cok sukur

bu arada bu hafta 7 gunluk bi diyet programim var ( gorumceme doktor verdi herkes yapabilirmis ) zayiflamak icin degil bu icindeki odemi toksinlerimi ne atmak icin daha once yapmistim 1 haftada 3 kilo falan verdim tabiki spor falanda yaptim amacim kilo vermek degildi aslinda ama oyle olmustu ;))

opuyorum sizleriii :1::1:
menüler güzel ya hafta sonuna göre iyi atlatmışsın bence :34: bu 7 gunluk menüyü de alsak?

toplight haklısın takım ruhuna göre hareket etmemiz lazım yazdıklarınızdan kendime ders çıkarttım bundan sonra msj sayımıda yazmayı düşünüyorum dün çok yoğunduk alışveriş akşam arkadaşimin nişanı derken eve gelince baya bir yorgunluk int giremedim bugnde misafirim vardı ona hazırlık ağirlama toplama derken bu saate geldi birde içim de biraz rahattı sanki hafta sonu biraz müsademiz var gibi ama saldım iki gündür zaten kiloda veremiyorum diyetisyen diyetimi değiştirdi yarından itibaren inş başlıyorum herkese kolay gelsin
yeni listen nasıl bişey acep?:44:

Dümdüz Karnın 4 Düşmanı
Jillian, dümdüz bir karna kavuşmak için uzak durman gerekenleri açıklıyor. Bu düşmanların hayallerini yıkmasına izin verme.
Stres: “Hayatta kalman için savaşan hormon olan kortizol seviyen yükseldiğinde, vücudun yağ depolama moduna geçer. Bu yüzden stres senin için bir numaralı tehlikedir; yalnızca genel sağlığın için değil, metabolizman için de.”
Çok fazla süt ürünü: “Lif oranı yüksek olan yiyecekler ye; bunlar vücudunu aktif tutar. Süt ürünleri ise çok fazla tüketildiğinde sindirim sistemini alt üst eder ve şişkinliğe sebep olur.”
Kötü karın ekipmanları: “Spor salonundaki karın aletini kullanıyor ve 50 kiloyla mekik çekiyorsan, bunu yapma. Sırtını incitebilirsin. Ve herhalde kalın bir vücudun olsun istemezsin.”
Alkol: “Sana su kaybettirir, sonra da şişkin hissettirir.” Jillian, mutlaka içeceksen bir kadeh şarap ya da içine misket limonu sıkılmış tekila içmeni öneriyor.

benim bunlardan uzak durmam gerek demekki.

.
bu yukarıda paylaştığın tam benlik zira hem kortizonu ilaç olarak dışarıdan almak hem de stresli bir hayat sürmek bende aşırı ve dengesiz yağlanmaya sebep oldu artık içmiyorum gerçi ama aldıklarımı vermem lazım yani bendeki durumu net ifade eden bir yazı olmuş paylaşım için teşekkürler:16:

Back
X