- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.361
Biliyormusun, tam burayı açtım ve içimden bir şey beni kışkırdı, gittim 1 kasede olan fındıkların hepsini aldım ve yemeğe başladım, yaklaşık küçük bir avuç içini doldurmuş yemiştim ki bu yazıyı okudumyapma dedim kendime ve bu yazı sayesinde cozutmanın dibinden döndüm
teşekkürler lucimmm
Kesinlikle bu doğru ve bende çok yaşıyorum
Bu arada alıntı yaptığımı düşünmüştüm ama yapamamışım1 bir arkadaşımız son günlerdeki menüne göre daha fazla vermeni b3kliyordum demiş, çokta haklı.. inanın bende bir şey anlamış değilim hatta dün tartımla bu gün tartımda 400 gr. var aramda, o kadar şişliğim varki dünkü uzun yürüyüş saatlerimden sonra :26: Çok şükür + gelmedim yaa, eğer + çıksaydım şişliğim olucak ve ben kilo almış bulunucaktım..şişliğim varken bile 200 gr. - çıktıysam bu daha fazla vermiş olabileceğimi gösteriyor, her şeye rağmen olumlu bir durum
Arkadaşlar açık ve net konuşayım birazcık modumu düşürdü bu günkü tartı görüntüsü, motivasyonumu kaybetmiştim..eve geldim direk yatağa girdim ve itiraf edeyim birazcık ağladım bilesinir oldum herşeye, malum gün yaklaştıkça duygusallık tavan yapar bende..Birde lütfen şu günlerde bana yardımcı olun, iştah artması yaşıyorum. reglime 6 gün kaldı ve direnn diyorum kendimeee
.
canım benim sakın moralini bozupta kendini yıpratma, bak ne güzel kilo verdin şimdiye kadar, sakın kendine haksızlık yapma... bence biz çok kafaya takıyoruz ya ondan gitmiyor kilolar hem spora çok yüklendin sen 2 gündür ondan şiştin sakın yapma böyleee.... DİREN GAMZEEEM, GEÇECEK BU GÜNLER, YANINDAYIM ARKADAŞIM, ÜZME KENDİNİ NOOOLUR!!!