• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biliyormusun, tam burayı açtım ve içimden bir şey beni kışkırdı, gittim 1 kasede olan fındıkların hepsini aldım ve yemeğe başladım, yaklaşık küçük bir avuç içini doldurmuş yemiştim ki bu yazıyı okudum :20: yapma dedim kendime ve bu yazı sayesinde cozutmanın dibinden döndüm :27::27:teşekkürler lucimmm :27::27:

Kesinlikle bu doğru ve bende çok yaşıyorum :54:

Bu arada alıntı yaptığımı düşünmüştüm ama yapamamışım1 bir arkadaşımız son günlerdeki menüne göre daha fazla vermeni b3kliyordum demiş, çokta haklı.. inanın bende bir şey anlamış değilim hatta dün tartımla bu gün tartımda 400 gr. var aramda, o kadar şişliğim varki dünkü uzun yürüyüş saatlerimden sonra :26: Çok şükür + gelmedim yaa, eğer + çıksaydım şişliğim olucak ve ben kilo almış bulunucaktım..şişliğim varken bile 200 gr. - çıktıysam bu daha fazla vermiş olabileceğimi gösteriyor, her şeye rağmen olumlu bir durum :54:

Arkadaşlar açık ve net konuşayım birazcık modumu düşürdü bu günkü tartı görüntüsü, motivasyonumu kaybetmiştim..eve geldim direk yatağa girdim ve itiraf edeyim birazcık ağladım bile :43::43: sinir oldum herşeye, malum gün yaklaştıkça duygusallık tavan yapar bende..Birde lütfen şu günlerde bana yardımcı olun, iştah artması yaşıyorum. reglime 6 gün kaldı ve direnn diyorum kendimeee :52::52:
.

canım benim sakın moralini bozupta kendini yıpratma, bak ne güzel kilo verdin şimdiye kadar, sakın kendine haksızlık yapma... bence biz çok kafaya takıyoruz ya ondan gitmiyor kilolar hem spora çok yüklendin sen 2 gündür ondan şiştin sakın yapma böyleee.... DİREN GAMZEEEM, GEÇECEK BU GÜNLER, YANINDAYIM ARKADAŞIM, ÜZME KENDİNİ NOOOLUR!!!

gamze bu donemde tuzdan uzak durmalisin, regl doneminden once tuz alimi da sisligi artiriyormus, ayrica agriyi falan da artiriyor sanirim. ama yedigimiz her seyde az cok tuz var, o yuzden sen atmamis olsan da icinde tuz olan yiyeceklere de dikkat et ve almamaya calis.

aaaa bak bunu hiç düşünmemiştimmm, çok iyi oldu söylediğinn..sağol gülümmm :54::54:

zaten insanoğlu olarak hep bi şikayet halindeyiz tatlım benim, ben de 4 yıl boyunca söylendim ben eve çıkmak istiyorum yurdu sevmiyorum diye :))) ailem istanbul olduğu için ve de yaşım küçük olduğundan -16 yaşımda girdim üniversiteye ben, mezun olduğumda 21 bile değildim- eve sıcak bakmadılar, inan okurken hep hayıflanırdım ben de...ama şimdi üstüne yıllar geçince tatlı hatıralar olarak kalıyor akılda....
ya benm öyle arkadaş anılarım azdır ünide- ne bileyim kafama göre insan pek yoktu diyebilirim hatta gruplara katılmadığm için eleştirildiğim olmuştur sadece birkaç arkadaşla konuşurdum onlarla da kopmadık görüşürüz bana artısı o dostlardır bunu da üniden sonra fark ettik gerçi:1: - üni=emek benim için kısaca...

biz ikimizde yengeç burcu evcimen eşine çok düşkün ve birbirine aşık bir çiftiz. ama benim için önemli 2 tarih var gerisi yalan 1. onu tanıdığım tarih 2. evlendiğimiz tarih. Bizim doğum tarihimiz birbirimizi tanıgımız tarih artık o sekil olduk. Sevgililer gününün hiç bir anlamı yok. İnan bizi tanısan zaten gerek yok size dersin. 4 yıldır bıkmadan usanmadan hep dipdibeyiz ve birbirimizi çok seven iki sevgiliyiz.
maşallah maşallah:nazar: daha ne olsun tamam ben cevabımı aldım:1: önemli olan birbirine sevgiyle bakabilmek tabii bu tür günler sadece işin formalitesi - ben de evli olsam sevgililer günü kutlamazdım sanırım sadece merakımdan sordum

Öyleyim tabi aşk diye gezinirim ama 14 şubatta kutlamıyorum, 14 şubat harici her gün bana sevgililer günü :52:

Şimdiye kadar hep kendim yaparım ederim diye hiç ilgilenmemişim bu diyetisyen olayları ile, ancak farkediyorum ama saolsun arkadaşım hemen yardıma koşuveriyor.

22de yenir de gecenin saat 3ünde ekmek arası yenmez ki :1:

Ben her şeye sevinebiliyorum Lily hiç hediyeye gerek yok,bitki çayı yapar getirir, al çayını otur azıcık keyif yap aşkım diye, sanki dünyayı yerinden oynatmış gibi sevinirim ama en ufak bir şeye dalmış olsun cevap vermesin o zaman da trip yaparım, hele bir ara adlarımdan biri de tripcandı :52: Hele şu regl dönemlerim yok mu ? Aklına gelebilecek herşeyden huzursuz oluyorum. Baktım olay çıkaracak bir şey bulamıyorum rüyadan çıkarıyorum, dün dedi hatta 3 aydır hasta olmuyorsun evde ses yükselmiyor, bir de benden kaynaklanmıyor dersin diyor :52:
eee erkekler herşey kolay ve rahat olsun istiyorlar bence biraz trip çekmek iyidir:1: nedense erkeklere acımıyorum çünkü böyle sizlerin anlattığı gibi düşünceli adamlar çok nadir çıkıyor insanın karşısına... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin:16:

Arkadaşlar açık ve net konuşayım birazcık modumu düşürdü bu günkü tartı görüntüsü, motivasyonumu kaybetmiştim..eve geldim direk yatağa girdim ve itiraf edeyim birazcık ağladım bile :43::43: sinir oldum herşeye, malum gün yaklaştıkça duygusallık tavan yapar bende..Birde lütfen şu günlerde bana yardımcı olun, iştah artması yaşıyorum. reglime 6 gün kaldı ve direnn diyorum kendimeee :52::52:

.
oyy kıyamam canım benim ağlanacak birşey yok üzme kendini birkaç güne toparlarsın:16: senin luciye yaptığını biz de senin için yapalım DİRENNNNNN GAMZEEEEEEEEE :kkk:

biz facebookta tanıştık :1::1::1::1:
hadi yaaa:53: ben reelde tanıştığım adamlara güvenmiyorum internettekiler şöyle dursun - çok şanslısın:16:

Son düzenleme:
gamzeeem ,hem biz seninle ne güzel karatay yapıyorduk o hafta ne güzel kilo vermiştin...nooldu koptuk yine kilo verecez diye abuk sabuk tariflere sardık yine... dönelim biz karatay hocamızın güvenli kollarına :)

canım benim sakın moralini bozupta kendini yıpratma, bak ne güzel kilo verdin şimdiye kadar, sakın kendine haksızlık yapma... bence biz çok kafaya takıyoruz ya ondan gitmiyor kilolar hem spora çok yüklendin sen 2 gündür ondan şiştin sakın yapma böyleee.... DİREN GAMZEEEM, GEÇECEK BU GÜNLER, YANINDAYIM ARKADAŞIM, ÜZME KENDİNİ NOOOLUR!!!

hahahahahhaha canımsınız yaaaa, bak işte ağlamayan bebeğe meme verilmezmiş..ben tek başıma off puf ediyorum..buraya gelseydim hemen kurtulacaktım o savsaklıktan...haklısın gülümm. gerçekten sporun dibine vurdum bu haftaa..3 saat hızlı, 2 saat yavaş tempoda yürümek ne demek yaaa..neredeyse yarım gün yürüdümm :52::52:

gamzeeem ,hem biz seninle ne güzel karatay yapıyorduk o hafta ne güzel kilo vermiştin...nooldu koptuk yine kilo verecez diye abuk sabuk tariflere sardık yine... dönelim biz karatay hocamızın güvenli kollarına :)

aynen aynennn, şu okullar açıldı yaa, 150 tane bebe ve karatayı terketmek dengemiz bozdu :27::27::27:

eeeee anlatsana birazzz, ayy çok heyecanlı..süper bişi yaaa :1::1::1::1: :nazar:

:1::1::1::1:

ben üniversitedeydim oda askerde benimde onunda ilişkileri 4 ay önce aynı sebeplerden bitmişti ( aldatma )

Benim ev arkadaşım ile onun askerlik arkadaşı sevgiliydi. Ve birbirimizi çok severdik ( suan ikisiylede konuşmuyoruz )

Bana sürekli yusuf da yusuf diyor ben ise o zamanlar fazlasıyla agresif biriyim azarlıyorum.

bu çocuk benim ev arkadaşımı yani sevgilisini ziyarete geldi banada o gün yusufumun resmini gösterdi. O gece rüyamda gördüm ben onu. Öyle böyle derken Allahım 27 Mart günü içime öyle bir his verdiki face girdim (girme amacım yusuf beni ekledi kabul et ) yusufum beni eklemiş kabul ettim ve çıktım . Ama kendisiyle ne bir kelam ne bir haberleşme hiç birşey yok tamamen his.
2 ay sonrabeni görmeye geldi. ben telefon numaramı 2 ay sonra beni görmeye gelince verdim. :1: Ve askerden gelene kadar ilikşimize bir isim koymayacagımızı söyledim çünkü belki bir boşluktadır ne bilim sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yer misali kokrktum. Ama onu o kadar sınadım ve test ettim ki hepsinden geçti benim canım kocam. Ve bir kararla yanına gittim ( askeri hastanede yatıyordu fizik tedavi görüyordu trafik kazası nedeniyle ayaklarında sorun vardı çok şükür düzeldi ) ve biz adını o gün koyduk.
Şimdi ise evliyiz. Ve ilk gün nasılsa şimdide o hiç bir değişiklik yok ne bir bakışında ne bir cümlesinde zeynep der yatar zeynep der kalkar bende aynı sekilde. Allahım bize zeval vermesin. Hiç bir ilişkiye zeval vermesin. Şimdi tek istediğimiz kendimizi hazır hissettiğimizde bizden bir parça dünyaya getirmek :61::61:

:1::1::1::1:

ben üniversitedeydim oda askerde benimde onunda ilişkileri 4 ay önce aynı sebeplerden bitmişti ( aldatma )

Benim ev arkadaşım ile onun askerlik arkadaşı sevgiliydi. Ve birbirimizi çok severdik ( suan ikisiylede konuşmuyoruz )

Bana sürekli yusuf da yusuf diyor ben ise o zamanlar fazlasıyla agresif biriyim azarlıyorum.

bu çocuk benim ev arkadaşımı yani sevgilisini ziyarete geldi banada o gün yusufumun resmini gösterdi. O gece rüyamda gördüm ben onu. Öyle böyle derken Allahım 27 Mart günü içime öyle bir his verdiki face girdim (girme amacım yusuf beni ekledi kabul et ) yusufum beni eklemiş kabul ettim ve çıktım . Ama kendisiyle ne bir kelam ne bir haberleşme hiç birşey yok tamamen his.
2 ay sonrabeni görmeye geldi. ben telefon numaramı 2 ay sonra beni görmeye gelince verdim. :1: Ve askerden gelene kadar ilikşimize bir isim koymayacagımızı söyledim çünkü belki bir boşluktadır ne bilim sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yer misali kokrktum. Ama onu o kadar sınadım ve test ettim ki hepsinden geçti benim canım kocam. Ve bir kararla yanına gittim ( askeri hastanede yatıyordu fizik tedavi görüyordu trafik kazası nedeniyle ayaklarında sorun vardı çok şükür düzeldi ) ve biz adını o gün koyduk.
Şimdi ise evliyiz. Ve ilk gün nasılsa şimdide o hiç bir değişiklik yok ne bir bakışında ne bir cümlesinde zeynep der yatar zeynep der kalkar bende aynı sekilde. Allahım bize zeval vermesin. Hiç bir ilişkiye zeval vermesin. Şimdi tek istediğimiz kendimizi hazır hissettiğimizde bizden bir parça dünyaya getirmek :61::61:

Ayyyyyy çok romantikkkkkkkkkkkkk, Yusuf'um demez mi birde yaaaa :46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim sizi nazarlardan korusunnnnn :54::54: ayrıca bizlerle paylaştığın için de teşekkürlerr :54::54:

az sonra çıkacağım kızlar, malum bugün cuma tiyatro günümüz eve geçip hazırlanayım... kendinize çoook dikkat ediniz, hafta sonu cozutmayınız haaa, öptüm herkesi :)

ya benm öyle arkadaş anılarım azdır ünide- ne bileyim kafama göre insan pek yoktu diyebilirim hatta gruplara katılmadığm için eleştirildiğim olmuştur sadece birkaç arkadaşla konuşurdum onlarla da kopmadık görüşürüz bana artısı o dostlardır bunu da üniden sonra fark ettik gerçi:1: - üni=emek benim için kısaca...

maşallah maşallah:nazar: daha ne olsun tamam ben cevabımı aldım:1: önemli olan birbirine sevgiyle bakabilmek tabii bu tür günler sadece işin formalitesi - ben de evli olsam sevgililer günü kutlamazdım sanırım sadece merakımdan sordum

eee erkekler herşey kolay ve rahat olsun istiyorlar bence biraz trip çekmek iyidir:1: nedense erkeklere acımıyorum çünkü böyle sizlerin anlattığı gibi düşünceli adamlar çok nadir çıkıyor insanın karşısına... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin:16:

oyy kıyamam canım benim ağlanacak birşey yok üzme kendini birkaç güne toparlarsın:16: senin luciye yaptığını biz de senin için yapalım DİRENNNNNN GAMZEEEEEEEEE :kkk:

hadi yaaa:53: ben reelde tanıştığım adamlara güvenmiyorum internettekiler şöyle dursun - çok şanslısın:16:

allah hepiniz nasip etsin canım benim .

valla aldatılmış biri olarak güven meselesi benide çok zorladı ama etrafımda onca adam varken reel olmayan bir ortamdan birini seçmek delilik ama ben o deliliği iyiki seçmişim :1::1:

Geçen hafta yememek için eşine direnmişti lucii.. hm22 de diren luci demişti..bende yazıverdim :27::27::27: şu an kendim daha b**tan durumdayım :1::1::1:

of of sen bayagi regl oncesi modundasin :D sana bir parca bitter cikolata oneriyorum. regl oncesinde salgilanan hormonlar, mutluluk hormonu serotonini baskiliyor, yani mutlulugu hissedemiyoruz. sonra da boyle alingan kirilgan oluyoruz. istersen bir bardak sute biraz kakao karistirip sekersiz de icebilirsin.

Ayyyyyy çok romantikkkkkkkkkkkkk, Yusuf'um demez mi birde yaaaa :46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim sizi nazarlardan korusunnnnn :54::54: ayrıca bizlerle paylaştığın için de teşekkürlerr :54::54:

çok sagollll canım benimmmm duaların kabul olsun inşallah.

Ben paylaşmayı seviyorum çünkü hayrın nerede olacagı belli olmaz.

Benim babam int tanıştıgımızı geçen ay öğrendi. bilseydi çok zor olurdu çünkü gerçekten kabullenilirliği zor ama çok şükür Allahıma :1::1:

allah hepiniz nasip etsin canım benim .

valla aldatılmış biri olarak güven meselesi benide çok zorladı ama etrafımda onca adam varken reel olmayan bir ortamdan birini seçmek delilik ama ben o deliliği iyiki seçmişim :1::1:

ama seninki tam facebook tanismasi degil. arkadaslariniz tanistirmis bir nevi. yani hic bilmediginiz kisiler degilmissiniz, arkadaslariniz araciligiyla biraz tanimissiniz, biraz olsun guvenebileceginizi ogrenmissiniz. :) Allah mutlulugunuzu daim etsin :) darisi da isteyenlerin basina.

çok sagollll canım benimmmm duaların kabul olsun inşallah.

Ben paylaşmayı seviyorum çünkü hayrın nerede olacagı belli olmaz.

Benim babam int tanıştıgımızı geçen ay öğrendi. bilseydi çok zor olurdu çünkü gerçekten kabullenilirliği zor ama çok şükür Allahıma :1::1:

Kesinlikleeee :27::27: benim babam hele, internette tanışmak ne laa derdi :27::27::27:

ama seninki tam facebook tanismasi degil. arkadaslariniz tanistirmis bir nevi. yani hic bilmediginiz kisiler degilmissiniz, arkadaslariniz araciligiyla biraz tanimissiniz, biraz olsun guvenebileceginizi ogrenmissiniz. :) Allah mutlulugunuzu daim etsin :) darisi da isteyenlerin basina.

onlar hiç karışması aama ve eşimle ilgili hiçbirşey anlatmadılar aynı sekilde eşimede. Zaten bizi tanıştıran arkadaşlarımızla görüşmüyoruz. Güzel kazık attılar bize. Biz tamamen birbirimizi kendimiz tanıdık. Ama ne olursa olsun iyiki olmuş . :1:

Back
X