• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikleeee :27::27: benim babam hele, internette tanışmak ne laa derdi :27::27::27:

ahahaahahaa e yaniii biz bile bazen tepki göstermiyormuyuz ki :1::1:

babam diyorki neden söylemediniz bende dedim ki baba izin verecekmiydin babamda yani izin vermek demeyelimde çok sorgulardım dedi.
E işte ondan dedik :1::1::1:

kızlar ben çıkıyorum sabah bahsettim ya kutlamamız var. Kendime mukayet olacagımmmm

Öpüldünüz

luciii ve lily tabloda eksik varsa duzeltir misiniz? chatlax yarismaya yarismaci olarak mi katilmisti? baska yeni katilan var miydi?
Bunu cevaplamak için geç oldu biraz dışardaydım bütün gün şimdi bakanimdim ben sadece paylaşımda bulunuyorum :)
lily86;34016526 [COLOR="#800080" .!.:
Menünü beğendim ara yapmasan da öğünlerin doyurucu olmuş gibime geldi - çok acıkmadın inşallah:34:[/COLOR]
Yok bu menüyle hiç acıkılır mı :)

Merbahalarr kilo veren herkesi tebrik ediyorumm. Bugün bütün gün dışardaydım gitti benüm bugün diyet akşam menüyü paylaşınca görceksiniz zaten :) ama bugün sevgilim sen kilo mu verdin dedi bir sevindim bir sevindim :)

:) hayat öğretiyor zamanla her şeyi..5 yaşımda ilkokula başladım, hiç sene kaybım yok...

Maşallah Luci hayata çok erken başlamışsın, hoş bir durum.

gecenin ucune kadar oturuyorsan yenebilir de... canim senin cok gec yatman da buyuk problem olusturuyor bence. 11-12 gibi yatip 7-8 gibi kalkacak sekilde uyku duzenini ayarlaman da zayiflamanda faydali olacaktir.

Aslında benim normalde uyku düzenim o şekildedir ama eşim raporlu ve öyle olunca düzenimiz bozuluyor, mümkün oldukça da ayrı uyuyup ayrı uyanmak istemiyorum.

Bu arada alıntı yaptığımı düşünmüştüm ama yapamamışım1 bir arkadaşımız son günlerdeki menüne göre daha fazla vermeni b3kliyordum demiş, çokta haklı.. inanın bende bir şey anlamış değilim hatta dün tartımla bu gün tartımda 400 gr. var aramda, o kadar şişliğim varki dünkü uzun yürüyüş saatlerimden sonra :26: Çok şükür + gelmedim yaa, eğer + çıksaydım şişliğim olucak ve ben kilo almış bulunucaktım..şişliğim varken bile 200 gr. - çıktıysam bu daha fazla vermiş olabileceğimi gösteriyor, her şeye rağmen olumlu bir durum :54:

Arkadaşlar açık ve net konuşayım birazcık modumu düşürdü bu günkü tartı görüntüsü, motivasyonumu kaybetmiştim..eve geldim direk yatağa girdim ve itiraf edeyim birazcık ağladım bile :43::43: sinir oldum herşeye, malum gün yaklaştıkça duygusallık tavan yapar bende..Birde lütfen şu günlerde bana yardımcı olun, iştah artması yaşıyorum. reglime 6 gün kaldı ve direnn diyorum kendimeee :52::52:

.

Onu diyen bendim :1:
Gamze ben de aynı şekildeyim bu hafta menülerimin hiç 200 gramlık olduğunu düşünmüyorum ama ..
Soğukta falan kalmış olabilir misin yürürken belki şişlik yapmıştır ?

eee erkekler herşey kolay ve rahat olsun istiyorlar bence biraz trip çekmek iyidir:1: nedense erkeklere acımıyorum çünkü böyle sizlerin anlattığı gibi düşünceli adamlar çok nadir çıkıyor insanın karşısına... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin:16:

hadi yaaa:53: ben reelde tanıştığım adamlara güvenmiyorum internettekiler şöyle dursun - çok şanslısın:16:

Lilycim zamanı gelince emin ol güvenirsin. Eşim benim hayatıma giren ve sevdiğim tek insan ama genel yapım olarak insanlara kolay kolay güvenmem, herşeyi içimde yaşarım. Eşimi tanıdım ve sadece 2 günde deli gibi aşık oldum ve güveniyordum. Çok ilginç ben normalde biraz soğuk bir yapıya sahibim ama olması gerektiği zaman bazı şeyler oluyor.
Ama işte herşeyin zamanı var. 12 yıl kadar eşimle aramızda sadece 1 sokak varmış ama hiç ama hiç hatırlamıyorum gördüysem bile.

Trip konusunda ben de hiç üzülmüyorum valla, kadın dediğinin naz yapma hakkın var arkadaş :1:

o degil de senin nickinin altinda neden diren luci yaziyor? :D

Ben luciye diren dediğim için :1:

:1::1::1::1:

ben üniversitedeydim oda askerde benimde onunda ilişkileri 4 ay önce aynı sebeplerden bitmişti ( aldatma )

Benim ev arkadaşım ile onun askerlik arkadaşı sevgiliydi. Ve birbirimizi çok severdik ( suan ikisiylede konuşmuyoruz )

Bana sürekli yusuf da yusuf diyor ben ise o zamanlar fazlasıyla agresif biriyim azarlıyorum.

bu çocuk benim ev arkadaşımı yani sevgilisini ziyarete geldi banada o gün yusufumun resmini gösterdi. O gece rüyamda gördüm ben onu. Öyle böyle derken Allahım 27 Mart günü içime öyle bir his verdiki face girdim (girme amacım yusuf beni ekledi kabul et ) yusufum beni eklemiş kabul ettim ve çıktım . Ama kendisiyle ne bir kelam ne bir haberleşme hiç birşey yok tamamen his.
2 ay sonrabeni görmeye geldi. ben telefon numaramı 2 ay sonra beni görmeye gelince verdim. :1: Ve askerden gelene kadar ilikşimize bir isim koymayacagımızı söyledim çünkü belki bir boşluktadır ne bilim sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yer misali kokrktum. Ama onu o kadar sınadım ve test ettim ki hepsinden geçti benim canım kocam. Ve bir kararla yanına gittim ( askeri hastanede yatıyordu fizik tedavi görüyordu trafik kazası nedeniyle ayaklarında sorun vardı çok şükür düzeldi ) ve biz adını o gün koyduk.
Şimdi ise evliyiz. Ve ilk gün nasılsa şimdide o hiç bir değişiklik yok ne bir bakışında ne bir cümlesinde zeynep der yatar zeynep der kalkar bende aynı sekilde. Allahım bize zeval vermesin. Hiç bir ilişkiye zeval vermesin. Şimdi tek istediğimiz kendimizi hazır hissettiğimizde bizden bir parça dünyaya getirmek :61::61:

Bir şey olacak olunca önüne hiç bir şey geçmiyor.

Geçen hafta yememek için eşine direnmişti lucii.. hm22 de diren luci demişti..bende yazıverdim :27::27::27: şu an kendim daha b**tan durumdayım :1::1::1:

Diren Gamzee :52:
Bence şöyle kendine güzel bir bitki çayı yap, ev serin ise bir sıcak su torbası, güzel de bir film aç, hatta duygusal olsun, otur ağla ağla kendine gel.
Kızlar ben çıktım hepinize iyi akşamlar :3:

Görüşürüz Lily ..

az sonra çıkacağım kızlar, malum bugün cuma tiyatro günümüz eve geçip hazırlanayım... kendinize çoook dikkat ediniz, hafta sonu cozutmayınız haaa, öptüm herkesi :)

İyi eğlenceler Luci hangi oyuna gidiyorsunuz ?
Şu an bulunduğumuz yerde pek imkan yok tiyatro konusunda ama önümüzdeki senelerde ankaraya falan yerleşirsek her hafta sonu ben de gitmek istiyorum tiyatroya.

onlar hiç karışması aama ve eşimle ilgili hiçbirşey anlatmadılar aynı sekilde eşimede. Zaten bizi tanıştıran arkadaşlarımızla görüşmüyoruz. Güzel kazık attılar bize. Biz tamamen birbirimizi kendimiz tanıdık. Ama ne olursa olsun iyiki olmuş . :1:

Ne yapmışlardı Zeynep ?

kızlar ben çıkıyorum sabah bahsettim ya kutlamamız var. Kendime mukayet olacagımmmm

Öpüldünüz

İyi eğlencelerr ..

Menümü yazayım kızlar. Şimdi farkettim de saçma olmuş.

Sabah :

- 1 dilim kepekli ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir

Akşam :

- Kumpir

Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim, 500 mlsi elma sirkeli.
Akşam da su ve bitki çayı içerim.

Onu diyen bendim :1:
Gamze ben de aynı şekildeyim bu hafta menülerimin hiç 200 gramlık olduğunu düşünmüyorum ama ..
Soğukta falan kalmış olabilir misin yürürken belki şişlik yapmıştır ?

Galibaa canım, çok terlemiştim yürürken, montumun önünü açtım, estikçe içime işlemişti..Bu günde böbreğimde sancı varr.. Sanırım buna bağlı bir şişlik. :26:

Galibaa canım, çok terlemiştim yürürken, montumun önünü açtım, estikçe içime işlemişti..Bu günde böbreğimde sancı varr.. Sanırım buna bağlı bir şişlik. :26:

Muhtemelen ondandır, biraz su miktarını arttırıp var ise evde yeşil çay iç istersen, bu arada biberiye ve rezene de çok ödem attırıyor. Hiç sıkma canını bir kaç güne iner ..

Diren Gamzee :52:
Bence şöyle kendine güzel bir bitki çayı yap, ev serin ise bir sıcak su torbası, güzel de bir film aç, hatta duygusal olsun, otur ağla ağla kendine gel.

Görüşürüz Lily ..

İyi eğlenceler Luci hangi oyuna gidiyorsunuz ?
Şu an bulunduğumuz yerde pek imkan yok tiyatro konusunda ama önümüzdeki senelerde ankaraya falan yerleşirsek her hafta sonu ben de gitmek istiyorum tiyatroya.

Ne yapmışlardı Zeynep ?

İyi eğlencelerr ..

hahahahhah aynennn, akıtayım içimdeki duyguları :27::27:

Şu aralar beyaz lahana haşlayıp yemek ve suyunu içmek ne güzel olurdu ama kokusuna tahammülüm yok neden faydası çok olan yiyeceklerin kokusu ve tadı iğrenç ya da bana mı öyle geliyor

Malesef canım, kalorisi düşük gıdaların malesef tadı da biraz kötü :26: Allahtan lahanayı ve sebzeyi çok severim :27::27:

Menümü yazayım kızlar. Şimdi farkettim de saçma olmuş.

Sabah :

- 1 dilim kepekli ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir

Akşam :

- Kumpir

Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim, 500 mlsi elma sirkeli.
Akşam da su ve bitki çayı içerim.

Wuuu iyiymiş, az ama kumpirle dengelenmiş bence :16:

Menüm :56::56:

Sabah
Çeyrek simit
1 kk dan biraz az kaşar peyniri

Öğle
4 yk. patates (içinde ceviz büyüklüğünde köfte, fırında yapılmış)

Ara: yarım elma, 1 avuç içi kadar fındık (direkten döndüm) :27:

Akşam
1 porsiyon yeşil salata (üzerine 1 kk kadar beyaz peynir serptim)
1 küçük kase cacık

Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
Su: devam :27:

Dip Not: az kalsın motivasyonum elden gidiyordu ama sizler sayesinde şu an motivasyon manyağı oldum :27: çok şükür zararsız bir şekilde atlattım bu atağı :46::46::46:

Günaydın 5. takım :3:
Hepinize hayırlı Cumalar...:16:

Hemen bildirimi yapıp listeye geçeceğim:34:

Başlangıç : 81,4 kg
Geçen hafta : 78,6 kg
Bu hafta: 77,9 kg
Fark : 0,7 kg
Toplam fark: 3,5 kg

Bugünkü bildirimleri alıp excel dosyasına yazıyorum ki yüzde hesaplarında yanlışlık olmasın:34:

canım tebrik ederim ...

ayy hic eglenmiyorum canim ya, tam bi iskence benim icin kilo verme süüreci ama yapcak bise yok malesef.. 59 benim direnc noktam hep böyle oluyor59 a ininceee

insallah canim, ben aslanpencesi kullanmistim,

cok sagol canim

kizlar tartildim geldim, reglimin 2. günü hahtta 1, de diyebiliriz. gecen hafta üstümde ne varsa onlarla tartildim, tam tamina 60.00 sonuc:26: insallah reglidendir..

bende şimdi karabaş otu içiyorum .aslan pençesi de prolaktini düzenleyici bir ot diye biliyorum.birde prolaktini beyinde ki hipofiz bezi salgılıyormuş karabaş otuda hipofiz bezini dengeliyormuş .tahlilimi yaptırayım sonuca göre bende aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum..tabi öncelikle tıbbi destek onu da alternatif bir destek olarak.

Kızlar aklımdayken menümü de yazayım sonra arada kaynıyor bir de malum Cuma ve iş yeri de yoğun oluyor fırsat bulmuşken yazmak istedim

Sabah - 08:30
- Kaşarlı tost (2 dl çav. ekmeği+1 çay k. kadar salça+20-30g kadar kaşar peyniri)
- Çay

Ara - 11:00
- 1 fincan sıcak çikolata (ya işler yoğun olunca kahve içmediğim için şansımı bundan yana kullandım)

Öğle - 12:30
- 1 tane kaşarlı tost (sabahki gibi ama salçasız)
- 1 domates
- 100ml kadar süt (bir gün öncesinden kalan yarım pkt süt)

Ara - 16:30
- 2 gün kurusu kayısı

Akşam - 19:00
- Sebzeli omlet - yağsız (1 yumurta-1 domates-8-10 dal maydanoz+baharat)
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 bardak ayran

Su - 1,5-2 lt
Spor - Yok:50:

Hafta sonu kardeşlerim gelecekti ama haftaya geleceklermiş o yüzden daha dikkatli gidebileceğim zaten sıcak çikolta yeterince beni tatmin ediyor

menün güzel tatlım

bende dünki menümü yazayım.

sabah. 1 yumurta ve 2 kk peynir.
öğlen. patlıcan yemeği ve yoğurt.
akşam. 1 tabak dolusu lahana yemeği. sonra dukan krebimin arasına peynir koyup yedim.

sonra biraz gözüm döner gibi oldu. çeyrek ekmek arasına çikolata sürüp yedim. :105::105: (nasıl oldu anlamadım. çok gözüm dönmüştü.)

su : 2 litre..
spor : yok.

menünü beğendim .arada olur öyle göz denmeler...

.

Kızlar alm otobüste dönüyorum yorgunluk had safhada yavaş yavaş yazdıklarınızı okudum aklıma gelenleriyazayım hm22 canım sen takımadasın zaten süren ne zaman dolarsa takıma girersin mezun olanlar 6 ay beklemek zorunda biliyorsun Zeynep cim bende eşimle netten tanışmıştım 10 senedir evliyiz luci cim tebrik ederim gene azmin evam ediyor lily cim canım gene yorumların çok güzel elis cim canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun
Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım sevdam seni unutmuştum yaa kusura bakma ��

Son düzenleme:
Back
X