- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.361
Misafir gitti ben hemen size koştum kızlar.
Sadece çay içtim hani bana alkış ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine herzamanki gibi süperr
ne ara uyudun lennnn
diğer yarısını da ben yedim..50 kalori:1
burdayım bacımm ama sen yoksun şimdi de.kız ne gaz verdiniz be ,eliptikte tam 1300 kalorilik spor yaptım bugün,200 mekik,su bol olmadı ama neyse...
kız bu ne azıcık.doyduysan sorun yok..
.
Gurur duyuyorum ama hala vucudumu begenmiyorum
Dengeli güzel bir menü olmuş afiyet olsun
ne güzel mutluysan gerisi önemli değil zaten
tabii ki de her besin grubuna ihtiyacımız var - en doğru beslenme şekli hayat tarzı haline gelecek olandır bence
pardon ben yanlış anlamışım diğer mesaja baktım da:26:
menü yorumun için teşekkür ederim![]()
nerede???? sildin mi?
Sevdacığım, bence günü iyi atlatmışsın sadece fazladan poğaça yemişsin o kadar - bugün biraz dikkatle dengelersinafiyet olsun
Fikriye teyze kim ve neden korkuyorsunuz???![]()
Menün bence güzel sonuçta herşeyden yiyorsun ve kendince bir beslenme tarzın varbence sen o miniğin peşinde koşturmakla zaten 2-3 mil leslie yapmış kadar olmuşsundur
içli köfteyi ben demiştim doğru hatırlamışsın - haşlama olduğunda zaten bulgurlu köfte gibi birşey olur sanırım ben de denemek istiyorum da ancak hafta sonu yapabilirim sanırım
ha bi de derslerinde başarılar, iyi çalışmalar
maşallahhhhhh![]()
lütfen içimizdeki hanım efendiye ihanet etmeyelim
evet bunu yeni gördümmmm ama topiğe girer girmez fark etmiştimbu yeni nickin o güzel aşk hikayesinin kahramanları yusuf ve zeynep'i belirterek kimliğini ifşa etmiş olmaz inşallah
vay be 7 ayda 27 kg ne demekbence kalan birkaç kiloyu dert etmek yerine verdiğin kilo için kendinle gurur duyabilirsin eşine de bu durumu fark ettir bence
canım bitkisel takviye diye biliyorum ama sen bilirsin kızlar ben listeyi ekledim yarın tekrar bakarız öpüldünüz
Ben 2. Üniversite için tekrar çalışıyorum Eczacılık için.
Ama ders çalışırken çok arıyorum yemek.
Bilmiyordum canım çok güzelmiş.2. üniversiteBen de ders çalıştığımda canım bir şey ister ama genelde içeceklerle geçiştiriyorum. bazen Türk kahvesi bazen Nescafe, eskiden çikolatayı çok yerdim ders çalışırken. Bugün çikolata krizimde çikolatalı süt içtim. Kalorisi var tabi sütün de ama daha faydalı. Aman dersin başındayken diyetten sapıp abur cubur yeme canım. Ben de alese çalışmaya başlayacağım bu hafta öyle bisküvi çikolata falan yemek yok .
![]()
![]()
Hmcim en doğrusunu yaptın![]()
Bugünkü menüm
Kahvaltı , 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 yumurta ile omlet, 1 biber , 4 zeytin
Öğlen 1 tabak haşlanmış tavuk eti göğüs kısmından yanında bol salata
Ara 200 ml kakolu süt ( öğlen dışardaydık kardeşim baklava yedi yanımda ben süt içtim )
Akşam 3 yk zeytinyağlı pırasa , 3 yk bulgur pilavı , 1 kase yoğurt
su; 2 lt spor 50 mekik 40 dk yürüyüş
Bugünkü menüm
Kahvaltı , 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 yumurta ile omlet, 1 biber , 4 zeytin
Öğlen 1 tabak haşlanmış tavuk eti göğüs kısmından yanında bol salata
Ara 200 ml kakolu süt ( öğlen dışardaydık kardeşim baklava yedi yanımda ben süt içtim )
Akşam 3 yk zeytinyağlı pırasa , 3 yk bulgur pilavı , 1 kase yoğurt
su; 2 lt spor 50 mekik 40 dk yürüyüş
günaydınnnnnnnnnnn....
vazgeçmekyok tebrik ederim balım yine süper vermişsin...
veren vermeyen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum ..
lucim yaaa harbi çokmu abartmışım ben ,biyerim tutlmadı ama 200 gr fazla geldim heryerim şiş valla...
geçen hafta:74.1
bu hafta:74.3
.
alisik olmadigin kadar cok spor yapinca sismis olabilirsin. bugun ve yarin tuzu azaltip bol su ic :) haftaya gorunur tartida dunku sporun etkisi pozitif olarak insallah :)