• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/62,5/0,7/%1,11)
toplight (72,8/ 73,6/ -0,8/ %-0,55 ) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/77,5/ 1,5/ %1,90 )
Lily86 (77,9/77,0/0,9/%1,16)
Gamze_M (67,2/67.3/-0.1/%-0,15)
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ ) bildirimde bulunmadı
Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1,80)
yu_zey ( 62,6/62,40/ 0,2/ % 0,32) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/68,3/ 0,4/ %0,58)
Sevda_M( 74,1/74.3/-0.2/%-0,27 )

5.TAKIM ORTALAMASI : (%0,40 şimdiye kadar)

kızlar yoplanyıdan çıktım şimdi acil bi yere yetişmem lazım saat 15,30 gibi evde olacağım isterseniz siz ekleyin ana paylaşıma isterseniz ben eve geçince eklerim hiç okuyamadım görüşürüz
kaptan ben yukarıdaki haliyle 3. takımla paylaşıyorum ona göre genel paylaşıma da koyarım - kusua bakmayın yemekten yeni geldim hemen liste ne durumda diye bakayım dedim

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/62,5/0,7/%1,11)
toplight (72,8/ 73,6/ -0,8/ %-0,55 ) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/77,5/ 1,5/ %1,90 )
Lily86 (77,9/77,0/0,9/%1,16)
Gamze_M (67,2/67.3/-0.1/%-0,15)
dagyolu (66,7/ ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ ) bildirimde bulunmadı
Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1,80)
yu_zey ( 62,6/62,40/ 0,2/ % 0,32) zynpkc nickli üye nick değişikliği yaptı
Hnd (68,7/68,3/ 0,4/ %0,58)
Sevda_M( 74,1/74.3/-0.2/%-0,27 )

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,54

bilmem ki. bazen internet tarayici turkce'ye cevirmeyi onerir, onermedi mi seninki?

bu arada sitedeki her tarif diyete uygun olmayabilir. sadece aralarinda diyete uygun olan saglikli seyler var.

tamamdır bakacagım ben uygun bir zamanımda. çok teşekkürler sekerim

Kilo vermek için aniden düşük kalorili bir diyet yapmaya başladığınız vücut alarma geçer. Enerjisini korumak için bazal metabolizmaya uyarı gönderir. Böylece metabolizma hızı yavaşlar ve kilo verme hızı düşer. Siz ne kadar az yemek yeseniz de vücut kendini korumaya çalıştığı için kilo vermenize engel olur. Bu nedenle diyet yaparken ani geçişler değil yavaşça kalori alımını düşürmeniz gerekir.

Kilo vermenin altın anahtarı hareket etmektedir. Yediklerinizi azaltsanız bile spor yapmadan, hareket etmeden sağlıklı kilo vermek mümkün olmaz. Bulabildiğiniz her fırsatta yürüyüş yapmaya, kaslarınızı çalıştıracak sporlara vakit ayırmaya özen gösterin. Bu sayede kilo vermeye başlayacak, yağ depolanmasını durduracaksınız.

Günde tek öğün beslenerek kilo vereceğinizi düşünüyorsanız hemen bu düşünceden kurtulun. Sadece akşam yemeği sadece öğle yemeği gibi tek öğünle beslenmek kilo vermenizi sağlamaz, sağlığınızın bozulmasına neden olur. Kilo vermek istiyorsanız sabah kahvaltılarınızı kesinlikle atlamayın. Vitamin, protein, mineral açısından zengin bir kahvaltıyla güne başlayın. Böylece günün diğer öğünlerinde daha az yemek yiyecek ve daha kolay kalori yapacaksınız. Kahvaltı yapmak istemediğinizde şu sözü hatırlayın; “Kahvaltını kral gibi, öğle yemeğini prens, akşam yemeğini fakir gibi yap”.

Meyve ve sebzelerin kalorisi düşüktür. İçeriğinde bol miktarda vitamin ve mineral barındırır, vücut sağlığını korur. Kilo vermek istediğinizde sadece meyve ve sebze ile beslenmek size başarılı sonuç getirmez. Vücudunuzun et, balık, peynir, yumurta, süt, yoğurt gibi protein kaynaklarına da ihtiyacı vardır. Aşırıya kaçmamak şartıyla protein almak kalori yakma hızını yükseltir, kilo vermenizi kolaylaştırır. En ideal protein miktarı günlük 15-20 seviyesinde olmalıdır.

Spor yapıyorsunuz, sağlıklı besleniyorsunuz ancak yine de kilo veremiyorsunuz. Peki, düzenli uyuyor musunuz? Uykusuzluk ve yorgunluk halsizliğe neden olur, hareketleriniz yavaşlar. Buna bağlı olarak metabolizma hızınız da düşer. Sağlıklı kilo vermek için günde 6 saat uyumaya özen gösterin.

tabi cok haklisinz, activia kahvaltkn icinde2 kasik ta yulaf var diyetisyenim vermisti.yediklerini %10-20 oraninda azaltmaya calisyirm. kas ve su kaybi olmasin diye

Kızlar hastaneden geldik.
geçmişe bakıyorum şu an ..

Sevda maşallah çok daha genç gözüküyorsun.

Lily çok geçmiş olsun ama sakın ihmal etme. Eşim tırmanışta bileğini burkmuş şişmişti umursamadı sonra 1 2 yıl kadar zırt pırt şişmişti.

Kaptanın kilosu 2ye bölünüp yazılıyor.

Gamze dediğin aslında güzel ama ben önceden herşey belli olunca pek uyamıyor kaçamak yapıyorum.

amannn kamp yöneticimiz pek gaddar çıktı :)))

hahahhaahha badii ekremim bennn :27::27::27::27::27:

bugun kendime bir tane ucu bir arada odulu verecegim haberiniz olsun :D

Afiyet olsun canım :16:

Lily çok geçmiş olsun ama sakın ihmal etme. Eşim tırmanışta bileğini burkmuş şişmişti umursamadı sonra 1 2 yıl kadar zırt pırt şişmişti.

Gamze dediğin aslında güzel ama ben önceden herşey belli olunca pek uyamıyor kaçamak yapıyorum.

Kesinlikle canımm, söz vermiş gibi hissediyorum kendimii :16::16:

Kızlarrrrrrrr benim için haftasonu tatili başlamış oluyorr :27::27::27::27::27::27:

en son 85'ken giyebildigim bir kot pantolonu denedim az once, icine giremedim :P bol pacaydi ama dizden yukarisi biraz dardi. neyse mart sonunda eve gidecegim demistim ya, 30 mart'a kadar hedefim hem 6 kilo vermek hem de eve o pantolonla gidebilmek :D hayirlisiyla insallah tabii. 5 hafta var :D haydi bakalim.

benimki burkulunca bakıldı çok şişmişti fil çekildi kırık çkık veya çatlak yok sadece doku zedelenmesi var denmişti yazın ortasında tam 1 hafta evde tıkılı kalmış ve habire yatmıştım:50: ben ayaklarımı uzatmayı sevmiyorum alışık değilim yatarken bile ayaklarımı hafif kırarak uyurum ki o 1 hafta işkence gibiydi yani dediğim gibi çok ayakta durmaktan ya da oturmaktan oluyor artık işte bile çayımı almak için ya da ne bileym fotokopi için kalkıyorum ayaklarım açılsın hareket olsun diye...

Canlar listeniz dogru herseyiyle toplighta gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin kilosu ikiye bolundu ibaresi de eklenmis paylasabilirsiniz

canım o 0,59u nasıl buldunuz onu sordum sana - hepsini toplayıp kişi sayısına bölünce 0,54 çıkıyor çünkü kilo alımları da var bizim grupta....:44:

hahahhaahha badii ekremim bennn :27::27::27::27::27:
Kızlarrrrrrrr benim için haftasonu tatili başlamış oluyorr :27::27::27::27::27::27:

ohhh missss :) ben de 16.30 gibi arkadaşlarla buluşacağım bu kızlarla uzun yıllardır görüşmyorum farkedemeyecekler veee az önce nasıl kötü hissettim kuaförüme gidip saç kestirdim ...bu kuaföre en son üniversiteden dönüp çalışırken gitmiştim çocukluğumdan beri giderim ona bana sen biraz kilo mu aldın fazla değil ama 3-5 almış gibisin dikkat et demez miiiiiiiiiiiii !!!! diyemedim bu zayıflamış halim diye, aldım bu ara dedim:37::37: diyetteyim verecem ama dedim:33::33::33:

benimki burkulunca bakıldı çok şişmişti fil çekildi kırık çkık veya çatlak yok sadece doku zedelenmesi var denmişti yazın ortasında tam 1 hafta evde tıkılı kalmış ve habire yatmıştım:50: ben ayaklarımı uzatmayı sevmiyorum alışık değilim yatarken bile ayaklarımı hafif kırarak uyurum ki o 1 hafta işkence gibiydi yani dediğim gibi çok ayakta durmaktan ya da oturmaktan oluyor artık işte bile çayımı almak için ya da ne bileym fotokopi için kalkıyorum ayaklarım açılsın hareket olsun diye...

aman canım yaaa çok geçmiş olsun geçen sene eşim futbol maçı yaparken burkmuştu bileğini bir kaç gün şişti,birşeyim yok iyiyim dedi, şiş gezdi,sonra ağrı olunca zorla doktora götürdüm lifleri kopmuş dedi doktor..şimdi şu alçı gibi stabilizasyon ortezi midir nedir onlardan taktı sadece duşta çıkarıyorduk, 2 tane de koltuk değneği ile takk tuuuk 1 ay gezdi tepemde...aman Allah yaşatmasın bi daha, sen de 2 gün gözlemle kendini de bi göster kötü olursa... hala maç yaptıktan sonra sızlar bileği :(

ohhh missss :) ben de 16.30 gibi arkadaşlarla buluşacağım bu kızlarla uzun yıllardır görüşmyorum farkedemeyecekler veee az önce nasıl kötü hissettim kuaförüme gidip saç kestirdim ...bu kuaföre en son üniversiteden dönüp çalışırken gitmiştim çocukluğumdan beri giderim ona bana sen biraz kilo mu aldın fazla değil ama 3-5 almış gibisin dikkat et demez miiiiiiiiiiiii !!!! diyemedim bu zayıflamış halim diye, aldım bu ara dedim:37::37: diyetteyim verecem ama dedim:33::33::33:

ay kıyamam yaa o zamanlar daha zayıfsındır ondan demiştir o

Arkadaşların bu defa farkederrr farketmezlerse gel biz farkedip moral veririz bebeim

en son 85'ken giyebildigim bir kot pantolonu denedim az once, icine giremedim :P bol pacaydi ama dizden yukarisi biraz dardi. neyse mart sonunda eve gidecegim demistim ya, 30 mart'a kadar hedefim hem 6 kilo vermek hem de eve o pantolonla gidebilmek :D hayirlisiyla insallah tabii. 5 hafta var :D haydi bakalim.

ben senin 6 kiloyu o tarihe kadar verebileceiğine inanıyorum. :46::46:

ay kıyamam yaa o zamanlar daha zayıfsındır ondan demiştir o

Arkadaşların bu defa farkederrr farketmezlerse gel biz farkedip moral veririz bebeim

zeynebim canımsın arkadaşım teşekkür ederim, kuaför de bu arkadaşlar da en son 68-70 kilo iken görmüşlerdi beni... o sebeple çok da can sıkmamak lazım, haksızda değiller aslında :52::52: bi de 90 kilo halimi görseler ne diyeceklerdi acep

öfff ama çook kısa kesti saçımı :( meg ryan fotosu ile gittim, akrep nalan gibi çıktım :(((((:43::43:ama halime de çoook güldüm, sen gider misin alemin artiztinin fotosuyla, al da boyunun ölçüsünü ottur aşşa dedim kendime:37:

ohhh missss :) ben de 16.30 gibi arkadaşlarla buluşacağım bu kızlarla uzun yıllardır görüşmyorum farkedemeyecekler veee az önce nasıl kötü hissettim kuaförüme gidip saç kestirdim ...bu kuaföre en son üniversiteden dönüp çalışırken gitmiştim çocukluğumdan beri giderim ona bana sen biraz kilo mu aldın fazla değil ama 3-5 almış gibisin dikkat et demez miiiiiiiiiiiii !!!! Diyemedim bu zayıflamış halim diye, aldım bu ara dedim:37::37: Diyetteyim verecem ama dedim:33::33::33:

ayyyyyyyy ölürmüsün öldürürmüsün şimdii onu yahuuu :27::27::27::27::27::27:

Back
X