• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ne anlatacağım size ..
Bir arkadaşımla konuştum, bize yakın oturuyorlar, komşuları da yakın doğal olarak :1:
Ben kadını tanımıyorum ama bir kadın benim için demiş, ilk taşındıklarında ne kadar zayıftı o kız nasıl kilo almış tanıyamadım diye :53:
Haklı 55-58 arası falandım.
Üzüldüm ama haklı kadın, neyse daha da gaza geldim.
Bu söz beni Ankaradan sapasağlam getirir.

baktın mı hareketlere canım , ben bugün niyetlendim aslında ama önceki gün mekik çekmiştim aşırı bi ağrı var karnımda doğrulamıyorum tam olarak :P Genelde cardio yapmaktan oldu bu durum bende 1000. yürüyüşümü yapmışımdır mesela ama pilates vs yapamıyorum .Ağrım biraz hafiflerse yarın deneyeceğim callanetics , senin kaçıncı olacak :1:

yok canim ya, erteledim biraz. okuldaki isleri hale yola koyayim bir once. simdi bu callanetics'i yapamicam, moralim bozulacak, derslerdeki performansim da dusecek. en iyisi dedim zihnen hazir hissedinceye kadar erteleyeyim.

Bir arkadaşımla konuştum, bize yakın oturuyorlar, komşuları da yakın doğal olarak :1:
Ben kadını tanımıyorum ama bir kadın benim için demiş, ilk taşındıklarında ne kadar zayıftı o kız nasıl kilo almış tanıyamadım diye :53:

sapasaglam gel de az yiyecegim derken saglik sinirinin altina da inmemeye gayret et :) ayda 5 kilo bile versen 5 aya 58 olursun yine insallah :)

sapasaglam gel de az yiyecegim derken saglik sinirinin altina da inmemeye gayret et :) ayda 5 kilo bile versen 5 aya 58 olursun yine insallah :)

aaa ne güzel dedin öyle temmuzda 58 kilo olabilir miyim ben o zaman, hiç hayal etmemiştim, yaza kadar ineyim de az yüzeyim yoksa ondan sonraki seneye kalır ..

aaa ne güzel dedin öyle temmuzda 58 kilo olabilir miyim ben o zaman, hiç hayal etmemiştim, yaza kadar ineyim de az yüzeyim yoksa ondan sonraki seneye kalır ..

58 degilse de 60-64 gibi olursun insallah, o zaman da zaten insanlar farketmez farki. cunku sporla falan zayiflayacagin icin kilondan daha ince goruneceksin.

58 degilse de 60-64 gibi olursun insallah, o zaman da zaten insanlar farketmez farki. cunku sporla falan zayiflayacagin icin kilondan daha ince goruneceksin.

Ahh ben o zamanlar ne spor yapıyordum asıl.
Her gün 10 000 adım yürüyor artı ya pilates ya koşu oluyordu.
Şimdi olmuyor o kadar ama olsun 70 in altına ineyim de devamı gelir önce şu kilolardan kurtulmam lazım.

Ahh ben o zamanlar ne spor yapıyordum asıl.
Her gün 10 000 adım yürüyor artı ya pilates ya koşu oluyordu.
Şimdi olmuyor o kadar ama olsun 70 in altına ineyim de devamı gelir önce şu kilolardan kurtulmam lazım.

10 bin adim, adim basi 30 cm'den 3 km yapar. adima 40 cm desek 4 km.

adim sayarin varsa leslie yaparken bir adimlari sayar misin? ama leslie mil'lerinin de 1 mil yurumeye es oldugunu dusunuyorum, yani her 1.6 km.

10 bin adim, adim basi 30 cm'den 3 km yapar. adima 40 cm desek 4 km.

adim sayarin varsa leslie yaparken bir adimlari sayar misin? ama leslie mil'lerinin de 1 mil yurumeye es oldugunu dusunuyorum, yani her 1.6 km.

Bana çok daha fazla gibi geliyordu 10000 adım. Tabi ki sayarım leslieyi. Muhtemelen öyledir ama bence daha az da olabilir. Çünkü ben 3 mil yürüdüğümden daha fazla geliyordu 10000 adım.

menumu yazayim ben de bari.. buranin bekcisi gibi oldum bu haftasonu. callanetics'i biraz okuldaki isleri hale yola koyduktan sonraya erteledim. simdi yapmakta zorlanicam, kafama takicam, motivasyonum dusecek. bi sure slim in 6'in esneme hareketleri olan videosunu yapicam, o da bayagi dinlendirici ve kaslari sekillendirici gibiydi.

sabah: balli, elma sirkeli su.

kahvalti: azicik yag ile 2 yumurtadan sahanda yumurta, iki dilim etimek, kahvaltilik lor, 3 kasik tam yogurt. 2 domates.

ara: bir buyuk greyfurt, 10 gr badem

ogle(den sonra): 100 gr pilic cordon bleu, 4-5 kokteyl domates, bir tane kumo domates

aksam: 10 gr badem ve bir buyuk greyfurt

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 45 dk bisiklet, 38 dk 4 km yuruyus, birazdan da bahsettigim slim and limber'i yapacagim.

bugunlerde biraz garip menulerim. dogru duzgun yemek yok. ama biraz da meyveleri, sebzeleri gorunce kendimden gecip biraz fazla almisim, dolabi zor kapatiyorum, onlari tuketip yer acayim dedim. yarin bir corba falan yapabilirim ama en fazla uc ogunluk yapmam lazim, tek basima, bir porsiyon 1 porsiyon bitiremiyorum yemekleri. yine bir ya da iki ogunluk makarna da yapabilirim.

ay insallah yarin tartida yine guzel bisiler gorurum. :D

vazgeçmekyok harbi dediğin gibi pazartesiyemi alsalarki tartı gününü :1::1::1:
menünü ben beğendim cnım.azgibiama sağlıklı görünüyor.

8 30 peynır 2dl ekmek yesıllık 2 Cherry domates 1haslanmıs yumurta yesıllık çay
12 leblebı
14 1kıvı
18 yrm kılo istawrıt kızartma salata
3 Lt su
Spor yok

bencede çok az gibi...

gaza gelmen iyi de.benim anlamadığım hemen ayy çok kilo almış diyorlarda verdikten sonra ne güzel kilo vermişsin diyen çok az oluyor yaw...

.

$diyet.webp

Günaydınlarrrrrr sevgili arkadaşlar...işte yeni bir hafta veee pazartesiiii :) mutlu,huzurlu,sağlıklı, -şeytana uymadığımız, kaçamak yapmadığımız,sporu bol, kalorisi az, perşembesi zahmetsiz, cuması keyif veren, tartıda düşük rakamlar gördüğümüz, ufacıcık pantalonlara gömleklere sığıp ortalıklarda salındığımız bir hafta olsssunnnn inşalllah :):16:

Eki Görüntüle 992956

Günaydınlarrrrrr sevgili arkadaşlar...işte yeni bir hafta veee pazartesiiii :) mutlu,huzurlu,sağlıklı, -şeytana uymadığımız, kaçamak yapmadığımız,sporu bol, kalorisi az, perşembesi zahmetsiz, cuması keyif veren, tartıda düşük rakamlar gördüğümüz, ufacıcık pantalonlara gömleklere sığıp ortalıklarda salındığımız bir hafta olsssunnnn inşalllah :):16:

oyyyy balım hoşgeldin....lucim cumartesi güzel geçti benim için kaçamak yoktu....ama dün varya dibine vurdum.ama bu günden sonra bol hareket ve az menülerle kapmtayız inşallah.dünkü cozutmamı da regl oldum bu sabah ona bağlıyorum....:1::1::1::1:sanırım kan şekerim düştü ve dün tatlıya çok düştüm..doğru düzgün menüm olmadı dün ama abur cuburun dibine vurdum.en çok ta tatlı tarzı şeyler.yazayım dedim ama yazmıcam ....

.

.

oyyyy balım hoşgeldin....lucim cumartesi güzel geçti benim için kaçamak yoktu....ama dün varya dibine vurdum.ama bu günden sonra bol hareket ve az menülerle kapmtayız inşallah.dünkü cozutmamı da regl oldum bu sabah ona bağlıyorum....:1::1::1::1:sanırım kan şekerim düştü ve dün tatlıya çok düştüm..doğru düzgün menüm olmadı dün ama abur cuburun dibine vurdum.en çok ta tatlı tarzı şeyler.yazayım dedim ama yazmıcam ....
.

günaydın birtanem, toplarız inşallah bu hafta ;) istedikten sonra gidiyor kilocuklar,sıkma canını ama cumaya kadar kontrolü sakın bırakma elinden, zihninden :) ben de regl dönemindeyim dün gece rüyamda daha önce çalıştığım bir otelin restaurantındayım ve sadece açık büfe tatlılar var, nasıl saldırmışım tatlılara anlatamam, tabağa bile koymadan ayak üstü :D sabah gülerek uyanmışım eşime anlattım o da oldukça güldü :) normalde yapamıyorsun rüyanda mı yapıyorsun kaçamakları diyor ;)

Merhaba luci Sabah yürüyüşüyle başlayan sağlıklı bir menüyle devam eden bir gün . Arkadaşlarının abur cubur tekliflerini geri çevirmene bir alkış :46:

teşekkür ederim tatlım, artık geri çeviriyorum vallahi...baktım gidip gelmemek olmuyor, amaen azından ısrarlardan uzak duruyorum, tavrımı koyuyorum acımadan ;) alkış için teşekkür ederim :16::16::16:

günaydın birtanem, toplarız inşallah bu hafta ;) istedikten sonra gidiyor kilocuklar,sıkma canını ama cumaya kadar kontrolü sakın bırakma elinden, zihninden :) ben de regl dönemindeyim dün gece rüyamda daha önce çalıştığım bir otelin restaurantındayım ve sadece açık büfe tatlılar var, nasıl saldırmışım tatlılara anlatamam, tabağa bile koymadan ayak üstü :D sabah gülerek uyanmışım eşime anlattım o da oldukça güldü :) normalde yapamıyorsun rüyanda mı yapıyorsun kaçamakları diyor ;)

kız siz varya gamzeyle bir alemsiniz geçenlerde oda öyle bir rüya görmüştü baya oldu anlatırken gülmekten kopmuştuk...:1::1::1::1:
zaten bu gün başladı ya artık normale girdim...canım artık bişey iistemiyor artık....şimdi gamze gelcek o gittikten sonra da sporumu yapmayı düşünüyorum.menülerimi de azaltıp cumaya kadar biraz çalışıcam .zaten bugünden itibaren kapmtaydık.... durmak yok..
.

.

kız siz varya gamzeyle bir alemsiniz geçenlerde oda öyle bir rüya görmüştü baya oldu anlatırken gülmekten kopmuştuk...:1::1::1::1:
zaten bu gün başladı ya artık normale girdim...canım artık bişey iistemiyor artık....şimdi gamze gelcek o gittikten sonra da sporumu yapmayı düşünüyorum.menülerimi de azaltıp cumaya kadar biraz çalışıcam .zaten bugünden itibaren kapmtaydık.... durmak yok..
.

hayırlısı canımm yaa :) cuma ola hayrola;) gamzeme de çook selam söyle, siz kahveleri içerken ben de kahvaltımı yapayım, görüşürüz canım öptüm çoook :)

Gunaydin gunaydin!

24 Subat itibariyle aylik raporumu vereyim :)

24 Ocak'ta 100.6 ile takima ilk bildirimimi yapmistim. Bu sabah 92.1'i gordum. Yani bir ayda 8.5 kiloya baybay demis oldum :) :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Bakalim Cuma'ya kadar ne kadar daha verebilecegim. :)

Herkese guzel bir gun guzel bir hafta dilerim :)

Son düzenleme:
hayırlısı canımm yaa :) cuma ola hayrola;) gamzeme de çook selam söyle, siz kahveleri içerken ben de kahvaltımı yapayım, görüşürüz canım öptüm çoook :)

aynen tatlım herşeyin hayırlısı olur inşallah..afiyet olsun balım bende şimdi çıkıpyarım saatlik eliptiğimi yapayım...günde yarım saatlik 3 periyot şeklindeyapmayı düşünüyorum ...

Gunaydin gunaydin!

24 Subat itibariyle aylik raporumu vereyim :)

24 Ocak'ta 100.6 ile takima ilk bildirimimi yapmistim. Bu sabah 92.1'i gordum. Yani bir ayda 8.5 kiloya baybay demis oldum :) :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Bakalim Cuma'ya kadar ne kadar daha verebilecegim. :)

Herkese guzel bir gun guzel bir hafta dilerim :)

canım çok tebrik ederim :nazar::nazar::nazar::nazar: insan gerçekten başarının tadını alınca daha da azimli oluyor...

.

aynen tatlım herşeyin hayırlısı olur inşallah..afiyet olsun balım bende şimdi çıkıpyarım saatlik eliptiğimi yapayım...günde yarım saatlik 3 periyot şeklindeyapmayı düşünüyorum ...
.

saol canım, sana da kolay gelsin ben de 10.30 gibi yapacağım sporumu, öptüm çook:16:

Back
X