günaydın toplightcım...geçmiş olsun canım,sıkıntılı bi durum iyi bilirim

(( hatırlarsan ben diyete ilk başladığımda yanılmıyorsam 12-13 gün gibi inanılmaz sıkıntı çekmiştim sonra doktoruma danışıp sennalax diye bitkisel bi hap almıştım çok etkili değil ama faydası olmuştu, daha sonra karatay beslenme şekline geçince hatırlarsın yine inanılmaz düzene girdi...sanırım tükettiğim salatalardan diye düşünüyorum, yeşil marul salata tükettikçe neredeyse ömrümde yaşamadığım şeyi yaşamaya başladım ve günde 2 kez wc ye gitmeye başladım, çok şükür hala da devam etmekte...bir de aklında olsun yulaf lapası yapmıştım geçen gün ben,hatta sevda da söylemişti çok güzel çalıştırır sindirim sistemini, ben çocuklarıma yapıyordum demişti, istersen onu da dene o gün 4-5 kez gittim çünkü wc ye bende çok işe yaradı... denemek istersen diye ben uyguladığım tarifi ine yazayım sana: 2 kaşık yulaf kepeği ve az sütü ocakta kaynat,yulaflar şişecek...ben içine 1 portakal, biraz da ceviz ve bol tarçın koymuştum hem çok tok tutuyor, hem tatlı ihtiyacını karşılıyor hem de sindirim sistemime inanılmaz faydası oldu... tekrar geçmiş olsun canım...