• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tesekkur ederimmm canım. dün sinemaya gittik büfenin önündeyiz eşim diyoe ki bişi istiyormusun benim canım deli gibi çikolata istiyor ( malum gün )

yok dedim ezik bir sesle ben bi su alayımm :1::1:

ay sorma yaaa dün ben yine markete gittim alüminyum folyo bitmiş alıp çıktım onca kekti çikolataydı gözümün önünde olsa da hedefe kilitlenip ödememi yapıp çıktım dedim bugün size yenilmeyeceğim:19:

günaydın kaptancııım, geçmiş olsun sana ... evet manyağım vallahi :) ve bu hafta, 2 aydır yaptığım her şeyi tam tersine çevirerek verdim kiloyu, öğün başı 200-300 gr balık,kırmızı et, tavuk ve her öğün 2 porsiyon salata, hem de yağlı, mutlaka sebze yemeği yiyerek metomu ters çevirdim...yakaladım vallahi, tam 60 gün önce takıma girdiğimde en kilolu insan bendim ve listeye baktıkça içim acıyordu sizler 70-60 ile uğraşırken 80 lerin sonunda olmak üzücü olmuştu benim için...60 günün sonunda bugün giden 16 kilo(maşallah) ve listede ortalara yakın olmanın haklı gururunu yaşıyorum çok şükür:nazar::nazar: darısı siz güzel yürekli ve bana destek olan arkadaşlarımın başına inşallah :):16::16::16:

valla beni bile solladın geçtin:10:

Gelelim dünkü Menüme :52::52:

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek

Öğlen

1 kepçe sulu köfte (suyunu içmedim )
1 salata
1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün
2 kayısı
1/2 ceviz içi

Akşam

1 çorba
1 kase yogurt

su :3.5 lt
spor : 30 dk yürüme

Kızlar dün sinemaya giderken yürüyecektik ancak sinema saatine az kaldığı için münibüs kullandık Dönerkende hava çok soğuk oldugundan taksi kulalndık. Ama azda olsa yürüdük :1::1:
bana menün çok dengeli geldi afiyet olsun:56: su ve spor da var daha ne olsun:8:

aynı duyguyu geçen hafta ben yaşamıştım lilycim

+200 gram daha verdiğimi burada öğrendim =)))

Seni tebrik ediyorum pilatese yeni başladığın için olan şişkliğin geçince kilolar biraz daha gidecek

hele sıkılaşınca cillop gibi olacakkk :16::16:
ayyy inşallah :16: güzel dileklerin için teşekkür ederim bir de benimle aynı hissiyatı geçen hafta paylaşıyor olmana da sevindim çünkü çok farklı bir duygu kötü hissederken birden seviniyor olmak

Valla canım bende burada olmasaydım bu kadar sürmezdi savaşım

Ama iyi ki buradayım iyi ki sizinleyim

yoksa ben 1.5 aydır bu yolda gidemezdim

Ben kendi adıma kilo kaybı yaşıyorsam sizin etkisiniz çok çok büyük :127::127::127:
ben de burada olmasam ne kadar devam ederdim bilmiyorum aslında dikkat ediyordum kendimce 2 aydır ama burası biraz itici kuvvet oldu

eline saglik lilycim :) haftaya daha da iyi oluruz umarim :) tabii once saglik, ve tabii ki bilimsel calismalarin destekledigi saglikli yontemler :) hirsa kapilmadan, azimle, sabirla, sebatla :)
inşallah canımmmmm:16:

tekrar teşekkür ederim canım, haklısın kilolar azaldıkça hem daha zor gidiyor hem de çok sisteme gerek olmuyor...ama benimki gibi kilo fazla olunca sürekli kilo ile uğraşmak bi yerde çok sıkıcı olmaya başlıyor :( ben de 2 hafta koruma programına geçeceğim için bu hafta bir şeyler yapmak üzere yola çıkmıştım, 2 hafta boyunca kilo vermek için uğraşmayıp, 74-75 lerde sabitlemeyi istiyorum
inşallah sabitlersin sonra da aramıza döner kaldığın yerden devam edersin:34:

Tebrik ederim lily :nazar: Eksiyi görmene sevindim ne tatlı telaş yapmışsın takım uğruna :4: Spor sonrası o durum bende de var sanırım ama yakında alışcan pilatese biraz daha diren canım :34:

-----------------------------------------

Vazgecmekyokcummm :1: Sen olmasan kim düzeltcek devamlı hesaplama hatalarımı. Sayıştayısın sen bu takımın :29::29: güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim :nazar:

:1::1::1: vazgecmekyok - bak sayıştay oldun haberin olsun:34:
bana söylediğin iyi dilekler için de teşekkür ederim:38: bu haftanın "Diren" kişisi benim galiba :1:

lily cim tekrar eline sağlık ben listeyi kardeş takıma götüreyim
rica ederim ne demek kaptan:34: herşey takım için:29:

canim ben kilo almis cikmadigima memnunum, yani 91.3 gorsem yine raziydim. ruyamda bile tartiyi gordum, hayrolsun, tarti yok oluyor falan, boyle eski hayalini gozumde canlandirip tartiyi geri getirmeye ve tartilmaya calisiyorum, ama gelen tarti benimki degil sinbo'nun yine yag kas oranini olcen baska model tartisi, bu benimki degil diyorum bir turlu tartilamiyorum :))
ooo rüyalarına kadar girmiş eyvah eyvahhh:30:

Sahnurcum listeniz doğru kolay gelsin
teşekkür ederiz kardeş takım:16:

Kızlar günaydın, gecenin bir saatinde uyanınca tekrar uyuyup uyanmam bu saati buldu.

Kilomu bildireyim geçmişi sonra okuyayım.

Son kllo bildirimim : 82.9
Bu hafta : 82.4
hmcim tebrik ederim başarının devamını dilerim:46::46::46:

saol canım benim

maşallah hm cim yaaa o kadar ankara yolculuğuna rağmen kg verip döndün helal sana

luci cim kesin 1. lik sende olur demiştim ama 2. takımdan seldom 3,28 lebirinci olacak gibi görünüyor bu hafta benim yüzümden başarımız düştü ama haftaya regli olayı da biteceği için bu şekilde olmayacak
bu hafta aslında geçen haftadan daha iyiyiz ama genel ortalama yuksek demek ki...

canııım teşekkür ederim, gönüllerin 1.si olmak daha güzel, gönlünden geçirmişsin o yeter :) aslına bakarsan bu benim rekorumdu, bu hafta ilk hedefim 75 i görmeyi çok istemiştim 1 kilo altında olmak beni çook mutlu etti, yoksa 1.lik çok da önemli değil :16::16: artık 2 haftalık iznimi daha huzurlu atlatacağım çok şükür
ah ah ben de 75,9u görür gibi oldum ama nafile tartı 76 oldu :50: haftaya inşallah

Kaptancığım canım kınalı kuzum ben şimdi izinliyim ya iki kilo vermişim bu haft. Reglim falan da bitince tartı alışkanlığı baktımda bunu haftayamı yazıcaz.boşamı verdim kiloları
kilo boşa verilir mi hiç:1: tebrik ederimmmm:46:

[/B][/SIZE][/COLOR]

Bır kaç gün böyle oldu ınan suan bıle bı yandan besık sallıyorum bı yandan yazıyorum
oyy kıyamam kuzucuğa:emir_bebek:

Daha güvenim gelmedi ama zamanla inşallah
zamanla oluşur canım o özgüven:34: sen kendini üzme yeter ki

Ben bı türlü takımda girmeyin beceremedim ama genede yazayım gecen hafta 89,5 kg dımı bu hafta 87,8 kg yım
sen yazmaya devam et canım ve moralini bozma yeter ki takipte ol zamanla alışırsın:34:

liliycim çok teşekkür ediyorumm

rica ederim:34:

Kazandım sayalım o zaman Lucim :1:
Maşallah inan kendim vermiş gibi sevindim ..

biliyorum tatlım, kalbinin güzelliğini anlıyorum, emin ol farkındayım, Allah razı olsun...takıma son gelen kişi olmana rağmen, samimiyetin ve tavrının güzelliği sayesinde biran önce kaynaşıp arkadaş olabildik...inan ben de sen ankarada midye yedikçe burada rahatladım oh be dedim, maşşalah, bi tek eşin bira içerken senin süt içmene içim ezildi :((( iç kızım dedim sen de, iç.... bi daha kimbilir ne zaman gidecen, tadını çıkar diye hayıflandım burada :):27:

kızlarr çok pis gaza geldim hepiniz kilo verirken benim kilo almam sabahleyin yağsız peynirli omlet yaptım 1 dilim ekmekle onu yedim az önce gitt,im hasta hasta 6 hızda koşu bandında yarım saat yürüdüm acaip ter attım bi taraftan grip bi taraftan regli ama haftaya söz luci kadar olmasa da güzel bir iniş yakalayacağım kusura bakma lucim senin rekorunu gecemem ben mümkün değil:47::47::47:

kızlarr çok pis gaza geldim hepiniz kilo verirken benim kilo almam sabahleyin yağsız peynirli omlet yaptım 1 dilim ekmekle onu yedim az önce gitt,im hasta hasta 6 hızda koşu bandında yarım saat yürüdüm acaip ter attım bi taraftan grip bi taraftan regli ama haftaya söz luci kadar olmasa da güzel bir iniş yakalayacağım kusura bakma lucim senin rekorunu gecemem ben mümkün değil:47::47::47:

kaptancim bu azimle sen de guzel bir kilo verirsin haftaya insallah :)

Lilycim menüm nasıl olmuş, sence üstünde oynamam gereken bir şey var mı ?
canım şimdi tekrardan baktım da
sabahın normal kahvaltı olmuş yani peynirli yumurtalı falan
öğlen meyveli yoğurt olmuş - 2 gun ben de yaptım güzel tok tutuyor:34:
akşam hem 2 kepçe mercimek hem üstüne bulgur pilavı biraz çok olmuş gibi ama 1 kepçe mercimeğe 2-3 yk pilav olsaydı daha iyi olurdu sanki...
bir de ara öğün olarak çorba mı içtin? bitteri ne kadar yedin - sanırım ölçüyü tam tutturmak için 2 farklı giriş yapmışsın

ooo kaptan bu gidişle sen haftaya epey iyi bir derece alırsın ama dikkat et fazla yorup halsiz düşme

canımmm, verirsin neden vermeyesin, gidecek nasılsa bu kilolar 2-2,5 imkansız değil haftada, birileri yapıyorsa, sen de yaparsın, güveniyorum sana :)

günaydınnnn arkadaşlarrrr :) herkese musmutlu, keyifli, sağlıklı, süppper bi gün dilerim...Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallahhhh :)
Gamzem ve sevdam gelmiş, bildirimlerini yapmışlar bilee, hoş gelmişler :)

gelelim günün en önemli anınaaaaa : (bir süre wc ye gitmek için bekledim ama zaten tartım digital olmadığı için değişen gramların önemi olmayacaktı, paylaştım gittiiii)

haftalardır 1 kilo, 1,5 kilo zorlamalarıyla ilerleyen ben artık bu işten hakkaten sıkılmaya başlamıştım...dolapta giyilmeyi bekleyen 28 beden kotlar beni beklerken kaplumbağa misali yavaş gidişim beni bu hafta çoook farklı bir yöntem denemeye itti, bunu yapmamın en büyük nedeni de tanıştığım özel bir hastanenin diyetisyeninin kurduğu bir cümle idi...
:28:

ben de ampuller yandı ve ne kaybederim diyerek denedim, sonuç mu, sonuç şudur: yaklaşık 6 günde 2,5 kilo kayıp(maşallah, maşallah:nazar::nazar:)...neredeyse diyete başladığım haftalarda verebilmiştim şimdiye kadar bu kadar kiloyu...ve toplamda, 60.günüm bugün ve 60 günde maşallah 16 kilo arkadaşlarrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:(zaten sürekli önceki sonraki fotolarımı paylaştığım için bu farkı da en iyi sizler gördünüz) çook mutluyum, umarım siz de bu hafta tartıda gördüğünüz rakamlardan mutluluk duyarsınız...deneme yanılma yoluyla ilerlediğim yolda başarıya adım adım gitmek beni çoook mutlu ediyor...
:21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:**5.TAKIM **351.ETAP**

toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/74/ 2,5/ %3,26 )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/73.00/0.50/%0.36)

5.TAKIM ORTALAMASI :

bugün bir karikatür yerine bir hissimi paylaşmak istiyorum sizinle :) bu hissi hepimizin yaşaması ümidiyleee :)

Eki Görüntüle 1011942

öperim hepiniziiiii :):52::35:

Terbiyem el verse sana kocaman bir ohaaaaaaa diyeceğim amaa :27: el veriyor aslında.....Ohaaaaaaaaaaaa beee, 1. bayrağını sana devrediyorum can arkadaşım :33: haftaya sıra sevda da hadi bakalım, sonrasında da takımımızın diğer güzel yüreklerindee, herkes 1 kere 1. olmalıı :52: çooookkk tebrik ederim arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm :46::46::46: :nazar::nazar::nazar: :21::21::21::21: :7:

günaydınlarrrr

az önce regli oldum ve maalesef verdiğim sözü yerine getiremedim aksine +200 gr da almış görünüyorum çok üzgünüm gamzem

canım gece aklıma geldi yattığımda seni ekleyeceğim sen yaz kilonu

luciiiiii manyaksın kızım sen yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ne diyeyim 2,5 kg geldin beni yakaladın yaaa sen izinden dönene kadar acilen vermem lazım kiloyu çok pis gaza geldimm

kızlar anlaşılan ben hariç herkes kilo vermiş bildirim yapmayan bir lily kalmış ben az sonra gelir listeleri düzenlerim oğlan acıktım diyor malum evdeyim yaa nazı bana geçiyor

Önümüzdeki maçlara bakalım kaptancığım ve bu büyük şans senin için, haftaya regl bitmesinide fırsat bilip harika kilolar verebilirsinn. :54::54:

Zeynepçiğim o cümleyi şuna dayanarak kurdum canım, kilon az olmasına rağmen iraden ve motivasyonun harikaa..kendin için ve takımımız için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorsun, senin yerinde başkası olsa, ammmaaan kilom zaten az işim olmaz oralarda der inan:54:

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenleri de esefle kınıyorum :47: bir daha olmasın lütfen :20::20::20:

.

canım şimdi tekrardan baktım da
sabahın normal kahvaltı olmuş yani peynirli yumurtalı falan
öğlen meyveli yoğurt olmuş - 2 gun ben de yaptım güzel tok tutuyor:34:
akşam hem 2 kepçe mercimek hem üstüne bulgur pilavı biraz çok olmuş gibi ama 1 kepçe mercimeğe 2-3 yk pilav olsaydı daha iyi olurdu sanki...
bir de ara öğün olarak çorba mı içtin? bitteri ne kadar yedin - sanırım ölçüyü tam tutturmak için 2 farklı giriş yapmışsın

Lilycim mercimek akşam biraz fazla olnuş olabilir ama 2 kase sayılmazdı kalorisi sitede yanlış gibi geldi azdı ben de ondan 2 kase yazdım yoksa 1 büyük kase ana yine de çok olabilir. Pilavı ölçtüm 2 kaşık 100 gram geldi.
Bitter bir paketin sonu kalmıştı sabah onu yedim 2. Arada diğerini yedim adları ondan farklı toplam 3 karw oluyor.
Mercimek ara olan eşimin gelmesine yarım saat falan vardı ama çok acıkmıştım. Baktım abur cuburlara gözüm kayıyor ben de 3 4 kaşık mercimek yedim zaten canım deli gibi mercimek istiyordu kaç gündür senin menünde görmüştüm sanırım :1:

Lilycim mercimek akşam biraz fazla olnuş olabilir ama 2 kase sayılmazdı kalorisi sitede yanlış gibi geldi azdı ben de ondan 2 kase yazdım yoksa 1 büyük kase ana yine de çok olabilir. Pilavı ölçtüm 2 kaşık 100 gram geldi.
Bitter bir paketin sonu kalmıştı sabah onu yedim 2. Arada diğerini yedim adları ondan farklı toplam 3 karw oluyor.
Mercimek ara olan eşimin gelmesine yarım saat falan vardı ama çok acıkmıştım. Baktım abur cuburlara gözüm kayıyor ben de 3 4 kaşık mercimek yedim zaten canım deli gibi mercimek istiyordu kaç gündür senin menünde görmüştüm sanırım :1:

ya iste o programlarin kalori hesaplarinda oyle bi sorun var, sonucta onlarin esas aldigi yemek ile bizimki ayni oranda pismemis olabilir, bizimki belki daha sulu ya da daha az sulu olabilir, yagi az olabilir. o yuzden o programin verdigi kaloriye cok takilmamak lazim bence.

biliyorum tatlım, kalbinin güzelliğini anlıyorum, emin ol farkındayım, Allah razı olsun...takıma son gelen kişi olmana rağmen, samimiyetin ve tavrının güzelliği sayesinde biran önce kaynaşıp arkadaş olabildik...inan ben de sen ankarada midye yedikçe burada rahatladım oh be dedim, maşşalah, bi tek eşin bira içerken senin süt içmene içim ezildi :((( iç kızım dedim sen de, iç.... bi daha kimbilir ne zaman gidecen, tadını çıkar diye hayıflandım burada :):27:

Ne güzel kaynaştık hemen değil mi Lucim :16:
Ankarada hepiniz için yedim bol bol :1: Ama aslında yine çok iyiydim önceden biz her gittiğimizde bir akşamda eşimle 50-60 midye götürürdük bu sefer ben hep tadımlık yedim 1-2 tane en son akşam biraz abattım o kadar :1: Birayı da ufak kaçamak olarak hep yaparım diye o günün üstüne abartmak istemedim, zaten 250 kalori birşey 50liği, hafta 1-2 bence sakıncası yok :1:

Kaptan haftaya birincimiz belli o zaman, güzel şeyler bekliyoruz senden, bu arada belki hastalığına da iyi gelir terlemek, regl döneminde ise bana hareket çok iyi gelir belki sana da öyle olur ..

ya iste o programlarin kalori hesaplarinda oyle bi sorun var, sonucta onlarin esas aldigi yemek ile bizimki ayni oranda pismemis olabilir, bizimki belki daha sulu ya da daha az sulu olabilir, yagi az olabilir. o yuzden o programin verdigi kaloriye cok takilmamak lazim bence.

Ben de gözüme kalorisi az geleni fazladan yazıyorum, onlar kalorisini fazla yazdıysa boşver fazla görünsün diyorum :1:
Bu sıralarda gramlara falan dikkat etmeye çalışıyorum, mutfak tartısı almıştım geçenlerde, tek tek ölçüyorum bir çoğunu ama yemeklerde çok önemsemiyorum..

Geçen lily ile konuşmuştum pişirme olayını dün ona dikkat ederek pişirdim. Soğanını su ile haşladım resmen, salçasını, suyunu koyduktan sonra da 2 kaşık yağ ilave ettim sade, tadı oldukça iyiydi, eşim yağsız tuzsuz olunca hemen farkeder pek de sevmez ama beğenerek yedi, bundan sonra buna dikkat edeceğim, hatta bulgur pilavını da sıfır yağ ile yaptım.

Terbiyem el verse sana kocaman bir ohaaaaaaa diyeceğim amaa :27: el veriyor aslında.....Ohaaaaaaaaaaaa beee, 1. bayrağını sana devrediyorum can arkadaşım :33: haftaya sıra sevda da hadi bakalım, sonrasında da takımımızın diğer güzel yüreklerindee, herkes 1 kere 1. olmalıı :52: çooookkk tebrik ederim arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm :46::46::46: :nazar::nazar::nazar: :21::21::21::21: :7:
.

canım beniiim, hoşgelmişsin :) oha de, yuhhh de, manyak de, deli de, yeter ki sen de can arkadaşım...sayendedir bu haftaki kilo kaybım ben sana çoook teşekkür ederim canım benim :) haydi haftaya sevdayı ve toplightı gazlayalım artık onlardan da güzel rakamlar bekliyoruzzz :)

Ne güzel kaynaştık hemen değil mi Lucim :16:
Ankarada hepiniz için yedim bol bol :1: Ama aslında yine çok iyiydim önceden biz her gittiğimizde bir akşamda eşimle 50-60 midye götürürdük bu sefer ben hep tadımlık yedim 1-2 tane en son akşam biraz abattım o kadar :1: Birayı da ufak kaçamak olarak hep yaparım diye o günün üstüne abartmak istemedim, zaten 250 kalori birşey 50liği, hafta 1-2 bence sakıncası yok :1:

evet maşallah kaynaştık gittik :) :nazar::nazar:afiyetler olsun canım, tabiki haftada 1-2 hatta 3, zararsız, bizdendir :) telafisi olacaksa, ödüldür, candır:16:

Ben de gözüme kalorisi az geleni fazladan yazıyorum, onlar kalorisini fazla yazdıysa boşver fazla görünsün diyorum :1:
Bu sıralarda gramlara falan dikkat etmeye çalışıyorum, mutfak tartısı almıştım geçenlerde, tek tek ölçüyorum bir çoğunu ama yemeklerde çok önemsemiyorum..

Geçen lily ile konuşmuştum pişirme olayını dün ona dikkat ederek pişirdim. Soğanını su ile haşladım resmen, salçasını, suyunu koyduktan sonra da 2 kaşık yağ ilave ettim sade, tadı oldukça iyiydi, eşim yağsız tuzsuz olunca hemen farkeder pek de sevmez ama beğenerek yedi, bundan sonra buna dikkat edeceğim, hatta bulgur pilavını da sıfır yağ ile yaptım.

tamam yagi azalt ama tumuyle de cikarma hayatindan. cunku yag da saglikli bir yasam icin gerekli. hucrelerimizin zarlari buyuk olcude yaglardan olusur, zaten bazi onemli hormonlar da yag tabanlidir. bazi vitaminler de sadece yagda erir, bunlar a , d, e ve k vitaminleridir. bunlari alabilmek icin mesela salataya bir miktar yag dokmek sart. onun disinda dedigim gibi hucrelerimizin yenilenebilmesi yeni hucreler yapilabilmesi icin yag gerekli, yoksa genc kalamayiz.

:kkk:
canım beniiim, hoşgelmişsin :) oha de, yuhhh de, manyak de, deli de, yeter ki sen de can arkadaşım...sayendedir bu haftaki kilo kaybım ben sana çoook teşekkür ederim canım benim :) haydi haftaya sevdayı ve toplightı gazlayalım artık onlardan da güzel rakamlar bekliyoruzzz :)

Aynen balım yaaa, ben seni ve beni sadece gazla çalışıyor zannediyordum ama ohooooo bunlara lpg istasyonu yüklemek şart oldu :27::27::27:

Haaa şunu da söyleyeyim son olarakk, 70 üstü arkadaşlarım beni dikkatlice dinleyin :27: o verilen 300-500 gr'lar wc ye çıksak yine gider, yani çok fazla emek yok gibi bu işte :27: benden söylemesiiii :33: yoksa yemezlerr abisiiii :33: :30: :51: :52: :1::1:

.

:kkk:

Aynen balım yaaa, ben seni ve beni sadece gazla çalışıyor zannediyordum ama ohooooo bunlara lpg istasyonu yüklemek şart oldu :27::27::27:

Haaa şunu da söyleyeyim son olarakk, 70 üstü arkadaşlarım beni dikkatlice dinleyin :27: o verilen 300-500 gr'lar wc ye çıksak yine gider, yani çok fazla emek yok gibi bu işte :27: benden söylemesiiii :33: yoksa yemezlerr abisiiii :33: :30: :51: :52: :1::1:

.

vallahi öyle bi gaz alırım ki,kimse tutamaz beni.... vay başııım gitmiyor işte wc de o kilolar ben bugün hala daha gidemedim wc ye sabahtan beri bekliyorum bi kerem :P:27::27::27:

tamam yagi azalt ama tumuyle de cikarma hayatindan. cunku yag da saglikli bir yasam icin gerekli. hucrelerimizin zarlari buyuk olcude yaglardan olusur, zaten bazi onemli hormonlar da yag tabanlidir. bazi vitaminler de sadece yagda erir, bunlar a , d, e ve k vitaminleridir. bunlari alabilmek icin mesela salataya bir miktar yag dokmek sart. onun disinda dedigim gibi hucrelerimizin yenilenebilmesi yeni hucreler yapilabilmesi icin yag gerekli, yoksa genc kalamayiz.

Yağı yemeklerde çok azalttım ve devam etmeyi planlıyorum nereden alıyorum, salataya zeytin yağı ilave ediyorum, badem, zeytin, peynirler, süt, bunların hepsinde zaten yağ var ..
Alanım fen bilgisi olduğundan fena değil bu konularla aram :1:

evet maşallah kaynaştık gittik :) :nazar::nazar:afiyetler olsun canım, tabiki haftada 1-2 hatta 3, zararsız, bizdendir :) telafisi olacaksa, ödüldür, candır:16:

Telafi etmeyi bir şekilde öğrendik diye düşünüyorum Luci, bir sonraki öğünde azaltıp, ertesi gün de protein ağırlıklı gittik mi hallediyoruz bu işi ..
Ben Ankarada bol bol tıkınınca bir süre pek kaçamak aramam diye düşünüyorum ama bakalım ..

Yağı yemeklerde çok azalttım ve devam etmeyi planlıyorum nereden alıyorum, salataya zeytin yağı ilave ediyorum, badem, zeytin, peynirler, süt, bunların hepsinde zaten yağ var ..
Alanım fen bilgisi olduğundan fena değil bu konularla aram :1:

Telafi etmeyi bir şekilde öğrendik diye düşünüyorum Luci, bir sonraki öğünde azaltıp, ertesi gün de protein ağırlıklı gittik mi hallediyoruz bu işi ..
Ben Ankarada bol bol tıkınınca bir süre pek kaçamak aramam diye düşünüyorum ama bakalım ..

aferin canim o zaman :) aynen boyle devam et o zaman. :46::46::46::46:

vallahi öyle bi gaz alırım ki,kimse tutamaz beni.... vay başııım gitmiyor işte wc de o kilolar ben bugün hala daha gidemedim wc ye sabahtan beri bekliyorum bi kerem :P:27::27::27:

Bak işte arkadaşım, sen wc ye gitseydin bir 400 gr. daha kesin giderdi.. Kendimden biliyorum.. ben geçen hafta 66.1 geldim ve hemen sonrasında wc ye gittimm..normal oldu üstelik herşey (çok fazla abartılı çıkamadım yani) :27::27::27: ona rağmen 300 gr. gitmişti ve 65.9 gelmişti.. al burdan yak iştee :27::27::27:

Back
X