• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben çıkıyorum çıkmadan önce geçmişte okuyup da alıntılamadığım şeyler olmuştu onları da yazıp çıkıyorum hepinize iyi akşamlar:3:

Gamze - oda değişikliği yapmışsın hayırlı olsun
Luci - Pilav yemişsin afiyet olsun iradene maşallah bunca zaman yemedin:nazar:

Bir de uyku muhabbetleri olmuş uyku-kahve falan hmcim senin azmine hayranım inşallah eczacılığı kazandığını da bizimle paylaşırsın da hep birlikte seviniriz

bende aynen en iyi anlaştığım burçtur.lisede bir arkadaşım vardı oda akrepti.okadar güzel anlaşırdık ki.yediğimiz içtiğimz ayrı gitmezdi...

sık dişini yawrucum mesai bitimine az kaldı..

:1::1::1::1::1:

.

sıkıyorummmm =))

Belki de bunu hissetmediğim içindir çünkü bunu hissettirecek kimse yok yani evde temizlik yaptım Cumartesi günü - hani bir arkadaş grubumuz olsa da kutlama yapsak falan güzel olurdu belki... Burada öyle bir çevrem yok:50:

ya aslına bakarsan benim eşim çok romantiktir oda hissetirmedi sadece sabah uyandıgımızda kutladı o kadar .. çünkü bana her gün kadın oldugumu hissettiryor oda bunun farkında o yüzden o güne özel birşey yapılmadı.

Sevda ne güzel dilekler bunlar valla içinden en çok aşka takıldım bugün aşk modundayım:16:

:60::60::60:
bugün paylaşımların çok çok hoşuma gittiiii teşekkürler Sevda:38:

teşekkürederim tatlım...aşka geldim bakşimdi.

AŞK - ÖZDEMİR ASAF
Şiirler

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.

.

Kızlar ben çıkıyorum çıkmadan önce geçmişte okuyup da alıntılamadığım şeyler olmuştu onları da yazıp çıkıyorum hepinize iyi akşamlar:3:

Bir de uyku muhabbetleri olmuş uyku-kahve falan hmcim senin azmine hayranım inşallah eczacılığı kazandığını da bizimle paylaşırsın da hep birlikte seviniriz

canım hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzerekendine çok iyibak

.

sabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt2 t.k krem peynir,3 zeytin

ara:3 k.kayısı,3 fındık.yarım ç.b süt

öğle:3 y.k nohut,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata

ara:öeyrek ayva,2 k.kayısı

akşam:3 y.k nohut,1 bardak ayran,salata

su:1.5 litre
spor:50 dk.eliptik,100 mekik

.

ne farklı bir bakış açısı:1: tabii hayra yormak lazım:34:

amin canım aminnnn:16::16::16: biraz kilosu olunca insan çok ciddiye alınmıyor sanki ama ben kendime laf ettirmiyorum artık çünkü neyin ne olduğunu herkes kadar biliyoruz çok şükür ve kendi bedenimizi tanıdığımız için ona göre hareket ediyoruz ben artık böyle bakıyorum olaya yani önemli olan psikolojiyse, beni benden daha iyi tanıyan olmaz değil mi?:34: bu söylediklerim toplum içinde kiloma laf edenler için iyi bir yöntem aklınızda bulunsun:34:

Sevda ne güzel dilekler bunlar valla içinden en çok aşka takıldım bugün aşk modundayım:16:

sıcak olduğunda bile giyim konusunda açılıp saçılmadığım halde hasta oldum çünkü hava değişimi hemen etkiliyor insanı çok dikkat etmek lazım valla - soğuklar geri döndü kar var diyorlar ama bakalım hayırlısı...

beni mi aradın ???? ay üstüme alındım biraz şımarık moddayım sanırım:17: bugun bende bişey var ama çözemedim:44:

bence maddi manevi seni hangisi daha çok tatmin edecekse o yolda adım at derim çünkü sonuçta verilen hakkı kullanmak lazıma ama diğer seçenek daha avantajlı olabilir mi diye iyi analiz etmek lazım:34:

ben evli değilim ama insan evlenmeden önce de kişiliğini ortaya koyarmış sadece kişiler o anın yoğun duygusuyla bunu göremezmiş bu konuda hem kkda çok konu var okuyorum hem de özellikle psikolog-psikolojk danışman ya da çift terapistlerinin makalelerini okuyorum doktor sitesinden tavsiye de ederm:34:
eşinle ilgili yorum yapamam tanımıyorum sizin ilişkinizi de bilemem ama bence sen ilgi konusunda beklentilerini minimuma indir eğer ki ondan hiç bir tepki alamıyorsan otur açıkça konuş bu konuda şu şekildeki tutumun beni değersiz hissettiriyor kendimi kadın gibi hissetiyorum vs vs onu suçlamadan ama düşüncelerini de açıkça ifade ederek:34:

çok güzel öneriler sunmuşsun - siz evli hanımlardan öğrenilecek çok şey var - valla kk sayesinde ufkum genişliyor her geçen gün

hoşgeldin madem ki bizle olma konusunda inatçısın bize de sana hoşgeldin demek düşer:1: ben 28 yaşında kamuda çalışıyorum bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar:1:

eveeettt tatlım tam bi akrebim, yükselenim bile akrep..yengeçsin haa:52: en iyi anlaştığım burçtur yengeç :16:

zeynebim sabır güzelim sabır, zaten işleyen ve beklemekte olduğun bi süreç varmış sabret güzelim, yıldırma politikalarına ve mobbinge karşı #direnzeynebimmmm

kaptancım umarım yanlış hesap yapmışsındır da 56 yı alır geçersin şu sınavı, bir daha çalışmak zorunda kalmazsın

kızlar şirkete ben bi teklif sundum bakalım kabul edecekler mi ??

O zaman herşey daha ii olacak hem maddi hem manevii

desteğiniz için teşekkür ederim Valla günlerdir kafamı beynimi mahvetti bu olay

teşekkür ederim lily, evet 2 aydır yememiştim bi tuhaf oldum :):52:

sevdaaaaam, gamzem nerede bugün hiç yok, yoğun bi günü biliyorum ama belki kendini gösterir diye bekledim tüm gün

.

heytt bee yürü menüye bakk beğendim canımm

Bende nohut yedim bugün =))

Sabah

3 etimek
1 tk krem peynir
1 tk kahvaltı sosu

Öğlen

2 yk pilav
3 yk nohut
Salata

Ara Öğün

1 avuç içi kadar ceviz

Akşam

1 çorba (95 kalori )
1 yogurt (yaklaşık 150 kalori )

Ara Öğün

Türk kahvesi

Su : 1.5 lt + devam + yeşil çay (2 tane )
Spor : Belimden dolayı hafif hareketler yapacagım

Not : Kızlar eşim ilk defa istedi asla kırmam türk kahve alışkanlığı olsun diye çok istemiştim :52::52::52:
2 günde bir yapalım dedi :52:

çok güzel öneriler sunmuşsun - siz evli hanımlardan öğrenilecek çok şey var - valla kk sayesinde ufkum genişliyor her geçen gün

:) hayat.... yaşadıkça yeni stratejiler oluşturmayı öğretiyor insana :) yaşanmışlıklar bazen törpülüyor sivri yanlarımızı ama çoğunlukla olgunlaştırıyor... dediğin gibi lilycim hepimizin birbirinden öğreneceği ne güzel, ne hoş şeyler var aslında...

Kollarım bacak gibiydi.doğum ne kadar bozuyor kadınları.herkesinde doğum sonrası aynı psikolojisi. Beş kilo daha vereyim mayısa kadar sonra imaj yenileme çalışmalarına başlıycağım

Ne kadar kilo aldın Hamileyken durumda ?
Yap tabi ya değişiklik iyidir, ben de istiyorum ama cesaret de edemiyorum.

benim girdiğim sınavda iptal sorular belli olmuş çok canım sıkıldı yaa en az 7-8 soru iptal diyorlardı 1 soru iptal 1 tane de şık değişikliği olmuş benim işime yaramadı 56 almam gereken sınavdan 54 le kalıyorum kesin sonuçlar çarşamba gün belli olacakmış:17::17::17::17:

Kaptan en üzüldüğüm şeydir sınavlar konusunda, inan sıfır çeksem öyle üzülmem ama ben de genelde sınırda kalırım.

Kızlar Selammm

Türkiye doğup Almanyada büyümüş ve sonradan Türkiyeye gelmiş bir yöneticimiz var ve aksanı beni çıldrıtıyor.

Emirli ve iki cümleyi bir araya getirmekte zorlanıyor.

Gün içinde bir sürü saçma sapan seyler istiyor.

Yine o saçma sapan isteğini ilettiği maili okurken 10 lu bitki çayımı içiyor ve size yazarak sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum

Nasılsınız ??? :105::105::105:

Zeynepcim sabır, inan kendini üzmekten başka bir şey değil.

canımmenünü beğendim çok güzel sporunu da yapmışsın...suyun da tamam daha ne kalmış ki..

canım olsun birdahaki sefere inşallah...üzme sakın kendini...

şeytan diyor ki(sevda),gördüğün yerde yapış boğazına:47::47::47::47::47:....ama sen beni dinleme sakın...:1::1::1:

oh maşallah balım yaa..:nazar::nazar::nazar::nazar:
.

Kız ders çalışacağım diye dışarı bile çıkmıyorum doğru dürüst ne sporu :1:

Kadınlar gününde inanın face hesabıma bile kutlu olsun diye yazmak gelmedi içimden çünkü bu konuda kutlanabilecek birşey göremedim
ha olumsuz düşünen biri olduğm için değil - kadınları düşünmeyi bir güne sığdıran ama fiiliyatta değişmeyen bir zihniyet olduğundan... ben erkeklerle çalışıyorum sağolsun herkes yardımcı ama onların yaptığının 3 katını yapıyorum araya sekreterlik de giriyor kimse de sen yoruldun demez - altına imzayı atar geçer - ben iş yapmasam kötü olurum ama benden sonra gelen adam hiç kılını kıpırdatmasa da suçlu ben olurum bu benim işim değil deyip işin içinden çıkıyor sanki benm branşım da:47: yani kadın erkek eşitliğine inanan biri olarak bu eşitliği yaşayamadıktan sonra yılda bir kez olan bir günü kutlamanın esprisi yok bence...
daha 5dk önce işim bitti millet çıkalı yarım saati geçti

böbrek konusunda ben size uzun uzun tezler bile yazabilirim birebir yaşayan olarak ama şu an mesai bitti çıkmam lazım kurumda yalnız kaldım ama bir ara size uzun uzun anlatırım kızlar:34: vazgecmekyok canım sana da teşekkürler bu konuyu dile getirdiğin için:16:

valla şekerim beni hiç tatmin etmez 1 lokma:17: o yüzden karar verdim bu hafta kakaolu herşeye hayır:kkk::19:

ben zaten çok harcaması olan biri değilim diyetle de pek fark eden birşey olmadı sanırım - maaşın yarısını eve harcıyorum yaaa:47: kiraydı faturaydı derken kendime harcayacak hevesim de kalmıyor:50:

valla erkek demek özgürlük demek kadın demek kısıtlanma demek toplumda maalesef... sanki kadın erkeğin hizmetine sunulmuş gibi bir düşünce tarzı var yani kadın yemek yapar ev işi yapar çocuk bakar çalışır ev bütçesine katkı sağlar ama dinlenen erkek- ayağına su götürülen erkek-gece gezmeye çıkan erkek eve hapsolan kadın:47: ayyy kısaca yazayım dediğim halim bu ---- iyice feministe bağladım:113:

canımmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnn dikkat et:50:

afiyet olsun baklagilden gidiyorsun demek ki bu hafta:34:

Aslında Lily en önemli etken bunda kadınlar, kimler yetiştiriyor o erkekleri anneleri ama bizim ülkemizde kayınvalide demek düşman demek, en azından genelde böyle düşünülüyor, oysa başta anneleri erkekleri eşlerine karşı nasıl davranmaları konusunda çocukluktan yetiştirecekler.
Eşimin annesi saolsun, küçüklüğünden beri bulaşık temizlik her türlü konuda yardım istemiş eşimden ama kesinlikle ters bir şekilde değil, eşim üzülürdüm yorulmasın diye yapardım diyor, ilk aynı eve girdik inan benden çok şey biliyordu, ben zamanla öğrendim ama hala o evdeyken tek başıma temizlik yapamam, her bulaşık yıkamam olaydır, ya farkettirmeden yıkarım, ya bir dahakine sen diye kandırırım ya da kalkar o yıkar ama içinde olduğundan mı hayır tamamen annesinin yetiştirmesi, çok taktir etmişimdir, annem de kardeşime çok dikkat eder, masayı beraber kurarlar, çöp atmak onun görevidir, hatta bir gün annem yok evde, bir hastalık söz konusu, kardeşimle ben varız. Benim bir ara nasıl migren ağrılarım olurdu yine öyleyim ama bir taraftan çocuk aç kalmasın diyorum aramızda 14 yaş var da, yemeği yaptım biraz dinleneyim kendimi toparlar bulaşıkları hallederim demiştim, bir girdim mutfağa, boyu yetmiyor sandalyeyi çekmiş ulaşık yıkamaya çalışıyor, ablam senin başın ağrıyor ya kıyamadım diye :17:

ne farklı bir bakış açısı:1: tabii hayra yormak lazım:34:

amin canım aminnnn:16::16::16: biraz kilosu olunca insan çok ciddiye alınmıyor sanki ama ben kendime laf ettirmiyorum artık çünkü neyin ne olduğunu herkes kadar biliyoruz çok şükür ve kendi bedenimizi tanıdığımız için ona göre hareket ediyoruz ben artık böyle bakıyorum olaya yani önemli olan psikolojiyse, beni benden daha iyi tanıyan olmaz değil mi?:34: bu söylediklerim toplum içinde kiloma laf edenler için iyi bir yöntem aklınızda bulunsun:34:

sıcak olduğunda bile giyim konusunda açılıp saçılmadığım halde hasta oldum çünkü hava değişimi hemen etkiliyor insanı çok dikkat etmek lazım valla - soğuklar geri döndü kar var diyorlar ama bakalım hayırlısı...

beni mi aradın ???? ay üstüme alındım biraz şımarık moddayım sanırım:17: bugun bende bişey var ama çözemedim:44:

bence maddi manevi seni hangisi daha çok tatmin edecekse o yolda adım at derim çünkü sonuçta verilen hakkı kullanmak lazıma ama diğer seçenek daha avantajlı olabilir mi diye iyi analiz etmek lazım:34:

ben evli değilim ama insan evlenmeden önce de kişiliğini ortaya koyarmış sadece kişiler o anın yoğun duygusuyla bunu göremezmiş bu konuda hem kkda çok konu var okuyorum hem de özellikle psikolog-psikolojk danışman ya da çift terapistlerinin makalelerini okuyorum doktor sitesinden tavsiye de ederm:34:
eşinle ilgili yorum yapamam tanımıyorum sizin ilişkinizi de bilemem ama bence sen ilgi konusunda beklentilerini minimuma indir eğer ki ondan hiç bir tepki alamıyorsan otur açıkça konuş bu konuda şu şekildeki tutumun beni değersiz hissettiriyor kendimi kadın gibi hissetiyorum vs vs onu suçlamadan ama düşüncelerini de açıkça ifade ederek:34:

hoşgeldin madem ki bizle olma konusunda inatçısın bize de sana hoşgeldin demek düşer:1: ben 28 yaşında kamuda çalışıyorum bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar:1:

Aradım tabi Lilycim aramam mı eksikliğin nasıl hissediliyor bilemezsin.:16:

Kizlar ben henüz diyete adapte olamadim. İnşallah sizinle beraber olacagim. Menüm soyle.
Sabah: Duman krep,domates,peynir,omlet , azcik bal.
Öğlen: Çok az bulgur pilavi,nohut yemeği
Ara: iste bu isleri bozdu.5 kaşık aşure
Aksam: Bezelye yemeği,tursu,1 kasik pilav.
Birazdan yürüyüş yapacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün aklımdan geçti dukan krep de üşendim mi ne yaptım vazgeçtim.
Bence sakıncalı bir şey yok menü de ama akşam bezelye ve pilav yemişsin, ikisi de glisemik indeksi yüksek yiyecekler hem çabuk acıktırır hem direk depo, aklında bulunsun.

heytt bee yürü menüye bakk beğendim canımm

Bende nohut yedim bugün =))

yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla:27:

2 saat kayboldum, almis yurumus mesajlar :D yeni uyelerin direkt bizim takima katilmak istedikleri kadar var :D

ben ekip arkadaşımı buraya getirdim farklı bir takıma verdiler onu

simdi çıktı hiç memnun kalmadı

Menülere sürekli olumsuz yorum yapıyorlarmıs en ufak bir kaçamakta hemen kızmalara ceza vermek istemeler

Yediği seyleri yanlış bilgiler ile yorumlamalar falan

Arkadaşım kalp rahatsızlıgı var ve kan eksikliği nedeni ile bazı seyleri yemesi sart her defasında aynı seyleri söylemek zorunda kalıyormuş

Sadece menüler hk muhabbet var onun dışında konuşmalar yokmuş .

Bana anlatınca sok oldum dedim bizde böyle değil.

Oda sıkıldı çıktı.

Bizim takım başka yavvvv :52::52::52::52:

yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla:27:

sen niye yemiyorsunnn canımm ???

N

Zeynepcim sabır, inan kendini üzmekten başka bir şey değil.

Aslında Lily en önemli etken bunda kadınlar, kimler yetiştiriyor o erkekleri anneleri ama bizim ülkemizde kayınvalide demek düşman demek, en azından genelde böyle düşünülüyor, oysa başta anneleri erkekleri eşlerine karşı nasıl davranmaları konusunda çocukluktan yetiştirecekler.
Eşimin annesi saolsun, küçüklüğünden beri bulaşık temizlik her türlü konuda yardım istemiş eşimden ama kesinlikle ters bir şekilde değil, eşim üzülürdüm yorulmasın diye yapardım diyor, ilk aynı eve girdik inan benden çok şey biliyordu, ben zamanla öğrendim ama hala o evdeyken tek başıma temizlik yapamam, her bulaşık yıkamam olaydır, ya farkettirmeden yıkarım, ya bir dahakine sen diye kandırırım ya da kalkar o yıkar ama içinde olduğundan mı hayır tamamen annesinin yetiştirmesi, çok taktir etmişimdir, annem de kardeşime çok dikkat eder, masayı beraber kurarlar, çöp atmak onun görevidir, hatta bir gün annem yok evde, bir hastalık söz konusu, kardeşimle ben varız. Benim bir ara nasıl migren ağrılarım olurdu yine öyleyim ama bir taraftan çocuk aç kalmasın diyorum aramızda 14 yaş var da, yemeği yaptım biraz dinleneyim kendimi toparlar bulaşıkları hallederim demiştim, bir girdim mutfağa, boyu yetmiyor sandalyeyi çekmiş ulaşık yıkamaya çalışıyor, ablam senin başın ağrıyor ya kıyamadım diye :17:

.

sabr tabiki canım benim

Bu arada daha önceki anlattıklarına bakılırsa eşler konusunda hem benziyor hemde sansılıyız.

Benim eşimin annesinin astım rahatsızlığı oldugundan ev işlerinde yardım edermiş. O yüzden hiç gocunmaz.. Babamlar gelir çayı bitmişse hemen koyar mesela dün abisi bizdeydi yine öyle. Ama ben çok gördüm erkeklik yaparak çay koy diyeni

Allahıma çok şükür bbinlerce şükür sanırım yılların acısını onunla ödüllendirdi.
Allahım herkese nasip etsin inşallah.

ben de 2. uni olarak sosyoloji okuyorum

oy oy sen baya aşmışsın:1::1::1: ben sanırım bu kadar naz yapamazdım bugune kadar nazlanma fırsatım olmadı çünkü -sanırım bu erkeğe göre de değişen birşey

bir formsante okuyucusu daha:1: ben de dün aldım bu ayınkini ama daha tam incelemedim

hadi yaaaa - inşallah geçersin bize de müjdeyi verirsin kaptan

teşekkür ederim canım valla daha çıkamadım işten size yazmadan çıkmak istemedim

Lily biliyor musun ben de hayatım boyunca kimseye naz yapmamışımdır, hep sert durmuşumdur, ben hallederim, ben yaparım, yardıma ihtiyacım yok vs, o yüzden yazdıkların bana o kadar tanıdık geliyor ki, eşime yaptım sanırım tüm nazımı, aynı zamanda sert taraflarımı da kırdım, asla lafını o kadar kullanırdım ki hatta bazen haksız olduğumu bile bile, önce onu incitmemek üzmemek için dikkat ettim derken heralde zamanla yaş ilerleyince de bunu genele yaydım, artık önyargılı ve kati kuralları olan bir insan değilim.

Çok hoşuma gitti dergi, Ankaradan gelirken yolda baktım biraz, ben de çok incelemedim, heveslenmeyeyim sınav öncesi diye.

inan o kadar çok içten istiyorum ki Lily, öyle böyle sevinmeyeceğim olursa, size nasıl mutlu haber veririm ah .. Kelimelere sığdıramıyorum içimde oluşan heyecanı ..

teşekkürederim tatlım...aşka geldim bakşimdi.

AŞK - ÖZDEMİR ASAF
Şiirler

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.

.

Ahh aşk ne güzel şey, her şeye duyulan aşk ayrı güzel :16:

.

Afiyet olsun Sevda gayet güzel olmuş.

kızlar şirkete ben bi teklif sundum bakalım kabul edecekler mi ??

O zaman herşey daha ii olacak hem maddi hem manevii

desteğiniz için teşekkür ederim Valla günlerdir kafamı beynimi mahvetti bu olay

Umarım kabul ederler Zeynep, istediğin gibi olur da huzur bulursun, bir rahatlarsın ..

Sabah

3 etimek
1 tk krem peynir
1 tk kahvaltı sosu

Öğlen

2 yk pilav
3 yk nohut
Salata

Ara Öğün

1 avuç içi kadar ceviz

Akşam

1 çorba (95 kalori )
1 yogurt (yaklaşık 150 kalori )

Ara Öğün

Türk kahvesi

Su : 1.5 lt + devam + yeşil çay (2 tane )
Spor : Belimden dolayı hafif hareketler yapacagım

Not : Kızlar eşim ilk defa istedi asla kırmam türk kahve alışkanlığı olsun diye çok istemiştim :52::52::52:
2 günde bir yapalım dedi :52:

Gayet güzel olmuş menü ama bence hafif hareket de yapma belin kötü olmasın sonra ..
Türk kahvesi de ayrı bir zevk, yanındaki sohbet çok tatlı olur, eskiler biliyormuş bu işi ..

Bu sıralarda ben de kolay yemekler yapıveriyorum, yarın da nohut yapayım diye düşünüyordum, başka öneri var mıdır acaba kolay ?

ayrıca zeytinyağlı, havuçlu kuru fasulyeyi de çook severim..kış sebzeleri de ayrı bir güzel oluyor, kabak yemeği, geçen denedim tavuklu karnıbahar, kapuska tavuklu...hem çook doyurucu, hem de çook sağlıklı

Back
X