Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzem bu ne??? :52::33::33:yorum yapmadan geçmeyeyim dedim :27:

bugün 16:00 da mutfağım kapanıyor yine...

LUCI'nin bugünkü menüsü :):56:

sabah:06:30

nescafe sade ve şekersiz

öğle: 12:00
100 gr et döner
1/2 porsiyon yağsız tuzsuz marul salata
1 adet içli köfte

3 tk tahinli cevizli dondurmaaa

akşam: 16:00
lahana çorba
1 avuç leblebi

spor: akşam açık havada 90 dk. tempolu yürüyüş
su: 3 litre + bitki çayı

Son düzenleyen: Moderatör:
gamzem bu ne??? :52::33::33:yorum yapmadan geçmeyeyim dedim :27:

bugün 16:00 da mutfağım kapanıyor yine...

LUCI'nin bugünkü menüsü :):56:

sabah:06:30

nescafe sade ve şekersiz

öğle: 12:00
100 gr et döner
1/2 porsiyon yağsız tuzsuz marul salata
1 adet içli köfte

3 tk tahinli cevizli dondurmaaa

akşam: 16:00
lahana çorba
1 avuç leblebi

spor: akşam açık havada 90 dk. tempolu yürüyüş
su: 3 litre + bitki çayı

hahahahahahahahhaha :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: seniiiiii zekii şeyyy :33::33::33::33:

O dondurmaa ne bakemmmmm :20: kampta değilmiyiz bizzz :27::27::27::27::27: bu gidişlee sittiğin sene mezun olamayacaksın heee :33: bende yirim banane :63::63::63:

.

hahahahahahahahhaha :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: seniiiiii zekii şeyyy :33::33::33::33:

O dondurmaa ne bakemmmmm :20: kampta değilmiyiz bizzz :27::27::27::27::27: bu gidişlee sittiğin sene mezun olamayacaksın heee :33: bende yirim banane :63::63::63:
.

hahaaa sen de çok zekisin :P:33: o dondurma şahane bir şey l'era fresca nın doğal dondurması, mutlaka yemelisin, insanın aklını başından alan, müptela olunacak bi lezzet... tarif edilmez yaşanır...şahane ötesiiiiii , lütfen en kısa zamanda ye :27::27::27:

hahaaa sen de çok zekisin :P:33: o dondurma şahane bir şey l'era fresca nın doğal dondurması, mutlaka yemelisin, insanın aklını başından alan, müptela olunacak bi lezzet... tarif edilmez yaşanır...şahane ötesiiiiii , lütfen en kısa zamanda ye :27::27::27:

Yeminle hissettimmm, anlatılmaz yaşanırmış o beeeeeeeeeee :33::33::33:

.

hem artık ben mezun olmak istemiyorum ki heheee... burada seninle uğraşmak varken ne diye mezun olacam:35::35::35: nasılsa istediğim kilodayım çok şükür:33::33: kalmış şurada 5 kilo, kaptancığımın da dediği gibi ne diye zorlayacağım kendimi, rahat rahat yavaş yavaş, sindire sindire gitsin kalan 5 kilocuk da

Menüm :56::56::56:

Sabah: 2 kk peynir

Öğle: 1 kase yoğurt

Ara: 1 kuru kayısı

Akşam: 1 porsiyon ciğer
2 yeşil biber (son anda yemeye karar verdim) :27::27:

Spor: 70 dk. tempolu yürüyüş
Su: 14 bardak :27::27:

.

Tamam sözzz, bu haftasonu yiyecem :27::27::27:

hak vereceksin bana, yiyen arkadaşlar da varsa mutlaka biliyorlardır... acayyip bi lezzet yahu, aklım fikrim onda da annemle gönderdim dedim ben buna sararım ufacık paket zaten gelir gider yer süpürürüm diye paketledim ama akşam yürüyüşe çıkınca kapmayı düşünüyorum 3-5 paket, aklımdan gitmiyor lezzeti...

Menüm :56::56::56:

Sabah: 2 kk peynir

Öğle: 1 kase yoğurt

Ara: 1 kuru kayısı

Akşam: 1 porsiyon ciğer
2 yeşil biber (son anda yemeye karar verdim) :27::27:

Spor: 70 dk. tempolu yürüyüş
Su: 14 bardak :27::27:

.

bak seeeen, bana laf ediyordun ne o ciğer??? sen de ciğere sardın bu ara...afiyet olsun kuzum... bak şimdi yaprak ciğer çekti canım tereyağlı....

bak seeeen, bana laf ediyordun ne o ciğer??? sen de ciğere sardın bu ara...afiyet olsun kuzum... bak şimdi yaprak ciğer çekti canım tereyağlı....

Ayy balım yaaa, atmaya kıyamadım, nasıl olsa protein dedim ve götürdüm :27::27::27::27::27::27: ekmek yemedim yaa çok şükür, bir de akşamı erken yedim, bir de cumaya çok var, bir de pissss edepsizimdir :33::33:

.

hem artık ben mezun olmak istemiyorum ki heheee... burada seninle uğraşmak varken ne diye mezun olacam:35::35::35: nasılsa istediğim kilodayım çok şükür:33::33: kalmış şurada 5 kilo, kaptancığımın da dediği gibi ne diye zorlayacağım kendimi, rahat rahat yavaş yavaş, sindire sindire gitsin kalan 5 kilocuk da

lucim yaa tahin ve ceviz ve dondurma ben düşünemiyorum bile yaa 3 tk ile iyi durmuşsun canım benim bu arada sende gamze de bişey yememişsiniz yaaa bu çok sağlıksızzz:47::47::47:

lucim yaa tahin ve ceviz ve dondurma ben düşünemiyorum bile yaa 3 tk ile iyi durmuşsun canım benim bu arada sende gamze de bişey yememişsiniz yaaa bu çok sağlıksızzz:47::47::47:

Tamam kaptanımmm, daha dikkatliii olurummm :54::54::54::54::54: :27::27::27::27: ama ciğeri götürdüm şimdi ALLAH için :27::27:

.

canımcım muhteşem bi lezzetti hakkaten lütfen deneyin hem de sanırım çok az şeker var hamileler bile yiyebiliyor doğal dondurma diye satılıyor... kuzum ben 100 gr et döner yedim, marul salata yedim içli köfte yedim... akşama bol vitaminli lahana çorbam var... ilk defa dondurmamı da yiyerek tatlı bile yedim kuzum, oldukça tok hissediyorum...hatta leblebiyi 4 de yemeyeceğim de yürüyüşten dönünce içim ezilirse 1 avuç diye yazdım

Ayy balım yaaa, atmaya kıyamadım, nasıl olsa protein dedim ve götürdüm :27::27::27::27::27::27: ekmek yemedim yaa çok şükür, bir de akşamı erken yedim, bir de cumaya çok var, bir de pissss edepsizimdir :33::33:
.

bir de kendimi de bilirim diyorsun :) afiyet olsun tatlım geçmişte çok kıstık sanırım şimdi bi lokmacık yemek yesem ya da yiyen birini görsem çokmuş gibi geliyor bana...

bir de kendimi de bilirim diyorsun :) afiyet olsun tatlım geçmişte çok kıstık sanırım şimdi bi lokmacık yemek yesem ya da yiyen birini görsem çokmuş gibi geliyor bana...

hahahahahah kendimi bozarım ortamı bozmamm :27::27::27: yemek gerekiyorsa yerimm :27::27::27: şaka bir yanaaa, harika bir alışkanlık edinmişsin.. önce bu işte, gözümüz doymalı :34:

Arkadaşlar bu gün planlarım arasında ciğer yemek yoktu, birden gelişti ve yedim amaa akşam okuldan gelince spor yapmayı düşünüyorum ve çok erken saatte yediğim için dengelerim diye düşünüyorum..

Zeyneppppppppppppppp sakın ciğer yedim diyee davamdan vazgeçtim sanmaaa :33::33:

.

Son düzenleme:

hahahahahah kendimi bozarım ortamı bozmamm :27::27::27: yemek gerekiyorsa yerimm :27::27::27: şaka bir yanaaa, harika bir alışkanlık edinmişsin.. önce bu işte, gözümüz doymalı :34:

evet gamzem yaa, hakkaten önce göz doymalıymış...100 gr et bile benim gözümde çok büyümüştü..ama bize öyle geliyor sanırım baksana toplightcığıma da az göründü yediklerimiz... aman iyi, çünkü fazlasıyla tokum...midelerde küçülüyor hakkaten...dün akşam survivor izledim de insanlar 4 dilim su böreği yediler, o incecik kızlar falan......şok oldum, deli gibi de aç olsam 2 dilimden fazla yiyebileceğimi sanmıyorum asla...galiba değişiyorum ve ne mutlu:16:

Arkadaşlar bu gün planlarım arasında ciğer yemek yoktu, birden gelişti ve yedim amaa akşam okuldan gelince spor yapmayı düşünüyorum ve çok erken saatte yediğim için dengelerim diye düşünüyorum..

Zeyneppppppppppppppp sakın ciğer yedim diyee davamdan vazgeçtim sanmaaa :33::33:

.

:1::1::1:

bende mecburen pizza yicem canım ve bende yarım saat üstüne yürücemmm

evet gamzem yaa, hakkaten önce göz doymalıymış...100 gr et bile benim gözümde çok büyümüştü..ama bize öyle geliyor sanırım baksana toplightcığıma da az göründü yediklerimiz... aman iyi, çünkü fazlasıyla tokum...midelerde küçülüyor hakkaten...dün akşam survivor izledim de insanlar 4 dilim su böreği yediler, o incecik kızlar falan......şok oldum, deli gibi de aç olsam 2 dilimden fazla yiyebileceğimi sanmıyorum asla...galiba değişiyorum ve ne mutlu:16:

:16::16::16::16:

Back
X