- Konu Sahibi Cherry Mom
- #112.941
Bu insanları anlamak mümkün değil :)
Bugün okulda nöbetçiyim ve sabah nöbet yerindeyken bir erkek arkadaş (yaşı bayağı büyük benden) yanıma geldi, bir iki muhabbet sonra "bu arada iyi kilo verdin hocahanım dedi. Ben de evet hocam vermeye çalışıyorum, biraz daha vermek istiyorum nasipse dedim. Adam yok canım yeter artık, fazla da verme böyle iyi işte dedi..!!! :)) Ya sabır. Kimi çok iyi olmuş devam der, kimi yeter der. İnsanlar ne çok seviyor yorum yapmayı.
Dün de eşimin okuluna gittim oradaki bayanlar da aaa çok kilo vermişsin ama göbeğin kalmış dediler :) Eh kilo daha 94 lerde. Evet sporla beraber gittiği için gayet fazla bir incelme var, çok sıkılaştım ve zaten kemiğim iri ve etim de sıkıdır. Göbeğim var tabii olmalı da bu kiloda, olmasa vücut geliştirmeci olurdum zaten :) Ben de doğumdan kaldı, napalım ileride gider inşallah dedim kapattım konuyu. Ama böyle insanlar çıldırtıyor beni.
Bir an önce istediğim kiloya insem bir süre kalsam ve insanlar şişman halimi unutsalar çok mutlu olucam :)
zaten herkesin lafına baksak yaşayamayız,boşver sen olmak istediğinxmutlu olacağın kiloya kadar in canım