- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #113.981
Günaydınnnn güzelliklerrrr
Tşk ederim canımcımmm fırsat buldukça gelmeye çalışırım seve seve
demek kendine ceza verdinnn ama en bol salata tüket cnmmm bünyen kıtlık moduna geçmesinnn siz luciyle buluşmayın bence ohhh hem pizza hem şekerpareeee dangerous

tşk ederin tatlımmmm
herşey beyince bitiyor bitanemm kendine inandığın zaman şifre çözülüyor
tşk ederim cnmmm
çörek otunun faydasına gelince pek çok ölümsüzlükten başka her f-derde deva niteliğinde benim kullanma sebebim ise güçlü bir antioksidan olması iştahı kapatması karaciğeri temizlemesi yağ yakıcı özelliği sayesinde bağırsakları kaygan hale getirerek besinlerin daha hızlı geçmesini sağlaması idi her hün 1 tatlı kaşığı çiğnedim kahvaltıdan önce çiğnemesi biraz zorluyor fakat zamanla alıştım ve çok faydasını gördüm cnmm hiç kabızlık sorunu çekmedim örneğin kefir ve çörekotu bunu sağladı diye düşünüyorum tavsiye ederim
öğle cıslar var elmaya tarçın ekleyip birazda yoğrtla tüketirsen harika oluyor akşam meyve yememeye çalış bitanemm kahvaltıda tüketebilirisin veya aralarda biraz süt kefir veya yoğurtla tüketirsen daha sağlıklı olur
spor harika
ahahahahahahhahaahha lucimmm harikasın
söz bir gün yollarımız kesişirse seninle bir büyük pizza götürelim birde sekerpareee
bengücüm ben kuş kadarla doyuyorum ama fazlasınada hayır demem
çok samimiyim mesela dün yediklerim azdı ama ben açlık hissetmedim çünkü bilinçaltımı ceza ile terbiye ettim sıkıyorsa açlık duysun
kaptancım çok geçmiş olsunnn
bir gün bende sabahtan akşama kadar dondurma yemek istiyorum
ne yedin ki senn
ahahaha güzel bir tespitmiş tüm gün pizza yiyrek zayıflamak istiyorum o halde
nedense bende öyle oluyorum düne rağmen bugün tok uyandımm ve gayet dinçtim
sweetdimple canım başarı öykünü hiç üsenmeden dikkatle okudum ve seni tebrik ediyorum
Azmin o isteğin bi harika ve suan ki bulunduğun kiloya resmen tıranarak hakkıyla gelmişsin helal olsun
elbette hepimiz deneyimlerinden yararlanmak isteriz. Menülerden yorumlarını eksik etme lütfen![]()
Tşk ederim canımcımmm fırsat buldukça gelmeye çalışırım seve seve
Sweetcim Harikasin. Hikayende sende........
Azminden accccikkkk bana da bulassin yaaa.. .
tşk ederin tatlımmmm
Sweetdimplenin hikayesini okudum, azmine hayran oldum, darısı bizlere inş.
Sabahları ilk iş çörekotu demiş ama bunu kullanan varmı? Nasıl bir faydası var acep?
tşk ederim cnmmm
Geç oldu biraz ama günlük menü bildirimimi yapayım.
Sabah: 1 küçük tost, 1 kaşık omlet, 3 zeytin, 1 parça kaşar
Ara: yok
Öğle:1 top dondurma, 1/2poğaça, 1 minik elma
Ara: 100 cal activia yoğurt
Akşam: salata, 1 kase yayla çorba, biraz kiraz ve karpuz
Spor: pusetle 1.5 saat yürüyüş
Su : bilmiyorum
öğle cıslar var elmaya tarçın ekleyip birazda yoğrtla tüketirsen harika oluyor akşam meyve yememeye çalış bitanemm kahvaltıda tüketebilirisin veya aralarda biraz süt kefir veya yoğurtla tüketirsen daha sağlıklı olur