- Konu Sahibi Cherry Mom
- #114.561
Ben tesadüflere çok inanıyorum biz 10 yıl eşimle 1 sokak mesafede oturup gidip bir gösteride tanışmıştık. Doğru zaman olunca nereden nereden karşılaşılıyor işte Gizemcim.üniversite zamanları aynı yerde olmak ayrı güzeldir biz yıllarca mesafelerle uğraştık valla ne kadar güzel olsa da aklımda kalan en büyük şey özlem. Ama ne yap et sen ufaktan işle sebze iyidir güzeldir evde yemek isterim ileride diye. Ben aylarca 55 58 arası dolanırdım eşim 15 gün gelirdi hoop 63 civarı olurdum sonra o gidince uğraş dur. Evlenince önce dedim ben ne yaparsam o yenecek dayadım sebzeleri sonra üzüldüm adam seviyor ağır şeyleri diye pastalar yaptım her gün farklı kızartmalar börekler vs derken şimdi haşlanmış sebze görse ağlar sanırım ama en başta Kıyamayıp devam etseydim böyle olmazdı. Hoş ben de sevmiyorum da seviyor gibi yapıyordum.v
O yemek bilgisi de olur rahat ol ben hiç anlamazdım bir kere süpriz sigara böreği yapıp yedirmiştim sonra kendim tadına bakıp tükürmüştüm o bir şey diyemeyip yemişti.
Şimdi baya şey öğrendim.
![]()
Evet can tesadufler biz de senelerce aynı sehirlerde dolanmisiz ama haberimiz yokmus :) vallaha deniyecegim. Simdi tatilde oldugum icin gorusemiyoruz malum calisiyor anca izin gunlerinde gelebilir. O yuzden mesafelee biraz gıcık ediyor su an beni. Ama allahin izniyle eylulde gene gidecegim okula. Ah denerim denemesine ama adam tam bir tavuk et hastasi oyle abur cuburu yok pek tatli sevmez ama kebaptir pidedir oyle cok duskun bogazina vallaha nasil asiliycam bilemiyorum sebzeyi