- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.761
Local genel temizlik Sivisi. Mesela Hali duvar Kapi cam pimapen perde yikama Koltuk silme. Amazed Miktarini ayarlamak onemli. Mesela cam silerken cok koyarsak suya Camda bulaniklik Kaliyor. Deterjani Camdan cikarmak Zor oluyor.
Mesela Hali silerken UC Dort litre suya Ceyrek Cay bardagindan daha AZ Koyuyorum(Kucuk Eski tip Cay bardagi)
Cam silme suyuna bir Kapak vs,....
Perde yikanirken Ceyrek Cay bardagi.
Firin temizleyici(oven cleaner yazan) firinda aspiratorde ve tencere tavalarin altindaki yag lekesi olursa.
Amazed aspiratorun boyasina ZARAr Vermemesi icing Kucuk bi Yerinde denemeliskn.
Dusakabinde ise cillitbang, Marc, Ernet Gibi banyo temizleycileri fislatip Araba fircasiyla yada bezle ovup cok AZ ovman yeterli duruluyorum.
Musluk UCunda yada Tuvaletin sifon suyunun geldigi Noktalarda sari Kirec lekesi olursa Kirec Cozucu dokup fircalayip duruluyorum. Fayans Aralarina gelirse Eritir. Getirmemek lazim. Bide mermere gelmemeli Kirec Cozucu. Iste Boyle.. .
Canim cam silme suyuna bir Kapak dedim ya o Kapak Kucuk su siselerinin Kapagi :)))).
Ayy teşekkür ederim Bengücüm ne güzel anlatmışsın. Şu duşakabin olayına sinir oluyorum leke olunca, ben de yıkadıktan kuruluyordum kalmasın leke diye ama her yere yetişmek zor oluyor tabi. Bir de bunları deneyeyim bakalım. Bir de etrafta amway satan birisi var ise ürünlerin deneyeyim merak ettim ben de .