- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.861
Oo sen etrafi temizlerken baya bi efor sarfetmişindir. Kolay gelsin.kızlar günaydınlarrrrr, herkes iyidir umarım. İyi haftalar dilerim hepinize... haftasonu misafirlerim vardı malum temizlik yemek vs canım çıktı...dün tüm gün sersem gibi yattım, neyse ki bu sabah gayet dinç kalkabildim ...6 dan beri çamaşır temizlik yemek derken, tüm ev pırıl pırıl, 2 çeşit yeek pişmiş her şey yıkanmış ve ütü faslına geçmek üzere bekliyoorlar. Bugün bi danışmanlık anlaşması yapma durumum var dua edin benim için lütfennnn:)
yalnız bayramın üzerine bi de haftasonu yemesi ve de bol bol içmesi eklenince aklım çıktı sabah tartıya çıkarken neyseki 70 i görünce rahatladım biraz... neyse sıkı bi hafta sanırım hepimizi bekliyor, diyete ve spora dönüşşş.....
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş bol eksiler dilerim... toplightcım bebişlerin pek güzel, pek tatlılar faceden de görüyorum zaten, maşallah onlara :)
Benim bildigim hergün olmasina gerek yok.Bugün spor yapamadım....uzmanlar hergün yapın diyor mu?acaba hergün yapmak mı doğru yoksa haftada 3-4 gün mü?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kzlar byramda hc gremedm sonrasndada kzm usutmus cok huysuz bu hafta onunlz ugtasmktan gremdm bbkler her hastalkta huy dgstrr derler gercktn oyle gunduz cokguzel uyuysn kzm hic uyumaz oldu oyle oluncada gremedm
Gecmis olsun canım kizina. Zor oluyor çocukların rahatsızligi.beni en cok yıpratan o oluyor.