- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #122.861
Ancak öyle olabilecek sanırım canım yahadi gözun aydin diyetisyenden sonra insallah duzenli katilimida saglar takimlar arasi savasta yerini alirsin canim
denemedigim bir sey kalmadiki canim
bende prens yokki tatlim 3 sacakli var
hayir icmiyom bir ara kim ne derse iciyordum simdi biraktim esimde bugun dr.ayarlayaak bakalim
yokkkkk ben hap acim ki zaten
ben evli olmaktan mutluyum esim benden de cilgin olunca sorun yasamadik pek
beni son zamanlarada geren kendime yasama alani acma istegim
20 yil sonra siyam ikizi gibi gezmekten sikildim belki
arkadaslar ortak zevkler ortak biz cayimizi bile birbirimizi bekler iceriz garip bir tipiz sanirim.
bak korkuyordun regl siskinligim olur diye
korktugun kadar yokmus degilmi canim
not edilecek menu ve not edildi
kuzum ben buyuk bir hastalik gecirdim hatta iki kez gecirdim ve kalan hediyesi uykusuzluk oldu.
ooooooooooo super
soyle cevaplayim her hafta bir yeni uye bulup odemini attirip listeyemi alalim.sanirim sen yoktun ama meltem ve toplighte sorabilirsin takim iki kisiydi ve meltemin mezuniyet haftasiydi.katilim sifir motivasyon yerlerde ama birincilik vardi.ben ve birkac arkadas buradakilere moral olsun diye uye daveti yapip hergun burda yazistik amac devamliligi saglamak.7 yildir sanal bir duzen devam ediyorsa bu basta püsküütün daha sonrada uylelerin kurallari ve öz verisiyle gerceklesiyor.bu nedenle birinciligi tabiki hepimizin gonlu ister ama devamlilik cok daha onemli callencim.takimlarin yaprak dokumu devrelerinde gercekten zor durumlar yasadik.hem hayriye var selin var yani kilo veremeyen suana kadar yok degil takimda kotu degil.en kotu birincilik gidercek gibiyse emineyi son anda devreye sokmayi dusunuyorum.o nedenle ki listeyi son ana kadar bekletip baska takimlarin ortalamasini bekliyecegim.buda son olacak tabiki.
sanslilardansin canim
ay canim benim inan cok uzuldum neyseki birsey olmamis buna sukur
kiz ben neler anlattim neler paylastim hele resimler ne sen sor ne ben anlatayim
bende hacimi olcu aliyorum
kotu olaylari bosver animsama dunde kaldi yarinlar guzelliklere gebe kalsin gulum
5 ayda süpermis azmine hayranim
cok memnun kalacaksin inanki
canim basarini tebrik ederim en son 14 haziranda yazmissin.mezuniyetini bulamadim zaten.kotu olaylar yasamissin inan cok uzuldum allah rahmet eylesin buyuklerin icin.
verecegin 8 kilo bir tanem tam mezuniyetinide bilemiyorum cunku 6 ay takimlara gelinemiyor.eger istersen burda bizimle listeye girmeden yazis mativasyonunla kilolari geldigi gibi yolla.yok illaki takim yarisi diyorsan diger takimlarda uyeye ihtiyaci olan takimlar var canim.karar senin.
gogusleri goremiyom ama bacaklar ince birde uzak cekim yapmissin ya ben pek goremiyorum
gordugumde incecikkkkkkkkkkkkkkk bacaklar ama kilonu gostermedine inandim