• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayriye ve servey yazdiklarimizi okuyup oyunuzu kullanirmisin.oy kullanmayan icin hayir diye dusunecegim bilginize

hayriye ve servey yazdiklarimizi okuyup oyunuzu kullanirmisin.oy kullanmayan icin hayir diye dusunecegim bilginize
Canım o kadar sayfa vardı ki anlayamadım neyi oyluyoruz ama çoğunluğa uyarım
Sayfaları karıştırıp ne olduğunu anlamaya çalışıyım

Iyi Akşamlar arkadaşlar

Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
B peynir 3 zeytin yeşillik

Aralarda 2 kivi. 2 dilim elma

Akşam balık ekmek sandviç

Şimdi yine tv karşısında bu tarz benim i seyrediyorum

Herkese iyi aksamlarrrr

guzel bigunden herkese merhabaaa

babam bizde tam bir mac delisidir esimle mac izliyorlar bende benim deyimimle 'klupteyim' burdayim yazdiklarinizi okuyorum
bugun spor salonu ile gorusmeye gittim istanbuldakiler bilir trump towers da jatomi ile .. inanilmaz bi indirim var inanamadimm ogrenci indirimi bi harikaaa 10 aylik vip uyelik icin 1100 tl dediler havuzda dahil tum.spor icindee ptesi bakicam aöfte durdugum ogrencilik.icin belge vereceklermii ??

sizler nasilsiniz kizlarr ?

birde bana yardimci olmanizi rica edecegim 1 haftadir ayni kiloda sabitledim kendimi ne veriyorum.ne aliyorum

sizce ne yapabilirim bu sabitligi bozmak.icin ?

daha once denedigim ve basari ile sonuclanan 6 gunluk isveci dusunuyorum ama suan bunun.icin pek.musait degilim sirinde fikirlerini ogrenmek istedim

Ben dukkani kapattm menumu yazaymm ,:)
İlik limonlu su..
Sabah aci biber domatesli bir yumrtali omlet bir dlm ekmek 1 kk peynir

Ara 1 elma
Oglen az haslanms karnibahar ustne limon siklmis
Ara 1 kirmizi biber bir salatalik
Aksam yesil salata 1 kase corba
1 bardk yesilcay 1 bardk misr pusklu cayi

3 lt su 1 saat yuryus yapacagm birazdan :)

haftasonu guzel bi menu tebrikler sekerimm

iilik sekerim sendennn ??

Sabah 1 yumurta,5zeytın,kk peynır,domates,kk yoğurt,7 badem,1dılım pastırma
Ara 1yesılelma
Oğlen karnıbahar yemegı
Ara, yarım mandalin.
Aksam doner-yoğğurt
Pidesız
2lt su,2tkahvesı
45 dk yuruyus

Nasılsın Zeynepçim jatomide fiyat gayet iyiymiş bu fiyata Üyeliği 1 yıla alırsan süper olur
Şok diyetlere girme bence canım

gunneshh member: 626705 .!.:
Canım o kadar sayfa vardı ki anlayamadım neyi oyluyoruz ama çoğunluğa uyarım
Sayfaları karıştırıp ne olduğunu anlamaya çalışıyım
canım paylaşım alanına bak orada üç tane soru var onları cevaplamak gerekiyor ona göre burada oyunu kullan evet yada hayır

Iyi Akşamlar arkadaşlar

Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim kızarmış kepekli ekmek
B peynir 3 zeytin yeşillik

Aralarda 2 kivi. 2 dilim elma

Akşam balık ekmek sandviç

Şimdi yine tv karşısında bu tarz benim i seyrediyorum
Canm cok guzel olmus menun :) bu sefer ayrı düştük ben beni böyle sev izliyorum:).
Herkese iyi aksamlarrrr

guzel bigunden herkese merhabaaa

babam bizde tam bir mac delisidir esimle mac izliyorlar bende benim deyimimle 'klupteyim' burdayim yazdiklarinizi okuyorum
bugun spor salonu ile gorusmeye gittim istanbuldakiler bilir trump towers da jatomi ile .. inanilmaz bi indirim var inanamadimm ogrenci indirimi bi harikaaa 10 aylik vip uyelik icin 1100 tl dediler havuzda dahil tum.spor icindee ptesi bakicam aöfte durdugum ogrencilik.icin belge vereceklermii ??

sizler nasilsiniz kizlarr ?

birde bana yardimci olmanizi rica edecegim 1 haftadir ayni kiloda sabitledim kendimi ne veriyorum.ne aliyorum

sizce ne yapabilirim bu sabitligi bozmak.icin ?

daha once denedigim ve basari ile sonuclanan 6 gunluk isveci dusunuyorum ama suan bunun.icin pek.musait degilim sirinde fikirlerini ogrenmek istedim

haftasonu guzel bi menu tebrikler sekerimm

iilik sekerim sendennn ??
tesekkur ederm canm yoeumun icin senn sorun icinde sunu diyebilirim benm bildigm vucudu sasrtman gerektigi ama nasil.sasrtmali o kisim sana kalmis :)

canım paylaşım alanına bak orada üç tane soru var onları cevaplamak gerekiyor ona göre burada oyunu kullan evet yada hayır

Canm cok guzel olmus menun :) bu sefer ayrı düştük ben beni böyle sev izliyorum:).
tesekkur ederm canm yoeumun icin senn sorun icinde sunu diyebilirim benm bildigm vucudu sasrtman gerektigi ama nasil.sasrtmali o kisim sana kalmis :)

aynen tatlim sasirtmam lazim o yizden sizlerden fikir istiyorum cunku herkes en az 1 kere yasamistir bende yasadim 1 ay 61.5 dan dusememistim sonra İsveçle kirdim cok sukur ama simdi farkli biai varmi yapabilecegim merk ettim

Back
X