• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben çıkıyorum şimdi bugün tekrar girmeye çalışırım

görüşürüz iyi bakın kendinize
katilimini arttirdigin icin sagolasin gunesim
sen yokken adin vardi buruktum simdi tum ihtisaminla sen de burdasin pek bir mutluyum yawwwwwwww

insallah canim
ben duzeliyim ilaclarda bitsin icelimmmmmmm
dagitalim
fasila gidelim

el ayarida öyle olusuyor canim ya
korkma patatesten domatesten biberden
dene dene dene
sonuc mükemmel olacak inan

Ben de öyle yapıyorum.
Dene dene :)
Pasta ve tatlılar konusunda çok güveniyorum kendime.
Öyle kilo aldım zaten.
Bir pasta yap, 1 günde 2 kişi hepsini bitir derken ..

image.webp

Afiyet olsun canım o kadar olur yasamıyalım mı sarap fermente oldugundan basagrısını tetıkler bılgın olsun.bak şimdii burnunun bır deliğini kapat dıgerınden nefes al.aldıgın yerı kapat dığerınden ver.ustuste 3-4 bardak su iç.10-15 kez derın nefes al acık havada ver eminim ıyu gelcekkk
canım ağrı kesiciyi aldım bugün 3. kere öğleyinde gün yemeğimiz vardı ama ben sadece ızgara ve çorba salata ile günü bitirdim arkadaş extra zeytinyağlı sarmalar kadayıf burmalar getirtmiş bakmadım bile tadına
Meltem yeni yıla 6lı rakamllarla gırmek mythiş olacak benım içinn n

bende inşallah hep birlikte 6 lı rakamlarla hatta becerebilirmiyim bilmiuyorum ama 66-67 olmak istiyorum yeni yılda ki en son 2 sene önce 68 olmuştum 2008 de iken 66 idim düşünün

Kızlar menümü yazayım şimdiden.
Akşam belli olmuyor benim durumum.

Sabah:
- 2 minik dukan peynirli poğaça
- 2 tane yumurta
- 4 zeytin

Öğle:
- 1 kase yoğurt
Ara:
- 1 kase hindistan cevizli dukan puding.

Akşam:
- Fırında balık

Saf protein günümde olduğum için salata yok. Bugün hastayım. Su bile içerken zorlanıyorum ama minik minik içiyorum.

canım ağrı kesiciyi aldım bugün 3. kere öğleyinde gün yemeğimiz vardı ama ben sadece ızgara ve çorba salata ile günü bitirdim arkadaş extra zeytinyağlı sarmalar kadayıf burmalar getirtmiş bakmadım bile tadına

bende inşallah hep birlikte 6 lı rakamlarla hatta becerebilirmiyim bilmiuyorum ama 66-67 olmak istiyorum yeni yılda ki en son 2 sene önce 68 olmuştum 2008 de iken 66 idim düşünün
ben senden cok umutluyum eskiden de biliyordum birazda ondan.sanirim bu diyetisyen uydu sana
nefsine hakim olma taktir ettim.o burmali varya dayanamam ben ya

Kızlar menümü yazayım şimdiden.
Akşam belli olmuyor benim durumum.

Sabah:
- 2 minik dukan peynirli poğaça
- 2 tane yumurta
- 4 zeytin

Öğle:
- 1 kase yoğurt
Ara:
- 1 kase hindistan cevizli dukan puding.

Akşam:
- Fırında balık

Saf protein günümde olduğum için salata yok. Bugün hastayım. Su bile içerken zorlanıyorum ama minik minik içiyorum.
kitabini okudunmu

Back
X