• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi skşamlar fıstıklar

Beril yine olay yapmışın ay ne güldüm alemsim
Tam okuyamadım ama 4 takımdaki harun pek bi atarlanmış okuycam hepsini bir ara

Bu arada bugünkü menümü bildireyim

Sabah. Yağsız sütlü müsli
Ara 1 portakal
Öğle. Fırında yağsız 1 karnıyarık cacık
Ara. İncecik mozaik pasta 2 çatal kadar

Akşam 3 yk ıspanak 1 yağsız fırında baget but
Valla açım ama napıyım dayanıyorum
Bu arada hayriye de tok ortlarda onu yenicem diye daha bi dikkat ediyorum
canm menu guzel sevdm pastayida nefsini korledin sanrsam pasta kalmis olsaydi kesn bende yicektm ama neyseki oglumla esim hupletti :D

zayiflamarekortmenleri1[1].webp zayiflamarekortmenleri1d[1].webp öncesi snrası gelsiin kızlaarr :)

dünyda 1 kşi bile bunu yapabiliyorsa biz neden yapamayalımm...

100 mekik cek yarin barisak
Tamam kuzum anlastik sooz ama yarim mekikdimi ayaklarimada oglumu koyarm hemkarin kaslarmda bi depresir :D
ceza vermek icin bahaneye bak cay demle
olsun ben sevdim sahsen :D

ay moralim bozuldu yawwwwwww
bunlar kadinsa ben neyim ki simdi
asil.ben neyim.bben ben bu kadr bakiyorm eslermz olsa napar kimbiliiir :( yuzeyinki kesin bakmaz o yuzeyn askindan biyeri gormuyor bencee dimi yuzey :))

Tamam kuzum anlastik sooz ama yarim mekikdimi ayaklarimada oglumu koyarm hemkarin kaslarmda bi depresir :D
olsun ben sevdim sahsen :D

asil.ben neyim.bben ben bu kadr bakiyorm eslermz olsa napar kimbiliiir :KK43: yuzeyinki kesin bakmaz o yuzeyn askindan biyeri gormuyor bencee dimi yuzey :))
benim herif bulamaz oyarim o gözunuuuuuuuuuuuu
keserim kulagini

Hanimlar ben bu aralar giremiycem beni idare edin aile sorunlari var ortalik karisik biraz cepde internttde bitmek uzere cumaya donebilirim inşallah. Dualarinizi bekliyorum

Back
X