- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #124.241
tatlım boğazın kötüyse adaçayı falanda iç iyi gelir ıhlamur yap içine zencefil at elma kabuğu tarçın karanfil iyi gelir
alıntılama yapamadım hm cim
evet maalesef ufaklıklarda gidecek bu havada aslında evden çıkmamaları lazım da mecburen hep birlikte gideceğiz yolda iyice hasta olmasalar bari
selin cim yaa enginar da kereviz de çok güzeldir yaa kereviz yiyemeyenler yoğurtlu salatasını denediler mi hiç kokusu falan yok tadı da muhteşemdir aynı zamanda enginar da benim büyük hiç yemezdi enginarı şimdi her hafta yap diyorda buzluğa 40-50 tane falan atmıştım kış gelmeden yarıladık
callan cım saol tatlım

alıntılama yapamadım hm cim
evet maalesef ufaklıklarda gidecek bu havada aslında evden çıkmamaları lazım da mecburen hep birlikte gideceğiz yolda iyice hasta olmasalar bari
selin cim yaa enginar da kereviz de çok güzeldir yaa kereviz yiyemeyenler yoğurtlu salatasını denediler mi hiç kokusu falan yok tadı da muhteşemdir aynı zamanda enginar da benim büyük hiç yemezdi enginarı şimdi her hafta yap diyorda buzluğa 40-50 tane falan atmıştım kış gelmeden yarıladık
callan cım saol tatlım

bi de benim şu anki kilom biraz fahiş 100-200 gram tatmin etmiyo beni bi an önce gitsin şu kilolar yahu başlamak bitirmenin yarısıdır dedik başladık bitmiyo
bi de benim şu anki kilom biraz fahiş 100-200 gram tatmin etmiyo beni bi an önce gitsin şu kilolar yahu başlamak bitirmenin yarısıdır dedik başladık bitmiyo teşekkür ederim inşallah hepimize kolay gelsin :)
 teşekkür ederim inşallah hepimize kolay gelsin :)