- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #124.801
konular harika
keşke ben de pc başında bi iş secseydim,mutlu olacağım.. neyse
canım mesela 1 kilo vermek içn kac kcal yakılmalıdır yazında,en son kelime tamamlanmamış.bir de cümleler kısa kısa hep sınız sınız diye bitmş,oysa bu cümleleri birbirine bağlasan daha da güzel olur
mesela bu paragrafı:
Egzersiz yaparak kalorileri harcarsınız ve yağları yakarsınız. Hangi spor ile ne kadar kalori yakacağınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Kalori kontrolü içinse besinlerin kalorilerini kontrol etmelisiniz ve ona gör tüketmelisiniz. Artık hemen her besinin kalori oranını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Böylece günlük aldığınız kaloriyi hesaplayabilirsiniz. Günlük almanız gereken kaloriyi ve yaktığınız kaloriyi hesaplarsanız kilo vermeniz oldukça kolay hale gelecektir
şöyle yapabilirsin:
Egzersizle beraber kalori harcayarak yağlarınızı kolaylıkla yakabilir, kendinize uygun sporu seçip, bu sporla kaç kalori yakıldığını öğrendikten sonra tükettiğiniz besinlerin de kalorisini hesaplayarak, günlük kalori alımınızı öğrenebilir ve böylece kilo vermenizi daha da kolaylaştırırsınız.
benim cümlede cok uzun oldu
belki basit cümlelerden oluşması, insanların anlaması acısından daha iyidir
kendi kurduğum cümle de vasat sanki
neyse sen aynen devam et
Eline sağlık Callancım. ( şu eki nasıl getirsem bilemedim.)
Word üzerinden kopyalarken eksik olmuş sanırım.
Değişiklikler yaptım yazıda.
Burada yazılı yazıyı aynen kopyalamam site için sıkıntı oluyor ama zamanları değiştirdim.
Bu arada ben de uzun cümleleri çok severim ama ne kısa ne de çok uzun cümleler okuyucu için daha iyi oluyor genellikle. Kimi cümleler fazla kısa olmuş benim yazıda.
Evet ama zamnnda 24 kilo verdm bu 10 kilo cok geldi veremedm bi turlu.
Verilen kilo az olunca vermek de zor oluyor ama 5. takıma kilo falan dayanmaz.