• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maydanoz ıyı odem attırıyordu ama yapmıyım artık baska odem soken bişey yapcam ama onlar da tehlikeli olabılır

bol mor lahana salatasi sirkeli limonlu ve yannda tavuk cigrr sotelenmis o nedir cnm tarifi paykas bende yarn yapymm :)
Canım sana agır gelebilir makarna bu.tavuklu soğanlı turşulu unlu sütlü mantarlı kremalı bi tarif bu.biraz kilo verdikten sonra bir sürü tarif verebilirim.
Balık istedı canım ama bu saatte tazesını bulmak zorrrr
Evet balık güzel olurdu canım...

Canm gece ne guzel kaynatmissinuz okudum hepisini artik kotu dusunce yok sen artk farklisin bi hedefn var amacin var bak erkek arkadasnda senn icin fedakarlik yaomis bi anlsma yapmissinz ne guzel simdik bunun icin savasma zamani :) kendne kotu seyler demee :)

evet öyle anlaştık ve başladım ben sağolsun oda bugün fazlasıyla destek oldu elinde su şişesi boyna iç te iç içte iç :D

Yeni arkadaş gelmiş.
Hoşgeldin Zeynep.
Tiroidin varmış. Seni çok iyi anlıyorum.
Aynı problem bende de var.
Biz kilo vermek için daha motive ve daha kararlı olmak zorundayız.
Çünkü herkesten çok daha yavaş gidiyor. Kimi zaman normal beslendiğin halde tartıda artıyı göreceksin. Ya da gram gram gidecek ama karar verdikten sonra olacak emin ol.

evet aynen öyle çok aşırı yavaş hayırlısı olsun ama kararlıyım.

zeynett52... bırak sımdı erkek arkadası..
bız senı daha saglam motıve ederız.
kendın ıcın..yalnızca kendın ıcın
cok sevdıgım bı soz
"MASKEYI ONCE KENDINIZE SONRA COCUGUNUZA"

tabi ki önce kendim için ona şüphe yok :)

hosgeldin canm nsil gecti gunn bide guzel haberlerin filan vardi glba dimi :))

evetttt bugün süperdi biraz acıktım ama idare ettim :) ilk olarak sabah 9 da kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık şekersiz çay ve çeyrek simit. ara öğünde 1 adet küçük muz öğle yemeği dışarıda iş görüşmesine giderken kaşarlı küçük sandviç belki bileniniz vardır genelde thy uçakta verirler onun aynısı :) diğer ara öğünde 2 adet hurma ve 25 gr üzümlü ekmek halk ekmekten aldım 50 gramdı yarısını yedim :) akşam yemeğinide daha yemedim 7 gibi yiyip günü kapatıcam :D

asıl diğer olay istanbulda ismek ve spor a.ş nin yerleri var sporla alakalı sabah görüştüm onlarla gündüz saatlerinde ücretsizmiş bende hem aerobiğe hemde fitness kaydımı yaptırıcam grçi aerobiği azönce kaydını yaptırdım :Daerobik pazartesi ve çarşamba günleri 1 saat fitness da c.tesi ve pazar 2 saat :D şuan acayip mutluyum 1 lt su içtim. yatana kadarda 2 lt zorlarım :D şuan acayip mutluyum iş görüşmemde iyi gitti durum bu :D

ayrıcaaa hepiniziii kocaman seviyorum iyi ki varsınız bunları anlatmak için bile insan yemez :D dedikodu ve muhabbet doğamızda var :D

hoşbuldum EmineF

hasimato evet adamın adı ama şöyle durum tiroit bezlerini vücudüm tehdit olarak algılıyor ve savaş açıyor anti tpo değerim normal değerinin 40 katı üzerinde yani çok aşırı yüksek buda çalıştırmıyor bezini ve hormon salgılaması olmuyor sonuç kilo.

2008 de aniden 10 kilo aldım 60 oldum ve 6 sene boyunca 60- 65 -70 oldum. spor yaptığım dönemler 2 3 kilo verdim ama peşine yine kilo aldım son 6 aydada 10 kilo aldım şuan 80 kiloyum.

evde tartı var işe başlarsam sıkıntı olur diye düşündüm doğru sabah tartılmak en iyisi ozamanlarda bilgi verebilirim.
hoşgeldin canım
yanlış okumadıysam sen daha öğrenciydin değil mi
hangi bölümdesin

hoşgeldin canım
yanlış okumadıysam sen daha öğrenciydin değil mi
hangi bölümdesin

hoşbuldukkk
ben mezun oldum yüksek lisansımı bitirdim mali müşavirlik sınavlarını da verdim şuan mali müşavirim :D

Ben sıze ne zaman guzel haber vercem bakalımmm cagın problemi ınfertılıte umarım nasıbımızı almayız keske spirali daha erken cıkartsaydım yaaaa
çağın problemi infertiliteyi kafaya takmak
çocuğu olmayanlar bi unutsa bu mevzuyu odaklanmasa çocuk geliverecek
sen umursama;amann hayırlsı de, o gelir hemen kapıyı tıklar merak etme,ama takarsan olmuyor

Canım sana agır gelebilir makarna bu.tavuklu soğanlı turşulu unlu sütlü mantarlı kremalı bi tarif bu.biraz kilo verdikten sonra bir sürü tarif verebilirim.

meltem bir günlük menünü yazsana merak ettim
nasıl koruyorsun,neler yiyiyorsun

hoşbuldukkk
ben mezun oldum yüksek lisansımı bitirdim mali müşavirlik sınavlarını da verdim şuan mali müşavirim :D
o zaman hayırlı olsun canım,
başka yeni üye öğrenciydi o vakit,karıştırdım :KK54:
boyun yaşın şuanki kilon kaçtı bir de hedefin,ya arkadaşlar biliyordur da,ben kaçırdım kusura bakma,merak da ettim :)

çağın problemi infertiliteyi kafaya takmak
çocuğu olmayanlar bi unutsa bu mevzuyu odaklanmasa çocuk geliverecek
sen umursama;amann hayırlsı de, o gelir hemen kapıyı tıklar merak etme,ama takarsan olmuyor
Evet canım dogru.birde şu var bence türkiyede çoğu insan nasıl cinsel bir birliktelik yaşıcak bunu bilmiyor ayrıca çocuk yapıldıgında onun yaşam şartları nasıl olucak bunuda düşünen yok.gerçi yeni nesil bizim gibi empoze ola ola gelmiyor daha özgür...

çok teşekkür ederim haklısın evet bende telefonuma menülerimi yazıyorum kalorilerini hesaplıyorum. :D hepsini size aktarabileyim diye unutmamak için :D

inşallah vericem kilo :D sizinde desteğinizle menümü ve faaliyetimi size aktarıcam yorumlarınızı beklerim :)

tabiki tatlım elimizden geldiğince sana destek olacagız merak etme sen kendinden emin ve kendinle barışık ol ama

meltem bir günlük menünü yazsana merak ettim
nasıl koruyorsun,neler yiyiyorsun
Sabah;
Rafadan yumurta,yarımşar domates ve biber,1 dilim portakal ve yarım dilim kızarmış ekmek üzeri peynir
Öğle;
1 kase baharatlı yoğurt içine haşlanmış patates ve brokoli
Ara;
2 yemek kaşığı nar
Akşam;
Chicken stroganoff yicem 1 saat sonra falan biraz önce salatalık yemedim :)

anladm tatlm o zman ben almiyim bndan bana cis olur bu :)

evet öyle anlaştık ve başladım ben sağolsun oda bugün fazlasıyla destek oldu elinde su şişesi boyna iç te iç içte iç :D

evetttt bugün süperdi biraz acıktım ama idare ettim :) ilk olarak sabah 9 da kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık şekersiz çay ve çeyrek simit. ara öğünde 1 adet küçük muz öğle yemeği dışarıda iş görüşmesine giderken kaşarlı küçük sandviç belki bileniniz vardır genelde thy uçakta verirler onun aynısı :) diğer ara öğünde 2 adet hurma ve 25 gr üzümlü ekmek halk ekmekten aldım 50 gramdı yarısını yedim :) akşam yemeğinide daha yemedim 7 gibi yiyip günü kapatıcam :D

asıl diğer olay istanbulda ismek ve spor a.ş nin yerleri var sporla alakalı sabah görüştüm onlarla gündüz saatlerinde ücretsizmiş bende hem aerobiğe hemde fitness kaydımı yaptırıcam grçi aerobiği azönce kaydını yaptırdım :Daerobik pazartesi ve çarşamba günleri 1 saat fitness da c.tesi ve pazar 2 saat :D şuan acayip mutluyum 1 lt su içtim. yatana kadarda 2 lt zorlarım :D şuan acayip mutluyum iş görüşmemde iyi gitti durum bu :D

ayrıcaaa hepiniziii kocaman seviyorum iyi ki varsınız bunları anlatmak için bile insan yemez :D dedikodu ve muhabbet doğamızda var :D
menuye meltemm berililm yorum yapsn canm ben bisy demiym :) ayrica beraber spor yapn ne guzel sana destek vermesi super bak nssil guzel kilo verceksn sporada yazilmissin oh mis :)
Selincim şöyle bir şey yiyebilirsin;
Haşlanmış karnıbahar,turşu,mısır,köz biber,maydanoz,limon,yağ birazcık ve tuz
Hepsini karıştır ok
tursu ne tursusu canm farkedermi ..tamm buda super tarf :)
Evet canım dogru.birde şu var bence türkiyede çoğu insan nasıl cinsel bir birliktelik yaşıcak bunu bilmiyor ayrıca çocuk yapıldıgında onun yaşam şartları nasıl olucak bunuda düşünen yok.gerçi yeni nesil bizim gibi empoze ola ola gelmiyor daha özgür...
hic sorma canm smdden ozgurler hele bi istedikleri olmasn kiyamet teknolojiyi herkesten cok kullaniyorlar:)

bende evimde besleyemiyorum bi komşunun kedisi birinin köpeği var arada gidip severiz

maşallah sen kv eli boş gelmemiş
bu arada çok güzel görünüyor acıya hiç dayanamam deli gibi acı yerim ben urfalı falanda değilim ama
neyse kızlar ben çıkar akşam çok konuşmayın haa ben gelemiyom
sabah görüşürüz

Ahh evde beslemeyi nasıl istiyorum.
Bilmeyen vardır belki. Pug cinsi köpek arıyorum. Duyan, bilen varsa lütfen bana söylesin.
pug-aed5ccffa1461fe081559c9b05afda98.png

Ohh ne güzel işte. Böyle haberlerle gel.
Ben de nedense öğretmensin diye hatırladım seni.

Back
X