Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Callan sen böyle dedin diye cidden klibi aradım ama zaten klip yoktu ki :) sanırım sen rap ten dolayı böyle söyledin :)

Ben sıkı bir Sagopa hayranıyım. Sözlerinin anlamları çok değerli şarkıyı dinlemesen bile sözlerini okusan anlarsın :)

Ahmak ıslatan...

Onlar, anlatsan da anlamazlar,
Bir anlam da yüklemezler,
Çıldırdığını düşünürler,
O büyük düşünürler.
"Keşke konuşmasaydım" dersin,
Meğer buymuş ilk dersin,
Zor iş, kolay gelsin...
hayır onu dem,yorum,avatarında m sexy and ı know it yazzıyor,bu klibi izledim :) daha doğruu izleyemedim,iğrenç

Kızlar bışey soracam ama özellikle karataycılara dagyolu callan,
Bu hafta araogunsuz gecırdım sadece aksam yemegını yedıkten snr bır ates basıyor benı yuzum yanıyor resmen neden kaynaklanıyor sızce onceden bole bışey yoktuuu
kan şekerin hızla yükseliyordur,glisemik indeksi düşük besinler tercih et canım

Ben geldim kizlar bugn gecmise cok bakamadm neler kaynattniz bakalm bu aksam yemegi bende ysrn ne gbi sonuclanicak cok merak icindeym su an ve fena korkuyirm

Afiyet olsun o zaman şeker.
Neyse, ben yorum yapıp yiyecekleri düşünmemeliyim.
Zorlu bir akşam geçiriyorum.. :KK49::KK49:

teşekkür ederim :)

hayır onu dem,yorum,avatarında m sexy and ı know it yazzıyor,bu klibi izledim :) daha doğruu izleyemedim,iğrenç

aaaa onu mu :D eheeheh ben onu izlerken hep gülüyorum fena ya :D normalde hep dinleriz arabada yolda vs ama klibi izleyince insan şaşırıyo :D ama şarkı çok modadır :D ben o avatarı koyarken minions için koydum sarı minions :D onun kendisine sexiyim ve biliyorum demesi komedi :) minions diye yazarsanız ve kliplerine bakın komiktir :D gülüşü bile insanı güldürür :D

Emine yemekten hemen snr yuruyus yapmanın ne zararı var?gercı ben 1saat snr yapıyorum genelde.daha gecerse serılıyorum yapamıyorum hıc yapamamaktansa...
Yemektrm hemen sonra -takdir edersinki herkes ise guce daliyor- onlari isinden edip "gelin gelin ben yikima basladim..dersen spor yaparak... sistem coker.
Gerci tamamen yediginle de alakali...biz oturup kebap yemiyoruz neticede.. ama en agir yemek icin 3 yarimsaat dinlenmesi lazim vucudun.
Ote yandan; kosarken yarimsaatte bir 1/2muz cok iyidir. Yani triathlon yapmiyoruz ama bu da var demek istedim.

canm neden böyle yapıyorsun alerjik bir durum ya da astım filan mı var ailede
Yani bizim aile toptan alerjik:KK48:
Hali icin dediysen... halidan cok tiksinirim.. perdeden de. Perde ve hali yok dikey jaluzi..yatay jaluzi..gecinip gidiyoruz
Kendj cekirdek ailemde astim henuz yok sukur. Minik (6ay) daha yeni tanisiyoruz.
Ama kendi ailemde mite alerjisi mi istersin toz mu polen mi neler neler.. kizimda coklu gida vardi.. tabi bunun konumuzla alakasi yok. Sanirim aileden bi aliskanlik oldu.
Acep sen supurge acmamayla alakalj mi sordun?!..
Eger oyle ise.. ilk 1 yil acmiyprum cunku bebegin belki alerjisi vardir.. gibi gjbi . Aileden aliskanlik diyelim.
Sanki ayni cumleleri tekrar tekrar yazdim:)

Kafami bulandiranlar:
1-Beril
2-Selin
3-Beril
4-Selin
5-Selin
5,5-toplight

Neydi o muhabbet anlamadjm ya...
Gebeyken dusen b12mi tekrar tekrar yerlere vurmayinnn

Hayriyecim sorun cozulduyse dusunme gerisi duzelir
Sende bana kizma kilonu verene dek takim ici yazisalim.fazlalik gidince listeye girelim tamammi canim

Back
X