Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın heyecanlı bir gün olacak benim için :D

birde bir sorum olacak tartılırken taş üzerine koyup mu tartılıyorsunuz yoksa parkenin üstündemi?

bizim evde parkede farklı taşta farklı çıkıyor kafam karıştı :D

Iyiyim berilim allah razi olsun ozelede yazmisin cok sagol. Vallahi buyuk bi dertten iftiradan kurtuldum evliligim bile sallantidaydi kurtardim elhamdülillah çok Kötü gunler gecirdin cok sukur gecti canim cok sagol
Ohhhh guzel Haber
Seni Merak ettim Sadece
Anlatmak istermisin Yok yok anlatip yeniden hatirlama canim

yarın heyecanlı bir gün olacak benim için :D

birde bir sorum olacak tartılırken taş üzerine koyup mu tartılıyorsunuz yoksa parkenin üstündemi?

bizim evde parkede farklı taşta farklı çıkıyor kafam karıştı :D
Sen yeni mi geldin canm benim parkede dogru cikiyo yani hep ayni yerde tartiliyorum

Sen yeni mi geldin canm benim parkede dogru cikiyo yani hep ayni yerde tartiliyorum

evet ben daha yeniyim ilk haftam :) bizde parkede daha fazla tartıyor azönce kardeşime taşta deneme yaptırdım kendisi denedi yarın sabah deneyeceğim de :D

hoşgeldiniz bu arada :)

Ohhhh guzel Haber
Seni Merak ettim Sadece
Anlatmak istermisin Yok yok anlatip yeniden hatirlama canim
Vallahi beril buyuk bi hayat dersi aldim buyuk bi sadece demek istegim tek şey hayatta akrabada olsa kimseye guvenmeyecekmişin. Eşimin amcası hanımı var benden bi kaç yaş buyuk cok sevdiğim bi insandı çok deger verdigim hayatta onun için yapmadığım bisey yoktu ver sirdasimdi bugune kadr anlattigim ne varsa heryere saçtı kayinpedere kadar anlatti çok kötüydü kizacasi :(

Hayriyecim sorun cozulduyse dusunme gerisi duzelir
Sende bana kizma kilonu verene dek takim ici yazisalim.fazlalik gidince listeye girelim tamammi canim
Ay beril ya vallhi yazdigini simdi tekrar okudum yeni anladim vallaha kusura bakma kafa gidip geliyo haftaya listeye geceriz kilomu olur cnm

Bu hafta bır nefes al canım bıraz dıyet bıraz geyık muhabbeti
Yarın yenı bır gün öyle duşun

Vallahi beril buyuk bi hayat dersi aldim buyuk bi sadece demek istegim tek şey hayatta akrabada olsa kimseye guvenmeyecekmişin. Eşimin amcası hanımı var benden bi kaç yaş buyuk cok sevdiğim bi insandı çok deger verdigim hayatta onun için yapmadığım bisey yoktu ver sirdasimdi bugune kadr anlattigim ne varsa heryere saçtı kayinpedere kadar anlatti çok kötüydü kizacasi :KK43:

çok üzüldüm :( gerçekten kimseye güvenmeyeceksin Allah yardım etmişte düzeltebilmişsin çok geçmiş olsun.

Sagol canm asil sen hosgeldin :)hayirlisi kac kilosun cnm

teşekkür ederim :) 80 kiloyum yani en son tartıldığımda :) yarın sonucu görücez :)

Anam ben bu form cayından bırkac defa ıctım rakıbım soktu aklıma ama onumuzdekı ay ıcmem artık

Gecen hafta uzun zamandır gorusmedıgım bırı aradı ruyadında benı hamıle gormus hemı de ıkızmış bugun bır calısanım geldı dun ruyamda gordum hamıleydınız dedı ustelik hıc dusundugumu bılmeyen kişiler bunlarrr sasırdımmm

Back
X