- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #126.601
Hehe evet canım kesinlikle vericeksin sendeki bu irade bende bile yoktu inan bana...öptüm çok çok....meltemin çocuğu bir yaşında,benimki 6 aylık
meltemle 7kg farkımız var,e ben haftada 300 gr verirsem bile yetişirim meltem
yaşasın çıtır annnelikkkkk
Ya canım yaaa çok duygulandım elbette bunlar benim tecrübelerim herkese uymaz bunu sende biliyorsun yinede sözlerimi kaydetmen çok onure etti beni...bu meltemin mesajıydı,ben kaydettim
biri düzenli olarak 30 kg verdiyse ve onu koruduysa o insanı ciddiye alır ve takip ederim
meltemin değerini bilmeliyiz,o bizim şeyda coşkunumuz,ben kendi adıma karatay ve meltemin dediklerine uymaya çalışıyorum,çünkü başarıyı gördüm
şimdi meltemin mesajını kopyalıyorum
Arkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...
Ama benim önemsediğim konu kabızlık onuda şöyle diyorum sabah 1 lt ılık su ile kayısı yemelisin.kabızsan muz yememelisin.meyveyi sabah- öğle arası çiğ badem veya cevizle yemelisin.proteinle karbonhidratı beraber almıyorsun.kahvaltı da da ya yumurta ya da peynir yiyosun.yani bunlar benim değişmez kurallarım daha çok var...