- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #126.781
Iyı guzel guluşlubsuan devrıldım uzanıyorummmselam canm napiyosun bakym :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı guzel guluşlubsuan devrıldım uzanıyorummmselam canm napiyosun bakym :)
Selincan bugun boluk boluk uyudumm gece ve sabah 5 ve 5,1 sıddetınde ıkı deprem olduuuselam canm napiyosun bakym :)
Umarım benim de zamanla öyle olur canım bakalım :)demekki etki etmis bak super bende ilk basladgmda bacaklarm feci kasiliyordu ama simdi yaptikca kendimi super hissediyorum :)
Benim bahsettiklerim de en sessizleri... mevzu taban darbesi oldufundan sonuc degismiyor.demekki etki etmis bak super bende ilk basladgmda bacaklarm feci kasiliyordu ama simdi yaptikca kendimi super hissediyorum :)
canm bi arastir sorustur belki sessizleri vardir dagyoluda oyle bakiyordu yanls hatirlsmiyorsam
Himm...Callan ve sana sormustunKime soruyorsun emınecan
Biz hataya ve adanaya gıtmıştık gezmeye superdııııı
Yuzde belirleyecegim misal %1.4 gibi.. her hafta ona gore yemegimi ayarlayacagim.Ben ne demek ıstedıgını anlayamadımm m
Kiz o onceki hafta idi.. onu soyleyebiliyor muyuz..Emine basarının sırrında lutfen 4cipuradan bahset catlayalımmmm
DemeeeeeYumurtalar tavukların stres altında olmasından ne kdr proteın degerınde bılemıyorum kırarken dıkkat edın akı su seklinde kıvamlı degıl hazır corbalar genelde gluten ıcerıyor bu da daha cok yeme ıstegı ve bagımlılık yapıyor ekmekler ruseynsız yanı posa yenıyor ocınde max tuz var zaten tuzumuz bıle sıkıntı sadece ıku mıneral mevcut ıslenmemış kaya tuzu kullanıyorum mayonez deneyın cok az koyun tabaga bekletın dolapta bıle ne hale geliyor.sut konusu tam kaos.pınarda staj yaptım pınar adına oduyoruz o parayı cunku sut bozulmuyor nasıl olabılır bu sızce alın acık sutu kaynatıp dolaba koyun 3.gun koklayın yada ıcılıyor mu gozlemleyınnn sute 4ay raf omru konuyor artı acık paketı dolapta 10 gun beklettım ısıttım tattım sut aynı yanı boşuna ıcıyoruz daha cok var aktarırımmm
Bence basarında onların rolü buyuk spor eksenli yasadıgından metabolizman hızlı tabiKiz o onceki hafta idi.. onu soyleyebiliyor muyuz..
Ama bahsi gecer merak etme...oneri kisminda:)