Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 2kk peynır,1 yumurta,domates,bıber,10 zeytın,10 fındık,1armut,kk yoğurt
Sutlu nescafe
Aksam
Kelle paca corbası
Sade tkahvesı
2 lt su
60 dk spor

sabah:1 kayısı,7-8 zeytin,2kk peynir,salata,2 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı ballı çörek
ara:kahve,1 kahve fincanı badem
ara:cennet meyvesi
akşam:1 kase kıyma,1 orta boy haşlanmış patates,1 küçük kase yoğurt
3,5 lt su içtim,sabaha kadar 4 ltyi geçerim
1 mile leslie dedim ama vakit bulamadım
toplam 1788 kcal
dagyolu hadi listeni bekliyorum,aldığın kaloriyi hesaplayacağımmm
hadi hadi hadi

Kizlar iyi aksamlarr

haftasonu olmasina ragmen cozutmasiz gecirdim kendimi tebrik ediyorum.
ptesi itibari ile apora basliyorum yazildigimiz salon acildi dun olcumleri falan yaptik ancak cok uzuldugum bi nokta varki pilates saatleri bana uymuyor (haftanin 2 gunu gidebilirim bir hafta ici bi hafta sonu hafta ici sirketten erken cikmam lazim )
dun gece disardaydik taksimde ve biz bahsettigim sibelim arkdamla meyve salatasi istedik (barda ilk defa meyve yedim icki zaten kullanmiyorum )
herneyse oyle boyle yarin ptesi

sizler nasilsinizzz ??

ohaa ben niye bukadar az yiyemiyorum ya
Normalde ben de az yıyemem bu kdr ama ıkı ogun işe yaradı sanki bır de hamilelik istıyorum ya 73 lerle hamile kalırsam ıyu olmaz ondan ve 1 saat spor yapınca bosa gıtmesın dedım bır de senın verecek cok kilon yok benım kdr bır de sen emzırıyon sayayım mı daha:KK45:

Kizlar iyi aksamlarr

haftasonu olmasina ragmen cozutmasiz gecirdim kendimi tebrik ediyorum.
ptesi itibari ile apora basliyorum yazildigimiz salon acildi dun olcumleri falan yaptik ancak cok uzuldugum bi nokta varki pilates saatleri bana uymuyor (haftanin 2 gunu gidebilirim bir hafta ici bi hafta sonu hafta ici sirketten erken cikmam lazim )
dun gece disardaydik taksimde ve biz bahsettigim sibelim arkdamla meyve salatasi istedik (barda ilk defa meyve yedim icki zaten kullanmiyorum )
herneyse oyle boyle yarin ptesi

sizler nasilsinizzz ??
Aferın sana zeynepcım

sabah:1 kayısı,7-8 zeytin,2kk peynir,salata,2 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı ballı çörek
ara:kahve,1 kahve fincanı badem
ara:cennet meyvesi
akşam:1 kase kıyma,1 orta boy haşlanmış patates,1 küçük kase yoğurt
3,5 lt su içtim,sabaha kadar 4 ltyi geçerim
1 mile leslie dedim ama vakit bulamadım
toplam 1788 kcal
dagyolu hadi listeni bekliyorum,aldığın kaloriyi hesaplayacağımmm
hadi hadi hadi
Sen de azıcık yemişin kuzum

Heyyyy hatunlar nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz?

Menümü yazıyorum

Sabah 1 dilim tam buğday ekmek üstü domates 2 zeytin yarım kk peynir kekik tost ve 1 bardak 5 i biyerde çay

Öğle 1 dilim üzümlü ekmek yeşil mercimek yemeği çok az karnabahar ve yoğurt

Akşam :((( burgerden tavuk menü kızmayın ama dışardaydım başka seçenek yoktu

2 lt su ve sabah 2 saat fitness ve akşam hatta bu saate kadar sürekli yürüme halindeydim. (İstanbulu gezmece)

Back
X