- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.701
Hayırrrrrr kulvarlarımız aynı degıl kabul edememmmmmo zaman servey topligh sen rakipsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırrrrrr kulvarlarımız aynı degıl kabul edememmmmmo zaman servey topligh sen rakipsin
yarın öğlen enn geç 12ye kadarBugün kilo paylaşımı mı yapılacaktı?
servey korktuuuHayırrrrrr kulvarlarımız aynı degıl kabul edememmmmm
Korkmaktı laf mı ya kadın 4cıpura yıyor 3-4 kilo verıyor ben onla asık atabılır mıyım sence callannnservey korktuuu![]()
zayıflamadan almabenim de dolabımda beni bekleyen bir sürü kıyafet var ama ben kilo aldıktan sonra çok güzel kıyafetler çıktı ve ben alışveriş açlığı yaşıyorum. İstediğim kıyafeti almak istiyorum, oramı buramı kapatsın diye uğraşmadan, giy ve çık istiyorum.
Neeeee daha nelerrrmezgit ya mezgit hani şu hamsiden bi tık daha büyük olan balık 350 gr kadardı 13 mezgit 7 kilo etmiyoben böyle böyle VERİYORUM. bu kiloyu iki ayda mı aldım ki hurra diyete yükleneyim.. 1 senelik plan var en az belki 2-3 sene..
cidden öyleKorkmaktı laf mı ya kadın 4cıpura yıyor 3-4 kilo verıyor ben onla asık atabılır mıyım sence callannn
Aaaa neden....Kesinlikle kabul etmıyorum ben asla rakibin değilim ayrıca bwçen 72,5 kg yumm emineeeee yarın umarım 71,9 olurumm
bence 80ler birbiriyle yarıssınEmineye rakip bulalım bence hm olabilir kilolar es ne dersınızzz
vuhuuuuuuuuuuAaaa neden....
Uzun surmeyecek serveycim... korkma.
Hemen sollayacagim.
Hadı ordannnnn
Aaaa neden....
Uzun surmeyecek serveycim... korkma.
Hemen sollayacagim.![]()
İyi ki grup içi yarışmayı onerdım takımlararası 1.olmak guzel elbette ama burada bıreysel yarışta daha cok motıve oluyorum bennnnbence 80ler birbiriyle yarıssın
70ler birbiriyle
60lar birbiriyle
50ler de aynı sekilde
ama boyu uzun olanlar mesela 70lerdeyse 60lılarla yarıssın
Tamam, bugün paylaşım yapanlar var da ondan sordum.yarın öğlen enn geç 12ye kadar
12 sonrası bildirimler kabul edilmiyor
ben fe almamaya çalışıyorum, ama mecburen alıyorum, okulda herşeyi giyemiyoruz, pantolonun eteğin bluzun düzgün olacak, ben dikkat ediyorum. Kilom ne olursa olsun öylesine giyinip çıkamıyorum.zayıflamadan alma
ben inat ettim,doğumdan sonra 70li kilolardayken giysi filan almadım,65deyken de almadım
daha yeni aldım,tekrar 40 bedene girebilmek güzelll,sonra 38 olacak daha sonra da 36![]()
aynen dagyoluyla ben de cok motive oluyorumİyi ki grup içi yarışmayı onerdım takımlararası 1.olmak guzel elbette ama burada bıreysel yarışta daha cok motıve oluyorum bennnn
Bence bu işi bıldırımın hemen arkasından yapalım callan ne dersın her hafta gozlemlerız de dususuu1. gunnesh 21
zeynep 21.3........ikinci
2. sanem 21,6
3. beril 22,9
4. dagyolu 23,8 23,4..........beşinci +0.4
5. callan 24,1 23,3...........dördüncü +0.8
6. servey 26.3 26.0..........altıncı +0.3
hytsvncgzl 27,4..........yedinci
7. toplight 28,8 28,4..........sekizinci +0.4
8. hm 29,8 29.............dokuzuncu +0.8
9. selin 30,1
zeynett 30.04.......onuncu
emine 32,3.........onbirinci
10. sukker 40,5
yeni arkadaşlar da verdiğim linkten girip hesaplasınlar önceki sonuçlarla kıyas yapacağız
arkadaşlar BMIsını kaçırdığım arkadaşlar tekrar yazabilir mi
bir de tüm mesajları okumaya çalıştım bir önden bir arkadan kaçırdığım mutlaka olmuştur,cevap yazamadıysam kusura bakmayın dostlar,öpüyorum
bu arada listede bildirim yapan ve BMI'sı düşmeyen arkadaş yok,herkesi çok tebrik ederim
Beruşum benım %7 vermemı arzuladıgın için çooookkk tesekkurlerrrr***5.TAKIM 391. ETAP***
beril77 ( 68.6///)
toplight (71.7/ //% )
CallanPinckney (62.1///%)
servey(72.5///7%)
sanemsu0606(57.1//%)
dagyolu(63.3///% )
selinhm(81.0///%)
hm22( 83.8///%)
hayeiyedemet (77.6/ / / % )389.etapta bildirim yapmadan izne ayrilan uye yuzdesi 3`e bölündü
EmineF (85.1/ // % )
sukker (108.5/ //% )
5.takim ortalamasi=%
***6.Takım 390. ETAP *** DÖRDÜ