- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.961
ay evet bi görsemmm,böyle mutluluktan ucacağımmmaynen canım yaaa, harika bişeyyyy:):) 5'li rakamları da görecez inşAllahhh, sen baya yakınsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet bi görsemmm,böyle mutluluktan ucacağımmmaynen canım yaaa, harika bişeyyyy:):) 5'li rakamları da görecez inşAllahhh, sen baya yakınsın![]()
bu menunun yarısı uçmuş hemen ekleyim içdiğim 4 kayısı akşam 1 kase kadar pırasa cacık 4 lt su 50 dk koşu bandıdünki menum
sabah 2 d.le yapılmış peynirli domatesli tost 5zeytin turp maydanoz
ara 4 ceviz yarım elma sabah suyunu kalkınca suyunu iç
dediğim gibi yenildiğim hafta yoğunluktan dikkat edememiştim yoksa yani o 1 ride vermezdim de hadi şevk olsunohaaa cok fena yenildim
callan büyük bir hezimete uğradııı
kafamı taşlara taşlara vurayım
yokyok ben yanlış gördüm,gözümü kapatıp tekrar bakayım
hala aynı görüyorum
neyse durumu kabullenip yola devam etmekten başka çare kalmadı
tebrik ederim dagyolcum sen bu galibiyeti hakettin ama şunu bil son gülen iyi güler
2-1 skor
haftaya 2-2 olacak![]()
sen süper bir şeysin yaaaa yummy yummyBen biraz saçma bir kişiliğim.
Önümde olunca hiç yiyesim gelmiyor.
Olmadığı zaman kalkar yapar yerim, hiç üşenmem.
Bugün ıslak kek yapmıştım. Çok da severim. Ağzıma sürmedim.
Mısır patlattım, onu zaten çok sevmem. Biraz vardı, ı-ıh dedim.
Akşam yemeğinde patates kızarttım, köfte kızarttım.
Tadımlık bile almadım ama olmasa canım birşey isterdi kesin.
teşekkür ederimmm canım :)22de yaptığın ara öğünü ve makarnayı görmezden geliyorum bunun dışında gayet iyi
bak menülerin nasıl güzelleşmeye başladı
yokk ben sana olacağı söyleyeyim,callan haftaya dağyolunu ezip geçecek,neyse olumlu tarafından bak , eskisi kadar ağır olmadığım için üzerinde cok bir yük hissetmeyeceksinbu menunun yarısı uçmuş hemen ekleyim akşam 1 kase kadar pırasa cacık 4 lt su 50 dk koşu bandı
dediğim gibi yenildiğim hafta yoğunluktan dikkat edememiştim yoksa yani o 1 ride vermezdim de hadi şevk olsun
canım haftaya inş inş sen yine yerinde dur ben yanına geliyorum kardeş kardeş aynı kiloda ilerleriz merak etme
ay evet bi görsemmm,böyle mutluluktan ucacağımmm![]()
seni çok iyi anlıyorum,ben de eşimle yemeği seviyorum ama şükürler olsunn eşim çok az yer,yemeğin üstüne asla yemez,ilk evlendiğimizde film izlerken filan beniimle bir şey yememesine üzülüyordum (mantığa bak yaa) ama şimdi içimden teşekkür ediyorum,o da benim gibi biri olsaydı şimdi kaç kilo olurdum Allah bilirteşekkür ederimmm canım :)
bu arada 22 de değil 20 de yaptım ara öğünü, farketmez aslında çünkü ben erken yatıyorum, gereksizdi ama eşimle de arada sırada oturup birşeyler yemek güzel oluyo:)
canim sabah tartildim 68.7 geldiberilcim kilonu 68.8 yazmışsın,sonra sabit yazmışsın
2 hafta frankfurt izni mi bu hayırlı olsun
bir diyetin varmi bilmiyorum ama makarna olmamis bence
sarma 5 taneyle kalmasi guzel
***5.TAKIM 391. ETAP***
beril77 ( 68.6/68.8/0/%0)kilosu sabit izine ayrilmak istiyor
toplight (71.7/ //% )
CallanPinckney (62.1/61.7/0.4/%0.64)
servey(72.5///%)
sanemsu0606(57.1/57.0/0.1/%0.18)
dagyolu(63.3/62.3\1\%1.57]
selinhm(81.0///%)
hm22( 83.8///%)
hayeiyedemet (77.6/ / / % )389.etapta bildirim yapmadan izne ayrilan uye yuzdesi 3`e bölündü
EmineF (85.1/ 82.8/2.3/ % 2.7)
sukker (108.5/ //% )
Bstor (98/ 96.1/1.9 /%0.97) yeni uye yüzdesi ikiye bölündü hedef kilosu 60
5.takim ortalamasi=%
o mide küçüldükçe bir çeşit yemek bile fazla gelecek hiççç merak etmeyok benim herhangi bir diyet uygulamıyorum, kendimce yediklerimi azaltarak yapıyorum diyetimi:) yemekleri kendim yapmıyorum, okulda aşçı evde kayınvalide. okulda 2 çeşit yemek oluyor, tek çeşitle doymuyorum, çok yoruluyorum, şuanda ayaktayım telden yazıyorum![]()
seni çok iyi anlıyorum,ben de eşimle yemeği seviyorum ama şükürler olsunn eşim çok az yer,yemeğin üstüne asla yemez,ilk evlendiğimizde film izlerken filan beniimle bir şey yememesine üzülüyordum (mantığa bak yaa) ama şimdi içimden teşekkür ediyorum,o da benim gibi biri olsaydı şimdi kaç kilo olurdum Allah bilir
o mide küçüldükçe bir çeşit yemek bile fazla gelecek hiççç merak etme