- 28 Kasım 2014
- 208
- 305
- 73
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #129.181
denedim canım yaaa, ilaçlardan mı acaba??evet kabızlığa sabah aç karnına 1 lt kayısılı su içmeyi denedim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denedim canım yaaa, ilaçlardan mı acaba??evet kabızlığa sabah aç karnına 1 lt kayısılı su içmeyi denedim mi
çok havaya girdiydim,haftasonu 61,5 i gördüydüm
dedim callan cok rahat yeneceksin
ama bundan sonra böyle havaya girmeyeceğim bana ders olsun![]()
hm sen bu işi o zaman süper biliyorsun maşallah geçer inş rahat ol sonuçta o bir misafir zamanı gelince gidecek rahat olÖncesinde, çok ciddi anlamda hızlı kilo veriyordum.
55 kilolarda geziniyordum.
Vücudum müsait olduğu için kimi zaman 60'lara çıkıyor, bir diyetle hoop 50'ye düşüyordum.
Sonra sevgili tiroidimle tanıştım ve herşey alt üst oldu.
olabilir meselaberil demişti sabah su içtikten sontra 100 kere zıpla mesela keten yağida çörek otu yağıda işe yarıyor elma kabugu kaynatmak içerisine yeşil çay ıhlamur tarçı karanfilzencefil limon bu süper bir karışımdenedim canım yaaa, ilaçlardan mı acaba??
hm sen bu işi o zaman süper biliyorsun maşallah geçer inş rahat ol sonuçta o bir misafir zamanı gelince gidecek rahat ol
evet canım gerekiyorCallancım, yarım saatti dimi bu Jillian.
Gel bana sana eşlik edeyim, 30 gün devam edelim.
Hoş, bizim bir tatil planı var gibi ama en azından o zaman kadar olmaz mı?
Bir de ben sana birşey soracaktım.
Bu tiroid ilacından sonra yarım saat 1 saat yemek için beklemek gerekiyor ya.
O sırada kahve içsem sıkıntı yaratır mı?
Şu an içmiyorum ama içsem 10 numara olacak.
maşallah belli tecrübeli olduğun şifa Allahın elinde geçer inşOldukça tecrübeliyim gerçekten kilo verme konusunda ama bildiğim kadarı ile bu geçen bir hastalık değil, tabi belki şu doz ayarlaması düzene girerse kilo vermemi engellemez.
Açıkçası çok net bilmiyor ve gözlemliyorum ben de ama tabi tatsız bir dönem benim için oldukça.
dagyolcum hergün jillian yapalım o vakit,birbriimize hesap veririzCallancım, yarım saatti dimi bu Jillian.
Gel bana sana eşlik edeyim, 30 gün devam edelim.
Hoş, bizim bir tatil planı var gibi ama en azından o zaman kadar olmaz mı?
Bir de ben sana birşey soracaktım.
Bu tiroid ilacından sonra yarım saat 1 saat yemek için beklemek gerekiyor ya.
O sırada kahve içsem sıkıntı yaratır mı?
Şu an içmiyorum ama içsem 10 numara olacak.
tebrikler canımmmgünaydın arkadaşlar tekrardan, kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta: 69.9
bu hafta: 69.2
yüzde: 1.001 (3 gündür tuvalete çıkamıyorum, kayısı falan filan herşeyi denedim( olmuyorr)
evet canım gerekiyor
her sabah aynı saatte al mümkünse,çünkü bu hormon
yemeklerden yarım saat önce almalısın
neden diye sorarsan,emilimle alakalı bir şey:
Absorption
Absorption of orally administered T4 from the gastrointestinal (GI) tract ranges from 40% to 80%. The majority of the Levothyroxine dose is absorbed from the jejunum and upper ileum. The relative bioavailability of Levothyroxine sodium tablets, compared to an equal nominal dose of oral Levothyroxine sodium solution, is approximately 99%. T4absorption is increased by fasting, and decreased in malabsorption syndromes and by certain foods such as soybean infant formula. Dietary fiber decreases bioavailability of T4. Absorption may also decrease with age. In addition, many drugs and foods affect T4 absorption (see PRECAUTIONS: Drug Interactions andDrug-Food Interactions).
bazı yemekler ve ilaçlar emilimini engelliyor
bir de bazen ilaçlarla gıdalar yarışabiliyor
Ben, zaten yapamma dambıl iledagyolcum hergün jillian yapalım o vakit,birbriimize hesap veririz
hatta dagyolu da yapsın
ama ben dambıl kullanmayacağım
bu jillian beni öldürüyor resmen
Callancım, sıfır kaçamakla gidiyorum.
Nelere nelere hayır diyorum.
Özellikle bir kaç günden beri üzerimde stres var, onun da etkisi ile bir sürü şey istiyor ama yemiyorum. Yemeyince adeta mutsuz oluyorum ama ona rağmen giden miktar şaka gibi.
maşallah belli tecrübeli olduğun şifa Allahın elinde geçer inş
canim bu diyet sana yararmamis olabilir
her yontem herkeste olumlu sonuc gosterecek diye bişey yok yontemini değiştir bence
boşver helva okadar da güzel bir şey değil zatenCallancım ama insan karşılığını alamayınca kendini tutmakta daha çok zorlanıyor.
Dün gece o kadar bunaldım ki, canım da deli gibi helva istedi ne alakaysa, normalde de sevmem.
Oturup ağlayacaktım.
ya haklısında dagyolcum,belki eşim çalışır dedim,onun da aklına girmeye başlıyorum,sağlıklı uzun yaşam diyorum,spor diyorum bakalım yakında baslarsa sevinirim..dün dumbılları kaldırdı,hafifmiş aslında dedi..dambıla dokunması bile bir gelişmeçare kabullenerek rahat etmen olur ben sana dedim kardıramassın kargocu gitmeden geri iade et niye dinlemirsen beni benimkini gönderim sana
buna katılmıyorum yavaşı hızlısı yok verdikten sonra dikkat etme tamamdır
evet kabızlığa sabah aç karnına 1 lt kayısılı su içmeyi denedim mi
karatyda balıkla beraber helva var süper oluyor ben helva aşkına balık yerdim
maşallah 10 kilo 1 ayda çok iyi Allah şifa versin şimdi anladım problemi
şimdi rekabet daha da arttı,çünkü aynı kiloya geldikkkcallancım benim havaya girmezde rahatlık olmuş biraz rakibesi düştügü yerden kalkmayı bilmiş ve sonuç sana yaklaştım buda çok iyi aynı kilodayız nerdeyse olur öyle yenilmeler canını sıkma
doğru doza ulaştığında ,t3 t4 tsh normal cıktığında,eskisi gibi kilo vermeye baslarsın merak etme canımOldukça tecrübeliyim gerçekten kilo verme konusunda ama bildiğim kadarı ile bu geçen bir hastalık değil, tabi belki şu doz ayarlaması düzene girerse kilo vermemi engellemez.
Açıkçası çok net bilmiyor ve gözlemliyorum ben de ama tabi tatsız bir dönem benim için oldukça.
dur kaçmaneyse ben kaçar herkese kolay gelsin
boşver helva okadar da güzel bir şey değil zaten
senin dukan tatlıların var canım,onlardan yap ohh misss
ya haklısında dagyolcum,belki eşim çalışır dedim,onun da aklına girmeye başlıyorum,sağlıklı uzun yaşam diyorum,spor diyorum bakalım yakında baslarsa sevinirim..dün dumbılları kaldırdı,hafifmiş aslında dedi..dambıla dokunması bile bir gelişme![]()
doğru doza ulaştığında ,t3 t4 tsh normal cıktığında,eskisi gibi kilo vermeye baslarsın merak etme canım