Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvalti yapmadimm
Bi minnak kahve ictim.
Esimle yapacagim bekliyorum.
Ya ben bugun dahil 5 gunluk ozetimi gecmeliyimmm...
YaDiklarinizi okuyamadim hala

Dunku menum
Sabak 3kayısı,2b sut,10 fındık
2porsıyon meyva
Yesilcay
Öğlen tarhana c,tavuk sote,pancar,ayran
Sade tkahvesı
Aksam 3köfte,salata-1kasık piyaz,ayran
3lt su
Findiklar findiklar...
Mercimege gitsjn findiklarrr
Ouyhhhh anommmmm
:KK11: Kendine gel Emine
sen bi canavar dogurdun...
Dunyaya karsi mahcupsun.. erime Emineee

Herkese günaydın kızlaaar gün gelemedim dışardaydım internet paketim olmadığı için yazamadım :(

Emineee sen bu hafta İnşallah 70lere incen farkında mısın bacım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tartıda sol rakam değiştirmek çok büyük başarı biliyosun :KK74:

Niye geriliyorsun kuzum, tamamen projene odaklan , rahat bırak kendini, gergin ve aceleyle yaparsan güzel olmaz :KK49:
Ne projesi bu ?
Bir gönüllülük projesi hazırlamam gerekiyor okul için çok önemli güzel bir tanıtım videosu çekmeliyim canım. Kaygılanıyorum ister istemez işte

Bir gönüllülük projesi hazırlamam gerekiyor okul için çok önemli güzel bir tanıtım videosu çekmeliyim canım. Kaygılanıyorum ister istemez işte

Bende o işleri yapıyorum canım, ankarada olsaydın yardım ederdim, çok germe kendini :*

kızlar günaydın
kızım dün gündüz uyumadı
sonra gece 3:30da uyudu,sabah 7de kalktı
nasıl bu kadar uykusuzluğa dayanıyor,ben dayanamıyorum
kızım 1 yaşına girene kadar kahve filan içmeyeceğim,dün türk kahvesi içmiştim,bundan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum
ya da dişi çıkıyordur,gerçi oyun oynamak istediği için uyanıktı...
biraz önce 2 saat kestirdi,ben de uyudum ama hala sersem gibiyim
ek gıdaya gectiğimizden beri işleri yetiştiremez oldum,2 lokma yiyene kadar yarım saat geçiyor...kendime vakit ayıramıyorum

Herkese Iyi Haftasonlarii Kizlarr

Aman ptesiden itibaren dikkat ederim, haftasonu bugun ne olacak,bi gun kendime ayirim ... vb gibi guzel bahanelerle cozutulmamis bi haftasonu gecmesini dilerim. :D:KK68:

kızlar günaydın
kızım dün gündüz uyumadı
sonra gece 3:30da uyudu,sabah 7de kalktı
nasıl bu kadar uykusuzluğa dayanıyor,ben dayanamıyorum
kızım 1 yaşına girene kadar kahve filan içmeyeceğim,dün türk kahvesi içmiştim,bundan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum
ya da dişi çıkıyordur,gerçi oyun oynamak istediği için uyanıktı...
biraz önce 2 saat kestirdi,ben de uyudum ama hala sersem gibiyim
ek gıdaya gectiğimizden beri işleri yetiştiremez oldum,2 lokma yiyene kadar yarım saat geçiyor...kendime vakit ayıramıyorum

ay kiyamam yaa zor bi gun ve gece olmus canim umarim tekrari olmaz.
dis cikartmalarin bu tarz seylere sebep oldugunu duymuştum daha once tatlim ama neler yapilabilir malesef bilmiyorum yapilacak bisi varsa umarim arkdaslar yardimci olabilirler

Insallah kosacagim bu spor kaç kalori yakıyor az degilmi

spor ve su yada yazsan tost 2 den mi oluşuyor

Can en gec 12 ye kadar yapılıyor vücut kitle indeindeksi ayrı callan yazıyor ama bu hafta sesi çıkmadı acaba neden geçen haftaya göre kilo farkı çıkan sonucu geçen haftaki kilona bol yüzle car anlatamadim arkadaş lar yardimci olur
En geç 12ye kadar.Anladım.Bu hafta öyle yaparım.Ben de spor yok maalesef.Kolumda tendonit var.Buaralar onunla uğraşıyorum.Sanırım bi süre böyle gider.Önceden yüzüyodum ne güzel :(

Back
X