- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #129.461
eeeeeeeeeee hadi menuler gelsinnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selam,
Beni de aranıza alın :)
Boyum 1.70, kilom 58, yaşım 28, hedefim 53 kg
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
can kaptan bilir ama cuma günü sanırsam yeni bir üye teklifini kabul etmediler5.takımcım merhaba
bu üyemiz sizin takımda yarışmak istiyor yeriniz varmı acaba
Gözdecim, ben kaçamak yapma diye dedim, motive etmek amacım.
Yanlış anlamadın değil mi?
Aman sıkma bak canını.
biraz daha acik yazsan gulümBen bi aptallık etmekle meşguldum, ama bi daha asla![]()
canim kiyamam ya bilsem gelirdim aksama kadar geyik yaptimmmmmmmmHafta içi herkes burda ben yetişemiyorum.Hafta sonu ben koştum burdayım ama ama herkes gezmelerdeee !!!İSYAAANNNN !!!!
cokmu cislar var kuzum sen hatirlamdinKızlar dünün menüsünü yazacaktım ne yediğimi hatırlamıyorum resmen benim yandı bugün ne kadar çalıştırdıysam artık beş dakikadır birbirine girdi ya bari bugünün menüsünü yazayım unutmadan
suyu biraz arttirsan tatlim21 Aralık
Sabah 09.30
5 yk. meyveli nesfit
1 bardak yağlı süt
Öğle 13.00
1 lavaş
Bolca kırmızı biber - domates sotesi
2 kk. yağsız peynir
Ara 14.00
1 kivi
1 avuç içi kadar karışık kuru yemiş
Akşam 18.30
1 porsiyon bol kaşarlı fırında mantar
+ 2 lt su, bol kahve
hadi bakalim son 9 gun diyorsun yaniYarından itibaren yılbaşına kadar disiplinli bir şekilde diyet yapmayı alışkanlık edinmeyi hedefliyorum fıstıklar![]()
hayirdir kuzum sen kacamaklar sokagindami geziyonda haberim yokKııızlaaar bu haftasonu hem iyi hem de kötü haberim var;
iyi haber spora yazıldım haftada 2 gün gidicem.
kötü haber ben hiç dikkat edemedim noldu bana anlamadım , bu hafta eksi çıkarsam göbek atarım.
Ama sporla ve suyla kurtarıcam İnşallah![]()
eminem tebrikler kutzum birinciligin daim olsunCok ama.
Ya ben daha once bin kez yazdim ama yine yazacagim 1.5saat sabahlari tepesindeydim. Epey de kitap okurdum. Ama hem sabah hem aksam hic yapmadim.
Niye... ne kadar agir sporla ugrasirsan ugras... 1gece dinlendirmelisin.
Cunku aslinda egzersiz esnasinda (yikim) degil, dinlenduginde (yapim) zaman kaslar istedigimiz sekle giriyor.
Ben cok nadir 8km hizla yurudum. Ama yapsaydim... 10dkda bir 7dakiada bir 3 dakika sprint (ust limit ile egzersiz).
Kurekte bazen yopiyorum. Guzel oluyor.
olmayacaksindao ne bee ben şu an bile onun kadar değilim![]()
canim 5 kilo icin listelenmeye gerek yok diye dusunuyorumAy burası çok güzel beni de aranuza alır mısınız
Boyum 1.70, kilom 58 , hedefim 53, yaşım 28
son gunlerde takimca serdik sanirim.bir siki yonetim sart gibi .....eeeeeeeeeee hadi menuler gelsinnnnnnnnnnn
dagyolum kalabaligiz malumcan kaptan bilir ama cuma günü sanırsam yeni bir üye teklifini kabul etmediler
evet canim ama bu 5 kiloyu listesizde bizimle vermek isterse neden olmasinBen de kalabaligiz diyd Beril'in buna kapali oldugunu biliyorum.
hani kuregin resmni koyacaktin sen bebegim yaBugunnn
Sabah: 4zeytin, 2haslama yumurta, 1yesil biber, 2kasik dereotlu lor, 1tatli kasigi fistik ezmesi, 1tatli kasigi bal.
Ogle: yarim cevirme tavuk, sogan, 2kasik bulgur pilavi, 1bard ayran.
Aksam: 1kase tarhana, 3kasik nohut salatasi (tahinli), 1etli biber dolmasi.
Spor: 70dk kurek, 1km yuzdum
Su: 3lt+
dagyolum super bir menuyle geldin yinebiraz daha acik yazsan gulüm
canim kiyamam ya bilsem gelirdim aksama kadar geyik yaptimmmmmmmm
cokmu cislar var kuzum sen hatirlamdin
ama yok ya yapmamissindir
yorgunluktan hatirlamiyorsun degilmi.
suyu biraz arttirsan tatlim
kuruyemis cig olanlardansa guzel
kasar yerine lor kullansan kasar cok yagli
hadi bakalim son 9 gun diyorsun yani
hayirdir kuzum sen kacamaklar sokagindami geziyonda haberim yok
eminem tebrikler kutzum birinciligin daim olsun
olmayacaksinda
hani gozdemin azmi.....
canim 5 kilo icin listelenmeye gerek yok diye dusunuyorum
nerdeyse uyenin paylasimlari yeterli olursa 3. cuma da listeye giriyor.zaten siki bir diyet birazda kararlilikla listeye bile girmeden verebilirsin bu kiloyu.istersen burayi sevmissen gel bizimle kaynasip yazisalim.kilo vermende yardimci olalim birbirimize.yok illada liste dersen dieger takimlara gidebilirsin tatlim.
410253"]bugunki menum gündeydim
sabah 2 d.ekmek 2 yumurta biraz peynir 3 zeytin salatalık
ikindi 1 kase çorba yeşil fasulye kavurması bir fırında tavuk bonfile yarım sosyete mantısı salata
suyu 3 lt tamamlarım spor malesef yok çok yorgunum
sen beni dov aslinda yiyorum isin asli hic pismanlikta duymuyorum bu nasil bir utanmazlik boyle yahuuuuuuBebekler ben ne yediğimi yazmadım çünkü canınız istemesin diye
, az önce tartıldım tok karnına +700 durumdayım, yani ben bunu kurtarırım ben bu göbeği döverim bu hafta![]()
sen beni dov aslinda yiyorum isin asli hic pismanlikta duymuyorum bu nasil bir utanmazlik boyle yahuuuuuu
canim isterim ama burda diyet yapmak deveye hendek atlatmaktan zorBerilll bak bu hafta en az 2 kilo vercem cumaya kadar + 700 hariç
Rakip olmak isteyen var mı aloooo
![]()
canim isterim ama burda diyet yapmak deveye hendek atlatmaktan zor
yok canim dogru okudun inanki
yok anam ben kesin şu an yanlış okudum bi doktora gideyim mi acaba![]()