Bugunnn
Sabah: 4zeytin, 2haslama yumurta, 1yesil biber, 2kasik dereotlu lor, 1tatli kasigi fistik ezmesi, 1tatli kasigi bal.
Ogle: yarim cevirme tavuk, sogan, 2kasik bulgur pilavi, 1bard ayran.
Aksam: 1kase tarhana, 3kasik nohut salatasi (tahinli), 1etli biber dolmasi.
Spor: 70dk kurek, 1km yuzdum
Su: 3lt+
ben böyle yesem senin gibi spor yapamayacağim için artı olarak haneme yazılacak
Insaellah bu hafta 1kg veririm..
Menuleri biraz oturup dusunerek hazirladim.
Asagi yukari uyacagim.
Insaellah ne abartirim ne de az tutarim.
Hep ya cok veriyorum ya da aliyorum.
Su ortayi bi tutturabilirsem..bi daha kilo sorun olmayacak.
orta halli yakalamaktan bahsediyorsun bende diyet mevzusunda hızlı verip koruma süresini uzattıkça uzaması taraftarıyım kiloyu muhafaza etmek daha zor bu süreç çok uzun olmalı ki yerleşşin hayat tarzı olsunnnnnnnn
biraz daha acik yazsan gulüm
canim kiyamam ya bilsem gelirdim aksama kadar geyik yaptimmmmmmmm
cokmu cislar var kuzum sen hatirlamdin
ama yok ya yapmamissindir
yorgunluktan hatirlamiyorsun degilmi.
suyu biraz arttirsan tatlim
kuruyemis cig olanlardansa guzel
kasar yerine lor kullansan kasar cok yagli
hadi bakalim son 9 gun diyorsun yani
hayirdir kuzum sen kacamaklar sokagindami geziyonda haberim yok
eminem tebrikler kutzum birinciligin daim olsun
olmayacaksinda
hani gozdemin azmi.....
canim 5 kilo icin listelenmeye gerek yok diye dusunuyorum
nerdeyse uyenin paylasimlari yeterli olursa 3. cuma da listeye giriyor.zaten siki bir diyet birazda kararlilikla listeye bile girmeden verebilirsin bu kiloyu.istersen burayi sevmissen gel bizimle kaynasip yazisalim.kilo vermende yardimci olalim birbirimize.yok illada liste dersen dieger takimlara gidebilirsin tatlim.
410253"]bugunki menum gündeydim
sabah 2 d.ekmek 2 yumurta biraz peynir 3 zeytin salatalık
ikindi 1 kase çorba yeşil fasulye kavurması bir fırında tavuk bonfile yarım sosyete mantısı salata
suyu 3 lt tamamlarım spor malesef yok çok yorgunum
dagyolum super bir menuyle geldin yine
alkisssss
son gunlerde takimca serdik sanirim.bir siki yonetim sart gibi .....
dagyolum kalabaligiz malum
suan bile menu takibi yapamiyoruz
yazmiyoruz
gevseklik donemimizdemiyiz neyiz anlamadim.hos bende gelemiyorum su gunlerde ama bir sure boyle gidelim.iki yeni uye aldik nerdeler
bir arkadasimiz cani sagolsun cuma gunu tek mesaj yazip gitmis.okudugumda cok uzuldum yalansiz koca bir gece onunla yazismistik oysa.motivasyonum duser birakirim diye korkuyorum dedi diye....
evet canim ama bu 5 kiloyu listesizde bizimle vermek isterse neden olmasin
hani kuregin resmni koyacaktin sen bebegim ya
senin kurekle tanismak istiyorum
yilbasi ertesi salona gidecem ya bir deneyim istiyorum
ha birde hangi kaslari calistiriyor bu arkadas[/QUOTE] berilcim şu tatil sürecinde fırsat bulman çok güzel paylaşimların renk katıyor topiğimiz şenleniyor
teşekkür ederim yorumların için
senin annelik misyonunun etkisini topiğe de yansıtıyorsun ben de hissemi alıyorum
eski üyeler azaldı ben geldiğimde enaltlardaydım şimdi üstlere çıktım yeni gelen arkadaşların paylaşimları çok olması gerekiyor ki topik şu halden kurtulsun
eeee demir başimizda gelse zaten tam toplanacağiz
evet geçecek bu haller zamam zaman herkes yaşiyor
sen beni dov aslinda yiyorum isin asli hic pismanlikta duymuyorum bu nasil bir utanmazlik boyle yahuuuuuu
estg. beril sen gelir biranda eritirsin onları
günaydınnnnn
Dünkü menü:
sabah:1 yumurta+yarım kibrit kutusu peynir+2-3 zeytin+(burası inanılmaz işte)1 börek :)
Öğlen:2mandalina
akşam: tavuk döner tek lavaşta+ayran
tavuk döner ben spariş verince tabakta istiyorum hem içinde mayonez patates olmuyor seninki inş sade tavuktur tabi lavaş da istemem
Haftasonu herkes mi böyle?Neyse yeniden merhaba diyet.Bu hafta bana zor gelir kızlar;HELLPP !!Çünkü ilk defa ikinci haftaya sarkan bir dikkat etme var (diyet diyemicem henüz)Bu haftayı başarırsam sanırım böyle gider gibi gibi.Bırakırsam hayatım boyunca yuvarlanıp gideceğim .Ühü ühü.Bakalım çok azimli gördüm bu sefer kendimi
ya diyetin ilk haftaları yada ilk ayları zor sonra çabuk alışıyorsun sonrası inş kolay oluyor
Kızlar herkese günaydın.
Ne yazık ki kötü bir güne uyandım.
O kadar çok karnım ağrıyor ki, ağlamak üzereyim.
Sanırım gaz ağrısı bu ama resmen kalbime kadar çıkıyor.
geçmiş olsun cann onca ye ye dediler belkide ondan bence metabolizma çok yiyerek değilde farklı diyet yaparak daha iyi şaşirtilabilir
herkese günaydınnnn.....
fenalardayım, hafta sonu yedim de yedimmm

vicdan azabı ve bir de üzerine karın şişliği, tartıya gelince; çıkmaya bile cesaret edemedim

ama bu sabah itibareiyle büyük bir pişmanlıkla tekrardan

diyete devam, bu hafta beni uyarın kızlar, günlük 1000 kaloriyi geçmemem gerekkk

yoksaaaaaaaa
menu paylaşimların olursa uyarılırsın
alooooooooooooooo..............bugün kimsecikler yokkk muuuuuuu???????????????
var var ama ceza vermemiz gereken biri var