Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr işlerimi toparlayıp ancak gelebildim

Günaydın guzeller
tatlım nasıl hallettin mi kabızlık olayını
Gunaydinnn Kizlarrr

Sabah 6da regl sancimla uyandim

Malesef ilk gunum fena geciyorr

Sporun sanciya iyi gelecegini duymuştum cok kotu olmazsam denicem bugun.

Sevgiyle kalinn :KK68:
valla ben regli döneminde fazla spor yapamıyorum inşallah işe yarar
Kimse menume yorum yapmıyor:oops:nasıl gdyrum cok mu az mı tartıldım sabah 2kilo fazla geliyordum şimdi 800 gr fazlayım sukurrrr
anlaşılan tatlım wc ye çıkmışsın yediklerini görmedim dur bakayım yazayım yorumunu

benim menum yogunluktan iki öğün tercih ettim ve çok bitkin halsiz olduğumdan bu şekilde yedim
sabah 2 d.ekmek biraz peynir 2 haşlanmış yumurta salatalık 4 zeytin 4 ceviz 4 kayısı yarım ananas
akşam 1 d.ekmek zeytinyağlı patlıcan biber közlemesi yoğurt biraz yumurta
suyu 2lt spor malesef yok
canım dediğin gibi biraz az olmuş bi de salata falan ekleseydin daha güzel olurdu
İşte menumm
Sabah 2kayısı,1bardak sut,10 fındık,2 kasık yoğurt,bıldırcın yumurtası
Ara 2porsıyon meyva,
Öğlen domates c,k fasulye,roka salatası,ayran
Aksam yoğurtlu ıspanak,az hamsi,
3lt su
1 saat yuruyus
ooo maşallah serveyim gayet güzel senin menünde
Canım eczanelerde alman çayı diye bir çay satılıyor, 5lira, o çok iyi geliyor, bir dene istersen :)
canım servey hamile o yüzden bu tür çaylar ona uygun değil
günaydın arkadaşlar...
dünkü menümü paylaşıyorum

kahvaltı 07.30
2 ymurta sarısı

09.00 çeyrek susamlı simit arasında 4 küçük küp kaşar
1 kupa şkersiz kuşburnu

11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt

15.00
1 küçük elma
1 mandalina

16.30
1 avuç beyaz leblebi

18.00
1 tavuk but (fırında)
yeşil salata
1 kase yoğurt (içinde 1 parça mısır ekmeği)

gece (12.00 gibi) 1 mandalina

3 lt su
canım sana kısaca hayat desek senin nickini yazmak çok uzun geliyor bana akşam yemeğini erken yemişsin en son mandalinanı da 12 de keşke mandalinayı biraz erken yiyip erken yatsaydın sabah da erkencisin bu bünyeye nasıl dayanıyorsun ben gece 12 de yatınca sabah kalkmakta zorlanıyorum

Internetle ilgili sikintim var hanimlar..
Bugun gelip halledebilirlerse...inssaellah
Umitvarim.
Nasilsiniz iyisiniz insaellah..
Yazimi yazacagim paylasima.
Spnra hala gunleri yazacagim.
Okuyamadim. Direk yazayim dedim.
Tabii bu da giderse..
emine ben de seni merak etmiştim tatlım bu arada bu hafta gene birinci olduğundan birinciler sırlarını paylaşıyor kısmına yazman lazım yazdın mı bilmiyorum da ben hatırlatayım dedim malum yazılmayınca takım olarak ceza alıyoruz

olcak olcak bigün anlıcam ben bu siteyi:KK58:ancak ablası yaa idare ett.Ama bugün bi felaketti benim diyette olduğuma kimseler inanmaz.Yarıınnn yarııınnnn.......

O zaman bak bu haftaspnu bende çok cortlattım, bu hafta saymıyorum, ama haftaya rakibiz En Büyük KK
Kaybene 1 hafta boyunca ezik gözde dicez En Büyük KKEn Büyük KK:-)

Kızlar tuvalet problemim devam edıyor soktayım yaa ne zaman gıttıgımı hatırlamıyorum sıs oldugumu hıssedıyorum artı cıkıyorum surekli moralim bozuluyorrrr
:KK57::KK57::KK57::KK57:
Kız o nasıl birşey öyle geldiğimden beri bi gidemedin tuvalete :KK57:
Bi doktora gitsene bebişim ya :KK72:

evet akşam için harika tercih ama sabah az yediğinden akşam ızgara tavuk da olsa ölçüsünü yazmamışsın biraz fazla kaçırdığını düşündüm

Tavuk ızgara gibi protein ağırlık yağsız besinlerde sınır koymuyorum kendime canım, sabah kahvaltısı konusunda haklısın ama vaktim olmadı, ayı gibi uyuduğum için :KK62::KK62:

O zaman bak bu haftaspnu bende çok cortlattım, bu hafta saymıyorum, ama haftaya rakibiz En Büyük KK
haftasonunu unuttuk artık bstor canım bu hafta yeni bir hafta başlıyor
bu arada kızlar dün 1 sişe ilaç içtim malum kolonoskopi yüzünden bütün gece ayaktaydım wc ye taşındım durdum şimdi de su ile idare ediyorum bakalım hayırlısı ile şu yarını bi atlatsam

canım sana kısaca hayat desek senin nickini yazmak çok uzun geliyor bana akşam yemeğini erken yemişsin en son mandalinanı da 12 de keşke mandalinayı biraz erken yiyip erken yatsaydın sabah da erkencisin bu bünyeye nasıl dayanıyorsun ben gece 12 de yatınca sabah kalkmakta zorlanıyorum

olur farktmez, nasıl kolayına geliyorsa öyle söyleyebilirsin. akşam erken yatıyrum ben o yüzden erken yiyorum, 19.30 da yattım dün, oğluşum 18.00'da uyudu, akşam 21.00'da kalktı, ateşi vardı biraz, bi daha gce 12 de uyudu. benim de içim yanmış, mandalinayı o yüzden yedim. benim uyku düzeni fena yaa, oğlum çok erken kalkıyor, kaçta yatarsa yatsın. sabah 4.30-5.00 gibi kalkıyor, ben de ona ayak uyduruyorum, o yatınca ben de yatıyorum, yoksa dayanamam, okulda zaten pestilim çıkyor.

haftasonunu unuttuk artık bstor canım bu hafta yeni bir hafta başlıyor
bu arada kızlar dün 1 sişe ilaç içtim malum kolonoskopi yüzünden bütün gece ayaktaydım wc ye taşındım durdum şimdi de su ile idare ediyorum bakalım hayırlısı ile şu yarını bi atlatsam

Ayyy canım ya dikkat et bak sağlık herşeyden önemli ya :KK43:

olur farktmez, nasıl kolayına geliyorsa öyle söyleyebilirsin. akşam erken yatıyrum ben o yüzden erken yiyorum, 19.30 da yattım dün, oğluşum 18.00'da uyudu, akşam 21.00'da kalktı, ateşi vardı biraz, bi daha gce 12 de uyudu. benim de içim yanmış, mandalinayı o yüzden yedim. benim uyku düzeni fena yaa, oğlum çok erken kalkıyor, kaçta yatarsa yatsın. sabah 4.30-5.00 gibi kalkıyor, ben de ona ayak uyduruyorum, o yatınca ben de yatıyorum, yoksa dayanamam, okulda zaten pestilim çıkyor.
haa iyi o zaman erken yatmışsın da oğluşuna da geçmiş olsun bu arada her sabah 4,5-5 te kalkmak zor olmalı gündüz kaç defa uyuyor?
Ayyy canım ya dikkat et bak sağlık herşeyden önemli ya :KK43:
evet tatlım kesinlikle çok önemli ben en son 18-20 sene önce yaptırmıştım kronik kabızlık vardı ama artık son dönemde müshil hapları bile işe yaramayınca tekrar yaptırayım dedim sonuçta teknoloji ilerledi bakalım ne olacak

kızlar hayriye den haberiniz var mı en son cuma gün yazmış o günden beri de yazmamış ben kaçırmış olabilirmiyim?

İşte menumm
Ara 2porsıyon meyva,
3lt su
1 saat yuruyus

Maşallah bizim çıtır annemize :nazar::nazar:

Ben bugünkü menümü yazmasam;ya da yazsam da siz okumasanız olur mu???
sabah:1tost Akşam:1tabak makarna+yarım tabak sarma (ne alakaa)+az kestane+1 porsiyon kabak tatlısı
evet nasıl. Toplamda 1 litreyi geçen su. Arkadaşlar dedim ya ben 3günü aşamıyorum.Yarına akşama ilk defa kendime ceza verdim.Hayret ilkkk

:KK57: :KK11:
Bana bak biz daha yeni geldik böyle yaparsak bize gülerler kız kendine gel :rolleyes::rolleyes:
Bi de gözde buraya daha fazla vakit ayır seni ben motive ederim sen gel hele bi :KK4:

günaydın arkadaşlar...
dünkü menümü paylaşıyorum

kahvaltı 07.30
2 ymurta sarısı

09.00 çeyrek susamlı simit arasında 4 küçük küp kaşar
1 kupa şkersiz kuşburnu

11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt

15.00
1 küçük elma
1 mandalina

16.30
1 avuç beyaz leblebi

18.00
1 tavuk but (fırında)
yeşil salata
1 kase yoğurt (içinde 1 parça mısır ekmeği)

gece (12.00 gibi) 1 mandalina

3 lt su

:KK9::KK9::KK5::nazar::nazar:
Çok güzel menü :KK19:

Umitvarim.
Tabii bu da giderse..

Emineee biz iyiyiz sen nasılsın topiğin sporcu hatunu :KK76:

Gunaydinnn Kizlarrr

Günaydın canım :KK74:
Spor yap evet iyi gelir ilk gün bende çok fena oluyorum :KK14:

Grubumuza nazar degdı yaa 3 hafta öncesınde nasıldıkkk

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Yaa beril gitmesin, toplight kaptanda gitmesin, bence burada ki hatunlar süper ama ikiniz o kadar sorumluluk sahibi ve iyi insanlarsanız ki sizin aranızda ki ufak bi kopukluk bizi dağıtır yapmayın ya :cry:

Beril gel burayaaaa yaaa , anam uğursuz geliyom her girdiğim yere ben :mad::mad::mad::KK4:

emine ben de seni merak etmiştim tatlım bu arada bu hafta gene birinci olduğundan birinciler sırlarını paylaşıyor kısmına yazman lazım yazdın mı bilmiyorum da ben hatırlatayım dedim malum yazılmayınca takım olarak ceza alıyoruz

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kaptan bana o topiğin linkini atar mısın acaba :rolleyes::rolleyes:

İşte menumm
Ara 2porsıyon meyva,
3lt su
1 saat yuruyus

Servey, buram buram sağlık akıyor menüden.

Ben bugünkü menümü yazmasam;ya da yazsam da siz okumasanız olur mu???
sabah:1tost Akşam:1tabak makarna+yarım tabak sarma (ne alakaa)+az kestane+1 porsiyon kabak tatlısı
evet nasıl. Toplamda 1 litreyi geçen su. Arkadaşlar dedim ya ben 3günü aşamıyorum.Yarına akşama ilk defa kendime ceza verdim.Hayret ilkkk

Aaa bizim hatun bölümleri şaşırmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kilo-almak-isteyenler.906/ Seni bu bölüme alalım kuzu.

Umitvarim.
Tabii bu da giderse..

Bekliyoruz Eminecim en kısa sürede seni.

Gunaydinnn Kizlarrr

Zeynepcim, eğer yapabiliyorsan harika geliyor.
Geçen senelerde ne zaman regl olsam hem stresini hem ağrısını bildiğinden eşim izindeyse, hafta sonuysa hadi spora çıkalım diye ısrar ediyordu. 10 km yürüyüp- koşup geliyorduk.
O ayı atlatmış oluyordum belki ama ilk spor yapacağım kalkayım deme kısmı çook zor.

Çok şekersin yahu :KK49::KK49:

kızlar hayriye den haberiniz var mı en son cuma gün yazmış o günden beri de yazmamış ben kaçırmış olabilirmiyim?

Yok kaptanım, ben de görmedim.

Şimdi ben şu saate kadar 1lt su bitirdim ki bu benim için bir rekor :KK57:
Ama karnım çok şiş:anneadayı:, böyle 3 lt su içen bacılara sorum şu ; bütün gün böyle şiş mi olucaz :KK57::KK57:

Back
X