Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eee o zaman 1-2 ay ücretli izin mi ben 1 hafta anlamışım

1 hafta sonra devami icin haber vereceklerdi uzretli izne devam diye haber verdiler.
iste 1_2 ay ucretli izinmi verecekler bilmiyoruzz ki net hic bisi yok bu belirsizlikler zaten sikinti yapiyor

kimsecikler yokmu ?

Ben buralardayım Zeynepcim.
Arka planda çalışıyorum.

Sakinlestım kendıme geldım demek kı benım için boylesı hayırlıymışş napalım allahım herseyın ıyısını zamanını bılır

Serveycim, daha iyi olmana çok sevindim.
Sen, gerçekten çok güçlü bir kadınsın.
Oğluna söyledin mi?

Guzel arkadaslarım dostlarım canlarım ıyı kı varsınız cokkk tesekkur ederım hepinize ayrı ayrı varlıgınızı hıssetmek superdı

Sakinlestım kendıme geldım demek kı benım için boylesı hayırlıymışş napalım allahım herseyın ıyısını zamanını bılır

canim benim herseyde bi hayir vardir tabikii Allah sana en guzellerini nasip etsinn insallahh

Arka planda çalışıyorum.

Oğluna söyledin mi?

nasilsin canm

Kızlar ben bır sure ızınlı olsam olur mu gene buralardayımm gelirım hep merak etmeyınnn

burda olmak sana belki daha ii gelir cnm
ama yinede sen bikirsin kaptancimda senin kararina saygi gosterecektir.
ama biz sana burda destek verebiliriz bunuda unutma

Arka planda çalışıyorum.

Oğluna söyledin mi?
Cokkk tesekkurler gercekten gucluyum ılk hamileliğimi anlatsam aglarsınız oğluma anlatmadım hayatım nasılsa 9 ay kavramı yok uzulmesın şimdilik

canim benim herseyde bi hayir vardir tabikii Allah sana en guzellerini nasip etsinn insallahh

nasilsin canm

En azından yarın bıldırmıyım haftaya bıldırırım ayrıca sız kovsanız da gıdemem ben hep buralardayımmm

Suan kilo verememekle gerılmrk ıstemıyorum bana bır kac hafta ızın verın ne olur ama soz hep buralardayım bsyorcumm

Kızlar ben bır sure ızınlı olsam olur mu gene buralardayımm gelirım hep merak etmeyınnn

Sen nasıl istersen Serveycim.
Buralarda ol da, diyet yap ya da yapma hiç fark etmez.

nasilsin canm

İyiyim kuzu, şimdi Jillian yapmaya kalkacağım.

Cokkk tesekkurler gercekten gucluyum ılk hamileliğimi anlatsam aglarsınız oğluma anlatmadım hayatım nasılsa 9 ay kavramı yok uzulmesın şimdilik

İyi yapmışsın Serveycim.
Ne zaman ne anlatmak istersen hepimiz buradayız ve seni seviyoruz.

En azından yarın bıldırmıyım haftaya bıldırırım ayrıca sız kovsanız da gıdemem ben hep buralardayımmm

Suan kilo verememekle gerılmrk ıstemıyorum bana bır kac hafta ızın verın ne olur ama soz hep buralardayım bsyorcumm

tatlim zaten sen suan izindesin yani gecen hafta listeyi gonderirlerken oyle yazilmisti.
aman oyle olmasada dedigim gibi kaptan durumunu bildireck ve anlayisla karsilanacaktir sen boyle seyler icin kendini sikintiya sokma cnm
burdanda kopma tabikii senin kovan olmaz hemm heveslenmee

Sen nasıl istersen Serveycim.
Buralarda ol da, diyet yap ya da yapma hiç fark etmez.

İyiyim kuzu, şimdi Jillian yapmaya kalkacağım.

İyi yapmışsın Serveycim.
Ne zaman ne anlatmak istersen hepimiz buradayız ve seni seviyoruz.

julliana yenimi basladinnn tatlim ??

Back
X