Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben kaçırdım mı yeni adaylarımız günlük oaylaşımda bulunuyorlar mı gerçi ptesi profillerinden kontrol ederim de pek radtlamadım sanki ozaly zeynali nerelerdesiniz
Şimdi burdayım.dün yazamadım kusura bakmayın hanimlar.herkese tatildi ama ben işe gitmek zorunda kaldim.benim küçük hanım da bronşit olunca giripte yazamadm :KK43:
Boş vaktim oldu akşam ama onu da spora harcadım
Bu arada sizin gazınızla jilliana başladim.bende griptim zaten o gaddar acımasız kadın yüzünden ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. :(

kızlar herkese iyi haftasonları biz eve döndük dişarda yediklerimi hep dengelemeye çaliştım bu sabah 61.0 çıktım artık daha hassas olmam gerekiyor malum 50 lere az kaldı birde bu hafta callan beni yendi tabi şevklendi hevesini kursağinda bırakmam lazım :KK53::KK53::KK53::KK53:yariş tekrar başladı 4-2 galibiyetim haftaya 5-2 olmak üzere yola devam
herkese kolay gelsin
kaçamaksız bir haftasonu diliyorum kaçamak yapsak da bir lezzet sonra çok pişmanlık en iyisi yapmamak
hoşgeldin evine bizde yoldayız şu anda akşama eve varırız inş güzel geçmiş anlaşılan iyi kg da almaöışsın
Şimdi burdayım.dün yazamadım kusura bakmayın hanimlar.herkese tatildi ama ben işe gitmek zorunda kaldim.benim küçük hanım da bronşit olunca giripte yazamadm :KK43:
Boş vaktim oldu akşam ama onu da spora harcadım
Bu arada sizin gazınızla jilliana başladim.bende griptim zaten o gaddar acımasız kadın yüzünden ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. :KK43:
canım gecmiş olsun kızına sendende haberler güzel bu arada dün kg bildirmen gerekiyordu takımda olmasanda o yüzden kg nu biliyormusun kayıtlara girmesi lazım

neva cım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli tatlım
canım dün bildirim yapamadın bizde kötü bişeyler mi oldu demiştik haftaya kg farkın 2 ye bölünecek
callan cım evet tatlım yola devam
selin cim hadi bakalım toparlan bi an önce 9. takıma gecmeden fazla kg larından kurtulda öyle gec :)
zeynep cim günaydın
Hosbuldum toplight cim butun kurallari okudum ve seve seve kabulumdur :)
vouvvv harikasin nevacimm. tebrik eder hedef kilona saglikli bi sekilde gitmeni dilerim. hedefin kac bu arada ??

bu arada menuleri gunun aksami yada bi sonraki gun sabah toplu paylasiyoruz. sabah ogle aksam ayri ayri olunca takip edilemiyor ve yorumlari gunluk beslenmene gore yapiyoruz daha ii oluyor :KK66:

son olarak kisaca kendimi tanitayimm.

ben zeyneo eski 5. takim uyelerimden 8 kilo vererek mezun oldum haziran ayinda. simdi 58lerde yüzüyor ve sporla sikilasmaya çalışıyorum. buralari cok sevdigimden takiliyorum

Aramiza hosgeldinn

bizde merak ettik nerdesin biseymi oldu diye
tesekkur ederim zeyno musmutlucum :) Allah mutlulugunu bozmasin
Hedef kilomu cok uzak belirlemedim suan icin 69.9 u gormek hayalim :KK49:
Masaallah senin kilon harikaymis darisi bizim basimiza

ayy cokkk sevindimm
birinci olmak için son şansım dı olamadım ama
artık hedefler küçük
bu hafta 400gr verme hedefindeyim
59 bir otursun,sabitlensin
haftaya cuma 59,5u görmek istiyorum
senin hedefin kaç eminecimm
Gonul birincisi:KK36:
Ya ben dedim ya 0.8-1.2 gibi gideyim hep..
Insaellah oyle olur.. iki haftadir iyi gidiyorum

Hosbuldum toplight cim butun kurallari okudum ve seve seve kabulumdur :)

tesekkur ederim zeyno musmutlucum :) Allah mutlulugunu bozmasin
Hedef kilomu cok uzak belirlemedim suan icin 69.9 u gormek hayalim :KK49:
Masaallah senin kilon harikaymis darisi bizim basimiza
.
aminn tatlimm

hedef kilonu ilerleyen zamanlrda revize edebilirsin zaten.
evet canim benim kilo guzell sikilasmaya calisiyorum iste bakalim bu yolda devamm
kilo verirken yumusadigimizi unutuyoruz bazenn

hoşgeldin evine bizde yoldayız şu anda akşama eve varırız inş güzel geçmiş anlaşılan iyi kg da almaöışsın
canım gecmiş olsun kızına sendende haberler güzel bu arada dün kg bildirmen gerekiyordu takımda olmasanda o yüzden kg nu biliyormusun kayıtlara girmesi lazım
Ay ben nasıl olsa ismim daha geçmio die dikkat etmedim.kilom oldu 67.4 geçen hafta 68.4 tüm 1 kilo vermişim yüzde yalniş hesaplamadiysam 1.46 oluyor.
68.4/67.4/1/1.46

Bugun ne yedim
Kahvalti yok
Ögle yemegi mercimek çorbası ekmeksiz
Dürüm çig kofte
Akşam yemegi bir kase makarna
Bugun 2 tane nescafe içtim
Birazdan jillani yapijam
Bi kahve daha icerim.
Diye umuyorum.dün gece uyuyamadım kizim öksürük krizine girinje uyaniyor çünkü inşallah bu gece güzel geçer kızım rahat rahat uyur. :(

Bugunku menumu vereyim
Sabah
3 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
Peynir
Bol sekersiz cay
Arada 1 portakal
Öglen
Tavuk sote
Diyet kola
1 isirik cikolatali gofret

canım seşam nasılsın özlettin kendini
Ay ben nasıl olsa ismim daha geçmio die dikkat etmedim.kilom oldu 67.4 geçen hafta 68.4 tüm 1 kilo vermişim yüzde yalniş hesaplamadiysam 1.46 oluyor.
68.4/67.4/1/1.46

Bugun ne yedim
Kahvalti yok
Ögle yemegi mercimek çorbası ekmeksiz
Dürüm çig kofte
Akşam yemegi bir kase makarna
Bugun 2 tane nescafe içtim
Birazdan jillani yapijam
Bi kahve daha icerim.
Diye umuyorum.dün gece uyuyamadım kizim öksürük krizine girinje uyaniyor çünkü inşallah bu gece güzel geçer kızım rahat rahat uyur. :KK43:
canım senin sadece şimdilik kg bildirmen yeterli yüzde hesabına sonra girersin canım özaly çok dengesiz olmuş menün sebze yok protein yok sırf katbonhidrat dengrsiz olmuş canım yaa
Bugunku menumu vereyim
Sabah
3 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
Peynir
Bol sekersiz cay
Arada 1 portakal
Öglen
Tavuk sote
Diyet kola
1 isirik cikolatali gofret
akşam yemeği yok mu neva bi de tatlım salata falan ekle mümkünse diyet de olsa kokayı hayatındsn çıkar

canım seşam nasılsın özlettin kendini

canım senin sadece şimdilik kg bildirmen yeterli yüzde hesabına sonra girersin canım özaly çok dengesiz olmuş menün sebze yok protein yok sırf katbonhidrat dengrsiz olmuş canım yaa

Dogru diyorsun
Hayatım o kadar düzensizki menüleriminde öyle olmasına hiç sasırmıyorum.
Bir düzene sokucam ama biraz zaman alcak galiba ;)

Bu arada jillianda sanki bacaklarım daha çok çalışıyor gibi,ben mi yalnış yapıyorum acaba?

günaydınlarr kızlar ilaçlarımı alamayınca birde ortam değilikliği benim bağırsaklar iptal oldu bıgün neyseki döneceğiz ankaraya
callan çok güzel tatlım otursun 59 kg biraz sonra düşersin

canım menüleri hep böyle yazıyorsun ama miktarın ne kadar hiç miktar yok

hoşgeldin selin umarım kötü bişeyler yoktur eltin mi doğum yapacaktı
se nasıl istersen
arkadaslar yeni arkadaş davet ettim haberiniz olsun
Toplightcım menülerde miktara dikkat edeyim canım.Miktar fazla olunca da belki yazasım gelmemiştir :)))

Back
X